BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #906767 przez aggi
Karolincia nie szaleję, co sobotę sprzątańsko w domu mam i jak nic nie zrobię to głupie uczucie aż... :) A czuję się... najnormalniej, NIC kompletnie nic nie zwiastuje że coś miałoby się wydarzyć ;) także znając moje 'szczęście' długo zostanę 2w1. Oby Wasze staranka były owocne trzymam kciuki :)

Ann a to ja Ci powiem że nawet senna nie jestem dziś :) Jakiejś mocy dostałam z rana :D mi stopy puchną jak siedzę przy lapku za długo :P pokaż potem łóżeczko :D

Dziewczyny zafasolkowane Ada, Anabelle uaktualnijcie owulkowy meldunek :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #906807 przez Asiaa
Chudzinka odeśpij sobie, należy Ci się :kiss:

Gwiazdka udanego wypoczynku :)

Aggi też staram się szukać pozytywów w tej sytuacji, choć po dupku chyba za dużych szans nie było że przyjdzie jakoś późno. Ale brzuch daje mi popalić :pinch: wczoraj nie mogłam zasnąć przez niego, a tabletki dużo czasu potrzebowały zanim zaczęły działać :pinch:

Karolincia fakt, czekanie jest najgorsze ale pewnych rzeczy się nie przeskoczy ;)

Udanego weekenda :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #906819 przez Ada2424
Hej :) u nas znów upał a ja dzis mam nastepną częśc ogarniania mieszkania po remoncie a tak mi się strasznie nie chce :S

Aggi o widzisz, meldunek zapomniałam o tym całkiem już pędze nadrabiać ;)

Gwiazdka udanego wypoczynku :)

Ann jak Mąż skręci łóżeczko to wstaw foteczke :)

Asiaa trzymam kciuki za nowy cykl :)

Karolina za Ciebie tez trzymam kciuki :)

Miłego dzionka Kochane :kiss:

Edit. W końcu dzis zjadłam normalne śniadanie od kilku tygodni :) oby już tak zostało.

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #906913 przez aggi
Asiaa ale @ sobie pójdzie i znów będzie OK :D a może pójdzie już na dobre...... :whistle:

Ada noo i elegancko :D

A ja tak się miotam po domu, trochę prania zrobiłam (3 tury :P ) okno umyłam, firanki świeżutkie powiesiłam,
nooooo aż lepiej się człowiek czuje :D Co prawda to nie jakieś tam super sprzątanie bo wszystko powolutku
po trochu... z przerwami na leżakowanie :P Ale daję radę :D Do wieczora daleko :P

A jutro rocznica z małżem... hmm jeśli młody się nie urodzi /a na to się nie zanosi/ to pozostanie nam
jakiś wypadzik gdzieś? Ostatni razem? Hmmmmmmmm

udanego weekenda :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 4 miesiąc temu #906946 przez Ada2424
Matko ale mnie na pizze wzięło całą sama zjadłam :woohoo:

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #906971 przez Asia K
Bry :D
Jeste, po 2 tyg nieobecnosci - urlopik udal mi sie jak marzenie - widocznie zasłuzyłam ;)

Niejestem w stanie przeczytac co tu sie dzialo , dlatego BLAGAM niech któras mi stresci najwazniejsze wiesci?!

10 lata 4 miesiąc temu #906993 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Fotki łóżeczka jutro wstawię, bo dziś mężu lapka sobie przygarnie pewnie.

Asia nam naszym morzem byliście? To pogoda wymarzona na plażowanie. Najważniejsze: Ada i Anabella zafasolkowały i Jureczek nasz kochany wrócił do boju, przepłukali jej jajowody i czekamy na rezultaty. Jak nie zadziała to jest dalszy plan. Chudzinka też już ma plany porobione konkretne. Polusia urodzona i daje trochę rodzicom w kość. Wikunia Dagowa ma pierwsze ząbki. Czy coś jeszcze? Chyba tyle.

10 lata 4 miesiąc temu #907007 przez Pinezka
Hej dziewczyny,

Asiaa - wredna @, przytulam :kiss:

Chudzinka - z jakiegos szczegolnego powodu tyle musisz teraz pracowac? Dbaj o siebie, bo w takich przypadkach cykle lubia sie rozregulowywac :huh:

Aggi, Ann - to wy teraz zawody bedziecie robic, ktora szybciej pracami domowymi porod wywola? Choc Aggi chyba bardziej sie spieszy :whistle:

Karolincia - zyjesz jeszcze po tych lozkowych intensywnych akcjach? :lol:

Gwiazdka - korzystaj z urlopiku :)

Ja na szczescie ok, w ciagu dnia specjalnie senna nie jestem, choc zobaczymy jak to bedzie jak jutro po urlopie znowu zaczne chodzic do pracy, moze wyssie ze mnie energie bardziej niz ciaza :blink: W jedzeniu maly postep, zazwyczaj jem juz jako tako (zmuszam sie w wiekszosci przypadkow), choc mniej niz przez ciaza. Przez chwila sie zwazylam i 54,2 kg czyli z jakies 1,5 kg mniej niz sprzed ciazy. No nic, jeszcze nadrobie ;) Czasem mam mdlosci i wczoraj prawie zwymiotowalam, ale sie trzymam.
Dowiedzialam sie wczoraj, ze moja bliska kolezanka z pracy tez jest w ciazy i idzie rowno ze mna :woohoo:

Wczoraj jedna znajoma mnie troche zdenerwowala, bo zaczela sie wypowiadac, ze te zakazy w ciazy typu nie pic alkoholu czy unikac niektorych pokarmow (niemyte owoce, tatar itp) to glupota. Ze przy alkoholu mozna sobie cos wypic od czasu do czasu, byle sie nie upic (?!?), a jak sie zaczyna nie jesc pewnych rzeczy, to niby dlaczego, ciaza to nie choroba :blink: No cisnienie mi sie podnioslo normalnie. Myslalam, ze w XXI wieku nikt mnie mnie bedzie zmuszal do picia wina, bo "nasze matki i babki popijaly i nic sie nie stalo". Wlos sie jezy normalnie, ze jeszcze takie osoby sa, a jak w ciaze zajdzie, to w ogole biedne dziecko.... A laska teoretycznie wyksztalcona....

10 lata 4 miesiąc temu #907010 przez Karolincia
Witajcie Kochane !!;)

Pinezka - ta Twoja Kolezanka jest jakas nienormalna...... :// A ja wwlasnie zjadlam sniadanko :) Wczoraj wysprzatalam nasze pieterko i dol przekonuje sie co mnoe czeka jak sie tu wprowadze na dobre ile to w domu jest roboty - 112 m2 mamy :) tesciowa ma parter i oddzielne wejscie i mymamy oddzielne wejscie ganek schody na gore i cala gore :))
Przytulalismy sie wczoraj 3 razy w piatek dwa razy dzis juz raz :D myslicie ze wystarczy??

10 lata 4 miesiąc temu #907012 przez Pinezka
Karola - mysle, ze mozesz odpoczac w poczuciu dobrze odrobionego zadania domowego od pani gin :woohoo:

I to tylko znajoma, do kategorii moich kolezanek jej nie zaliczam.

10 lata 4 miesiąc temu #907017 przez ann-sunshine
Pinezka brak słów na takie poglądy. Jak sobie logicznie pomyślisz jakie kruszynki nosimy pod sercem i że nawet mała dawka alkoholu dla nich jest ogromna to chyba to logiczne i zrozumiałe. Widocznie nie dla wszystkich. :ohmy:

Karolincia ilość powalająca, oby zadziałało :lol:

Sama jestem ciekawa która z nas pierwsza urodzi, czy Aggi czy ja :whistle:

10 lata 4 miesiąc temu #907019 przez Agnilla

ann-sunshine napisał: Dzień dobry,

Fotki łóżeczka jutro wstawię, bo dziś mężu lapka sobie przygarnie pewnie.

Asia nam naszym morzem byliście? To pogoda wymarzona na plażowanie. Najważniejsze: Ada i Anabella zafasolkowały i Jureczek nasz kochany wrócił do boju, przepłukali jej jajowody i czekamy na rezultaty. Jak nie zadziała to jest dalszy plan. Chudzinka też już ma plany porobione konkretne. Polusia urodzona i daje trochę rodzicom w kość. Wikunia Dagowa ma pierwsze ząbki. Czy coś jeszcze? Chyba tyle.

Trochę?? Ja wymiekam :(

10 lata 4 miesiąc temu #907020 przez ann-sunshine
Agni, aż tak źle? Upały pewnie dają do wiwatu. Chciałabym móc cię pocieszyć. Cokolwiek teraz się dzieje, to zapewniam że 3-4 miesięczną Polunię będziesz już kochać nad życie, bo już będzie grzeczna i kochana i da się mamie wyspać.

10 lata 4 miesiąc temu #907021 przez Ada2424
Jak wczoraj miałam mocny apetyt tak dzisiaj już go brak :( i znów musze się zmuszać żeby coś zjeść, do tego upał straszny, w nocy mało co spałam bo jakoś tak dziwnie mnie brzuch bolał, nie wiem czy to od wzdęć czy co. Was na początku ciąży też nie raz podbrzusze lekko pobolewało?

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #907026 przez mesy
bry....ktora to zamowila takie upaly na najblizszy tydzien ???? wykoncza mnie :(

ann poka lozeczko ;)
no tez jestem ciekawa czy ann sie pierwsza wypakuje czy aggi :P
a tak apropo zamienie sie z ktoras z was :P

ja dygocze porodu , ze ja pierdziu :( tych calych boli .....masakra

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka