BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #907424 przez aggi
Ada ja mam plus. może spróbuj sucharki albo herbatniki/biszkopty podjadać? Wiesz małe ilości ale częściej.

Asiaa każdy ma tam widocznie jakiś czas wyliczony oczekiwania . Nic się nie martw. Niejedna z nas starała się długo, a inne jeszcze dłużej. :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #907455 przez Karolincia
Annabelle - to ładna wycieczka :) Troche kilometrów Wam zostało w nóżkach :) Warto było to wszystko zwiedzić co? :)

Asiaa - a no rózne Teściowe sa, ale my robimy jak chcemy :) Mam problemy z zajściem w ciążę i chcemy mieć dzidziusia jak najszybciej żeby był :) A ślub i reszta to wiesz...tylko formalnośc :)

Ada - :*

10 lata 4 miesiąc temu #907469 przez Asia K
Oj Ada mam nadzieje ze ci szybko miną te mdłosci

Mesy - 6 tygodni - ciesz sie ciaza bo potem tygodnie lecą (uciekają ) niewadomo gdzie i kiedy ;)

10 lata 4 miesiąc temu #907505 przez Anabelle
My dzisiaj zaliczyliśmy Gdańsk ale jednak krzyż boli, nie mogę tyle chodzić. Do tego niestety Ada nie zostawie cie osamotnionej bo czuje sie w tej ciąży najgorzej ze wszystkich. Leżeć i nie wstawać najlepiej co oczywiście jest niewykonalne przy malym dziecku ;)

10 lata 4 miesiąc temu #907542 przez betka81
Cześć dziewczyny:)

Doczytałam Was wreszcie!
Wczoraj w nocy wróciłam znad naszego morza, pogoda była super i z tego co czytam to Ferri byłam niedaleko Ciebie bo w Rusicowie pod Jarosławcem... tragedii z motolotnią nie widziałam ale śmigłowiec ratunkowy owszem i zahaczyłam też o Jarosławiec

Ada i Bella wielkie gratki z powodu ujrzenia fasolek/groszków

Ada żal mi Ciebie biedulko ale to przejdzie.

Karola trzymam kciuki za te pęcherzyki i za sodome,gomore i rozpustę oby tylko owocnie. A to widzę, że przeprowadzasz się jakieś 15 km ode mnie do Pabianic hehehe

Chudzinka, Asiaa i Gosia trzymam kciuki za te cykle.

Agni bądź dzielna i z każdym dniem będzie lepiej, może teraz w to nie wierzysz ale tak będzie

Bella i Gwiazdka udanego wypoczynku...

A u mnie dziś już delikatne plamienie więc jutro nowy cykl się zaczyna i moje starania pełną parą.
Tak więc na spokojnie czekam na owu. I mam nadzieję, że to będzie mój miesiąc.....?

Miłej nocki i do usłyszenia bo padam a jutro znowu do pracy...buziaki

10 lata 4 miesiąc temu #907578 przez ann-sunshine
Dzień dobry.

U mnie stan b.z. i pogoda b.z. czyli bez zmian.

Ada domyślam się jak się czujesz. To minie i jeszcze będziesz się cieszyć ciążą. I nie planuj już drugiej bądź jej braku, najpierw doswiadcz 40 tygodni tej.

Asia Asia ma już 3 miesiące kiedy to zlecialo?

Asiaa a nie mysleliscie o specjalistycznej klinice? Już trochę się staracie :-(

Betka proszę bardzo miejscowki do rozdania.

10 lata 4 miesiąc temu #907579 przez Karolincia
Witajcie Kochane :*

Betka - Wypoczęłaś sobie porządnie :) Pogoda była ? Dużo zwiedziliście? Ojej... to miałaś widok przykry :( No proszę to będziemy prawie sąsiadkami :D Będe mieszkać w okolicy Dobronia :) NIE DZIĘKUJĘ aby nie zapeszyć :D Powiem Ci, że nie nastawiam się żeby nie zapeszyć . Moja podświadomość i tak myśli o ciąży i o tym wszystkim, że musi się udać :) Nie nakręcam się :) Będzie co ma być, aby mieć niespodziankę bardzo pozytywną, lub znow niepowodzenie .

Ann - Dawaj znać jak coś się będzie działo!! 3mam mocno kciuki za Ciebie i za Natalę! :) :*

10 lata 4 miesiąc temu #907586 przez betka81
Witajcie Kochane :)
U mnie już duszno jak nie wiem co :sick: a ja w pracy ale może nas zwolnią wcześniej....

Karola no właśnie z pogodą trafiłam cały tydzień cieplutko i ani kropli deszczu... nie bardzo zwiedzaliśmy bo moja Iga się na to nie nadaje, więc plaża woda i baby z piasku :P

Ann no mam cichą nadzieję, że wbiję się w sierpień :whistle:

Miłego dnia....

10 lata 4 miesiąc temu #907630 przez moofka
dobryyy :)

mesy no kto jak kto ale taka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
jak Ty to musi dać radę sn ;)

Ann/aggi widzę że dalej cisza w temacie porodowym :whistle:

Karolincia ja się przytulałam z mężem raz po malinach na owu i jest Zośka a u Was to jakiś dziki szał :P

Ann słodka Martusia :kiss: a łóżeczko Zośka ma prawie identyczne tylko my pomalowaliśmy na kolor jaki nam pasował do sypialni :)

Chudzinka przylazła @? czy poszła i nie wróci?

na mnie bieganie po schodach nie działało porodowo :pinch: dzień przed wywołaniem to się nawet pokusiłam na przysiady/wypady i kuwa nawet se pół skurczu nie wypociłam :pinch: a jak Wam wody odejdą w te upały to przynajmniej trochę ochłody będziecie miały :woohoo:

Asia a czego Ty mi zazdraszczasz cooo? tego karmienia? :huh: Zośka tyle dudni z tej butli że ja nie wiem gdzie jej się to mieści :blink:

ferri czekam na info! bo to dzisiaj podglądanko tak? mesy Ty już coś wiesz? :huh:

a u nas melduje że mamy pierwszego ząbka :laugh: Zośka sama się pochwaliła bo ugryzła mnie w palec :woohoo: a tak poza tym to całkiem jej już odwaliło i zasnęła dzisiaj w krzesełku! siedziała i się bawiła i nagle chyba stwierdziła że jest śpiąca, wsadziła palucha do buzi i odleciała :blink:

10 lata 4 miesiąc temu #907638 przez aggi
dzień dobry ;)
Zajadłam jabłuszko i śliwek całą miseczkę i pękam :D
Pogoda jeszcze znośna. Fajnie się dzisiaj wyspałam :side:

betka no no ty się na sierpień cały czas deklarowałaś :D Trzymam kciuki :D

Ann widzę że masz to samo na myśli co ja - czym prędzej komuś miejscówkę zaklepać :P

moofka hahaha nie odpuszczasz :D Nasze dzieci są wyjątkowo uparte widzisz... Rosną indywidualiści ..
czytaj: Natalia - "Gdy coś postanowi, jest nie tylko trudno, ale i niebezpiecznie namawiać ją do zmiany decyzji. "
Maksymilian - " Posiada talent do manipulowania ludźmi. Jest zaborczy, pod każdym względem ma duszę właściciela."
do tego jeszcze jak dołączysz opis o Lwie to olaboga :D " Mogą mieć kłopoty ze współpracą z innymi, wolą kierować nimi i nad nimi panować. Są dumni i władczy. " także widzisz łatwo nie będzie...... nie mamy kompletnie na nich wpływu :pinch: :pinch: :P
Gratulujem Zośce ząbka :D :kiss:

10 lata 4 miesiąc temu #907642 przez ann-sunshine
Moof dość późno ten pierwszy ząbek :-) ale dobrze że nie zauważyłaś kiedy wylazł, przynajmniej wiesz że przejdzie ząbkowanie bez problemu.

Aggi rozwaliłaś mnie tymi cytatami :laugh: :laugh:

10 lata 4 miesiąc temu #907644 przez Karolincia
Moofka - widzisz farta mialas :)

Betka - to piaskowe szalenstwo bylo :)

Kochane powiedzcie Ci ile mm ma pekajacy pecherzyk??;)

10 lata 4 miesiąc temu #907661 przez Asiaa
Betka fajnie że udało się z pogodą i że urlop udany :)

Moofka znaczy się że maleńka bardzo dobrze znosi wychodzenie gryzaków skoro dopiero zobaczyłaś :)

Ann teraz dużo na głowie mamy i sporo wydatków, ja swoje pracowe przeboje, mężu remont, więc póki co o klinice nie myślałam. Póki co zastanawiam się czy nie wybrać się na HSG pod USG, tak sama z siebie, bo tam gdzie chodzę nie wykonują sprawdzania drożności. Co prawda moja gin nie widzi do tego wskazań i mówiła że po wcześniejszych USG widać że wszystko jest pęcherzyki, a później stan poowulacyjny. Jeszcze jeden cykl ma być z clo i dupkiem. Jak bym chciała zrobić to badanie to raczej prywatnie, bo póki co nie udało mi się wyszukać tego w moim mieście na NFZ, a wolałabym USG niż rentgena i hospitalizację

10 lata 4 miesiąc temu #907663 przez monique1983
Ada- współczuję, ja też się różnie czuję, zależy od dnia, ostatnio najgorzej wieczorami od 19 gdzieś to już jestem taka padnięta, że nic nie jestem w stanie zrobić, chodzę spać ostatnio między 21:30 a 22:00 bo nie daję już rady. Zauważyłam też że jak za długo przerwę od zjedzenia zrobię to później bardzo źle się czuję, słabo mi, niedobrze.

Dziewczyny odebrałam wyniki badań i chciałam się Was zapytać czy Wy też w ciąży miałyście trochę podwyższone leukocyty? Do tego jeszcze mam trochę ponad normę neutrofile i limfocyty. Przeczytałam, że w ciąży tak bywa, że leukocyty są podwyższone, no nic będę musiała się skonsultować z lekarzem.Glukoza mi znowu wyszła za niska 63,10 a norma zaczyna się od 70.
Julka - Ty czasem nie pisałaś, że masz za niską glukozę?

10 lata 4 miesiąc temu #907669 przez Ada2424
Witam się :) u mnie bez lepszych zmian nadal źle się czuje, nawet nie chce juz na wage wchodzic bo co się waże to jest co raz mniej tyle że ja nie mam z czego chudnąć :( wczoraj wieczorem popłakałam się Mężowi co raz słabsza i fizycznie i psychicznie się czuje :( niby te wszystkie objawy są normalne na poczatku ciaży ale ja mimo to się martwie :unsure:

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka