- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiaa każdy ma tam widocznie jakiś czas wyliczony oczekiwania . Nic się nie martw. Niejedna z nas starała się długo, a inne jeszcze dłużej.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Asiaa - a no rózne Teściowe sa, ale my robimy jak chcemy Mam problemy z zajściem w ciążę i chcemy mieć dzidziusia jak najszybciej żeby był A ślub i reszta to wiesz...tylko formalnośc
Ada - :*
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Mesy - 6 tygodni - ciesz sie ciaza bo potem tygodnie lecą (uciekają ) niewadomo gdzie i kiedy
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Doczytałam Was wreszcie!
Wczoraj w nocy wróciłam znad naszego morza, pogoda była super i z tego co czytam to Ferri byłam niedaleko Ciebie bo w Rusicowie pod Jarosławcem... tragedii z motolotnią nie widziałam ale śmigłowiec ratunkowy owszem i zahaczyłam też o Jarosławiec
Ada i Bella wielkie gratki z powodu ujrzenia fasolek/groszków
Ada żal mi Ciebie biedulko ale to przejdzie.
Karola trzymam kciuki za te pęcherzyki i za sodome,gomore i rozpustę oby tylko owocnie. A to widzę, że przeprowadzasz się jakieś 15 km ode mnie do Pabianic hehehe
Chudzinka, Asiaa i Gosia trzymam kciuki za te cykle.
Agni bądź dzielna i z każdym dniem będzie lepiej, może teraz w to nie wierzysz ale tak będzie
Bella i Gwiazdka udanego wypoczynku...
A u mnie dziś już delikatne plamienie więc jutro nowy cykl się zaczyna i moje starania pełną parą.
Tak więc na spokojnie czekam na owu. I mam nadzieję, że to będzie mój miesiąc.....?
Miłej nocki i do usłyszenia bo padam a jutro znowu do pracy...buziaki
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
U mnie stan b.z. i pogoda b.z. czyli bez zmian.
Ada domyślam się jak się czujesz. To minie i jeszcze będziesz się cieszyć ciążą. I nie planuj już drugiej bądź jej braku, najpierw doswiadcz 40 tygodni tej.
Asia Asia ma już 3 miesiące kiedy to zlecialo?
Asiaa a nie mysleliscie o specjalistycznej klinice? Już trochę się staracie
Betka proszę bardzo miejscowki do rozdania.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Betka - Wypoczęłaś sobie porządnie Pogoda była ? Dużo zwiedziliście? Ojej... to miałaś widok przykry No proszę to będziemy prawie sąsiadkami Będe mieszkać w okolicy Dobronia NIE DZIĘKUJĘ aby nie zapeszyć Powiem Ci, że nie nastawiam się żeby nie zapeszyć . Moja podświadomość i tak myśli o ciąży i o tym wszystkim, że musi się udać Nie nakręcam się Będzie co ma być, aby mieć niespodziankę bardzo pozytywną, lub znow niepowodzenie .
Ann - Dawaj znać jak coś się będzie działo!! 3mam mocno kciuki za Ciebie i za Natalę! :*
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
U mnie już duszno jak nie wiem co a ja w pracy ale może nas zwolnią wcześniej....
Karola no właśnie z pogodą trafiłam cały tydzień cieplutko i ani kropli deszczu... nie bardzo zwiedzaliśmy bo moja Iga się na to nie nadaje, więc plaża woda i baby z piasku
Ann no mam cichą nadzieję, że wbiję się w sierpień
Miłego dnia....
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
mesy no kto jak kto ale taka
Ann/aggi widzę że dalej cisza w temacie porodowym
Karolincia ja się przytulałam z mężem raz po malinach na owu i jest Zośka a u Was to jakiś dziki szał
Ann słodka Martusia a łóżeczko Zośka ma prawie identyczne tylko my pomalowaliśmy na kolor jaki nam pasował do sypialni
Chudzinka przylazła @? czy poszła i nie wróci?
na mnie bieganie po schodach nie działało porodowo dzień przed wywołaniem to się nawet pokusiłam na przysiady/wypady i kuwa nawet se pół skurczu nie wypociłam a jak Wam wody odejdą w te upały to przynajmniej trochę ochłody będziecie miały
Asia a czego Ty mi zazdraszczasz cooo? tego karmienia? Zośka tyle dudni z tej butli że ja nie wiem gdzie jej się to mieści
ferri czekam na info! bo to dzisiaj podglądanko tak? mesy Ty już coś wiesz?
a u nas melduje że mamy pierwszego ząbka Zośka sama się pochwaliła bo ugryzła mnie w palec a tak poza tym to całkiem jej już odwaliło i zasnęła dzisiaj w krzesełku! siedziała i się bawiła i nagle chyba stwierdziła że jest śpiąca, wsadziła palucha do buzi i odleciała
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Zajadłam jabłuszko i śliwek całą miseczkę i pękam
Pogoda jeszcze znośna. Fajnie się dzisiaj wyspałam
betka no no ty się na sierpień cały czas deklarowałaś Trzymam kciuki
Ann widzę że masz to samo na myśli co ja - czym prędzej komuś miejscówkę zaklepać
moofka hahaha nie odpuszczasz Nasze dzieci są wyjątkowo uparte widzisz... Rosną indywidualiści ..
czytaj: Natalia - "Gdy coś postanowi, jest nie tylko trudno, ale i niebezpiecznie namawiać ją do zmiany decyzji. "
Maksymilian - " Posiada talent do manipulowania ludźmi. Jest zaborczy, pod każdym względem ma duszę właściciela."
do tego jeszcze jak dołączysz opis o Lwie to olaboga " Mogą mieć kłopoty ze współpracą z innymi, wolą kierować nimi i nad nimi panować. Są dumni i władczy. " także widzisz łatwo nie będzie...... nie mamy kompletnie na nich wpływu
Gratulujem Zośce ząbka
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Aggi rozwaliłaś mnie tymi cytatami
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Betka - to piaskowe szalenstwo bylo
Kochane powiedzcie Ci ile mm ma pekajacy pecherzyk??
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Moofka znaczy się że maleńka bardzo dobrze znosi wychodzenie gryzaków skoro dopiero zobaczyłaś
Ann teraz dużo na głowie mamy i sporo wydatków, ja swoje pracowe przeboje, mężu remont, więc póki co o klinice nie myślałam. Póki co zastanawiam się czy nie wybrać się na HSG pod USG, tak sama z siebie, bo tam gdzie chodzę nie wykonują sprawdzania drożności. Co prawda moja gin nie widzi do tego wskazań i mówiła że po wcześniejszych USG widać że wszystko jest pęcherzyki, a później stan poowulacyjny. Jeszcze jeden cykl ma być z clo i dupkiem. Jak bym chciała zrobić to badanie to raczej prywatnie, bo póki co nie udało mi się wyszukać tego w moim mieście na NFZ, a wolałabym USG niż rentgena i hospitalizację
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Dziewczyny odebrałam wyniki badań i chciałam się Was zapytać czy Wy też w ciąży miałyście trochę podwyższone leukocyty? Do tego jeszcze mam trochę ponad normę neutrofile i limfocyty. Przeczytałam, że w ciąży tak bywa, że leukocyty są podwyższone, no nic będę musiała się skonsultować z lekarzem.Glukoza mi znowu wyszła za niska 63,10 a norma zaczyna się od 70.
Julka - Ty czasem nie pisałaś, że masz za niską glukozę?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108