BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #908025 przez ulka1983
Pinezka brzuś śliczny :) ja w 16 tygodniu mam taki jak Mesy w 34 :P

przyzwyczajam się ;) chciałabym takie grzeczne dziecko jak moja chrześniaczka Alicja chociaż Kornelia też grzeczna :) może 3 dzidzia pójdzie w ślady najstarszej siostry :whistle:

Karolincia wszystko dobrze się zapowiada teraz czekamy na 2 kreseczki :) chrześniaczka jest tylko 3 tygodnie młodsza od mojej Natalki i w tym roku mają już 6 lat :S ale ten czas leci B) przy trzecim dziecku różnicy nie ma wcale tym bardziej że odchowane :laugh: najwięcej hałasu i tak robi Natalia :blink:

Betka 1 dzień cyklu zaczynamy odliczanie :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #908032 przez Karolincia
Ulcia - a ja nawet nie wiem ile powinno mieć endometrium w traffionym cyklu, ile u Ciebie wynosiło?? ;)

Hhehe pokaż fotke brzuchala Ulka! :) :)

10 lata 4 miesiąc temu #908034 przez ulka1983
Karolincia a kto to wie :laugh: ja nawet na betę nie poszłam 2 kreski na teście mi wystarczyły :silly: jak zrobię foto to może się odważę i wstawię ;)

10 lata 4 miesiąc temu #908035 przez Karolincia
Ulcia - Hehehe no dobrze dobrze :) a dziewczynki wiedzą, że będą miały rodzeństwo? Jak zareagowały? :)

10 lata 4 miesiąc temu #908046 przez gosia28
Karolcia, obstawiam bardziej ten ciut mniejszy pęcherzyk, ale może i ten drugi też pękł ;) szkoda, że nie poszłaś na podgląd co się podziało po pregnylu, pozostaje teraz czekać na efekty :)
endo w fazie okołoowulacyjnej ma ok. 13 mm, potem na pewno nie mniejsze ;)

Ula włacha co na to dziewczyny? Pewnie się cieszą co?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 4 miesiąc temu #908049 przez ulka1983
Pewnie ze wiedzą :laugh: i się cieszą :) zanim zaczęliśmy się starać podpytałam co one na to gdyby nam się rodzina powiększyła i były na szczęście za ;) jak jadę na jakieś badania czy pobranie krwi czy nawet ostatnio gdzie bądź to Natalka pyta i co mamo chłopiec czy dziewczynka ? ona twierdzi że będzie chłopiec i że tata będzie bawił :laugh: pewnie o to chodzi żeby mama zajmowała się nią spryciara mała B)

10 lata 4 miesiąc temu #908060 przez Anabelle
Ula termin porodu będzie zapewne miedzy 23 a 26 marca, ale to już mój gin bezpośrednio będzie sobie ustalał na wizycie po urlopowej :)

Ja to w ogóle jak widzę wasze brzuchy to wypadałoby się pod ziemię zapaść. Nie dość że na brzuchu tłuszczyk, to jeszcze skóra porozciągana, a i mięśnie chyba też bo już mam brzuszek widoczny. Rano mniejszy, ale jak coś zjem i chwycę się w sukience od spodu za brzuch to w hotelu mi już 2 osoby gratulowały. A co ja tam, 7 tydzien? Mam nadzieje, że to przystopuje coś, bo bez jaj -.-
Chciałabym być taka szczuplutka - może pojadę na wakacje na 2 miesiące do afryki to schudne :P

10 lata 4 miesiąc temu #908061 przez gosia28
a to ci mądra bestia :laugh:

łech pamiętam jak byłam mała, tato mój Ś.p. miał spory, okrągły brzuszek i byłam przekonana, że urodzi mi braciszka :laugh: tak sobie wkręciłam, że dziewczyny rodzą dziewczyny, a chłopaki chłopaków :whistle: w sumie było by to logiczne cnie? :P ale mama mnie wyprowadziła z błędu i byłam bardzo zawiedziona :P

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 4 miesiąc temu #908068 przez ann-sunshine
Gosia ja tam już mówiłam że mnie się mój termin podoba bo bym miała dwoje dzieci urodzonych 12tego więc to akurat za dwa tygodnie, co ty na to?

Same zgrabne babki tutaj. Mesy jeszcze ociupinkę i depresja ciążowa se pójdzie, oby nie przerodziła się w baby blues.

I nie wiem co jeszcze chciałam. A, a propos dzieci na plaży, to w tym roku zrobili nam miejską plażę i właśnie dziś pojechałam razem z mężem i córą, oni się taplali a ja stałam po kostki w wodzie i czekałam aż mi opuchlizna zejdzie. Była też taka parka z małym chłopcem, chyba nieco starszym od Marty i oni leżeli na kocyku a mały biegał wszędzie :ohmy: :ohmy: :ohmy: i to inni ludzie bardziej się o niego martwili niż rodzice tego dzieciaka. Masakra.

10 lata 4 miesiąc temu #908070 przez betka81
Karola to szkoda, że nie pojechałaś kontrolnie sprawdzić czy pęcherzyki popękały ale teraz czekamy na efekty

Gosia wyobrażam sobie co przeżywali. Jak byłam nad morzem i przez 15 sek nie mogłam zlokalizować mojej 8 latki to już panikowałam a co dopiero 3-latek jak zginie...aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl

No Ulcia 1dc ale staram się nie emocjonować zbytnio zgodnie z Twoimi zaleceniami ;) Czekam teraz dżecznie na owu
Ulcia właśnie foto byś zarzuciła :S

Ann może być i za 2 tygodnie jak Ci pasuje ale było określone, że przed Aggi...
no cóż zdarzają się nieodpowiedzialni rodzice a jak się wydarzy tragedia to obwiniają wszystkich tylko nie siebie...ale to szkoda słów dla takich ludzi, przecież wiadomo, że dziecko w tym wieku ma nieprzeciętne pomysły

10 lata 4 miesiąc temu #908077 przez gosia28
ann ja się piszę na Twój plan porodowy ;)
a jak w końcu u Cb? Jest szansa na poród rodzinny? Z babcią lepiej?

a co do mojego brata uważam, że w jego przypadku było to nieszczęśliwe zdarzenie bo oboje z bratową na co dzień są bardzo odpowiedzialnymi rodzicami, bądź co bądź, wszyscy cali i zdrowi wrócili. Swoją drogą dziwne bo to ratownik zatrzymał panią z młodym, która nie wyglądała, żeby się z nim wybierała do jakichkolwiek służb :S

spadam do łóżka
dobranoc :)

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #908079 przez ulka1983
Bella u mnie figura też nie najlepsza ale teraz to dla mnie najmniej ważne :P jadę na wakacje razem z Tobą ;) czyli marcóweczka jak nic :laugh:

Gosia ja nie raz żartowałam że tatuś urodzi dzidzię ale jakoś dziewczyny się na to nie chciały nabrać chociaż brzuch ma spory :laugh:

Ann 12 mi też pasuje prezent mi zrobisz ;)

Betka czekamy razem z Tobą :) jak zrobię foto to ocenię czy nadaję się na forum :laugh: :P

Gosia ale numer :sick: to może jeszcze trochę i nie znaleźli by wcale małego bo ta baba by dziecko uprowadziła :ohmy: całe szczęście że wszystko sie dobrze skończyło :)
Podziękowania: betka81

10 lata 4 miesiąc temu #908084 przez betka81
Gosia jestem pewna, że u Twojego brata to był przypadek i nieraz takie rzeczy się zdarzają..mówiłam o sytuacji o której pisała Ann, że rodzice na kocyku i mają raj a dzieciak sam biega nie wiadomo gdzie a jak wpadnie do wody i się utopi to oni niewinni bo na chwilę tylko wzrok odwrócili i że powinien być ratownik i że jeszcze inni powinni uważać na ich dziecko!
No to babka niezła....jeszcze mogliby go nie odzyskać bo to wiadomo co takiej do głowy strzeli? Dobrze, że wsio oki się skończyło!
Gosia wbijaj za Ann Gosia, Gosia, Gosia!

Ulcia zobaczymy jeszcze 2 tygodnie do owu

Mykam nyny...
Podziękowania: gosia28

10 lata 4 miesiąc temu #908085 przez gosia28
ehhh nie chcę usprawiedliwiać brata, albo odwrotnie- chcę go usprawiedliwić bo wiem, że oboje są odpowiedzialnymi i kochającymi rodzicami, ale wiem też o czym dziewczyny piszecie tak, że wporzo ;)

i dziękuję za wszystkie miejscówki i kibicowanie, jesteście jedyne :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 4 miesiąc temu #908092 przez Karolincia
Dzien doberek Kochane :)

Gosia - Ode mnie też masz wielkie zaciśnięte kciukasy :* Oby się udało!!! :) Jestem z Tobą :)

Wszystkie ciężarówki prosze o fluidy ciążowe :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka