BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #907942 przez aggi
mesy a to ja ryczałam że tak się moje ciało zmienia :P

gosia no ej no nie przesadzaj kurka :D tyle czasu nie wytrzymam choć no wiesz Ann ma termin za 2tyg :D dokładniutko :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #907946 przez Karolincia
Aggi - No to nie jestem sama w tym biciu szklanek ;) hihi :) Śmiały sie dziewczyny że jestem roztargniona :D :D No to ładnie jak tak pobiłaś szklanki, kubki i kufel :)

10 lata 4 miesiąc temu #907962 przez ulka1983
Bella gratulacje :kiss: karta ciąży jest to super :) na kiedy masz termin porodu ?

Ada super gratulacje :kiss: też masz już kartę ciąży :silly: jednak jedna dzidzia ;) nie biadol że byś na ciążę się nie zdecydowała przez złe samopoczucie bo nie jedna by się z Tobą zamieniła :P

Ann zawsze pod górkę :( może mama zdąży wrócić :) łóżeczko super a Marta sporo urosła :woohoo: ostatni poród :blink: mam nadzieję że jeszcze synuś będzie :whistle: a z Natalką burza jak zwykle była tylko szkoda ze deszczu z tego nie ma :laugh:

Karolincia trzymam kciuki tym razem się uda :) bliźniaki czemu nie :whistle:

Pinezka super wieści a genetyczne lepiej jak zrobią będziesz spokojniejsza :)

Mesy miał być klops a nie super laska :P

Asiaa a to @ przylazła :( jaki teraz masz plan ? wcale nie było tak źle dałam radę i nawet dobrze się czułam :)

Gwiazdka mama powiedziała Ci komplement :woohoo:

Aggi wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :kiss: co do Natalii to się zgodzę w 100 % jedynie dobrocią z nią ujedziesz B)

Ann i Annabell Wam również wszystkiego dobrego z okazji imienin :kiss:

Moof gratuluję pierwszego ząbka :) moja Kora pierwszy ząbek miała dopiero w 9 miesiącu :)

Julka czekamy na fotki :)

Chudzinka ja sobie chwalę stan błogosławiony więc się nie zastanawiaj tylko zafasolkuj jak najszybciej ;)

Ferr przystojniak Ci w brzuszku rośnie :whistle:

Gosia teraz sie uda :kiss: dni płodne to w samą porę :silly: najwyżej dziewczyny poczekają ;) a bratu współczuję niezła akcja :S

Agni śliczna Pola :kiss:

idę kolację dzieciom robić mam chrześniaczkę w gościnie :) powoli przyzwyczajam się do trójki dzieci :laugh:

10 lata 4 miesiąc temu #907965 przez Pinezka
Gosia - no to jak wszystko ladnie przepchane, to teraz do dziela :lol:

Mesy - jaki zgrabny brzuszek :laugh:

Moj zaczyna juz rosnac, myslalam, ze 9-10 tydzien to za szybko, ale najwyrazniej dziec juz sie mosci :blink: Jak tak dalej pojdzie, to bedzie mial wille za milion dolarow :woohoo:
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #907968 przez gosia28
no jakżem mogła zapomnieć, gratuluję pierwszego ząbka Zosi :silly:

Ula przyzwyczajaj się przyzwyczajaj ;)

Pinezka na tym drugim zdjęciu coś już widać :woohoo:

o matko matko, środek lata a ja przeziębiona konkretnie jestem, kaszel mnie wykończy...

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 4 miesiąc temu #907971 przez mesy
Gosia na tak zgodze sie....swoje w kolejce juz wystalas ;)

pinezzka wez sie schowaj z tym brzuchem :P

10 lata 4 miesiąc temu #907978 przez Pinezka
No wiesz co Mesy :P Taka rozemocjonowana jestem, bo normalnie to zupelnie plaski brzuch mialam :silly:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #907981 przez mesy
haha :P i tak masz plaski :P ale rozumiem cie ;) tez czekalam na brzuch , a teraz czekam , zeby go z zrzucic :P hehe

w ogole zas mnie cycek boli :( ten sam co mialam zapalenie tylko teraz na dole kurde blaszka :(

10 lata 4 miesiąc temu #907988 przez betka81
Agni Pola śliczny słodziaczek

mesy kurcze z Ciebie taka laska i nie wiem gdzie Ty masz powody do narzekania
i jeszcze trochę i brzucha już nie będzie :woohoo: szybko pewnie wrócisz do figurki z Twoimi zamiarami i planem to w mig będziesz znowu zgrabna i powabna

Ula super, że przyjęcie dziewczynek udane

Gosia jak dni płodne, wszystko przepchane to luz blus wszystko pasuje to tylko dobre ziarenka od męża co by dorodną fasolę albo grocha zasadził! Tak, tak Ty wbijaj bez kolejki bo już trochę w niej stoisz. Do dzieła!
A z dzieckiem nieźle się musieli wystraszyć bo tyle się słyszy, że dziecko na plaży ginie i później wyławiają z morza czy rzeki. Więc dobrze, że wsio się dobrze skończyło.

O i Pinezka kolejna zgrabna laseczka z lekko zaokrąglonym brzuszkiem

10 lata 4 miesiąc temu #908002 przez Karolincia
Pinezka - Ty zgrabny Babolu ! :) Ale jakby nie patrzeć to już 3 miesiąc zaczął się, więc powoli widać zaokrąglenia. Im szczuplejsza dziewczyna tym szybciej widać ciążowe krągłości :) :)

Uleńko - nie dziękuję aby nie zapeszyć :) W poniedzialek zeszły na monitoringu cyklu same zle wiieści. A potem niespodzianka...miałam w tym miesiącu namiastkę śluzu płodnego. Byłam w wc w zeszłym tygodniu w środę i patrzę a na majteczkach troszke sluzu było rozciągliwego :D Mówiłam o tym gince to była zadowolona :)
Poprawiła to pregnylem w zeszły piątek w 13 dc. :) Przestarzały pęcherzyk miał 25,4 mm a nowy 23,7 mm Powiedziała mi, że endometrium idealne jest. :) Żebym działa i z moim N i w domu ma być sodoma i gomora :D Czekamy na rozwój akcji :)

Ojjj...przygotowuj sie , przygotowuj :) A ile ma chrześnica?? :) I jak wrażenie, przy 3 dziecku? :)

10 lata 4 miesiąc temu #908007 przez betka81
Karola a nie byłaś na ponownym USG aby sprawdzić czy zastrzyk zadziałał i czy pęcherzyki pękły? Jakbyś miała bliźniaki to super... :woohoo:

10 lata 4 miesiąc temu #908009 przez Karolincia
Betka - Właśnie nie byłam :( A ja cielowata zapomniałam doktorki mojej spytać czy mam podjechać na kontrolne usg czy pękł pęcherzyk czy nie :angry: :angry: Zła jestem :( Musimy czekać na efekty i to będzie niespodzianka :D :D

10 lata 4 miesiąc temu #908013 przez gosia28
Karola Ty pytałaś chyba jakiej wielkości są pęcherzyki, które pękają? No więc mniej więcej takie jakie Ty miałaś ;)

betka no mieli akcję piękną, bratowa ryczała a brat mówił, że w życiu nie był tak przerażony i bezsilny tak się bał. uff całes zczęście, że zakończenie z happy endem. Nawet sobie nie wyobrażam co czuli...

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #908016 przez Karolincia
Gosieńko - Naprawdę podobnej wielkości do moich ?? Ojjj ile bym dała aby pękł choć ten jeden :(
Oto i one pecherzyki prawego jajnika.
Pierwsze foto - nowy oecherzyk 23,7 mm
Drugie foto - przestarzaly pecherzyk 25,4 mm

IMG_20140729_213704.jpg[/attachmen[attachment=68263]IMG_20140729_213704.jpg[/attachmen

10 lata 4 miesiąc temu #908022 przez Ada2424
Pinezka widzę, że Ty tez taki szczuplaczek jak ja jesteś ;) ale brzusio już się zaokrąglił widać bez przyglądania się :)

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka