BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #908335 przez Ada2424
Mesy o cola to u mnie tez króluje :P

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #908336 przez aggi
Gosia nasza przyszła na testy :D Kochana rozgość się u nas ! czytaj udzielaj i w ogóle :) A to na staraczkach taka bida ?? :P Ja tam nigdy za bardzo nie czytałam, ale myślałam że to bardziej rozhulany wątek :P

mesy mi się też czasem wydaje że młody oddycha bo tak dziwnie brzuch chodzi :D

dostałam trochę mocy, idę odkurzać, pranie rozwiesić, kurze pościerać :D o !

10 lata 4 miesiąc temu #908338 przez Ada2424
Gosia zapraszamy u nas zawsze jest co poczytać :cheer:

Aggi o teraz Ty się za sprzątanie wzięłaś :P ja już padłam, ale wszędzie mam czysto za to tylko na jak długo :whistle:

Za chwile gości będziemy mieć

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #908348 przez Gosia 2712
Agi ano przylazlam i tu :P na staraczkach malo kto sie teraz udziela :S a czasami chcialabym chociaz z kims popisac bo siedze w domu i nawet nie ma z kim pogadac :S :S

Ada wlasnie czasami tu podczytywalam i widze ze wiecej sie dzieje na tym watku :P

Ja dzisiaj dostalam weny do pracy i pomylam okna :P heh ale pozalowalam tego bo po pierwsze pot po tylku mi sie lal :S a po drugie troche sie za duzo naskakalam po parapecie i mnie brzuch(a raczej blizna) zaczal pobolewac :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 4 miesiąc temu #908357 przez mesy
Julka w 30 tc tez skakalam z radosci :P

a pokoik bombowy :D

10 lata 4 miesiąc temu #908358 przez Pinezka
Julka - ślicznie :)

Ann - trzymamy kciuki za babcię :*

Na mnie sie właśnie wkurzyl mąż, bo on gotuje jak dla całej armii, a ja jem, ale mało i z każdego obiadu coś zostaje. Jest głuchy na moje argumenty, a ja na siłę nie będę w siebie wciskać...
Dziś sie czuję bardzo źle - źle spalam, głowa mnie od rana boli. W pracy wytrzymalam, ale teraz w domu rzygam sobie w najlepsze i pewnie kolacji w siebie nie wcisne. I znowu wyrzut :/
Agni, gdzie jestes i gdzie twoj tefal?

10 lata 4 miesiąc temu #908361 przez Ada2424
Julka pokoik super :)

Goście już sobie pojechali a teraz wpadł kolega Męża normalnie pielgrzymka tak jak pisałyście :P

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #908364 przez julka
Pinezka, a Twój mąż jest Hiszpanem, nie? Gotuje Ci paellę? Boże, zabiłabym za prawdziwą paellę....

Edit: tak sobie myślę, że gafę popełniłam... Wy macie nudności i wymioty, jeść nie możecie, a ja o paelli... Sorki... :(
Ale widzicie, za jakiś czas same będziecie mieć fazę na wpierdzielanie, zobaczycie. Serio, ja jem drugi obiad właśnie.... :(

Dzięki za komplementy. Mam nadzieję, że te malunki na ścianach laska mi szybko namaluje, bo póki co jakoś tak szpitalnie mi się kojarzy ten błękit i biel... :D

Mesy :kiss: Popatrz na to w ten sposób - jak Ty już będziesz wolna od słodkiego ciężaru, to ja zacznę stękać, że juz mam dość :D
Podziękowania: mesy

10 lata 4 miesiąc temu #908367 przez Ada2424
Julka oby było tak jak mówisz, ja dziś też obiad jadłam dwa razy tylko że małe porcje ale dalej wmuszam w siebie nawet nie wiesz jak to cholernie męczy, chciałabyś jeść a kuwa nie możesz przerąbane :angry: ja już czasami rycze z bezradności.

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #908370 przez mesy
Ada hehe nie martw sie pozniej bedziesz ryczala , ze za duzo jesz :P tak to juz dziala :p

Julka chyba zapomnialas jeszcze o pologu :P nie wiem jak bede go znosic hahaha moze jeszcze zdarze przymarudzic razem z toba :P :whistle:

10 lata 4 miesiąc temu #908372 przez betka81
Ula to czekamy aż dobrniesz do aparatu ;)
I super, że wyniki w porządku zresztą nie miało być inaczej, jeszcze tylko niech się okaże, że to chłopak!

Mesy chyba nie jest aż tak źle bo deprecha poporodowa to nic przyjemnego....
Chyba zawsze końcówka ciąży jest okropna i gdzie te panienki co tak promują, że ciąża to najcudowniejszy okres w życiu kobiety? Na pewno nie pod tym względem hehehe...

Karola z nami jakoś wytrwasz bez fiksowania i trzymamy kciuki za powodzenie :P

Witaj Gosia fajnie, że do nas dołączyłaś. Pisz ile chcesz :laugh: :laugh: wątek jest super!

Julka testy owu na dalszym planie bo i testujących coraz mniej...już prawie wszystkie zaciążone hehe ale to dobrze. A pokój Wojtka super wygląda a jak będą rysunki to już będzie słodko :woohoo:

Ada, Pinezka apetyt wróci tak jak mówi Julka...i wtedy będziecie spełniać swoje żywieniowe zachcianki

A mnie ten okres strasznie męczy...dawno już mnie tak nie bolało, że sięgam po tabsy :sick:
Podziękowania: ulka1983

10 lata 4 miesiąc temu #908378 przez moofka
ej weźcie się opanujcie z tą produkcją :pinch: czytam i czytam i mózg mi w ten upał nie wyrabia :S

Ann i Aggi Wy się kuwa ścigacie która dłużej brzucha ponosi czy cooo? :woohoo:

julka bardzo podobają mi się Wojtkowe mebelki :) z rysunkami na pewno będzie weselej :)

mesy końcówka ciąży jest specjalnie do bani żeby baby chciały już urodzić ;) ja pamiętam do tej pory jak jęczałam mężowi że już chce żeby mnie bolało byleby się coś ruszyło :blink: a potem jęczałam że już nie chce rodzić :woohoo:

Gosia witaj :) staraczki kiedyś szalały że nadążyć się nie dało - wiem bo podczytywałam :blush:

betka okres męczy bo pewnie ostatni i się musi wyszaleć ;)

dawać te fotki te co jeszcze nie dały! same laski i zgrabne brzuchy widziałam a wszystkie jęczą że grube kuwa porąbane baby :P

10 lata 4 miesiąc temu #908379 przez Pinezka
Julka, no on akurat paelli nie robi, ale u tesciow byl czas, ze co niedziele byla i jeszcze nam dawali "na wynos" na poniedzialek, taka tradycja tutaj, a mi akurat nie smakuje jakos szalenie i przesyt mialam. To troche tak jakby w Polsce trzy razy w tygodniu schabowego robic - nawet jak ktos bardzo lubi, to mu sie w koncu przeje ;) Teraz tak troche pode mnie rozne rzeczy robia.

Kolejna Gosia - witaj :)

Ada - jestem z toba, nawet nie wiesz jak cie rozumiem. Aktualnie najlatwiej wchodza mi winogrona, krakersy i zimne mleko. Do calej reszty musze sie zmuszac :dry:

Betka - oby to juz ostatnia @ na dlugi czas byla.

Asiaa - tez bym sie profilaktycznie do innego gina wybrala, twoja pani doktor troche bierna sie wydaje :S

10 lata 4 miesiąc temu #908381 przez betka81
moof no mogłaby która się w końcu zebrać do rodzenia ale chyba im tak wygodnie :whistle:
A co do mojej @ to mam nadzieję, że masz rację i to będzie ostatnia bo już mnie wnerwia. Nie dość, że gorąco to jeszcze do tyłka podpaska się lepi, kurde doooopsko sobie odparzę przy tych temperaturach to jeszcze boli ja nie wiem co :angry:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #908408 przez Ada2424
Pinezka a od którego tygodnia Cię tak męczy mnie od 5 a gdzie jeszcze do 14 ło matko! :unsure: ja też winogrona, maliny przed chwila jeżyny jadłam pieczywa od kilku dni wcale nie jem bo najbardziej mi nie smakuje no oszalec mozna strasznie mnie to wkurza :angry:

Edit. Czy Wam też się zdarzają biegunki? Wczoraj miałam i dzisiaj coś czuje że też polece bo już mnie kręci w brzuchu, jak nie zatwardzenia to teraz biegunki eh

O błyska się i grzmi może popada bo tak duszno, że zasnąć nie idzie

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka