- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aggi napisał: Ada to Twój dom niemal jak punkt pielgrzymek
Hahaha Aggi żebyś wiedziała juz ogarnełam kurze poodkurzałam teraz tylko zmyć panele ale najpierw czekam na obiad bo mnie ssie strasznie. Mama dziś robi sos do makaronu i do tego surówka z kapusty taka na occie już kilka razy ją próbowałam, zauważyłam, że coś mnie na ocet i na kwaśnie ostatnio bierze na jaką to płeć?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niby zjadłam ten obiad bo już mnie okropnie ssało ale teraz brzuch mnie boli kurcze nie jem to źle zjem też niedobrze kiedy to w końcu przejdzie... no i zjem troche i czuje sie pełna jakbym niewiadomo ile zjadła.
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
U nas dziś znów gorąco i znowu godzinkę krócej w pracy. Zaczyna mi się to podobać
Ann z babcią współczuję...moja jest po jednym udarze i nawet w miarę to przeszła ale od tego czasu nie wstaje w ogóle z łóżka więc pampki trzeba zmieniać i w tym roku 80 urodziny miała a Twoja dożyła sędziwego wieku. Ale może jakoś uda się wszystko zorganizować i poród rodzinny będzie. Jak nie masz co zrobić z Martą to podrzuć do mnie, z Igą się dogadają...
Ulka dawaj foto...nas się wstydzisz?
Aggi
ada fluidki łapię i dzięki
Za oprowadzanie wycieczek po domu skasuj kaskę jako przewodnik, będzie na dzidziolka jak znalazł
Asiaa a może jednak w tym cyklu się coś ruszy a jak nie to dobrze aby ginka miała plan działania....jednak trzymamy kciuki
Lecę do moich pociechów x2
do wieczorka
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
twoją sytuację
Gosia a ty jak trafiłaś na te badania drożności ? z tej kliniki co miałaś iść czy od gina ? sory ale jakoś nie kojarzę
Karolincia dziękuję pomyśl o czymś innym nie związanym z ciążą bo sfiksujesz przez te 2 tygodnie
wczoraj przyszły mi wyniki testu podwójnego i wszystko wyszło prawidłowo
Aggi ej uważaj na siebie choć to rączkę podmucham za kawałek babeczki
Ada to dopiero pielgrzymki wam się zaczną ale ze sprzątaniem nie przesadzaj bo po gościach znów sprzątanie jedz mniejsze porcje a częściej bo jak głód ssie to potem ból brzucha murowany ja też tak mam jak na razie słodkie to mój wróg zjem pół loda i ble mam dość a co będzie zobaczymy ale dobrze że na słodkie mnie nie ciągnie może kg będzie mniej pochwalisz się rodzince że dzidzia będzie
Betka obiecałam że jak zrobię a póki co nawet mi się nie chce ale postaram się jak nie dziś to jutro
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
ejjjj spuchly mi dzis dlonie , ze az szczypaly....uwierzycie w to ? no szok na szczescie juz jest ok....nigdy wiecej. Koncowka ciazy jest do bani :/
ulka super ze wyniki dobre
Ada no poka zdjexie i ty Ulka tez !
mam wrazenie ze nosze juz ponad 3 kg w brzuchu....moje dziecko juz nie kopie....ono sie ryje na chamca w brzuchu
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mesy ja przed robieniem ciasta chciałam obrączkę zdjąć i się nagimnastykowałam
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ula o ciąży wiedzą tylko moi rodzice bo mieszkamy z nimi to nawet jakbym chciała to ciężko by było mi to ukryć jak tak się źle czuje a reszcie chcemy powiedziec po następnej wizycie u gina czyli za 2 tygodnie jak wszystko będzie ok jakoś teraz się boje trochę mówić nawet teściom nie chce jeszcze nic gadać bo teściowa taka panikara, że już widze co będzie
Mesy powiedziała Ci, że po porodze depresja Ci się pogłębi? E niech nie przesadza chyba aż tak źle z Tobą nie jest co?
Aggi narobiłaś mi smaka tą babką daj kawałek
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Mesy nie przesadzaj ja już z obrączką sie rozstałam
Aggi zachcianki są twoje nie małego
a mój mąż ma jutro ostatni dzień urlopu szkoda bo robota na budowie znów się zatrzyma
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a proszę bardzo bierz babki bo pyszna
ulka ciiiiiiiiiiiiiii niech wie jak się matka stara, a on ma mnie gdzieś i wychodzić nie chce
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Jestem tu na forum od jakiegos czasu i pewnie wiekszosc mnie juz kojarzy Co prawda nie stosuje testow owu i nie staramy sie jak narazie o dzidzie ale chcialabym do Was dolaczyc bo widze ze ten watek jest bardziej oblegany niz staraczki
Milego dnia
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
eee obraczke a raczej zareczynowy pierscionek , bo obraczke nosze od swieta sciaglam z miesiac temu.... wiedzialam co mnie czeka wiec wolalam nie ryzykowac
Ada u mnie tez lody graja glowna role aaaaa no i cola hehe
Patryk dzis mial powazna pogawedke z ojcem ..... i Patryk chyba na ojca leje , bo sie go nie slucha :/ mowil mu zeby sie tak nie wypychal , a on jeszcze bardziej :/ T sie smieje , bo to tak wyglada jak by mlody na bacznosc w brzuchu stawal
a w ogole wiecie coooo jak mlody cwiczy sobie odruchy oddechowe to ja to widze bo mo brzuch tak chodzi jak by mlody oddychal..... dziwne to takie