- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Dave napisał: No właśnie dziś już mnie to mocno napitala. Normalnie się czuję jakbym miała @ dostać.
Ja najsilniejszy ból miałam w dniu owu myślałam, że oszaleje ale na drugi dzień po niej samo przeszło po prostu niektóre kobiety wcale nie odczuwają tego bólu a inne go mają, często też po porodzie się to zmienia także nie masz co się martwić to normalne
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Ada2424 napisał:
Dave napisał: No właśnie dziś już mnie to mocno napitala. Normalnie się czuję jakbym miała @ dostać.
Ja najsilniejszy ból miałam w dniu owu myślałam, że oszaleje ale na drugi dzień po niej samo przeszło po prostu niektóre kobiety wcale nie odczuwają tego bólu a inne go mają, często też po porodzie się to zmienia także nie masz co się martwić to normalne
popieram
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Mój M nosi
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Dzieki za mile przywitanie
Heh jak wczoraj okna pomylam to dzisiaj sie zachmurzylo i chyba bedzie padac (ale to juz norma)
Gosia28 a ja sie zastanawialam gdzie Ty sie kochana podziewasz a Ty sie tu schowalas hehe dziekuje i pamietaj ze ja tez Tobie bardzo kibicuje Ja tez czasami jak dodam posta to niby jest dodany ale go nie widac i dopiero po chwili sie pokazuje...
Ann zdrowka dla babci heh moja dwa tyg temu dostala udar i wczoraj wyszla ze szpitala strasznie sie o nia martwie... a ma 67lat i w sumie nigdy jej nic nie bylo ostatni raz byla w szpitalu w 2001roku (!) a tu rano w niedziele wstala i ja wzielo...
Aggi dokladnie zeby nie ten net to bym swira dostala
Dave co do tego bolu to ja nie pomoge bo nie mam czegos takiego
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Ula wczoraj właśnie zaczęłam się zastanawiać co dalej robić jeśli w tym cyklu się nie uda. Na chwilę obecną nawet nie wiem gdzie indziej miałabym pójść, tu gdzie chodzę jest na NFZ, nie wiem czy przede wszystkim prywatnie nie pozostaje?
Dobrze że wyniki ok Teraz czekamy na wielkanoc czyli ujawnienie jajeczek u Twego dziecia
Gosia2712 witaj na testach owu
Julka fajnie wygląda pokoik a z malowidłami będzie jeszcze weselej
Pinezka trzymaj się a jak do męża nie docierają Twoje argumenty to trudno, może w końcu sam zrozumie
Anabelle masz racje, babie nie dogodzisz
Dagnes no właśnie nie do końca wiem, bo ostatnio podpytywałam czy badanie drożności robią, powiedziała że nie i że u mnie nie ma wskazań do tego zabiegu i chyba zaczęła mówić coś o komplikacjach, a potem przerwała i powiedziała, że mam odblokować się psychicznie i w ciążę zachodzić
Gosia czyli Ty HSG miałaś w szpitalu? Dobrze że ten gin idzie na rękę i wypisuje skierowania jakie trzeba
Ann jutro będziesz z nami siedziała na forumie
Dave mnie ostatnio pobolewa od owulacji aż do @ a wcześniej bywało w okolicach owu a potem przed @
Wczoraj wieczorem czułam się jak w "dniu świra". Wieczorem z mężem pojechaliśmy do marketu budowlanego. On poszedł na dział budowlany, a ja gdzie indziej. W pewnym momencie zorientowałam się że zostawiłam kom w aucie i się trochę przestraszyłam, bo na widoku był. Poszłam szukać małża, 3 razy obeszłam cały sklep i nigdzie go nie ma, więc poszłam zerknąć do samochodu czy tam nic się nie dzieje. Wychodzę a tam nie ma samochodu! A ja nie miałam ani kom, ani portfela, normalnie jak wariatka się poczułam wróciłam do sklepu by znów się przejść i wtedy mąż mnie złapał. Ale byłam zła
Dziś odebrałam wyniki, wczoraj zrobiłam prolaktynę i tsh. Tsh w normie, a prl 34,12 przy podanej normie 3,5-25 i zastanawiam się co robić
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
eeeeej nie uwierzycie , ale dopadla mnie zgaga :/ lapie mnie tylko w nocy ...druga noc pod rzad i teraz nie wiem czy z jedzenia czy tak ma byc renii poszlo w ruch
Asia prolaktyne masz za wysoka.... wynik w lapki i sruuu do gina niech daje leki na zbicie jej ja bralam parlodel 2 lata ....
bylam dzis u auchana i kurde widzialam tyle bab z wozkami....jak ja im zazdroszcze , ze nie musza juz nosic tego balastu
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
ale zajsc w ciaze ciezko z wysoka prolaktyna , bo wysoka prolaktyna dziala jak naturalna antykoncepcja
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
Wczoraj miałam ostatni dzień @ więc przytulanek nie było i byłam z rana na czczo. Czyli dziś mam nie jechać do gina?
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa