- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
A swoja droga nie wiedzialam ze tam dla dziecia nie trzeba nic brac procz pamperow
A potem na odchodne to tatus graty przynosi,tak? No to troche lipa, bo mimo ze kocham kregla nad zycie to bank mi cos zle przywiezie albo bede kube w samych rajtkach do domu zabierac no i to oznacza pakowanie dwoch torb
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Ferri - w końcu coś tam u Ciebie widzę, ale i tak uważam, że Twój dzieć Cię oszczędza
Ula- nic tam nie widzę u Ciebie, musisz z profilu wrzucić
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Julak zeby emek mi do szpitala przywiozl to musze mu zdjecia porobic o co mi chodzi hehe jak mu pokazywalam ciuszki na wyjscie dwa komplety jeden na chlodniejsze dni drugi na cieplejsze to sobie tez zdjecia zestwow zazyczyl ..... no cycki mi opadaja
wiesz co ja sie tam nie nakrecilam....mnie nakreca tak ten upal za dlugo jak dla mnie trwa....a jeszcze wale bunkra , bo oddychac czym nie ma :/ kurde to byly czasy , ze sie nad woda bylo , dupke skompalo itp
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Ledwo nadążam z czytaniem nie wiem już co kto napisał.
Trzymajcie się brzuchatki, te upały faktycznie nie dla Was stworzone, ale dużo bym dała żeby być na Waszym miejscu
A i któraś z Was pisała że rozmwiała z mamą o ciąży (objawach i jak przechodziła) i się zastanawiam, czy to jest tak jak z @ że właściwie jak matka tak córka? o to by bardzopocieszające było, moja mama twierdzi że własciwie żadnych objawów nie miała, miłoby było Ale czy tak jest?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
po co rożek? nie wolno dzieci nosić po korytarzach osłabionym matkom, dzieci przewozi się w wózeczkach takich i w nich leżą obok matki
po co 10 pampersów? przyjedzie rodzina, przyjedzie partner na drugi dzień, może przywieźć z 5 sztuk
krem do dupki lepiej wziąć taki którym można sobie sutki smarować
podkład na łóżko można wziąć jeden, nie ma sensu wiecej bo zazwyczaj w szpitalach dają, u mnie nawet podpaski poporodowe dawali
idźcie zobaczcie jak wygląda w szpitalu pobyt, co faktycznie potrzeba a podekscytowany tatuś i tak codziennie do szpitala przyjedzie to coś przywiezie plus dla was do jedzenia bo zazwyczaj jedzenie w szpitalu o kant dupy rozbić
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Eee dobrze ze blisko szpital bede miala to mi zawsze ktos podrzuci
Ale mam dzis ssanie na corn flakesy z zimnym mlekiem
I wiecie na co jeszcze na babke taka krucha
Tez kiedys mamy pytam, powiedziala ze ona nie miala nigdy w ciazy czasu rozmyslac czy ma rozstepy czy ja lupie w kolanie czy lamia sie paznokcie bo pracowala I kiedys bylo inaczej po prostu bylo sie w ciazy I juz...teraz trzeba sie Nat rustic chuchać I dmuchac... Nie wiem jak porod wygladal, wiem ze sn I nigdy nie karmila piersia ani mojego brata ani mnie...rozstepa tez nie ma...
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Martyna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Anabelle ja nie wiem jak ten link w podpis wkleić bo jak daje ten długi cały to mi nie wczytuje
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Moni wrzucę jutro jak zrobię
u nas podkłady dla mamy i pampersy dla maluszków dają ubranka chyba też ale muszę dopytać
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co szpital to obyczaj...ja bym chyba chciala zeby kube ubrali w jego ciuchy a nie szpitalny kaftanik
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Gosia bo ja to pracuję w budżetówce w bardzo specyficznym zakładzie pracy więc mam takie myki i przywileje....może i pensja nie powalająca ale nie narzekam. A Tobie współczuję w tym upale przy piecu stać
U mnie cały dzień się zbiera na deszcz ale wcale go nie widać i do tego jest duszno i brak wiatru więc wszystko się lepi do ciała, ochydna pogoda chyba jeszcze gorsza niż upał
Ann troszkę odpoczniesz bez Marty i poleżakujesz przed przyjściem Natalki a wtedy już na pełnych obrotach i mało czasu na odpoczynek będzie. Więc korzystaj z chwili
Dave ja też nigdy wcześniej nie odczuwałam owulacji i dopiero po drugiej ciąży dwa lata temu i teraz też mnie lekko pobolewa kilka dni przed owu a dzień przed i w dniu owu to jadę czasem na tabletkach bo nieraz mnie zwija z bólu
Asiaa to niezłą przygodę miałaś - znikające rzeczy. Z wynikami nie pomogę ale mocno Ci kibicuję aby się udało i 1,5 roku starań to chyba nie tylko psychiczna blokada?
Mesy chyba tak ma być ja zgagę miałam w obu ciążach. W pierwszej w 3 trymestrze a w drugiej to już taką mega, męczyła mnie już od połowy drugiego trymestru i nawet reni czy ranigasty nie pomagały bo tak piekło w przełyku aż jeść nie mogłam. Czułam palący ogień od gardła przez całą rurkę do żołądka, ochydne przeżycie. Normalnie czasem z bólu aż wyłam ale w imię potomka trzeba dać radę
A ja jak widzę babeczki z brzuszkiem to im zazdroszczę,bo też już chcę i aż głupio nieraz się aż oglądam tak fajnie mieć brzuszek
Ulci to buziaki dla Natalki z okazji 6 urodzinek, to już duża pannica. Moja Nika od kąd poszła w zeszłym roku do szkoły to już zrobiła się taka duża i bardzo samodzielna. To już nie moja maleńka córeczka ach jak te dzieci rosną. A Natalka sprytna że w zasadzie coś jej się należy bo przecież to dziś wszyscy powinni do niej przyjść bo dziś jest jej dzień a nie w sobotę....spryciula nie ma co!
Tort wygląda ładnie i apetycznie mniam.....
Ulci życzę Ci tego. Mój też bardzo chciałby syna bo pyta czy jak wyjdzie dziewczynka to próbujemy jeszcze raz? Normalnie wariat?
No ja miejscówkę sobie zaklepała już pół roku temu jak do Was dołączyłam, trochę postałam w kolejce....
więc mam cichą nadzieję, że będzie dobrze.
Dag o reklamach podpasek to nawet nie chce mi się mówić. Nieraz w pracy musiałam plamy opadowe i swetrem na tyłku zakrywać i z pokoju do kibelka przyklejona do ściany się posuwać aby nikt nie przylukał. A one w białych ciuszkach i okres dobre. Więc zaczęłam stosować tampony ale nadżerki się pojawiały więc do podpasek trzeba wrócić było!
Julka telewizor czasem dobra rzecz bo moje dwie razem szaleją a jak się włączy bajki to jest chwila ciszy, spokoju i mogę bez krzyków wrzasków i ciągłego mama mama mama mama zrobić pranie, obiad czy posprzątać jak nie ma Michała w domu. Tylko uważaj bo u mnie w domu my z M telewizora nie oglądamy...jak wracamy z pracy to jest włączane Mini mnin i nawet jak się bawi Iga to telewizor musi być tak się małpa przyzwyczaiła, że nawet jak jest u dziadków to pierwsze jak wchodzi do domu to idzie do dziadka i podaje mu pilota bo trzeba włączyć, chociaż nie ogląda ale musi być i koniec. A jak siedzimy razwm i M przełączy na inny kanał to jest tylko tata nee tata nee tata nee!
Ada i widzisz apetyt powoli wraca i już zachciewajki się pojawiają...to dobrze mieszkanko - efekt super!
Feri moczeni pewnie ma...mój przez 7,5 miesiąca miał post jak ja w ciąży to nawet nie pytałam jak sobie radzi
Brzucholek już ładnie widać
Mesy weź sobie paczkę albo dwie a mąż Ci może donieść, przecież codziennie będzie a poza tym w szpitalach z reguły są sklepiki więc można skoczyć na dół i zakupić.
Martyna obawiam się, że tak nie jest...moja mama 5 ciąży i nie wie co to mdłości czy zgaga w ciąży. Ona pamięta tylko, że jej brzuch rósł i żadnych dolegliwości innych brak a ja mega mdłości i zgagi i jeszcze inne rzeczy...więc Cię nie pocieszę
No to skończyłam doczytanie Was i odpisanie, zajęło mi ponad godzinę...dziś to normalnie przeginacie z ilością postów. I tak to jest, że jak się tu wejdzie raz to się przepada bo czasu na przeczytanie codziennych stron tej książki trzeba mieć mnóstwo!
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Ann gdzie ty szykujesz pewnie Martusię do żłobka
Betka dziekuję w imieniu Natalki i swoim sprytna czasami aż za bardzo wypiliśmy piccolo a ona jeszcze tortu sie domagała ej to twój mąż jest lepszy bo mój to nad trzecim dzieckiem się pół roku zastanawiał i jak będzie dziewczynka to powiedział że
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
A kiedy masz podglądanko i będziesz coś wiedziała?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Betka ale posta trzaslas mega
Martyna witaj
Mesy to ja mezu rysowalam na kartce rodzaje ciuszkow i ich nazwy zeby wiedzial co ma przywieźć. Teraz sie obruszylam i powiedzialam ze niech spada na drzewo bo praktyke ma i nic mu rysowac nie bede. Torbe mam konkretna spakowana ale u nas czasem ciezko sie o nowy podklad doprosic np.