- Otrzymane podziękowania: 105
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Ferri może dopiero dziś lub jutro zrobię ciacho, jak nic nie stanie mi na przeszkodzie Jak już będzie to dam znać i wtedy wpadaj Ten Twój Kręgielek rozpieszcza Cie i dobrze
Julka w moim mieście wczoraj wyły syreny o 17, ale samochody to raczej się nie zatrzymywały
Pinezka wysłałam Ci pw
Betka fajowa fotka dziewczynek
Ula no fajny brzuszek
Gwiazdka niezłego masz kumpla
Majka Twoja Misia ma pewnie luksusy w takiej willi
Julka to wrzuć nam fotkę brzuszka to zaraz komplementy się posypią i od razu będzie Ci lepiej
foty niezłe ja to lubię oglądać śmieszne filmiki ze zwierzakami, czasami aż się popłaczę ze śmiechu
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
No wlasnie, ja chyba sie wypisze, nie lubie szpitali - HA HA HA!
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
ale jak chcesz to ci oddam moje mam jeszcze jedna kupke do prasowania
tez wole sprzatac niz wisiec nad zelazkiem
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
dziękuję za pochwały brzusia...
Ja odchodzę od zmysłów mały się nie rusza:( zaczynam się denerwować ( co mam zrobić ? strasznie sie denerwuje (((((((((((
masakra już nie moge się doczekać kiedy się ur
U mnie w szpitalu myją tylko takie brudne dzieci Ogólnie jest zasada nie mycia niemowląt :/
Julia 3 doby to chyba przez tą żółtaczkę
Obudziłam się dziś 4:45 poszłam do wc bo mnie brzuch bolał ale nic z tego nie wyszło :/ pozniej znowu.... ale mi już lepiej.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Julka i reszta co tak narzekacie ja tam sie z checia z Wami zamienie
Majka sliczny masz brzucholek
W Bytomiu jak lezalam na pooperacyjnej to po cc dziewczyny po paru godzinach dostawaly dzieci ale polozna chodzila i sie pytala czy cos pomoc czy zabrac dziecko i jak nie mialy sily zeby sie nim zajac to polozna zabierala, pozniej jak juz na sale nas dali to dziecmi sie mamy opiekowaly a polozne braly tylko na kompanie i przebranie no i czasami na dokarmienie....
Co do lewatywy to ja akurat nie mialam bo podobno w takich przypadkach jak moj (odejscie przedwczesne wod) sie nie robi ale za to mialam plukanie pochwy hehe nie wiem po jaka cholere
Mesy ja tez nie lubie prasowac i dziwi mnie to jak ktos mi mowi ze nawet majtki prasuje hehe ja bym kurwicy dostala przy tej desce na tylek sie zalozy i sie wyprostuje A mam kolezanke ktora tak robi
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
dodaje wam zdjęcie wozka co o nim sadzicie?
Gosia 2712 czesc, my się jeszcze nie znamy
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
U mnie jak sie rodzi do 12 to tego dnia juz licza pierwsza dobe, a jak po 12tej to dopiero od nastepnego dnia. Glownie chodzi o to aby maluszkowi porobic wszystkie badania i szczepienia no i tez chodzi o skok bilirubiny ktory w wystepuje na druga lub trzecia dobe. Do tego kobieta tez ma kontrolowana morfologie, temperature ciala oraz stan macicy i ewentualnego szycia. Te dwie doby to absolutne minimum.
Mesy cos kiepsko ostatnio sie czujesz. Moze to wirus jakis?
Gwiazdka juz dostalas dobre rady od Mesy. A wozek funkcjonalny i fajny kolor dla chlopaka
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Ann a Ty jak sie czujesz?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A cholera wie od czego to....
Gwiazdka wozek fajny
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Wczoraj super było, noc też świetna.. aż zaspaliśmy z małżem rano
Ale to co głoszą na weekend to jakaś pomyłka chyba
Widzę że mam sporo nadrabiania
Na koniec Wam foto brzuchala wrzucę aż się sama zdziwiłam że mnie tak wydęło w ostatnim tygodniu
mesy także 'pocieszę Cię' że na koniec to się już człowiek jak piłka toczy haha Taka wielka.. basenowa
ferri nic nie musisz brać tylko dane nowe podajesz i dowód osobisty pokazujesz chyba że ktoś inny by Ci to załatwiał to musisz upoważnienie wypisać i warto im starą kartę też wziąść. Chociaż mojemu emkowi dali stare karty do domu. I na miejscu to robią My w Tychach wyrabialiśmy. tu masz info www.nfz-katowice.pl/?k0=02_ubezpieczony&...ieczenia_zdrowotnego
julka na śląsku nadal karty obowiązują mimo że jest eWuś kartą przez czytnik przejedzie i ma szybciej niż zanim pesel wpisze u nas syreny wyły ale to co roku o tej samej godzinie w całej Polsce a do 3 dób to chyba na własne życzenie możesz się wypisać z dzieckiem wcześniej jeśli nic się nie dzieje
Ada ja w ogóle wyczulona nie byłam na zapachy
gwiazdka mi położna powiedziała że już się nie praktykuje lewatywy tak jak kiedyś że każdej z marszu robili. Ale na życzenie owszem zrobią. Ja jeśli się nie oczyszczę w domu to chyba się zdecyduję - po co mieć niespodzianki na porodówce a siara siarą ale ten smród potem wózek super ale ja już tyle razy mówiłam że wolę zwyklaki jak dla mnie taki mi się podoba ale bym nie jeździła
betka jakie Ty masz kochane te dziewczynki
Anabelle u nas dają matce robić wszystko przy dziecku jak się sama zdecyduje że jest już na siłach itd Nawet jeśli chcesz się wyspać to dziecko zawozisz do pokoju pielęgniarek i one się nim zajmują a Ty masz czas dla siebie - możesz nawet na całą noc zostawić To ten Twój szpital nieprzyjazny matce w takim razie Ale spoko ten bliżej mnie też taki jest. Dlatego do niego nie pojadę mimo że mam 10min drogi a nie 40
ulka no brzuś bez brzusia ale takie uroki chłopaków widziałaś ferr albo mesy na początku albo mnie To chłopaki takie skromne wille mają, gadam Ci
majka no no nieźle ma Misia chatę odstawioną
Tu macie brzuchala:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Miałam robić dziś na obiad spagetti ale jakaś słaba wstałam, duszno mi ciągle i ten upał za oknem, najchętniej to bym cały dzień przeleżała w łózka i mama mówi, że zrobi naleśniki na obiad z serem brzoskwiniami i polewą czekoladową no i z wiórkami kokosowymi to moge sobie poleżeć fajne jest mieszkanie z rodzicami, zawsze pomogą czy zastąpia przy czymś jak się gorzej czuje
Edit. Dzisiaj teściowa wraca z Niemiec i jutro mają do nas przyjechać, na samą myśl gorzej się czuje... wiecie jak mnie wczoraj Męża siostra wkurzyła? Była kilka dni temu oglądac u nas mieszkanie po remoncie a że u niej teraz też jest remont pokoju to kupiła identyczne panele jak u nas i wczoraj jeszcze do mnie pisała żebym jej strone z meblami podała tam co nasze zamawialismy bo ona też chce takie same, oczywiscie nie podała. No gustu swojego nie ma i będzie kopiowac moje