BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 8 miesiąc temu #910353 przez aggi
Gosia2712 ja go już gonię od miesiąca i nic :P Zresztą wg lekarza dawno mialo być po wszystkim i coooooooo. Pfff gadanie ;) A dzieć wie swoje.

Ada ja od początku czułam że facet mi rośnie i się nie myliłam :blush: wszyscy mnie do pionu ustawiali a tu proszę :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #910361 przez meli1990
martyna_z wróżba z obrączką. wieszasz obrączkę na nitce i prawa ręką nad lewa ręka się robi. cztery palce złączone a kciuk w bok u lewej reki. miedzy kciukiem a palcami złączonymi obrączkę trzy razy w dół i do góry późnij nad dłoń. jak obrączka kreci się w kółko to dziewczynka, jak na boki to chłopak. i później znowu miedzy palce trzy raz. i znowu nad dłoń. i tak powtarzasz aż do momentu aż obrączka stanie w miejscu nad dłonią. pokaże ci ten sposób ile będziesz mieć dzieci razem z tymi które już masz, a nawet te które się straciło. nie umiem tłumaczyć wiec mam nadzieje ze dobrze wytłumaczyłam

a kto mi powie co u mnie siedzi w brzuchu? może będę miała ładniejsze zdjęcie 13.08 to dodam :)
Podziękowania: martyna_z

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #910365 przez mesy
AGGI albo ANN wezcie juz urodzcie :P czekam az sie miejsce zwolni , bo moj dziec chyba powoli sie szykuje , bo zas mam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
kurde noo :dry: :dry: :dry:

Ulka no to po cichu gratuluje siuska i trzymam kciuki by siusiek zostal siuskiem ;)
Podziękowania: ulka1983

10 lata 8 miesiąc temu #910369 przez Gosia 2712
Aggi a moze dorwij tego swojego i porzadnie przycisnij :P to jest podobno sprawdzony sposob :P :D

Ulka ja tez gratuluje synusia :)

Meli przy Amelce sprawdzilo mi sie to z obraczka :P

Mesy cos mi sie wydaje ze Ty do wrzesnia nie dotrwasz w dwupaku :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 8 miesiąc temu #910372 przez mesy
Gosia jeszcze jak bym miala skurcze co jakis czas to ok ....ale
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mowie stanowczo nie !!! Matkoo :/
Ale co sie dziwic....patrzcie co Patryk wyprawia :/ moje biedne jelita :P

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #910373 przez aggi
mesul
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Dobra dzwoniłam do szpitala wypytać jak to jest po terminie czy trzeba jakieś skierowanie mieć czy co. Bo ja nie stamtąd. Ale położna mi powiedziała że tydzień po terminie rano wystarczy wziąść torbę z rzeczami i zgłosić się na oddział i przyjmują bez skierowania, kładą na oddział, badają i decydują co i jak :side: Także Maksymiliano ma czas do 14.08 a jak nie to szpital tak czy siak.

Gosia2712 niestety na niego to nie działa. Nic na niego nie działa :unsure:

10 lata 8 miesiąc temu #910374 przez mesy
Dubluje posta , bo tam wejsc nie chcialo :/

10 lata 8 miesiąc temu #910401 przez ulka1983
hej :) dzisiaj to u mnie nawet zimno a lało niesamowicie :blink: może trawka przed domem ładnie wzejdzie :)

Mesy ja problemowa nie jestem i z wózka byłam zadowolona i chociaż kuszą mnie te nowe to jednak zostanę przy starym a za te pieniądze mogę kupić coś innego ;) ten wózek kosztował ok 450 zł za nowy i jak trójkę dzieci wychowa może iść na emeryt :laugh: a skoro masz 3 w 1 to po co fotelik drugi dokupować B) filmiki fajne Patryk chyba naprawdę daje ci popalić :unsure:

Porto trzymamy kciuki za Zuzię :kiss:

Asia k Porto

Gosia po pizzy już pewnie śladu nie ma :dry: ale przepis sobie zapisałam ;)

Aggi nie czaruj do chudzielców to ja nie należę :P a wczoraj szefowa do mnie mówi i jak się czujesz grubasku :angry: :evil: dobre to zdjęcie z psiakami :laugh:
wózek super :woohoo: zobaczymy teraz jak badania powtórzą to chyba już będzie pewne na 1oo % B) a następna wizyta u gina 1 września :) czyli wszystko pasuje Ann rodzi najpóźniej 12 żeby mąż był zadowolony ;) a potem Maks moze wychodzić :silly:

Karolincia czekamy z niecierpliwością razem z tobą na sobotę objawy masz dobre może coś z tego będzie ;) jeszcze nie jest nic przesądzone nie wiadomo do końca co będzie ale 4 próby nie będzie :side: no chyba ze z przypadku :P

Ada ja w to wierzę i póki co w 2 przypadkach się sprawdziło ;) a wiecie że mojej siostrze ta wróżba nie wychodzi i igła jej się od razu zatrzymuje :S dopiero jak ja jej wróżę to pokazuje jej dwie córeczki jedną już ma a nad drugą musi popracować :laugh:

Meli a co obrączka ci podpowiada :whistle:

10 lata 8 miesiąc temu #910405 przez Asiaa
Aggi fajny wóz B)

Pinezka z jednej strony dobrze, bo nie będziesz musiała męża namawiać na kolejne dzieciątko, skoro już teraz wspomina o kolejnych ;) My kiedyś mieliśmy taką sytuację, że zamówiliśmy pizzę i mieli ją nam przywieźć ale nie dojechała :blink:

Julka szkoda, że tak wyszło z tą szkołą rodzenia

Ann skąd Ty tyle sił bierzesz na to wszystko? :woohoo:

Ula będzie dobrze :kiss: trzymam kciuki za chłopaka :D
Może faktycznie jeszcze poczekaj z informowaniem męża by w razie czego nie miał większego rozczarowania. Gratki ruchów :)

Karolincia skoro nie bardzo z czego masz chudnąć to po co się odchudzać? :P

Aggi tak, tak złóż u niego reklamację :D może to coś pomoże :D

10 lata 8 miesiąc temu #910406 przez ulka1983
Asiaa mnie się też wydaje że lepiej poczekać tym bardziej że od początku namawiałam go na 3 dziecko i że majstrowaliśmy syna a różnie może to jeszcze być ;)
orientowałaś się coś w innych lekarzach ?

10 lata 8 miesiąc temu #910439 przez Karolincia
Betka - przeprowadzam sie w czerwcu 2015 roku takie byly plany przed tymi trudami w zajscie w ciaze teraz sie pozmienialo ;) Jak zaciaze to sie przeprowadze :)
Moja ginka teraz na urlopie wraca w polowie wrzesnia ja od 8 sierpnia do 8 wrzesnia mam urlop :D umowa zlecenie to szaleje :D i wracam dopiero 7 wrzesnia do Wawy bo bede u mojego N ten miesiac :)
Ginka mowila ze jak sie nie uda to kieruje mnie do siebie na badanka do szpitala :) a my chcemy na wlasna reke probowac we wrzesniu jakby sie nie udalo ;)
Spac mi sie chce strasznie :(( dobrze ze jutro znow na 13 do pracy do 18 ;)

Ulka oczywiscie ze tak :) jakas senna jestem szybko sie mecze ;( mialam isc pobiegac jak wroce z pracy ale chyba skonczy sie tylko spacerem z psem nastawieniem pralki i drzemka ;)
Trzymaj mocno kciuki :*

Dziekuje ze tak ladnie opisalyscie mi swoje objawy kobitki :**

Asiu wzmacniam miesnie brzucha bo latwiej mi bedzie rodzic gdy sie ma mocne mm brzucha i szybciej sie wraca do figury sprzed ciazy :) a mam juz dosc mocne ale szlifuje je dalej ;)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #910441 przez Pinezka
Hej hej,

Asiaa - paczuszka nadana :lol: Mam nadzieje, ze szybko dotrze ;)

Ulka - sciskam kciuki, zeby sie synek potwierdzil :lol: Maz jak zareagowal? Aj, doczytalam - nic nie wie jeszcze?

Karola - ja mam co do tego cyklu u ciebie dobre przeczucia :whistle: Moze w sam raz do soboty jakis brzuszek sie tu rozpakuje?

Ja dzis odebralam moja paczuszke z probkami - w srodku smoczek, herbatki, chusteczki nawilzane, platki ochronne na sutki przy karmieniu, probki kremow na pupke i do twarzy i kilka pism dla przyszlych rodzicow :)

10 lata 8 miesiąc temu #910443 przez Asiaa
Można się uśmiać :D www.facebook.com/photo.php?v=494077090658165

Ula jeszcze nie, nie za bardzo miałam czas z rana przed pracą. Jak się czegoś dowiem to dam znać ;)

Pinezka :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #910446 przez mesy
Pinezzka a skad wyszarpalas taka paczke z probkami ? Tez chce :P

Ja zas zrobilam zakupy dla Patryka i powinnam sama sie po lapach lac ....zaczynam przeginac tak jak gwiazdka :/ chciaz tyle , ze ja kupuje juz na wieksze rozmiary hehe za dlugo ciaza trwa i takie sa skutki :P

10 lata 8 miesiąc temu #910482 przez ann-sunshine
Melduję się, że się czołgam ale w dwupaku. Uff 30 słoików stoi w piwnicy :-)

Mesy widzisz przecie że staram się jak mogę, tyram jak lokomotywa,
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
, a ta uparta ma nas gdzieś.

U mnie też lało, baa mnie zlało do suchej nitki jak ze sklepu wracałam. Ludzie czekali pod sklepem, a ja stwierdziłam że mi tak dobrze na deszczu i idę ;-)

Asiaa nie wiem skąd mam siłę, muszę mieć i już, bo nikt za mnie tego nie zrobi.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka