BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #910252 przez Ada2424
Monique jutro mam wizyte u mojego znajomego internisty ide po skierowanie choc na te podstawowe badania zeby mi dal zawsze to 50zl do przodu a w czwartek jade na wyniki. Wizyte u gina mam 13 lub 14 sierpnia mam dzwonic w poniedzialek bo on teraz na urlopie jest i jeszcze nie wie jaki grafik bedzie mial wiec nie rejestruja teraz. Ja to co wizyte mam stres straszny :pinch:

U mnie dzis 8 tydzień wskoczył jakoś szybko mi te tygodnie mijają :)

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #910265 przez aggi
Dzień dobry B)
19 stopni na zewnątrz mmm :blush:

julka dla mnie też lekkość wózka była na pierwszym miejscu i tu stelaż+koła 6,4kg a gondolka 4,1 :) jedno w jednej ręce, drugie w drugiej i można śmigać po schodach :whistle: :whistle: :whistle: co prawda blokowa nie jestem bo 'wiejska' ale mam wysokie schody do domu ;) no i mnóstwo znajomych, babcie w blokach w mieście :P o jacie rzeczywiście masz szczęście z tą szkołą rodzenia :blink:

betka nie dołuj :P

Pinezka u nas w szpitalach jak urodzisz to dawają każdej mamie 'wyprawki' z różnymi gazetkami, próbkami itd :P

Ann no i zadowolenie najwazniejsze. Ale też masz go już dwa lata a wtedy jeszcze aż tak bardzo na wagę nie patrzyli - 13/15kg to była norma dla takiego woza. To teraz zaczęli w coraz lżejsze schodzić. hahaha my to jedziemy na rekord chyba z tym 2w1 :whistle: :P :P

Z tymi ciążami to zależy od organizmu każdy przecież jest inny :) Nie można uogólniać.
A co do wózków z kolei to tak jak już gwiazdce pisałyśmy - każda ma inne priorytety, czego innego oczekuje, potrzebuje itd więc
dla każdej mamy będzie lepszy inny wózek :) I też nie można się przegadywać w tej kwestii bo to niema sensu ;)

Porto poka nam Zuzkę bo dawno nie było :woohoo:

gwiazdka teoretyczne terminowo Max jest przed Natalią :P Zależy które bardziej uparte będzie :whistle:

ulka hmm a nie wzięli pod uwagę pomyłki jakiejś? może tak naprawdę nic Wam nie jest tzn może się pomylili? skoro sami nie wiedzieli co i jak :pinch:
głowa do góry kurka musi być dobrze :) noooo na takie wieści czekałyśmy choć wolimy takie 100% :D Kiedy kolejna wizyta? :side: :whistle: i gratuluję ruchó :woohoo:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Ada hehe. Powiem Ci tak: 8 tydzień o maaaaaaatko kiedy to było :D :D :D ale fajnie że szybko Ci leci. Na koniec się dłuży jak cholera ;)

Idę dzisiaj wieczorem do gina ;) Do dupska mu nakopię. Bo mówił że jaaaaakbym nie urodziła to 5.08 mam sobie przyjść do niego jeszcze, ALE nie sądzi bym przyszła. Mówił to 2tyg temu. Idę dzisiaj tam z reklamacją :P

10 lata 4 miesiąc temu #910270 przez gwiazdka2014
hej dziewczyny

ja sie nie wyspałam, pies mi non stop wskakiwał do łóżka... Antek szalał :P
Jestem juz u siorki strasznie u niej gorąco 28,5 w domu :( nie wzięłam wiatraka :( umieram

Karola mnie też piersi bolały i non stop spałam... :)

10 lata 4 miesiąc temu #910275 przez Ada2424
Karola moje pierwsze objawy to gazy non stop a wieczorem najgorzej mnie meczylo.

Kurcze mam chec na frytki chyba sobie zrobie dzis na obiad i do tego surowka z kapusty octowa.

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #910290 przez Chudzinka
No ja sobie tu zerkam regularnie, czy się która nie rozpakowuje, ale widzę, że się dzielnie trzymacie :)
Ale długo tak nie pociągniecie hehe ;)
I się miejscówki zwolnią nanananana B)

10 lata 4 miesiąc temu #910293 przez Anabelle
U mnie jak u Ady, pierwsze co jeszcze przed II kreskami, to nocne wzdęcia i gazy, istna dyskoteka w jelitach

10 lata 4 miesiąc temu #910299 przez zoi
gwiazdka, żyję, cały czas w dwupaku, Anulka planowana jest na 25.09.14, więc jakoś chwilę przed Wami :)
U mnie wszystko dobrze, więc co Wam tu będę foruma zaśmiecać. Szyjka zamknięta, długość taka sama. Coś mi się wydaje, że Anulka posiedzi dłużej :unsure:

Zaraz gorący okres się zacznie i jak Chudzinka mówi, miejsca zaczną się zwalniać :laugh:

10 lata 4 miesiąc temu #910309 przez aggi
Chudzinka no miejscówki czekają, to starające coś nawalają bo nie ma chętnych na zamianę :whistle: :P :P :P by tu jakaś walnęła testa pozytywnego ..... :P widzę że Ty niedługo niedługo połowę cyklu będziesz mieć to wióry polecą fiu fiu :whistle: :whistle: :whistle:

zaraz mi się przypomina że ja dałam test z II i w ten sam dzień Kaś_O pokazała nam Maxa . Takiej zamiany oczekuje też mój uparty dzieć widocznie :P
to która na celowniku?

10 lata 4 miesiąc temu #910312 przez zoi
Chudzinka :laugh: no przecież to się aż samo prosi!

10 lata 4 miesiąc temu #910318 przez meli1990
Ula gratuluję po cichu chłopaka a nie mówiłam :)
Podziękowania: ulka1983

10 lata 4 miesiąc temu #910319 przez Ada2424
Ula jak u Ciebie ten test z obrączka sie sprawdzi to i u mnie może sie uda że chłopak będzie, ale bym się cieszyła :)

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #910322 przez meli1990
Ada a ile ci obrączka dzieci wróży ?

10 lata 4 miesiąc temu #910323 przez Gosia 2712
Hejka :)

Zoi jak ja Cie dawno nie widzialam :P

Aggi to wez no tego Twojego dziecia pogon zeby szybciej wylazil :P

Karola ja bylam w trzech ciazach i kazda inna byla :P ale za kazdym razem pierwsze z objawow przed robieniem testow to wygladaly tak jakbym miala dostac @ Z Zuzia ciagle spalam i przez rowne dw tyg mnie meczyly wymioty, nie moglam patrzec na kawe bo mi smierdziala o koszu na smieci to juz nie wspomne :P :S a Z Amelka w sumie to nic mi nie przeszkadzalo, moze z 5 razy wymiotowalam....

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #910324 przez Ada2424
Meli dwoje ;) ale cały czas pokazuje że chłopak ani razu mi nie pokazało że dziewczynka. szczerze mówiąc to od poczatku mam jakies silne przeczucie ze chłopak bedzie :) ciekawe czy sie sprawdzi :)

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #910340 przez martyna_z
Rezerwuje sobie miejsce jak już się coś zwolni ;-) objawy już mam mimo że jak widać jestem tuż po owu :-P
Staram się być z Wami na bieżąco ale to właściwie niewykonalne więc nie często podejmuje się pisania, ale zaintrygował mnie ten test z obrączką, coś więcej napiszcie? Jakąś instrukcję?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka