- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Ann Ty dzielna babka jesteś i co by się nie działo dasz radę :* a załamka chwilowa jest dopuszczalna
Chudzinka oby się wyjaśniło co i jak, trzymam kciuki niezmiennie :*
Zoi uooo matko ja bym na zawał zeszła z taką przygodą niezaleznie od stanu zaciążenia
Mesy trzymam kciuki za wizytę i czekamy na newsy
Monique ja uzywalam musteli od samego poczatku ciąży, Agi tez używała i obie obeszlysmy sie bez rozstępów wiec albo naprawdę działa albo obie jesteśmy farciary
Więcej nie pamietam bo z tel pisze....
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Julka - fajnie, że Wojtek się odwrócił co tego "kunia", to też mieliśmy na 4 piętrze, uwierz mi fruwają A rezerwowałaś to u nich bezpośrednio czy jakąś ofertę znalazłaś gdzieś?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ann - nie denerwuj się, w końcu Natala musi wyjść, nie ? Faktycznie od 37 tygodnia do 40 nie dużo się zmieniło, albo brzuch jakby niżej Dzięki za info o Musteli, skoro chwalicie to muszę sobie kupić
Moofka - dzięki za info, kupuję w takim razie i liczę, że też będę farciarą
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
sobie wybraźcie że dopiero się ubrałam!!! jak miło czasem oddać dziecko pod opiekę komuś innemu
ale nic bo muszę pokój ogarnąć bo mam prasowania że łoooooooo- może któraś chętna?? mogę posprzątać w szafie czy coś w zamian bo tak bardzo nie lubię prasować
chudzina i teraz ja mogę łopatę przejąć ale dół pewnie już zasypane więc moja propozycja to uważaj Ann bo ja to łopatologie stosuje jak przez goowe oberwiesz to od razu dołek Ci przejdzie- cokolwiek nie będzie już zaraz będziesz po!!!! no nie da się inaczej po prostu bierz się w garść i jak nie masz co robić to zapraszam do mojego prasowania
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
dzizki że przejęłaś łopatę
Julka grzeczny Wojtuś współczuję żelaza ale nie będzie tak źle
a może dziś dzień dobroci dla żon dobrze teraz będę jeździć do ciebie a tak na poważnie to nie wiem czy to sie nie skończy na warszawie ale na razie cisza chyba jutro zadzwonię bo już zaczynam się stresować może wyniki już będą a w piątek święto i długi weekend się nam zrobi niezłego masz męża ło ale sie u was porobiło u nas wczoraj delikatny deszczyk padał na szczęście
Ann nie ma za co u mnie też ostatnio szybko łezki sie pojawiają ale co tam taki stan Natalka ma tydzień apotem same ją wyciągniemy super zestawienie brzuszków na ostatnim jakby brzuszek sie opuścił ale chyba to złudzenie bo zdjęcie bardziej z daleka robione
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
edit: a jednak ulka mnie odkryła
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Tyle napisałyście przez te 2 godziny czy tam ile, niedługo w każdym razie, że nie pamiętam co komu miałam, ale nawet jeśli to tylko miłe słowa.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
www.mamaija.pl/xplory-wozek-gleboko-spacerowy-,d3781.html
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
tu jest lista, tylko nie z roku 2012 w naszym wypadku, a 2013:
Wymagane dokumenty:
1. wniosek o ustalenie prawa do jednorazowej zapomogi z tytułu urodzenia się dziecka
2. dokument potwierdzający tożsamość rodziców dziecka
3. akt urodzenia dziecka
4. oświadczenie o sposobie wypłaty
5. zaświadczenie lekarskie lub zaświadczenie wystawione przez położną, potwierdzające pozostawanie pod opieką medyczną nie później niż od 10 tygodnia ciąży do porodu, co najmniej raz w każdym trymestrze ciąży.
6. dokumenty potwierdzające wysokość dochodu rodziny w tym między innymi:
- zaświadczenie z urzędu skarbowego o dochodach z 2012r. wszystkich pełnoletnich członków rodziny (w tym dzieci do ukończenia 25 roku życia oraz niepełnosprawne dzieci powyżej 25 roku życia, jeżeli w związku z tą niepełnosprawnością rodzinie przysługuje świadczenie pielęgnacyjne; dotyczy także dzieci które w 2012r. ukończyły 18 rok życia) lub oświadczenia o wysokości dochodu z 2012r. wszystkich pełnoletnich członków rodziny
- oświadczenia o dochodzie nieopodatkowanym wszystkich pełnoletnich członków rodziny za 2012r.
- oświadczenia o ryczałcie i karcie podatkowej wszystkich pełnoletnich członków rodziny za 2012r. ,
- zaświadczenia lub oświadczenia o wysokości składek na ubezpieczenie zdrowotne wszystkich pełnoletnich członków rodziny za 2012r.