- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Dzien dobry pamietacie mnie?
A powiem Wam ze mam handre, nie chce mi sie gadac, mam mdlosci I cellulit na dooopie...chce wracac do domu I sprzatac
Chudzinkaaaaaa Trzymam kciuki za inso
Aggi szybko Poszlo A Max jaki cudny
Karo, gratki oficjalnie
Gwiazdka powazny Brzuszek masz juz I dres fajny, ja nam taki jednoczesciowy z primarku w koty uwielbiam go zima
Mesy, kurcze jak to zlecialo chce byc juz tak wysoko w ksiazy jak Ty
A Kuba od trzech dni Malo sue rusza...Nie ze nic ale mniej
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Ann każda sypnie od siebie i zakopiemy tego Twego dołka ładne zestawienie brzuszków
Zoi ale miałaś przygodę fajnie, że wszystko dobrze się skończyło ze zwierzakiem
Chudzinka zawsze to nowa wiedza, a i mąż spojrzał na to inaczej. Trzymam kciuki za powodzenie
Julka super że synuś się odwrócił przypuszczam, że to cykada mogła być, a one zdaje się fruwają nieźle z tym szpitalem
Ferri ładnie brzuszek się zaokrągla próbowałaś słodyczami Kubę potraktować?
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Ferri - patrzę na Twój brzuch i nie mogę uwierzyć, że to 27 tydzień leci
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez lubie takie wozki wiec zobacz sobie Mima xari woz tez super w cenie stokkena jest...
Julia mam takie samo zdanie na temat wozka a poza tym no coz w tym zlego zeby wozek spelbial swoja funkcje I do tego modnie wygladal
Jak pacze na moj brzuch a innych listopafowek to dostaje depresji bo u mnie wciaz jakbym sie bobu najadla I pipila woda
Coraz wiecej o tych wielorazowkach czytam I juz kiedys rozmawialyscie o tym Bella z vika na staraczkach...tez sprobuje od trzeciego miesiaca I nieomieszkam posilkowac sie Twoja wiedz w tym temacie
Aggi oj mam nadzieje ze pooopka nie odparzy sie bardziej, tez slyszalam ze wietrzenie I ziembiaczanka pomaga. X co do sudokremu to czytalam ze go w skrajnych przypadkach bo ma jakis skladnik ktory jest dosc ciezki dla takiej delikatnej skory... Ale jak cieplo jest to gwizdek na powietrze wystaw z doopcia podklad podluz I powietrze zrobi swoje
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Mam nadzieje, że na długi weekend pogoda jednak dopisze, bo chciałabym się gdzieś wyrwać i odsapnąć, a póki co na telefonie mi pokazuje że w moich okolicach może padać
PS. słyszałyście że Robin Williams nie żyje? A takim fajnym był aktorem...
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Ferr no malusi masz brzusio, w życiu bym nie powiedziała, że Ty w książy jesteś ja przez te moje zaparcia i wzdęcia mam obecnie taki jak Ty
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Asia - słyszałam, szkoda, fajny aktor, ale w tym Hollywoodzie to prochy i depresje to chyba wszystkich wykończą...
edit. Ferri - właśnie oglądam ten wózek, zajebisty jest, bardzo lubię taki design, tylko ta cena....a nie widziałaś coś fajnego w nowoczesnym designie ale tańszego?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Mamie się przyznałam że wiem, ona się przyznała, że podejrzewała że mi chłopaki powiedzieli. Jest ok, poza tym, że nam trochę smutno.
Odkurzyłam, zmyłam podłogi, dwa razy weszłam po schodach na 4 piętro i dwa razy na pierwsze. I nic. Choć tyle dobrego z tego wszystkiego że
Ja wielorazówki mam jakieś zwykłe tanie. Firm nie pamiętam bo już metki się sprały. W każdym razie kieszonki z wkładami i zmieniam po każdym siknięciu i kupie. Nie stosuję tych papierków na kupki, tylko pieluchę taką spłukuję pod silnym strumieniem prysznica i wrzucam do miski z wodą, a wieczorem wszystkie zapieram i wrzucam do pralki. Pranie co dwa - trzy dni. Raz w miesiącu same pieluchy i wkłady na 90 stopni.
Mesy i Ferri wy tu deprechy ciążowe zapodajecie latem przy takiej ilości słońca, a wiecie jak zimą jest jak się w domu siedzi i je
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
ile wy tego naprodukowałyście, ale nadrobiłam.
Byłam dziś w pracy, czekają na mnie raporty :/
Ferr ja się o ciebie pytam... Kubuś odpoczywa ... Antek tez tak ma - a ja nie mogę otworzyć
Fajny ten dres Urban ..... s/m Sądzę że w zimę z niego nie wyjdę ha ha
Dziewczyny ja z tego prania nie wyjde tyle prasowania
Na rozstępy stosuje oliatu i pharmaceris - zapobiegające ...
Przyszła pościel od siorki - dziewczyny jest cudowna warto było dać 180 zł jest slicznie - dodam zdjęcie jak mi sie tel włączy bo cos mu sie stało :/
Ide do deski ((
Ann :**
Karola co ty mnie pytałaś ?? wybacz nie pamietaj, dawaj jeszcze raz,
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
mały śpi to mam chwilę
chyba wkońcu dogadujemy się co do planu dnia
Asiaa nie brałam nic na znieczulenie nie prosiłam w sumie
Anabelle dzięki za rady, staram się małego zostawiać na trochę z gołą pupą co prawda trzy razy dostałam
niemal w twarz z sikawki ale spooko. Ja przeżyję jeśli jemu ma to pomóc
dzięki za wszystkie gratulacje dziewczyny rozpakowujcie się i zachodźcie po kolei tak idealnie jak do tej pory !
mesy moje trzy kreski o które tak sie martwiłam.. to jednak rozstępy. Ale wiesz co Ci powiem? że kurcze jakoś polubiłam je - bo są po moim małym uroczym krasnoludku co leży teraz w łóżeczku takiego nastawienia Ci życzę mimo że sama panikowałam
patrzaj:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
betka hehe niby zapominam, bo PO tego bólu już nie ma w ogóle tak jak mówiłyście jak dzieciątko się urodzi to cały ból mija.. ale jak sobie pomyślę... masakra
monique śliczna fasolinka a wózek jak dla mnie kosmiczny hehehehehe ale nie mam pojęcia co to za firma
Chudzinka przynajmniej wiesz co i jak i plan jest Trzymam kciuki !
Ann przesyłam dużo mocy i pozytywnych fluidów mimo wszystko! też chwyciłam się za głowę jak zobaczyłam ile papierów i załatwiania jest.......
julka super że odwrócony Wojtek
ferri i wygrywasz wielkie lody z polewą bo ty na mnie stawiałaś jedna jedyna c'nie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
miłego dnia, trzymam kciuki nadal za starające buziakuję dzieciaczki
idę odciągać mleko (karmię cycem, ale po traumie ze spadaniem wagi dla swojego spokoju odciągam jeszcze do butelki i po karmieniu cycem dostaje butlę na dobicie i wiem ile dopił i że jest najedzony takkiego patenta mam )
miłego !
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Julka Ja tylko na otulaczach bo jak dziecko nie zrobi płynnej kupki to czasem jeden otulacz nawet na cały dzień starczy zmieniam jak normalny pampers co 3-4 h. No chyba że jest kupka coolmax pozostawia troszke uczucia chłodu od siku dla świadomości dziecka ale ja je wole od mikropolaru bo sieczka lepiej trzyma kupkę a po mikropolarze czasem splywala. Na noc zakładam pampers Premium Care. Zmieniam więc po wstaniu, później przed południową drzemka później ok 14-15 i później koło 18 a na noc idzie pampers. Czasem jak gdzieś wyjdziemy to się przeciagnie, a czasem jak zrobi więcej kup to wiadomo
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No I juz sie nie bojam przetarlas mi szlak
Dziekuje Dziewczynki moze urosne w koncu
Bo zadnych przywilejow nie mam bo jakie mi przywileje bez brzucha przysluguja
Moniq jak sobie policzysz wszystkie dodatki do wozka typu pierdolka parasolka fotelik folia na deszcz it'd to tez wyjdzie duzo...
Wpisz sobie w Google markusia rybnik tam wejdz w wozki I lec strona po stronie znajdziesz kilka takich Wlasnie w dobrej cenie
Gwiazdka czekam na fote poscieli
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
O matko ile postów....to idę nadrabiać od wczoraj