- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja właśnie po skalpelu i mel b ło matko, ale dałam radę, M. ćwiczył razem ze mną ( znaczy ja ćw a on leży i kiepskich ogląda i się śmieje ze mnie cwaniaczek) ale po mel b usnął to jest wsparcie, co ja bym bez niego zrobiła
hmmm i przywiózł mi Radlera jabłkowego na spróbowanie, dobrusi
chcem wakacjony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Tak lepiej, Czarek śpi a ja opałaszowałam naleśniki mniami ale brakowało mi domowej roboty dżemów.. No nic następnym razem przywiozę zapas. Aga zapraszam chociaż nie ciekawy widok chyba dziś byłam..
Moofka mam nadzieję i mocno trzymam kciuki żebyś Ty przeszła ciążę tak samo sprawnie jak ja swoją pierwszą. Zero dolegliwości..
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Issska ja włączyłam dziś tego skalpela ale początek mnie znudził (nienawidzę rozgrzewek)i wyłączyłam jutro może przewinę do jakichś konkretniejszych ćwiczeń i od tego momentu zacznę
Ja czekam na koniec zmory- zawsze mi się wtedy czas dłuży Co robicie na majówkę dziołszki? Jakieś plany?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
ja zrobiłam stopy, pojeździłam rowerem i lecę się pilingować, bo basketplayer zaraz z treningu wróci i będzie łazienkę okupował może tu do Was zajrzę na meczu, w ogóle chyba już grają nie?
Dag, jesteś lepsza niż Lil, ona zajeżdżała starego raz dziennie, Ty to nawet dwa wariatki
Lil, nie waż mi się ćwiczyć bez rozgrzewki!! bo na jeża pójdziesz!!
my na majówke to Mrągowo, praca, wizyta bratowej i już widze widmo 6 maja, ale mam zamiar chociaż troszku odpoczac
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lil, to nie rozgrzewka to ćwiczenie już na początku może nie uśniesz :-D dawaj nA SKAJPAJA to razem poćwiczymy jutro idę już na zajęcia na fatburning do Michałka, to się powygłupiam troszku to się pośmiejemy, uwielbiam do niego chodzić na zajęcia
ehhhh muszę pisać o głupotach bo tak to bym nie miała o czym bo na testy nie siuram JESZCZE
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
JA MAM 3-GO IMPRE U KOLEŻANKI, 2-GO DO ROBOTY, MAM DYŻUR ALE WEZMĘ 31-GO MAJA WOLNE
A BTW NIE LUBIĘ MAJÓWEK W SENSIE WYJAZDÓW GDZIEŚ DALEJ BO PO 1 DROŻYZNA PO 2 BRAK MIEJSC I PO 3 WSZĘDZIE PEŁNO LUDZI, A PO 4 MAM KOMUNIĘ BRATANKA I U ZNAJOMYCH DRUGĄ....
ROZPALI SIE GRILLA I SKALPEL PÓJDZIE NA MARNE
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Dag, jesteś lepsza niż Lil, ona zajeżdżała starego raz dziennie, Ty to nawet dwa wariatki
Lil, nie waż mi się ćwiczyć bez rozgrzewki!! bo na jeża pójdziesz!!
my na majówke to Mrągowo, praca, wizyta bratowej i już widze widmo 6 maja, ale mam zamiar chociaż troszku odpoczac
W tym cyklu też go zamierzam zajechać A ta rozgrzewka to nuuuudna nienawidzę tych ćwiczeń w stójce wolę na podłodze
Issska dobra to od jutra skalpel ale początek przewijam
W tym roku co kogo nie spytam to nie ma planów majówkowych. Nie dziwi mnie to bo ja też nie mam Tak jak Issska napisała za dużo ludzi, brak miejsc no i ceny w górę u mnie jeszcze dochodzi dziecko. /no ale cóż w domu też można zrobić fajną majówkę
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobra laski, spadam się pluskać... potem tego śpiącego królewicza wygnam i w kimono jutro z rana się łodezwę <3 buźka
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
A Agi też się będzie bujac tyle że na hamaku
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
A do nasz przyjeżdża na majówkę moja mama i mój siostrzeniec. Więc pewnie trochę pojeździmy ale tak szczerze tutaj nie ma majówki tylko pierwszy jest wolny a tak oni długi weekend mają dopiero 17 maja. Ogólnie to takie ich wakacje wiosenne są Więc my żadnych planów nie mamy, pewnie z sąsiadami zapodamy grilla i trochę po mieście z mama się poszlajam i dzieciakami.
To ja to już w ogóle z tym przytulankiem marnie wychodzę bo my tylko w poniedziałek a później w niedzielę. I wstrzelił się mój Panisko idealnie na małą bobo.. Kurcze dziewczyny mam nadzieję że to dziewucha będzie. Bo szczerze (wiem że to strasznie brzmi i teraz tak gadam ale jak się dowiem to i tak będę się cieszyć) chłopca bym nie chciała.
Ja sobie oglądam Castele i smażyłam resztę naleśników.. Chyba już z 10 oszamałam o ja głupia ale jakie pyszne
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Kaś, ciekawe jak Twojemu taka poprawa długo potrwa
A to moje cykle ostatnie
28 dni, owu w 17-18 dc
33 dni, owu w 19-21 dc
36 dni, owu w 20-21 dc
30 dni, owu w 17-18 dc
przynajmniej tak mi z testów wychodzi
Agi, na gwałt może i tych talerzyków nie potrzebujesz, ale jak chcą coś kupić, to przynajmniej już będziesz takie mieć. A znając życie, to takie talerzyki zawsze byłyby na końcu twojej listy zakupowej
Lilijka, felerne testy owu lub przesunięcie się zgadzam, ale na cykl bez owu nie , wypluj te słowa tfu tfu. Chociaż dobra, jak w tym cyklu się nie staramy, to zgadzam się, może być bez owu, przynajmniej będę mieć pewność że kolejne z owu będą .
Agi, a może nie będziesz się musiała pilnować, bo cię od słodyczy odrzuci?
Kaś witasz się z kibelrosem, to na dziewuszkę, wytrzymaj, bo to mi pachnie dziewuszką jak nic
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Kaś, ja mam kumpele, która w lipcu rodzi drugie dziecko, i jest mega załamana, bo bedzie syn a ona chciała drugą córeczke odwiedziłam mnie w czwartek i mówi, ze ma nadal ogromna nadzieje, ze bedzie to dziewczynka
jak mówicie, że obraz good to kupujemy 120x80 cm edzie idealny
Ann, tak sobie mysle, ze jutro do niej o te talerzyki napisze, bo nic innego nie wymysle, a masz racje, sama sobie ich nie kupię prędko
Ja w ciazy nie jestem a sama sie sobie dziwie, bo dzis 3 dzien trzymam pion. wczoraj cos slodkeigo skubnelam, ale tez nic wielkeigo a dzis znowu nic
ja tez mowie, ze u Kas na dziewczynke, bo juz sam fakt, ze z Czarkiem czula sie zupelnie inaczej o czyms swiadczy
ok czas sie ululac powoli, do jutra laski :*
ps: wszedl Pan....włącz na jedynke....aaaaaale brama ....gada sam do siebie