BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 8 miesiąc temu #635135 przez issska1986
Kaś colę łykaj i będzie dobrze, może przejdą bełtki :silly:

A ja właśnie po skalpelu i mel b :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ło matko, ale dałam radę, M. ćwiczył razem ze mną ( znaczy ja ćw a on leży i kiepskich ogląda i się śmieje ze mnie cwaniaczek) ale po mel b usnął ;) :lol: to jest wsparcie, co ja bym bez niego zrobiła ;)

hmmm i przywiózł mi Radlera jabłkowego na spróbowanie, dobrusi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chcem wakacjony !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #635165 przez ann-sunshine
Witajcie,

dzieć uspany, mąż na meczu, witam się i zmykam czytać co tam napisałyście

11 lata 8 miesiąc temu #635168 przez Kaś_O
dzięki Kochane :* :*

Tak lepiej, Czarek śpi a ja opałaszowałam naleśniki :) mniami ale brakowało mi domowej roboty dżemów.. No nic następnym razem przywiozę zapas. Aga zapraszam chociaż nie ciekawy widok chyba dziś byłam..

Moofka mam nadzieję i mocno trzymam kciuki żebyś Ty przeszła ciążę tak samo sprawnie jak ja swoją pierwszą. Zero dolegliwości..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #635178 przez Dagnes
Monia maliny super:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wiktoria

11 lata 8 miesiąc temu #635182 przez lilijka
Moniaa gratuluję malinek- działaj teraz kobito :lol:
Issska ja włączyłam dziś tego skalpela ale początek mnie znudził (nienawidzę rozgrzewek)i wyłączyłam :lol: jutro może przewinę do jakichś konkretniejszych ćwiczeń i od tego momentu zacznę :)
Ja czekam na koniec zmory- zawsze mi się wtedy czas dłuży :angry: Co robicie na majówkę dziołszki? Jakieś plany?

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #635183 przez Agnilla
Kaś, ale to nie Tobą bym się opiekowała tylko Czarkiem :) a Ty byś się zajęła sobą :)
ja zrobiłam stopy, pojeździłam rowerem i lecę się pilingować, bo basketplayer zaraz z treningu wróci i będzie łazienkę okupował :) może tu do Was zajrzę na meczu, w ogóle chyba już grają nie? :P
Dag, jesteś lepsza niż Lil, ona zajeżdżała starego raz dziennie, Ty to nawet dwa :D wariatki
:)
Lil, nie waż mi się ćwiczyć bez rozgrzewki!! bo na jeża pójdziesz!!
my na majówke to Mrągowo, praca, wizyta bratowej i już widze widmo 6 maja, ale mam zamiar chociaż troszku odpoczac

11 lata 8 miesiąc temu #635206 przez issska1986
Kurka a ja muszę swojego małża obudzić-to będzie nie lada wyzwanie ;)

Lil, to nie rozgrzewka to ćwiczenie już na początku :) może nie uśniesz :-D dawaj nA SKAJPAJA to razem poćwiczymy :) jutro idę już na zajęcia na fatburning do Michałka, to się powygłupiam troszku to się pośmiejemy, uwielbiam do niego chodzić na zajęcia ;)

ehhhh muszę pisać o głupotach bo tak to bym nie miała o czym bo na testy nie siuram JESZCZE :(

11 lata 8 miesiąc temu #635207 przez Dagnes
U mnie planów na majówkę brak. Mąż będzie w pracy, bo kierowcą jest i ma akurat wyjazd :(

Wiktoria

11 lata 8 miesiąc temu #635224 przez issska1986
aGNILLA TO JUŻ WIEMY CO :)

JA MAM 3-GO IMPRE U KOLEŻANKI, 2-GO DO ROBOTY, MAM DYŻUR ALE WEZMĘ 31-GO MAJA WOLNE :)
A BTW NIE LUBIĘ MAJÓWEK W SENSIE WYJAZDÓW GDZIEŚ DALEJ BO PO 1 DROŻYZNA PO 2 BRAK MIEJSC I PO 3 WSZĘDZIE PEŁNO LUDZI, A PO 4 MAM KOMUNIĘ BRATANKA I U ZNAJOMYCH DRUGĄ.... :P
ROZPALI SIE GRILLA I SKALPEL PÓJDZIE NA MARNE B) B) B) B)

11 lata 8 miesiąc temu #635237 przez lilijka
Agnilla napisał:

Dag, jesteś lepsza niż Lil, ona zajeżdżała starego raz dziennie, Ty to nawet dwa :D wariatki
:)
Lil, nie waż mi się ćwiczyć bez rozgrzewki!! bo na jeża pójdziesz!!
my na majówke to Mrągowo, praca, wizyta bratowej i już widze widmo 6 maja, ale mam zamiar chociaż troszku odpoczac

W tym cyklu też go zamierzam zajechać :lol: A ta rozgrzewka to nuuuudna nienawidzę tych ćwiczeń w stójce wolę na podłodze :)

Issska dobra to od jutra skalpel ale początek przewijam :P
W tym roku co kogo nie spytam to nie ma planów majówkowych. Nie dziwi mnie to bo ja też nie mam :) Tak jak Issska napisała za dużo ludzi, brak miejsc no i ceny w górę u mnie jeszcze dochodzi dziecko. /no ale cóż w domu też można zrobić fajną majówkę :)

11 lata 8 miesiąc temu #635258 przez issska1986
No właśnie, w domu też jest grejt :)mogę na upartego jechać do teściów i mam jeziorko za domem- i wystarczy ;)

Dobra laski, spadam się pluskać... potem tego śpiącego królewicza wygnam i w kimono :) jutro z rana się łodezwę <3 buźka

11 lata 8 miesiąc temu #635266 przez moofka
Ja już chyba wspominalam że jadę z mama na działkę nad jezioro i będę się wylegiwać na huśtawce :woohoo: 3ciego przyjedzie z rana mój mąż i wrócimy razem wieczorem.

A Agi też się będzie bujac tyle że na hamaku :P

11 lata 8 miesiąc temu #635277 przez Kaś_O
Aga to zapraszam :)

A do nasz przyjeżdża na majówkę moja mama i mój siostrzeniec. Więc pewnie trochę pojeździmy ale tak szczerze tutaj nie ma majówki :P tylko pierwszy jest wolny a tak oni długi weekend mają dopiero 17 maja. Ogólnie to takie ich wakacje wiosenne są :D Więc my żadnych planów nie mamy, pewnie z sąsiadami zapodamy grilla i trochę po mieście z mama się poszlajam i dzieciakami.

To ja to już w ogóle z tym przytulankiem marnie wychodzę bo my tylko w poniedziałek a później w niedzielę. :P I wstrzelił się mój Panisko idealnie na małą bobo.. Kurcze dziewczyny mam nadzieję że to dziewucha będzie. Bo szczerze (wiem że to strasznie brzmi i teraz tak gadam ale jak się dowiem to i tak będę się cieszyć) chłopca bym nie chciała.

Ja sobie oglądam Castele i smażyłam resztę naleśników.. Chyba już z 10 oszamałam o ja głupia :P ale jakie pyszne :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #635295 przez ann-sunshine
Agi twarz świetna :-)

Kaś, ciekawe jak Twojemu taka poprawa długo potrwa

A to moje cykle ostatnie
28 dni, owu w 17-18 dc
33 dni, owu w 19-21 dc
36 dni, owu w 20-21 dc
30 dni, owu w 17-18 dc
przynajmniej tak mi z testów wychodzi

Agi, na gwałt może i tych talerzyków nie potrzebujesz, ale jak chcą coś kupić, to przynajmniej już będziesz takie mieć. A znając życie, to takie talerzyki zawsze byłyby na końcu twojej listy zakupowej

Lilijka, felerne testy owu lub przesunięcie się zgadzam, ale na cykl bez owu nie ;) , wypluj te słowa tfu tfu. Chociaż dobra, jak w tym cyklu się nie staramy, to zgadzam się, może być bez owu, przynajmniej będę mieć pewność że kolejne z owu będą :P .

Agi, a może nie będziesz się musiała pilnować, bo cię od słodyczy odrzuci?

Kaś witasz się z kibelrosem, to na dziewuszkę, wytrzymaj, bo to mi pachnie dziewuszką jak nic

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #635302 przez Agnilla
ja przez moja prace to mam co drugi weekend z glowy wiec nigdzie praktycznie nie jezdzimy, ale ma to tez swoje dobre strony bo mam wymowke i w sumie w sezonie do tesciow nie jezdzimy :D ewentualnie swieta. a teraz sobie postanowilam, ze jak nie teraz to kiedy, wiec jedziemy. 2 maja to jestem caly dzien w pracy do wieczora bo od rana biuro, potem hala i zleci.ale sezon juz konczymy wiec teraz bedzie pelen lajt. w wakacje ogladalismy w weekendy calymi dniami i nocami LOST i Prison Break :D Mragowo to nie obiecany Egipt, ale trudno. jak zajde w ciaze to tym bardziej tam nie polece. a dzis mi maz oswiadczyl, ze nasze letnie opony sa dupne i trzeba komplet nowych kupic...:/ile ciuchow bym za to miala ;)
Kaś, ja mam kumpele, która w lipcu rodzi drugie dziecko, i jest mega załamana, bo bedzie syn a ona chciała drugą córeczke :D odwiedziłam mnie w czwartek i mówi, ze ma nadal ogromna nadzieje, ze bedzie to dziewczynka :ohmy:
jak mówicie, że obraz good to kupujemy :) 120x80 cm edzie idealny :)
Ann, tak sobie mysle, ze jutro do niej o te talerzyki napisze, bo nic innego nie wymysle, a masz racje, sama sobie ich nie kupię prędko
Ja w ciazy nie jestem a sama sie sobie dziwie, bo dzis 3 dzien trzymam pion. wczoraj cos slodkeigo skubnelam, ale tez nic wielkeigo a dzis znowu nic :)
ja tez mowie, ze u Kas na dziewczynke, bo juz sam fakt, ze z Czarkiem czula sie zupelnie inaczej o czyms swiadczy ;)
ok czas sie ululac powoli, do jutra laski :*

ps: wszedl Pan....włącz na jedynke....aaaaaale brama ....gada sam do siebie :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka