BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #635325 przez Kaś_O
Ann powiem Ci że sama byłam zdziwiona, mam nadzieję że długo mu tak zostanie. Jeszcze później śpieszył się do pracy i poprosiłam go o wyniesienie śmieci bo mnie odrzuca. I mówi mi że już nie da rady bo nie chce się spóźnić. Ale odpalił samochód i wrócił po śmieci i je wyniósł. "Spojrzałem na nawigację i dam radę to trochę nadrobić więc zdążę je wynieść" Szok.

Ann może owu się jeszcze pokaże :)

och w sumie przy następnej wizycie już moze coś będzie widać :P ale to jeszcze miesiąc :P

Aga często się zdarza że lekarze popełniają pomyłkę podczas oględzin płci dziecka. Ja tylko doznam szoku na początku a później i tak będę się cieszyć. Za to mój mąż ma koleżankę (znaczy znali sie w szkole a że portale społecznościowe) ogólnie ona zaszła w ciążę i całą ciążę lekarz jej mówił, chłopak.. chłopak jak się patrzy, urodziła się dziewczynka. Wyobraźcie sobie że ona nie ma żadnego zdjęcia na portalu ze swoją córką tylko z chrześniakiem (jej męża brat czy siostra mają syna) i nawet jak ma z córą to siedzi ona przy niej ten chłopiec i dopiero jej córka (to jest CHORE!!!) ja rozumiem chęć posiadania jakiejś płci dziecka, też miałam chęć chłopca i urodziłam cudownego chłopca, teraz marzy mi się dziewczyna, jak będzie chłopak będę miała 2 wspaniałych synów, pomyślę o 3 może tak żeby się wstrzelić albo niestety moja mama będzie musiała zapomnieć o wnuczce :P miała same dziewuchy to teraz będzie miała samych wnuków :P bywa..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #635341 przez ann-sunshine
Agi nie wiem czy lubicie świeże soki z cytrusów, bo jak tak to jest taki fajowy sprzęcik elektryczny wyciskacz, niby bajer, ale bardzo usprawnia wyciskanie soków, tylko że to już trochę kosztuje więcej niż komplet talerzyków

Kaś obu mu zostało jak najdłużej

dobrej nocy dziewczynki

11 lata 8 miesiąc temu #635343 przez moofka
Ann to może ten cykl Ci się znowu dłuższy trafił.

ja mam koleżankę która ma już dwóch chłopaków i powiedziała że trzeciego już nie zaryzykuje.

11 lata 8 miesiąc temu #635362 przez Agnilla
ja znam, znajomi znajomych, dwie pary, ktore probuja do skutku. jedna para ma 4 synow i za 5 razem dziewczynka. a druga para teraz urodzila im sie corka i facet powiedzial, ze do skutku na syna bedzie celowal. to juz trzeba leczyc takie cos.
ofc mi tez sie marzy parka itp. ale jak tylko dowiem sie, ze zdrowe, to czy ejdno, czy dwa naraz, czy chlopiec, czy dziewczynka, to nie ma dla mnie zadnego znaczenia
mialam isc spac, ale teraz ofc juz sraczka, tez to amcie w domu? to se byl seks, mowie idziemy do sypialni....ale wlacz mi tv sie drze spod prysznica :P
to ide spac, przynajmniej sie wyspie :)
zjadlam 2 herbatniki tak mnie naszlo, lata ich nie jadlam :)
aaa co do plci. mojego kuzyna zona do samego porodu wiedziala, ze bedzie dziewczynka. i na prodowce cos tam, pani z dziewczynka prosimy tu, a ona ze nie, ze ona chlopca, a babka jej usg pokazuje i tu szok. jest chlopak :) a druga ciaza to byla blizniacza i wiedziala, ze jeden bedzie chlopiec, a drugie bylo do samego konca zakryte i ona byla przerazona, tak chciala dziewczynke...na szczescie parka byla :)
Ann, taki wyciskacz bylby dobry, bym sobie w ciazy soczki robila ;) orientujesz sie jaki jest koszt mniej wiecej?

11 lata 8 miesiąc temu #635384 przez Agnilla
Wlaczylam miasto kobiet, cos o ciazach jest, chyba o badaniach prenatalnych I chorych dzieciach :(

11 lata 8 miesiąc temu #635438 przez MoNiaaa
witam dziewuszki :)

ja zadanie odrobilam wczoraj :lol:
teraz czekam na efekty:P
czeba jesczze pare razy sie poprzytulac zeby efekt utrfaic ;)

ktoras pytala o feri ona juz nad mozem siedzi w pracy i pewnie teraz malo czasu bedzie miala na forum :(

co do plci mi sie marzy 2 corcia ale wiem ze moj M marzy o synu wiec co sie trafi bedzie dobrze :) choc poki co nie wyobrazam sobie byc mama chlopca :side:
ale jak to sie mowi nie wazna plcec pokocham jak swoje :silly:

dobrze ze mi sie taka pomylka z plcia nie trafila bo bym miala syna w samych rozowych ciuszkach i sukienkach :huh:

http

]

11 lata 8 miesiąc temu #635472 przez mloda
a ja dostaje na bieżąco od kuzynki po mojej chrześniaczce ubranka
już mi się szafa nie zamyka :)
co jakiś czas otwieram tą szafę i wyciągam coś żeby tak tylko sobie popatrzeć
bardzo bardzo chciałabym dziewczynkę ale jak będzie chłopak to na kolanach będę Bogu dziękować że mam dzidziusia :)

11 lata 8 miesiąc temu #635495 przez lilijka
ann-sunshine napisał:

Lilijka, felerne testy owu lub przesunięcie się zgadzam, ale na cykl bez owu nie ;) , wypluj te słowa tfu tfu. Chociaż dobra, jak w tym cyklu się nie staramy, to zgadzam się, może być bez owu, przynajmniej będę mieć pewność że kolejne z owu będą :P .

Ann no właśnie. Skoro się nie staracie wtym cyklu to super jakby teraz się właśnie trafił cykl bezowulacyjne a później samo z owu :)
Dziewczynki co do płci to większość osób chce parkę ale jak naoglądałam się chorych dzieci to zaczęłam naprawdę myśleć- byle by było zdrowe.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #635497 przez lilijka
moofka napisał:

Ann to może ten cykl Ci się znowu dłuższy trafił.

ja mam koleżankę która ma już dwóch chłopaków i powiedziała że trzeciego już nie zaryzykuje.

Zgadzam się 4 chłopów w domu to zdecydowanie za dużo :lol:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #635500 przez MoNiaaa
ja jakbym patrzyla tylko na siebie to chcialabym 2 dziewczynki a za dluzszy czas chlopca :)

ale w koncu meza tez czeba uszczesliwic wiec nie pogardze synkiem :)

ale to prawda ze patrzac na chore dzieci to takie gadanie co by sie wolalo staje sie smieszne!!
najwazneijsze zeby dziecko bylo zdrowe i nie cierpialo:) a serce matki pokocha kazde dzieciatko :kiss:

ja planujac 2 ciaze tez myslalam zeby pomoc zeby dziewczynka sie trafila czytalam kiedy powinno sie kochac zeby poczac dziewczynke :P
wymyslilam sobie kiedy chce rodzic i mi sie wydawalo ze to jest wazne...
od tego czasu stracilam 2 ciaze i zmienilam calkiem podejscie nie wazne kiedy nie wazne co byle cale i zdrowe!!

http

]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #635568 przez Agnilla
dzien dobry :)
no to sie rozwinal temat płci, bede miała syna to bede wredna tesciowa, a jak corke to bedzie mi ubrania pozyczala, wiec same plusy u obu płci :silly:
moja siostra cały czas odkłada mi ubranka, wiec mam i na chłopca i na dziewczynke. a jak ja im cos kupuje, to patrze, zeby mi sie w przyszlosci podobalo :silly:
kurna, brzozy zaczynaja pylic, chyba sie skusze na jedna tableteczke, bo wyczuwam, ze niebawem bede umierala. czytalam, ze czasem w ciazy alergia moze byc uspiona....oj chcialabym, bo ja od 16 lat na lekach caly czas jade :/

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #635584 przez lilijka
MoNiaaa napisał:

ja planujac 2 ciaze tez myslalam zeby pomoc zeby dziewczynka sie trafila czytalam kiedy powinno sie kochac zeby poczac dziewczynke :P
wymyslilam sobie kiedy chce rodzic i mi sie wydawalo ze to jest wazne...
od tego czasu stracilam 2 ciaze i zmienilam calkiem podejscie nie wazne kiedy nie wazne co byle cale i zdrowe!!

Ja też mam takie samo zdanie- nie ważne co ważne żeby było zdrowe...
Agnilla a Ty jak tam stoisz z sikańcami? :) Coś nikt nie pisze, nikt fotek malin nie umieszcza :) Czyżby wszystkie miały @ albo same bledziochy :unsure: :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #635602 przez moofka
dzień dobry dziewczynki :)

u mnie w rodzinie z ostatnio urodzonych jest 1 chłopiec i 3 dziewczynki, więc więcej ciuszków bym zgarnęła dla córci, ale jakby co to chętnie sama sobie wszystko kupie :silly:

Monia to czekamy na efekty wykonanego zadania :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #635608 przez Agnilla
Bejbe, ja przedwczoraj wrzuciłam fotkę, ale wczoraj nie, bo test był identyczny. Dziś też będę siusiać, to może Wam pokażę, ale nie oczekuję zmian spektakularnych, bo dziś 12 dc.
ofc przytulania wczoraj nie było, bo męża podniecił niejaki Lewandowski, a nie żona :D
moof, i tak nakupuja Ci babcie, ciocie jak się tylko dowiedzą płeć, serio. moja sis jak urodziła to miała już mnóstwo ubranek od koleżanek, i mi tylko mówiła, że jakby ktoś pytał co jej potrzeba, to mam mówic, że pampersy. i tak wtedy hurtem dostawała chusteczki i pampersy, a schodziły podwójnym hurtem :P

11 lata 8 miesiąc temu #635626 przez lilijka
Agnilla napisał:

Bejbe, ja przedwczoraj wrzuciłam fotkę, ale wczoraj nie, bo test był identyczny. Dziś też będę siusiać, to może Wam pokażę, ale nie oczekuję zmian spektakularnych, bo dziś 12 dc.
ofc przytulania wczoraj nie było, bo męża podniecił niejaki Lewandowski, a nie żona :D

Właśnie odnalazłam te Twoje sikańce :) Ja w ostatnim cyklu często miałam takie właśnie kreski i nie wiedziałam czy one znaczą że idzie owulka czy po prostu nie będzie jej w tym cyklu bo kreska za słaba :unsure:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka