BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 8 miesiąc temu #636344 przez Agnilla
ja to szczerze mowiac myslalam, ze nie ma, nie ma. nie ma kresek i bach, pojawiaja sie nagle maliny. a u mnie widze znowu to samo jak narazie, ze dwie kreski sa od razu. ciekawe czy do malin dojdzie. wg obliczen owu bedzie juz po powrocie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #636350 przez moofka
no właśnie u mnie tak było przecież, że nic nic i nagle maliny....

11 lata 8 miesiąc temu #636355 przez Agnilla
no właśnie tak mi sie wydaje, ze powinno byc. a pamietacie? wtedy tez mialam kilka dni te 2 kreski...zaraz lukne...16 dni miałam 2 kreski, malin w ogóle
ale np teraz patrze na tamte testy z zeszlego cyklu, to tak "intensywnych" kresek jak tu, to nie mialam wcale

11 lata 8 miesiąc temu #636356 przez Kaś_O
No własnie to tez był desperacki chwyt u mojego męża ale akurat faktycznie pomogło. Podobno mąż nosił okulary ale z masakryczną wadą, po kilku wizytach wada całkiem zniknęła i mój mąż od tamtej pory bez okularów śmiga.

hmm napewno 12 ciemniejsza od 11.. więc idzie owu :) tylko Aga zdrowa nam tutaj bądź !!!!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu #636360 przez Kaś_O
Bo to wszystko zależy od stężenia tego hormonu. Ale było chyba tak że właśnie dziewczyny miały najpierw blade dwie i później maliny i znów blade. Powiedzmy że wcześniej chora byłaś może dlatego nie pojawiły się maliny..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu #636363 przez Agnilla
Kaś, bede! :) tylko nie wiem jak w tym spa w jaccuzi, zeby mnie tam nie wyplukalo ;) najwyzej tampony wezme. dzis jeszcze przytulanie, maz mowi, ze sie za zone wezmie o 23:30 chyba zwariowal :) ja potrzebuje duzo snu, serio :)
jutro juz sobie odpuszcze, skoro w sobote rano wizyta. tak jestem ciekawa, poprosze babke o usg ale czy mi zrobi. musze sobie przemowienie wymyslec, bo przeciez od stycznia robie testy owulacyjne i sa ciagle negatywne no nie? ;)
lece na rower, zrobilismy sobie z 3 km spaceru, ale zjadlam kinder maxi kinga a i obiad sycacy, wiec trzeba troche spalic, a znowu spac mi sie chce ;)

11 lata 8 miesiąc temu #636374 przez moofka
Agi może za parę dni pojawią Ci się maliny, jak będziesz u gina to ciśnij ostro na usg i podpytaj o stężenie lh, może Ty masz jakieś trochę większe i dlatego Ci te kreski zawsze wychodzą :unsure:

11 lata 8 miesiąc temu #636384 przez Agnilla
ja to sie w ogole smieje, bo zadzwonilam do mamy, zeby w sobote wpadli na obiad. bo potem my wyjezdzamy, a potem moja mama wyjezdza na 7 tyg, wiec to taka w sumie okazja przed jej wyjazdem. i mama pyta na ktora godzine. to mowie, ze na 14:00 bo ja mam na 10 lekarza....i potem wracam z pracy i mnie olśniło, że znowu po raz kolejny beda myśleli, że chcemy im o ciązy powiedzieć :D
moze i mam stezenie, nie ma co gdybac, gin ma mnie przeswietlic :)lece, bo wzielam kompa na 10 min ;)
a tak w ogóle to podobno dziś jest zaćmienie Księżyca :)

11 lata 8 miesiąc temu #636398 przez Dagnes
Moofka słodki suwaczek. Ja jeszcze nie zakładam. Mam jakieś obawy żeby nie zapeszyć. Nawet nie wiem kiedy odważę się rodzinie powiedzieć.

Agi ja też miałam przez cały czas testowania 2 kreski, tylko o różnym natężeniu barwy.

Wsunęłam właśnie naleśniki ze szpinakiem. Mam postanowienie, że teraz tylko samo zdrowe jedzonko będę konsumowała. Chociaż ostatnio jak widzę reklamę chipsów to tak mi się chce, a normalnie to nie przepadam za nimi :P

Wiktoria

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #636415 przez moofka
ja też jestem ostrożna i się nie chwalę na prawo i lewo, na razie powiedzieliśmy rodzicom i rodzeństwu i zabroniliśmy podawać dalej. ale trzeba wierzyć że będzie dobrze!

ja zaczęłam się lepiej odżywiać ale nie dam się zwariować i jak mnie najdzie ochota na czipsa to kilka zjem :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #636418 przez Agnilla
Dag, na tym forum zabrania sie myslec negatywnie! :)
ja tez staram sie zdrowo jesc,ale w sumie bez przesady co? Moja kumpela tylko eko sklepy, mlodego smoczek co min we wrzatek, milion sterylizatorow, nie wiem czy to nie za bardzo
moof, a rodzice meza wiedza?
a co to w ogole znaczy zdrowiej? :) bo ja jem ciemny chleb, nie jem po 18 a przynajmniej staram sie, jem owoce, choc nie lubie :P nie pije slodkich I gazowanych napojow itp

11 lata 8 miesiąc temu #636429 przez moofka
teściowa się dowiedziała razem z moimi rodzicami, a z teściem nie utrzymujemy kontaktu i nie sądzę żeby mojemu mężowi zależało na tym żeby wiedział.

11 lata 8 miesiąc temu #636436 przez Kaś_O
Wiecie co powiem wam że ja w pierszej ciąży to się wcale nie chwaliłam, dopiero po wizycie lekarza i w ogóle. a i tak sie jakos dygałam. Ale jak teraz sie dowiedzieliśmy to w sumie od razu wszystkim powiedzieliśmy. Chociaż nawet nie potwierdziłam tego u lekarza. ale teraz sama się boję, jeszcze po tym jak przeczytalam tą historię o krwiaku to dygam strasznie..

Dagnes mnie od wszystkiego odrzuca a z 2 strony jak nie jem to mi od razu niedobrze. masakra

Dagnes napewno będzie dobrze. musi być!!!

11 lata 8 miesiąc temu #636437 przez Agnilla
No no ale mama meza tez wie, czyli najblizsi wtajemniczeni :) ja na pewno dziadkom bede chciala w miare szybko powiedziec, ale nie wiem czy az tak szybko jak rodzicom, bo babcia to od razu wygada...zreszta tesciowa podejrzewam tez bedzie miala dlugi jezyk

11 lata 8 miesiąc temu #636448 przez MoNiaaa
oj niestety wiele tu smutnych historii :( ja zawsze rycze jak je czytam..ale oby juz jak najmniej tych strasznych a najwiecej szczesliwych :)

a krechy ladnie ciemnieja wiec idzie ku lepszemu :D:D

http

]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka