BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #634512 przez Agnilla
o ile dobrze patrze to mysterious girl, clare, clarae, chiara aime, wszędzie inaczej
www.cuded.com/2012/04/illustrations-by-clare-aime/

Kaś Ty odpoczywaj, bo będę Cię miała na sumieniu :)

w ogóle przyjeżdża do nas bratowa męża z córką, pierwszy raz, i molestuje mnie co chcę do mieszkania....nie mam pojęcia :/ ofc mam listę zrobioną co potrzebuję, ale nie powiem jej, że chce dywan albo stolik kawowy :D
macie jakieś pomysły? myślę nad talerzykami do ciasta, bo takowych nie mam, ale w sumie czy aż tak na gwałt potrzebuję hmm

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #634526 przez moofka
clarae19.deviantart.com/art/Mysterious-Girl-258385097

największy jaki mi się trafił a i tak za mały.... 1600x1097

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #634534 przez Agnilla
moooof, no ae wtedy zamiast 150x50cm to moge juz na pewno wziac 120x80 cm! :) Kocham Was :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: już pisze do kolesia czy da rade, żeby się upewnić :)

hmm a mi pokazuje, że to 900x617 pikseli

11 lata 8 miesiąc temu #634539 przez moofka
no ale sprawdziłaś czy to co wrzuciłam to na pewno to co napisałam? bo ja to w takich rzeczach nie kumata :P

11 lata 8 miesiąc temu #634559 przez Agnilla
juz napisalam do faceta jaka potrzebuje rozdzielczosc na 100x70 obraz, moof, znalazlas i tak najwieksza :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #634561 przez moofka
Agi tam po prawej stronie na dole jest ikonka download image i ja wzięłam zapisz element docelowy i u mnie jest większy. sprawdź.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #634566 przez Agnilla
o widzisz jakaś Ty zdolniacha, narazie nie moge zapisać, zobaczę co źle robię ;)
a może tam mają limit? wyskakuje mi cały czas, że wysłano nieprawidłowe żądania, masz to na kompie? podesłałabyś mi na maila?

11 lata 8 miesiąc temu #634569 przez moofka
tam przy ikonce jest właśnie podane 1600x1097 i ściągnęłam to na pulpit i po otwarciu pokazuje dokładnie taki rozmiar.

11 lata 8 miesiąc temu #634574 przez Agnilla
haaa ma się męża informera, który zawsze powtarzał, że czasem to może być wina przeglądarki :)
przeskoczyłam z chrome na IE i tadam mam, jeszcze raz dziękuję :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #634581 przez moofka
proszę :kiss:

oczywiście czekam na fotkę jak już będzie wisieć w docelowym miejscu :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #634587 przez Agnilla
noo kurna teraz ta głupia majówka na złość :P mojej mamie się obraz nie podobał :D :D :D
mąż wczoraj zamówił wieszak na tv, bo już mu głowę suszyłam, że chcę to wszystko pokończyć.
kurde czekam na odpowiedź od kolesia, jakby się dało 100x70 to też niemały obraz. musze popatrzec jak to bedzie wygladalo na scianie :)
moof, a Ty masz dziś wolne??
to jak już jesteście dziś takie przewspaniałe dla mnie czekam na propozycje, co moge chcieć do domu od bratowej :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #634602 przez moofka
no ja mam wolne i dzisiaj i jutro :woohoo: właśnie nadrobiłam prawo agaty i lekarzy.

muszę trochę w domu ogarnąć przed powrotem męża, a jutro kolejne podejście do mojej zbałaganionej szafy....

a Ferri to już dzisiaj lody kręci? czy dzisiaj miała jechać?

11 lata 8 miesiąc temu #634612 przez Agnilla
no proszę, zawsze są plusy pracy :) ja narazie się w szafie trzymam, powinnam jeszcze w bieliźnie zrobić porządek ale już mi się nie chce ;) ogolnie trzymam w mieszkaniu porzadeczek i jestem dumna, maz tez juz wieczorami robi obchod, bo jak cos z wieczora zostanie to wtedy sie nazbiera
Ferri, to chyba wczoraj pojechala, ale pewnie lody bedzie krecic od majowki :)
kurna zjadlabym takiego loda z maszyny :) ale trzeba wage pilnowac....najbardziej w ciazy przeraza mnie przytycie :/ od ktorego tc zaczyna se tyc? :P

11 lata 8 miesiąc temu #634616 przez lilijka
ann-sunshine napisał:

A ja tak dla towarzystwa siknęłam sobie wczoraj i nawet nie mam cienia drugiej krechy. Co jest? Wczoraj był już 19 dc. O co kaman?

Z tego co zauważyłam może to być:
-felerne testy owu
-przesunięcie się owu
-cykl bezowulacyjny

11 lata 8 miesiąc temu #634619 przez lilijka
Agnilla napisał:

Iss, osiołku, w życiu :) dlatego wczoraj latałam bransoletki a w reklamach kuchnia a na rower wsiadłam przed 23 na 15 min :)
ja odkąd odstawiłam rok temu taletki okres miałam zawsze, od 26 do 32 dni, ale zawsze był.
Lil, no panic, nie ten cykl to następny :) będziesz miała między dzieciakami 2 lata różnicy, więc grejt :)

Panikuję tylko jak nie wiem co się dzieje z moim organizmem. Najgorsza jest niepewność przynajmniej dla mnie. Teraz mam @ więc luz. Umówiłam się na 9 maja do gin niech mnie monitoruje a co :lol: jak tylko skończy mi się ta zmora to sikam na testy owu- brakuje mi tego :(
Agnilla my w styczniu rodzimy- trzeba się za szeroką kurtką zimowo-ciążową rozglądać już :lol: :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka