BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 8 miesiąc temu #634031 przez moofka
no ja myślę że to jeszcze nie to :) ale ja musiałam mieć wyjściowo jakoś mało tego hormonu bo mi nawet takie bledziochy nie wychodziły jak testowałam zaraz po @.

a dzisiaj se sikłam na ciążowy, jak głupek, ale się mnie zachciało zobaczyć tam te 2 maliny i oczywiście były i se zrobiłam fotkę na pamiątkę, co by mieć lepszą niż te blade krechy z początku :P ale mężowi nic nie mówiłam bo jeszcze pomyśli że ze mnie wariatka :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #634043 przez gosia28
Kaś to poleciał ten Twój Emek, miałaś pełne prawo na nerwa. A to on nie wie, że masz prawo się teraz tak czuć?

Agnilla pewnie, że muszą cieszyć takie widoki, owulka niedługim czasem się pojawi i da znać na teściorze:)

moofka a pokaż że nam te maliny :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 8 miesiąc temu #634046 przez Kaś_O
Moofka ja zachowałam swój pierwszy test ciążowy po Czarku i jakoś niebawem mam zamiar robić mu album i wkleić razem z USG :D Fajna pamiatka :D

Agi jeszcze trochę :D

No to czuję to samo co Ty. Najlepsze po powrocie z PL bierze torbę i zdziwiony że taka ciężka.. po prostu facet czasem nie pomyśli i tyle.. niestety

Ja sobie zjadłam pysznego wielkiego omleciora (moglabym jeszcze jednego oszamać masakra) i obejrzałam sobie Lekarzy :) Biedny ten Bartek.. :P a teraz w sumie sama nie wiem co robić chyba lenia zapuszczę :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu #634050 przez lilijka
Agnilla napisał:

Lil, zajechałaś starego to to musi byc ciaza ;)
nie na powaznie, musisz poczekać na rozwój sprawy, nic innego Ci nie pozostaje
jestesmy z Toba :)

Dzięki u mnie dalej bez zmian tylko były z 4 kropelki krwi do wieczora i sucho. Czekam jeszcze z 2 dni zobaczę. Może przyjdzie ta małpa w nocy :angry: Ale nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam. Dziwne... Dam Wam znać rano co i jak :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #634065 przez Kaś_O
Też tak myślę, mój mąż jeszcze ma super teorię że to jest takie męczące dla mnie bo pozwalam sobie wejść Czarkowi na głowę i go rozpieszczam.. Po prostu gotuje się we mnie jak to słyszę..

Lili trzymamy kciuki ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu #634067 przez gosia28
lili trzymam kciuki, żeby @ się nie pojawiła a kropelki były zwiastunem zagnieżdżenia :)

Łamie mnie śpiuch, dobranoc :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 8 miesiąc temu #634092 przez Kaś_O
Dobrej nocki Kobitki :)

11 lata 8 miesiąc temu #634096 przez mloda
Lili jak jutro rano @ się nie pojawi to sikaj na test :)
Jesteśmy bardzo bardzo ciekawe :)
Ja sikam za 6 dni
odliczam odliczam
zmoro nie przychodź :P

11 lata 8 miesiąc temu #634104 przez moofka
to macie moje malinki na dobranoc :)

11 lata 8 miesiąc temu #634108 przez Agnilla
Spijcie dobrze, jutro będzie lepszy dzień :) ja też schodze z roweru i powoli do łóżka.moooooof :*

11 lata 8 miesiąc temu #634111 przez mloda
prześliczne 2 krechy !! :*
wcale Ci się nie dziwie że jeszcze raz zrobiłaś :P
sama bym tak zrobiła żeby znów poczuć tą radość :)

11 lata 8 miesiąc temu #634152 przez lilijka
gosia28 napisał:

lili trzymam kciuki, żeby @ się nie pojawiła a kropelki były zwiastunem zagnieżdżenia :)

Niestety 5 minut temu przyszła ta @ :) Przynajmniej wiem na czym stoję. To jest więc mój 1 czy 2 dzień cyklu?

11 lata 8 miesiąc temu #634209 przez ann-sunshine
Dzień dobry

Lilijka czyli z hukiem wejdziesz w nowy 2014 rok, tzn twoja nowa dzidzia ;)

Kaś, miałaś pełne prawo się wk... na swojego, no jak bym tak usłyszała to by była w domu awantura na 4 fajerki.

Najgorsze jest to, że facet nigdy nie pojmie jak kobieta w ciąży się czuje. Pamiętam jak dziś jak mnie muliło całymi dniami i było mi niedobrze i latałam do kibla i czasami miałam serdecznie dość i ryczałam nad tym kiblem z takiej niemocy, a mój mnie pocieszał: oj tam oj tam, takie małe mdłości. Przestał mnie tak pocieszać jak mu kazałam sobie przypomnieć jak się czuł kiedyś na kacu i haftował do miski, a potem wyobrazić sobie że ma tak cały czas od 4 tygodni. Już był dla mnie milusi.

Moofka maliny cudne, zachowaj sobie ten test, bo te maliny będzie widać cały czas.

Agi, profilaktycznie to już można co drugi dzień, ale do owu to chyba jeszcze trochę.

A ja tak dla towarzystwa siknęłam sobie wczoraj i nawet nie mam cienia drugiej krechy. Co jest? Wczoraj był już 19 dc. O co kaman?

11 lata 8 miesiąc temu #634298 przez Agnilla
dzień dobry :)
ja myślę, że faceci nas nigdy nie zrozumieją, mam czasem gorsze dni, że juz nie mam sił, ale z drugiej strony gdyby nie oni ;)
o własnie, bo jak zajdę to już kurna rodze w 2014, chociaż 13 uważam za mega szczęsliwa....to może 13 stycznia się załapię ;)
ann profilaktycznie już działamy ;) oby teraz żadne choróbsko nas nie dopadło, zobaczymy co będą wskazywały testy i co powie gin w sobotę. do owu myślę, że z tydzień jeszcze, ale w ostatnim cyklu ja miałam chyba z 10 dni II kreski, aczkolwiek malin nie miałam w ogóle :/

11 lata 8 miesiąc temu #634300 przez moofka
Hej dziewczynki!

Lil dobrze, że już wiesz na czym stoisz ale co uznać za początek cyklu to nie wiem....

Ann ja miałam owu w 23 dc, a Ty zazwyczaj miałaś wcześniej?

Kaś mam nadzieję, że mąż dzisiaj będzie grzeczniejszy :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka