BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 8 miesiąc temu #633045 przez Kaś_O
Dobry Kobitki, a mnie maz z rana zirytowal :| grrr tych facetów to naprawde powinno sie na tydzien z dziećmi zostawic bez jakiej kolwiek pomocy..

Koniec stycznia to wodnik.. Mój Cezary jest z 24 stycznia :)

Uh posmywalam ide ale wykąpać.. Niech Hrabia wstaje i zajmie sie synem..

Lili ciesze sie ze tak szybko dodalas do siebie :) postawa mistrza :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633050 przez Agnilla
dzień dobry Paniom :)
chciałam się wypiąć, po złości Kaś :P ale ja to dobre serce mam ;) tylko kurna ofc 23:30 nie?! :P spytałam dziś męża, czy może mi miłość okazywać o wcześniejszych porach ;)
Lil kurna, a Ty w ogole nie mowisz nic jak po chrzcinach, najedzona? :P i pewnie wymeczona?
ja od dzisiaj sikam a co :P coś trzeba w życiu robić :P
ej ten monitoring to jakas speszial usługa? na czym to polega tak btw? :P
Lil, na jeża za tego focha powinnaś iść :silly: ale jak Ci laski wybaczyły to i ja Ci wybaczam ;) Jak urodzisz pod koniec stycznia to wodnik chyba co?? :)
ja Gry o Tron nie widzialam, ale slyszalam o tym :woohoo:
Kaś, chyba nie warto się stresować, choć jamam czasami ochotę normalnie mojego męża zamordować :P

11 lata 8 miesiąc temu #633057 przez ann-sunshine
E tam pracuś, dziś pracuję a jutro mam plana się byczyć :lol: bo do roboty dopiero w czw. Ale to głównie dlatego że nie umiem odpoczywać w bałaganie. Zboczenie takie kobiece.

Kaś im dłużej jestem ze swoim to dochodzę do wniosku że facety wszystkie takie same są, jedyne wyjątki to pantoflarze co robią wszystko potulnie co kobieta powie.

A właśnie Lil jak chrzciny wypadły?

Koniec stycznia i początek lutego to wodnik i Kasiowy Czarek i moja Marcia to wodniki :)

za chwilę w tvn będą mówić o tym dlaczego mogą być problemy z zajściem w ciążę po pierwszym porodzie, ciekawi mnie co powiedzą (bo ja już oczywiście sobie myślę, że nie zajdę, bo mamy problem) taaa wiem już za te słowa idę na karnego jeżyka

11 lata 8 miesiąc temu #633078 przez Agnilla
noo Ann, pakuj się na jeża!! raz raz :P

11 lata 8 miesiąc temu #633111 przez MoNiaaa
hej laseczki :)

jak teraz ktores z was wypadl koniec stycznia na termin porodu??przeciez styczen jeszcze nie otwarty??moze cos zle obliczylas?bo jak juz jestes w ciazy to koniec grudnia moze ci wyjdzie chyba ze planujesz z wyprzedzeniem :P

http

]

11 lata 8 miesiąc temu #633119 przez lilijka
issska1986 napisał:

Lil, a jak się chrzciny udały, podwijasz rękawy już do następnej imprezki :lol: :lol:

Ej ta gra o tron to leci na jakimś kanale, którego nie mam bo ja kablówkę mam :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gra o tron jest superowa! To nic że nie masz kablówki- na kinomaniaku sobie looknij :)

Ann-sunshine przeoczyłam chyba dzien dobry tvn co mówili o zajściem w ciążę po porodzie? napisz please

Agnilla monitoring jest spoko chodzisz od ok.12 dnia cyklu i Ci mówi czy widzi pęcherzyki, jajo czy idzie owulka później czy urosło do odpowiednich rozmiarów i czy pękło.Coś w ten deseń :laugh:

Będę miała więc wodnika :lol: :lol:
Nie chce mi się cholernie znów szykować tego wszystkiego na roczek :angry: obiadu chyba nie zrobie zimna płyta i sajonara :lol: :lol:

Coś mi się ta franca @ nie rozkręca! :angry: samo plamienie będzie pewnie z tydzień siedzieć FAK

11 lata 8 miesiąc temu #633125 przez lilijka
MoNiaaa napisał:

hej laseczki :)

jak teraz ktores z was wypadl koniec stycznia na termin porodu??przeciez styczen jeszcze nie otwarty??moze cos zle obliczylas?bo jak juz jestes w ciazy to koniec grudnia moze ci wyjdzie chyba ze planujesz z wyprzedzeniem :P

Ja mam dzisiaj 1dc :lol: :lol: i planuje zajść i rodzę w styczniu AMEN

11 lata 8 miesiąc temu #633132 przez ann-sunshine
e no właśnie nic ciekawego nie mówili, tyle tylko, że zdarza się czasem tzw niepłodność wtórna która może wynikać z uszkodzeń mechanicznych powstałych przy porodzie, lub podczas zabiegów po porodzie (jeżeli takie były) i że czasem się endometrioza zdarza. Mówił jeszcze żeby nie czekać w nieskończoność, tylko jak rok się nie udaje, to iść po poradę, tak samo jak by się o pierwsze dziecko starało.

Monia dziewczyny już planują co będą mieć jak zajdą w nowym cyklu ;)

11 lata 8 miesiąc temu #633148 przez MoNiaaa
lilijka to ja sie z toba lapie na styczen tylko mi z poczatku wypadnie:P teraz wlasnie powinnam byc w czasie owulkowym wiec mam nadzieje ze sie uda :)
a i dodatkowo przez caly cykl dzialamy co 2 dni wiec mysle ze jest szansa po za tym z zajsciem w ciaze nie mialam problemu tylko 2 ciaze poronilam :(
ale jestem dobrej mysli i teraz urodze w styczniu chocby skaly sraly!!! :lol:

http

]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633151 przez moofka
kurka ja się niedawno zapisywałam na grudniówki a tu już na styczeń jakie plany :)

Ann ja też się jutro lenię :woohoo:

aaaa a ile tu będzie emocji jak wszystkie będziecie na testy siurać ;)

11 lata 8 miesiąc temu #633156 przez lilijka
ann-sunshine napisał:

e no właśnie nic ciekawego nie mówili, tyle tylko, że zdarza się czasem tzw niepłodność wtórna która może wynikać z uszkodzeń mechanicznych powstałych przy porodzie, lub podczas zabiegów po porodzie (jeżeli takie były) i że czasem się endometrioza zdarza. Mówił jeszcze żeby nie czekać w nieskończoność, tylko jak rok się nie udaje, to iść po poradę, tak samo jak by się o pierwsze dziecko starało.

Dzięki ja w tym cyklu się wybieram do ginki. Zobaczymy co powie :)

Moniaaa przykro mi z powodu poronień :( W styczniu razem rodzimy wodniki :kiss:

Dajcie jakieś fotki siurów :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #633162 przez MoNiaaa
no pewnie zakladamy "Styczniowki 2014 :kiss: "
widocznie dla nas ta 13 byla pechowa :P i niech sobie juz idzie :side:

ja jutro chyba sikne na owulkowego bo mi ostatnia sztuka zostala :(
chyba jestem uzalezniona od testow:P
jakbym zliczyla ile kasy na to mi poszlo to uuuu :ohmy:

http

]

11 lata 8 miesiąc temu #633197 przez Dagnes
Oczywiście, że powiedziałam mężowi:) Dziś jadę do gina, bo dostałam przykaz, że jak mi wyskoczą 2 kreski na ciążowym to zgłaszam się po progesteron. Tylko przeziębienie mnie dopadło i boję się żeby nie zaszkodziło fasolce. Zła jestem sama na siebie, bo jak już się uda, to kurcze zaraz jakieś choróbsko się przyplącze. Już wszystkimi domowymi sposobami się leczę, ale jakoś kiepsko pomaga. Dziś zrobiłam test z apteki i wyszły już wyraźne 2 maliny.

Wiktoria

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633204 przez moofka
Monia mi też się podobało siusianie na testy i trochę mi tego brakuje :)

ale w razie czego mam jeszcze zapas testów owu i chyba nawet jeden ciążowy się uchował to se mogę siknąć dla rozrywki :silly:

Dagnes nie martw się przeziębieniem :kiss: a maliny to chyba wszystkie tu uwielbiamy ;)

11 lata 8 miesiąc temu #633218 przez MoNiaaa
dagnes pochwal sie testem!!co bysmy sie pozarazaly :)

ja tez mam test ciazowy w zapasie.
wogole teraz tak mam ze musze miec jeden w zapasie:P
teraz mam w planach jeszcze sobie kupic pink express bo widzialam w rossmanie kiedys za ok 10 zl:P a jak sie ukaza dwie krechy to bedzie ladny na pamiatke :P

http

]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka