BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 8 miesiąc temu #632666 przez mloda
ssie mnie strasznie , cały czas bym jadła
kończę płatki i już wiem że zaraz będzie bułka z szynką i pomidorem
jedno jest pewne :)
albo na ciążę albo na @
ha ha :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #632682 przez ann-sunshine
Kaś a to rozumiem czyli będziesz sobie przeplatać lekarza u siebie i lekarza w pl. Super, taki podwójny podgląd, a jeszcze możesz porównać jakość opieki

Młoda i to jest właśnie to, że długo nie wiesz czy to na ciążę czy na @ ;)

Ferr superowego wypoczynku życzę

Zaraz znikam, bom padnięta i idę lulu jak potulny baranek

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #632703 przez Kaś_O
Ale mnie przypiliło.. Uh lulałam Czarka a tutaj skurcz i głód i od razu mdłości.. masakra.. :P Już oszamałam kanapeczkę i lepiej ale zaraz trzeba 2 bo inaczej to będzie źle :P

Issska bo u nas to tak niestety jest :| wszędzie kolejki chociaż powiem Ci że musisz mieć po prostu polecanego lekarza, bo ja widziałam że jest tona wolnych co z miejsca moga przyjmować a i tacy co 3 miechy trzeba czekać.

Ann taki mam zamiar :) będzie podwójny podgląd to nie będę się martwić. Tak naprawdę ciążę w Pl prowadzę jedynie ze względu na moją gin bo ją uwielbiam i jest naprawdę dokładna jak diabli. Na początku myślałam że ma wyjebane ale jak mnie męczyła z godzinę na USG bo nie mogła dokładnie zmierzyć u Czarka przezierności karkowej to od razu nabrałam do niej szacunku. Nie mogła bo Czarek się ruszał jak szalony. Jak byliśmy na badaniu później w 21 tyg to aż na spacer musiałam iść bo nic a nic nie chciał sie ułożyć jak trzeba do badania. I tak samo teraz z tym krwiakiem 3 razy go sprawdzała i cała macicę dokładnie kawałeczek po kawałeczku przeleciała.

U Dagnes to będzie jakiś 3 tydzień dopiero pewnie albo coś koło 4

ps Dagnes ja też miałam idealną cerę z Czarkiem :) Pamiętam że wtedy zawsze przed dostawałam mega wysypek i masakra :| zawsze jakiś pryszcz mi się zrobił na nosie albo skroni a wtedy nic. Zero malutkiego nawet wyprysku. Dlatego teraz jak mi sie zbliżała @ i mnie wysypało to myślałam że wróciła moja przykra dolegliwość związana z @ a tutaj się okazuje że jednak to ciąża :P Więc też sądzę że będzie chłop ;) mam nadzieję że te wypryski to jak nic na dziewuchę są :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu #632760 przez mloda
mi tez syfy wychodzą
wolałabym zeby były na dziewczynkę a nie na @ :p

11 lata 8 miesiąc temu #632786 przez Agnilla
Mloda przepraszam Cie, ale nie doszukuj sie w kazdym objawie ciazy bo zwariujesz, a jak nie daj Bog dostaniesz @ to sie zalamiwez, uwierz to w dobrej wierze. Nie przyjdzie @ bedziemy sie tu wszystkie cieszyly razem z Toba.
Dag, mowilas juz mezowi? :)
Ferri, spadowa na jeza! :P
wypocilam sie na saunie, wypindrzylam, maz wydzwanial co tak dlugi bo sie stesknil ;)
czass do lozka,bo zaraz lekarze ;)
do jutra laski :*

11 lata 8 miesiąc temu #632802 przez mloda
nie doszukuje się objawów tylko wychodzą mi syfy jak Zawsze przed @ i mówię tylko że Wolałabym zeby były na dziewczynkę a nie na @

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #632843 przez moofka
ja obejrzę grę o tron i też zmykam do łóżka, a jutro niestety w robocie do 21 :angry:

Agi to jak się stęsknił to może dzisiaj coś ten teges :silly:

aaaa a na usg umawiam się po weekendzie majowym, także jeszcze trochę czasu. to będzie początek ósmego tygodnia.

11 lata 8 miesiąc temu #632851 przez Kaś_O
Hehe pewnie Agi sie teraz na niego wypnie :P a ja lekarzy niestety dopiero jutro obejrzę bo nie udało nam sie jeszcze anteny satelitarnej zamontować :dry: ale właśnie obejrzałam przepis na życie i trochę zwątpiłam.. Lekarzy jutro w dzień obejrzę.. Ale ten odcinek co leci w TV to chyba już widziałam w necie bo tam jest zawsze z tygodniowym wyprzedzeniem :P

ja też kładę się i będę czekać na męża.. padam..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu #632880 przez lilijka
Hej dziewczynki ! mi wqrw już przeszedł bo mam początek @ i się ucieszyłam, że mi się chociaż kurka cykl nie wydłużył jak ostatnio do 40 dni chociaż kurde tyle :)
Także I'm back biczys :lol: :kiss: ;) nie pozbędziecie się mnie tak szybko :laugh: i jak tylko się skończy @ to biorę się za robotę :lol: Jutro pierwszy dzień cyklu! Zdecydowałam, że w tym cyklu idę na monitoring- ma być grubo to będzie :laugh:
Kto teraz sika? Agnilla Ty? BTW witam nowe koleżanki przepraszam, że witam się dopiero teraz ale siknęłam na ciążowy nie wyszedł i fochem zarzuciłam :lol:
Brzuch boli jak cholera nienawidzę tej zdziry @ :P

11 lata 8 miesiąc temu #632891 przez gosia28
ja dopiero wróciłam z imprezki urodzinowej szwagra, miło i pysznie :)

ferri tylko nie zapomnij przywieźć pamiątki z nad morza ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 8 miesiąc temu #632909 przez moofka
no lil i tak ma być! z przytupem :lol:

do jutra dziewczynki :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #632984 przez ann-sunshine
Dzień dobry

Dzieć w żłobku więc dziś mam wielkie plany zrobić dużo w domu i w kuchni, więc szybkie śniadanko i do roboty

Lil brawo za postawę, rewelacyjne podejście, tylko się uczyć od ciebie. A jednodniowego focha wybaczamy ;)

ha ha tak feri przywieź "pamiątkę" znad morza ;)

Moofka 8 tydzień na usg to akurat już będzie serduszko bijące

11 lata 8 miesiąc temu #633004 przez lilijka
Hejka dziewczynki!

Co tam porabiacie? Pewnie do pracy się szykujecie. Ja mam dzisiaj na 15 więc gitara :) Wpierdzielam torta z chrzcin nie martwiąc się o moje ciągle powiększające się dupsko:laugh:

Ktoś tu widzę też ogląda Grę o tron- uwielbiam. Mam nadzieję, że tego smarka zabiją albo zrzucą z tronu bo mi na nerwy działą :lol:

Ann-sunshine odpocznij trochę, robota nie zając... :) Może tak zrób coś dla siebie- gorąca kąpiel z bąbelkami, lody, maseczka na twarz... like it :)

Ferr baw się dobrze i przywieź nam prezenty :)

Ja według moich nowych obliczeń rodzę koniec stycznia- co to za znak? :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633013 przez moofka
ja dzisiaj idę na 13 więc na razie jeszcze sobie siedzę w piżamie :)

lil mnie ten gnojek blondasek z gry o tron strasznie irytuje już swoim wyglądem.

a koniec stycznia to wodnik, mój tata jest z końca stycznia :)

Ann Ty to pracuś jesteś!

11 lata 8 miesiąc temu #633027 przez issska1986
Lil, a jak się chrzciny udały, podwijasz rękawy już do następnej imprezki :lol: :lol:

Ej ta gra o tron to leci na jakimś kanale, którego nie mam bo ja kablówkę mam :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka