BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 8 miesiąc temu #633334 przez Agnilla
chyba należy poczekać, nie gdybać....i najlepsza rada, której nienawidzę....nie myśleć :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #633452 przez MoNiaaa
ja tez bym radzila testa szczelic...nie chce tu nikogo nastawiac ale czasem lekkie krwawienie moze byc na zagniezdzenie.

sprobuij siknac a my tu chetnie obejrzymy jakiegos tesciora :D

http

]

11 lata 8 miesiąc temu #633567 przez lilijka
Agnilla napisał:

a moze to bejbi? :)
no panic, obserwuj i nam tu melduj, sama bejbe mialas w pierwszej ciazy na poczatku negatywne testy. jak ja miałam to brazowe wieczorem to o 11 dnia nastepnego mialam juz @ konkretnie.
trzymam kciuki Lil, moze nie na darmo nie pilas na chrzcinach :(

Ja już nie wiem co robić wariuję :( Nic już nie leci kompletna susza... Nigdy tak nie miałam i nie wiem o co kaman :(
Ja jestem przed @, w trakcie czy po? Bo już kur... nie wiem :)

11 lata 8 miesiąc temu #633568 przez lilijka
MoNiaaa napisał:

ja tez bym radzila testa szczelic...nie chce tu nikogo nastawiac ale czasem lekkie krwawienie moze byc na zagniezdzenie.

sprobuij siknac a my tu chetnie obejrzymy jakiegos tesciora :D

ale jak zagnieżdżenie to od razu mi na teście wyjdzie? W pierwszej ciąży dopiero mi wyszedł pozytywny 5 dni po terminie @.
Ja już nie chcę się łudzić, pogodziłam się, że przyszła ta franca a tu znowu nie wiadomo co, ja to dziwoląg jestem :(

11 lata 8 miesiąc temu #633571 przez issska1986
lil, no to za kilka dni zrób ten Rossmanowy mega czuły co po 6 dniach od zapłodnienia pokazuje ciązę...

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633580 przez Agnilla
Lil, zajechałaś starego to to musi byc ciaza ;)
nie na powaznie, musisz poczekać na rozwój sprawy, nic innego Ci nie pozostaje
jestesmy z Toba :)

ok ja uciekam do domu, pewnie znowu sie rozpiszecie jak mnie nie bedzie :)
od 15 nie pije wiec chyba sikne dzis o 18 na owu test, bo potem mi se juz wieczorna herbatke chce pic :)

11 lata 8 miesiąc temu #633625 przez MoNiaaa
lilijka jak masz test to siknij z ranca co ci szkodzi podszkolisz sie najwyzej:P

a z tymi testami roznie bywa i u kazdego inaczej jednym na 2 dnio przed @ wychodzi juz druga krecha a innym tydzien po
sprobujesz to ci sie cos rozjasni
zaciskam kciuki zeby to jednak bobas :D

http

]

11 lata 8 miesiąc temu #633718 przez Dagnes
Lil dziwna ta twoja @. Poczekaj i zrób test za parę dni.

Wróciłam już od gina. Dostałam duphaston, witaminki i syrop na kaszel dla ciężarnych. Lekarz stwierdził, że ten mój kaszel może być alergiczny, tak samo jak i katar. Ja to wogóle mam z tymi alergiami przerąbane. A wiosną to zawsze mnie dopadają jakieś duszności. 10 maja mam się zgłosić już na USG.

Agi gdzie te twoje sikańce, bo nie mamy co analizować? ;)

Wiktoria

11 lata 8 miesiąc temu #633719 przez Kaś_O

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Lili niestety tak nie miałam, jak nawet było plamienie to następnego dnia juz była @ Chociaz moze raz w sumie mi sie tak zrobiło.. 3dni miałam tylko taki podbarwiony śluz bo to nawet nie plamienie było a pozniej 2dni @ trwała.. Ja bym poczekala z 2/3 dni. Niestety nic nie mozesz zrobic a liczyć, ja zawsze liczę od plamienia czy od podbarwienia. Masz testy to i tak Ci pokażą tylko moze wczesniej zaczniesz stosować..

Monia jak lubisz testy owu to czemu nie kupisz na Allegro? Tam jest przystępna cena i sa magiczne Moofki a teraz te Dagnes tez mozna nazwać za magiczne..

Dagnes Kochana zdrowka, moze to nic poważnego ja cały czas czuje sie chora.. Przez temp.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu #633720 przez Dagnes
Monia faktycznie te testy z allegro są magiczne. Nie ma co przepłacać za te z apteki. Mi przyszły w ciągu 24 h od zamówienia no i w pierwszym cyklu testowania przyniosły efekt.

Kaś jaką masz teraz temp.? Wiem, że w ciąży jest podwyższona ale do ilu kresek to norma? Ja mam 37,4

Wiktoria

11 lata 8 miesiąc temu #633723 przez MoNiaaa
bo w tym cyklu juz i tak za pozno :P a licze ze sie teraz uda :lol:
jak nie to wtedy napewno kupie kilka zeby sie zorientowac :)

wczesniej kupilam z apteki bo na staraczkach dziewczyny narzekaly ze te z allegro sa szajskie itp ale widze ze u was sie sprawdzily wiec jak sie przydadza to sie zaopatrze :)

http

]

11 lata 8 miesiąc temu #633734 przez Agnilla
Jestem jestem siknelam 18:09 I juz prezentuje waam wyniki, tzn jak mi sie uda wrzucic z fonu. Jakos slaba ale kuwa sa 2 krechy co nie? Ze niby idzie owu?? Ale sie podjaralam :P fajnie jakby ta druga ciemniala.ok probuje wrzucic, bo w lozku leze I mi sie nie chce wstawac, waz przyszedl mnie obudzic I wlasnie sam usnal :D
EDIT. Kurna z fona nie wrzuce fotki, musze na kompa wsiasc :/

11 lata 8 miesiąc temu #633766 przez issska1986
Agnilla napisał:

J
EDIT. Kurna z fona nie wrzuce fotki, musze na kompa wsiasc :/

Biedny komp :lol: :lol: :lol: :lol:
Na weża byś wsiadła jak ci owu idzie :silly:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633768 przez Kaś_O
Dagnes miałam jakoś 37,4 cały czas i teraz sprawdziłam i jest 37,3. Temp cały czas sie utrzymuje. Mam lekki katar ale nie jestem chora bo nawet czuję jakoś w kościach chociaż czuję sie osłabiona jak na chorobę. Więc moze u Ciebie to właśnie alergia pomieszana z objawami ciązy.

Monia z allegro są spoko naprawdę, już 3 dziewczyny stosowały i 3 fasolki. Ja się nie liczę bo stosowałam już po owu i zaskoczyłam to jedynie mogę stwierdzić że sam zakup szczęście mi przyniósł a masz 30szt +5 ciążowych za 15zł. więc naprawdę nie warto przepłacać.

Agnilla a w jakim dniu cyklu Ty ostatnio zaczęłaś testować? nie jakoś później?

Issska zboczuchu :P uśmiałam się :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu #633777 przez issska1986
Kaś :lol:

to ja testowałam po albo w ogóle nie miałam... ja jakoś od 20 dc teśiłam... :huh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka