BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 8 miesiąc temu #632514 przez MoNiaaa
nie moge patrzec ani nawet mysklec ze mozna pic albo palic w ciazy!!!nawet jak sie za mlodu trafi wpadka to mozna spokojnie wychowac dziecko i wyjsc na ludzi..ale niktorym nic nie daje do zrozumienia!!!

Dagnes gratuluje II :)

jesli pozwolicie chyba u was sie rozgoszcze troszke :)

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #632518 przez moofka
My tu chętnie witamy nowe dziewczynki więc witaj MoNiaaa :)

Agi no miałam plan iść na usg w tym tyg, ale nie wiem czy dam radę. Muszę sobie też zwiększyć pakiet w Luxmedzie żeby mieć wszystkie badania za free.

Mama dzisiaj do mnie dzwoniła i pytała co ma upichcić na nasz wyjazd na działkę bo ona mnie teraz będzie baaaardzo rozpieszczać :lol:

mloda ja też miałam takie ciążowe jak Dagnes, dostałam je gratis do testów owu jak zamawiałam z allegro.

11 lata 8 miesiąc temu #632523 przez mloda
no to Dagnes buziaki i gratulacje. Zazdroszczę!

11 lata 8 miesiąc temu #632558 przez ann-sunshine
czasu dziś w robocie nie miałam, a wy tu tyle napisałyście :dry: :P

Monia witaj tutaj :-) im więcej nas tym weselej, zresztą sama zaraz zobaczysz jak dziewczyny zaczną wklejać zdjęcia testów owu

młoda widać że starasz się dopiero pierwszy cykl, wszystkie mają taki zapał na początku i tak bardzo chcą i tak bardzo się przejmują, potem jak się nie uda (chociaż życzę ci żeby było inaczej) to jest wielka rozpacz, ale potem do drugiego cyklu podchodzą już spokojniej.

Moofka, dobrze robisz, nie ma co wydawać dużej kasy na badania, jak można je mieć za free, a w ciąży na badania i wizyty to się nachodzisz aż do znudzenia

11 lata 8 miesiąc temu #632559 przez Kaś_O
Monia wiem co masz na myśli, ja też się gotuję jak widzę takie sytuacje albo słyszę. Tak samo nie mogę zrozumieć jak lekarz może powiedzieć kobiecie w ciąży że może sobie wypić redsa bo ma mało alkoholu albo strzelić lampkę wina :| nóż w kieszeni mi się otwiera. Przecież jasne że taka kobieta uważa lekarza za jakiś autorytet :| a później przyjeżdżają panny na porodówkę po kilku lampkach wina na rozluźnienie i dzieci rodzą się pod wpływem alkoholu :| ciekawe czy te kobiety albo Ci lekarze daliby noworodkowi wypić butelkę piwa albo lampkę wina.. BO to jest to samo jakby takiemu miesięcznemu dziecku dać się napić :|

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu #632566 przez ann-sunshine
Kaś a ty kiedy masz kolejną wizytę?

11 lata 8 miesiąc temu #632569 przez MoNiaaa
dla mnie to tez jest chore!!!takie przyzwolenie i to od lekaza...;/
nie dosyc ze teraz w jedzeniu i w powietrzu tyle swinstwa sie wdycha to jeszcze dodatkowo faszerowac maluszka...wrrr

http

]

11 lata 8 miesiąc temu #632576 przez Kaś_O
Umowilam sie w Pl z moja gin ze pojawie sie tak za 1,5 miesiaca w zależności jak mi loty pozwolą przyleciec. Ale tutaj na poczatku maja chce sie wybrac wiec bedzie za jakies 2 tyg? Wtedy zrobią mi pewnie wszystkie badania krwi i co trzeba bo tutaj przeważnie laboratoria sa przy lekarzu. A w Polsce nie miałam czasu oddac krwi.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu #632580 przez moofka
Ann ten wyższy pakiet kosztuje 25 zł miesięcznie więc w porównaniu z kosztami wizyt i badań to jest tyle co nic. a wszystko sprawnie i prawie że bez kolejek. i jeszcze za niecały miesiąc otwierają dużą placówkę przy moim osiedlu, więc będzie idealnie :)

kurka zjadłam wielki obiad i deser i dalej mnie nosi do kuchni :angry:

11 lata 8 miesiąc temu #632587 przez ferritka
no nie mogę z Wami, no człowiek pół dnia lata jak wariat a Wy tu nie próżnujecie i walicie wpis za wpisem B) B) jak ja Was bedę na tych lodach nadrabiać no to nie wiem :dry:

spakowałam se swoje teściory i mam zamiar Was tu dalej fotami katować :lol: :lol:
mam tyle torb i walizek a jeszcze Leonek nam został do spakowania, nooo nbie wiem gdzie ja to wszystko mam wsadzić :angry: :angry: kto mi pomoże?

Moniaaaaaaaaaaaaaaaa nooo kochana ,no siadaj siadaj i testuj tu z nami :kiss: :kiss: :kiss:

p.s. eeej ja usiąde grzecznie na jezyka ale wieczorem późnym bo teraz nie mam jak posiedzieć w spokoju :lol: :lol: nawet sie wychłostam oooo :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #632600 przez Dagnes
[/quote]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[/quote]

W tym cyklu wydawało mi się, że nic na ciąże nie wskazuje. Od mniej więcej tygodnia pobolewają mnie plecy w dolnej części i cierpną nogi, ale nie mam pojęcia czy to przez fasolkę czy od czegoś innego. Od 2 dni mam jakby bardziej wrażliwe sutki. Jedyne co mogło mi dać do myślenia to ładna cera, co przed miesiączką u mnie się nigdy nie zdarzało, bo zawsze dostawałam przed @ wyprysków.

Wiktoria

11 lata 8 miesiąc temu #632608 przez issska1986
Ferr nie za dużo przyjemności na raz z tym chłostaniem... :lol: oj ja też dzisiaj nie miałam czasu i tyle wpisów, będziesz jedna ręką loda kręcić a drugą na fb w tel. :lol: :lol:

Dagnes to już wiem,że to chłopiec :silly:
zapisałaś się już do lekarza? kiedy mówisz mężulkowi?

11 lata 8 miesiąc temu #632612 przez issska1986
moofka napisał:

Ann ten wyższy pakiet kosztuje 25 zł miesięcznie więc w porównaniu z kosztami wizyt i badań to jest tyle co nic. a wszystko sprawnie i prawie że bez kolejek. i jeszcze za niecały miesiąc otwierają dużą placówkę przy moim osiedlu, więc będzie idealnie :)

kurka zjadłam wielki obiad i deser i dalej mnie nosi do kuchni :angry:

u mnie w Lux takie kolejki,ze masakra, na wizytę do gin 2 m-ce się czeka, teraz mi się udało po 2,5 tyg bo 2 maja mama wizytę i pewnie mało chętnych....

11 lata 8 miesiąc temu #632642 przez moofka
issska mi się jeszcze nie trafiła żadna mega kolejka, do laboratorium ostatnio było z 8-10 osób przede mną ale były trzy panie od pobierania więc szybko szło.

Dagnes właśnie Twój ma jutro imieniny tak? zaplanowałaś coś?

11 lata 8 miesiąc temu #632652 przez issska1986
O kurka, właśnie dobrze,ze mi przypomniałyście, mój M. też ma imieniny w tym tygodniu, krka, kupiłam mu już koszulkę ale jeszcze muszę coś mu dokupić,,,, :woohoo:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka