BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 8 miesiąc temu #631878 przez ann-sunshine
Witaj Mała, rozgość się u nas. Mamy już trochę testowania za sobą więc o poradę możesz pytać. Do gin warto się wybrać już teraz, zrobić podstawowe badania, tak żeby wiedzieć na czym się stoi. Łatwiej będzie też lekarzowi diagnozować zmiany twojego organizmu w ciąży. Wiem, że bardzo byś chciała żeby to było już, ale mało której parze udaje się "złoty strzał".

Lilijka :kiss: :kiss: :kiss: wiem co czujesz, następny cykl następna szansa.

Dagnes gratuluję

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #631910 przez Becia87

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #631918 przez ferritka
Dagnes...nooo chwilkę mnie nie było i co...maliny!!!!!!!!!!!!!!!!! gratki kochana :kiss: :kiss:

Kochane moje, ja wyjeżdżam jutro i wiecie ile mam latania!!!! vnooo tyle i spowrotem, ale zaglądnęłam tu przedwczoraj do Was i jestem prawie na bieżąco :blink:

która grylla robiła? i mnie nie zaprosiła??? nooo przyznać się raz raz B) B)
dzisiaj wieczorkiem Was tu jeszcze pomeczę tak przed wyjazdem więc prosze znaleźć tu troszkę czasu :blink:

tymczasem cisne do urzędu...

witaj Młoda, nooo dobrze trafiłaś, z nami tu nie zginiesz i nie stresuj sie nie spinaj bo tylko spokój spokój spokój i jeszcze raz spokój :blink: :blink:

Becia, dokładnie tak jak mówisz, jak są maliny to znak że za 24-36h będzie owu... czyli malinki to zielone światło do startu :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #631925 przez Becia87

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #631932 przez Kaś_O
Dagnes napisał:

Z wrażenia, że mam dziś testować, nie śpie już od 5.
A oto efekty :lol:

Dagnes ogromne Gratulacje, tez cos czułam zeby z rana zajrzeć :) :) Kochana tylko nas nie opuszczaj..

Lili nie martw sie, przeciez sama wiesz ze u Cievie test nie wyszedł przy pierwszej ciazy od razu. A nawet jesli to nie ten cykl to wlasnie bedzie następny.. Nie lam sie :* jestesmy z Toba..

Ferri dobrze ze sie pojawiałas, ale dziewczyny juz Cie wysłały na karnego ;)
Powodzenia w załatwianiu zebys wszystko sprawnie zrobiła :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu #631990 przez Agnilla
ok, czytam i na bieżąco odpisuję, człowiek poszedł spać a tu 3 strony napisane :)

Młoda witaj, ciacho wkupne masz?? :D :D preferujemy wszelkiego rodzaju serniki :P
Gosia, ja mialam grilla w sobote u rodzicow, widze, ze wszyscy sezon juz zaczeli ;) ale mi jezdzilo po nimw brzuchu, dawno nie jadlam ;)
Młoda, ja @ dostałam 14 kwietnia, i od jutra zaczynam siusianie na owulacyjne, żeby laski się tu nie nudziły, a co :P masz już zamowione testy? bo moofka miała tak magiczne, że my też je zamówiłysmy :P aaaa Ty juz piszesz o ciazowych :P sorry :P jak już mówiłam, odpisuję chaotycznie czytajac kazdy post :P nie rob ciazowych wczesniej, nie ma sensu, cos o tym wiem :D ja teraz zamowilam tylko owulacyjne i nie robie ciazowych, bo to kusi strasznie

ooooooooo nooooł, Dagnes??!?!?!?! yeeeeeaaaah :):)
ja miałam pierwsza dobre informacje dostac nie? to mi tu wcześniej babole powstawały :)
kurna nooo znowu będę ciocią, już potrójna :woohoo:
Lil, nie pierdź :D masz tam jedno małe śpiące lub nie spiace juz, szczęście :)poki @ nie ma nic nie ejst przesadzone, ale jesli nie ten cykl to następny, rodzimy koziorożce! :kiss:

Ferri,na jeża! jeszcze Ci nie pozwoliłysmy zejść!! :P

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #632018 przez moofka
Agi trza było nie spać tak długo :P z chlopem coś Ci się udało zdziałać?

ja sie muszę pochwalic że tej nocy wstawalam tylko raz na siusiu :lol: a tak spalam jak zabita :)

wiem że to mało szałowy news :P

11 lata 8 miesiąc temu #632053 przez gosia28
Dagnes gratuluję :)

Ferri ja robiłam grilla, ale dziś na szwagier zaprosił na powtórkę do siebie więc wpadaj, lubimy gości :)

Lilijka nie smutkaj.

Koszmary dziś miałam, brry to ja już wolę poniedziałek.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 8 miesiąc temu #632067 przez Kaś_O
Moofka pewnie coraz bardziej zmeczona teraz bedziesz.. A jak inne objawy? Męczą Cie mdłości czy masz spokoj?

Och ja zjadlam śniadanko i tak mi dobrze :) ale powiem wam ze co jakos czas taki głód czuje ze jak nie zjem to od razu mdłości.. Bede jedna wielka beza w tej ciazy.. Uh..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu #632124 przez moofka
Na razie tylko cycki bolą i siusiam jak najeta. Mdłości brak, ale ja dzisiaj mam dopiero 5 tc i 2 dni, to chyba wszystko przede mną nie?

11 lata 8 miesiąc temu #632128 przez Agnilla
mooof, nawet nie wiem, czy Lakersi wygrali bez Kobe'ego :P zasnełam w 3 minuty i obudził mnie o 7 :)
jak nie bedziemy mieli dzieci to wcale nie bedzie znaczylo, ze jestesmy bezplodni! :P mam nadzieje, ze moj maz pokusi sie wejsc na to forum kiedys to sie dowie, ze sama sobie dziecka nie zrobie! chyba, ze pojde do banku spermy :D no tak mnie zdenerwował, zwłaszcza,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

o polnocy albo pozniej to ja niestety spie dupek jeden :P
Kas, spokojnie, moja waga ciagle w gore, normalnie zalamana jestem. bylam z mama sie spotkac wlasnie, udalo mi sie ją odwieść od pomyslu, bo chciala mnie na lody zabrac.a ja od dzis dietetycznie...do weekendu :/

11 lata 8 miesiąc temu #632206 przez Dagnes
Z tego wszystkiego to nawet z młodą nie zdąrzyłam się przywitać :blush:
Fajnie, że nasze grono ciągle się powiększa :) Popieram dziewczyny, że nie warto robić testów ciążowych przed terminem spodziewanej @. Mnie kusiło żeby tak zrobić ale Agi skutecznie mnie od tego pomysłu odciągnęła.

Lil kochana nie smutaj się. Ja w tamtym miesiącu taką załamkę miałam jak @ przyszła, że ze trzy dni płakałam. W sumie jakby zliczyć czas od kiedy się staramy, to już 10 miesiąc leci. Zazdroszczę tym, którym udaje się za pierwszym razem (moofka może Ty w totka powinnaś grać;) ).

Jakby nie było, to statystyki na naszym forum są optymistyczne. W każdym cyklu przynajmniej jedna zafasolkowuje. Ciekawe która następna ? :)

Oczywiście nie mam zamiaru Was opuścić.

Wiktoria

11 lata 8 miesiąc temu #632211 przez Agnilla
Dagnes, wybaczamy Ci!! :) mężowi powiedziałaś? ale dziś fruwasz co? :)
kurna, ale zazdroszczę :)
normalnie zaraz załapię doła, wg statystyk powinnam odpaść :D ale ja nie mam zamiaru męczyć się 10 m-cy i zaraz poszukam jak skutecznie odłączyc internet :D:D

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #632215 przez Becia87

11 lata 8 miesiąc temu #632261 przez gosia28
jaka fantastyczna pogoda, normalnie przesiedziałabym cały czas na podwórku, ale tam już porobiłam, lilijki wsadziłam, drzewka podcięłam, kurcze a w domu syfik po niedzieli i trzeba ogarnąć.
nie mogę się doczekać tych teściorów, powiem Wam, że uwielbiam na nie sikać, chociaż te ciążowe są stresujące. Gorzej będzie tylko z tym niepiciem przed bo ja non stop coś żłopię :lol: mam nadzieję, że do środy przyjdą bo na około sobotę przewiduję dojrzałe jajo :S B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka