- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
emilia jeśli test owu jest pozytywny to juz się dalej nie testuje
Asiaa ładne kreski
ulka daj spokój ja się tak boję tej jesieni i zimy szkoda gadać na samą myśl mam ochotę przestać karmić... super masz brzuś I pazurki ładnie pomalowane Twoje takie długie????
mesy przytulam a na cyca biorę duomox - jedyne co można przy karmieniu ponoć brać. Ale pomaga ufffffff
moof bratowa mojego męża to samo gadała jak przyjechała do Maksa do szpitala a sama ma 2msc starszą córkę i bała się go wziąść na ręce bo taki maleńki się jej wydawał
ulka mówisz masz :
Maksymiliano z chrztu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ann uwierz mi że na dzień dzisiejszy myśl o zimie mnie przerasta
majka ale biedna Tośka oby szybko się wygoiło !
Ada super że dobrze się czujesz a Maks maruda straszna, ale już wiemy dlaczego - pleśniawki się mu pokazały musimy leczyć bo to go boli podobno
Agni ale Pola kochana tak ja Cię cholernie rozumiem bo sama mam ostatnio jakiś kryzys
idę do marudy
miłegoo dnia !
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dag - mała ma oczy po Tobie, niesamowite... I u Tosi widze podobieństwo w oczach do mamusi
Ann - zdrówka!
Mesy - nie czekaj na mnie, naprawdę!
Asiaa - działaj działaj, widzę że z Betką malinowy czas macie
Goś - za Ciebie też jak zwykle trzymam!
Ula - piękny brzusio
Ada - daj soczka z malinek... mniam
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
aggi tym razem młody ma lepszą minę
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Chudzinka, nawet jajnik się wziął do roboty- natura zaskakuje, prawda?
Jeśli o wizytę chodzi to
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Chudzinka to dobry znak oprócz inscenizacji swoje dołożycie i będzie miło kciuki zaciśnięte
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
lecę was doczytać bo jakieś słodkie dzieciaczki zawitały na forum
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
moof no co racja to racja lepiej z uśmiechem wygląda
zoi zaciskam kciuki by też powoli się coś u Ciebie klarowało
Asiaa no jest większy, ubranka nam się kurczą powoli
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
u nas super dzień, dobrze sie czuje, nospa ograniczona.... cos czuje ze moj syn będzie takie uparty jak Patryk
Ula fajnie z Kornelią oki
olx.pl/oferta/zestaw-mega-paka-dla-dziew...#657ab12398;promoted
zobaczyłam i pomyślałam o tobie
Chudzinka ale super.... ja tez tak myślę, TO ZNAK, BĘDZIESZ NAM ZARAZ PISAĆ ZE JEST CI NIEDOBRZE I KIEDY DO MINIE
Gosia a ty jak ?? Już Antek zaraz wychodzi wiec się szykuj ... ja tam twojego miejsc nikomu nie oddam ;/ będę gryzła
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Chudzinka - czekam z niecierpliwością na jakieś wieści od Ciebie. Ooo widzę już są wieści, trzymam mocno kciuki za Ciebie, może akurat zaskoczy z lewego
Asia - super maliny trzymam kciuki
Gosia - no właśnie jak u Ciebie się klaruje sytuacja?
Agni - no szczerze to czekam na te ruchy maleństwa z niecierpliwością, ostatnio nawet wyczytałam, że w 15 tygodniu dziecię już coś słyszy i kupiłam takiego miśka z pozytywką i puszczam kołysanki, żeby nie musiało słuchać tylko bicia serca i perystaltyki jelit Pola słodka
Aggi - ale fajnie Maksio wyszedł
Zoi - kurka to u Ciebie też już niedługo
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Moof remont w domu to masakra bo wszędzie bajzel ja swojej budowy też mam dość bo już chyba z 10 raz oglądamy drzwi wejściowe i nie zamówiliśmy a jeszcze dzisiaj mąż zaczął się zastanawiać czy metalowe czy drewniane jak od początku była mowa o drewnianych zanim się wprowadzimy to go zamorduję ej to ty cały blok masz dla siebie że 2 piętra remontujesz
Ann moja Natka też zakatarzona a na dodatek w przedszkolu wirus jelitówki panuje to tylko patrzeć jak przywlecze patrząc na nesze chudzielce to jestem wielka ale co mi tam taka moja natura o tatusiach nic nie wspominali
Mesy zależy na kogo się trafi bo nie jeden lekarz to tylko patrzy żebyś szybko urodziła i wynocha z oddziału
Majka po co się myłaś tak to może byś już urodziła nosek Tosi szybko się zagoi to chyba jakies porządki w wielkopolsce bo ja też wczoraj pościele u dziewczynek na piętrówce pozmieniałam i okno umyłam i firankę zawiesiłam i meble z kurzu na górze przetarłam no i zrobił sie wieczór dzisiaj odpoczynek a jutro mój pokój trzeba posprzątać
Ada super że lepiej się czujesz może już płeć poznasz na genetycznym ja dziś zaczynam 22 tc
Agni dzięki za zdjęcie słodkiej Poli która znów śpi da się, da się podłubać czemu nie
dziewczyny pazury moje nie obcinane od maja bo nie lubię tego robić sama sobie maluję najpierw odżywką potem lakier kolorowy na to pękający i utwardzacz trochę zabawy jest ale za to kasa za kosmetyczkę w kieszeni jak na razie wszystko robię i sie nie łamią ale trza będzie obciąć
Aggi moje pazury sama natura ja tez sie zimy boję ale jak dzieci teraz do wyjścia sie nie śpieszą to może jakoś to będzie
Słodziutki Maks i szatka super z imionami Szymon też mi się podoba
Chudzinka
Zoi fajnie ze gin już ma plan to nie będą cię przetrzymywać tylko kombinować żebyś rodziła w razie jak mała nie będzie współpracować
Gwiazdka jesteś kochana tylko że ja takich słodkości mam na strychu sporo bo nie miałam komu oddać i to w tym kolorze ale super te ciuszki wypatrzyłaś masz do tego dar
Monia dzięki fajnie że chociaż nas podczytujesz pewnie skonsultuj sie z neurologiem moze nie będzie tak źle i daj znać po wizycie
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Mlody dzis jakis nadpobudliwy......myslicie , ze walizki pakuje ??
Wypilam ten napar z lisci malin w dzien ....fuuuuuu .....
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32