BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #923147 przez Ada2424
Agni ja chciałam i biore nawet z mega kupolem :P

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #923157 przez aggi
bry dziewuszki :kiss:

emilia jeśli test owu jest pozytywny to juz się dalej nie testuje :)

Asiaa ładne kreski :)

ulka daj spokój ja się tak boję tej jesieni i zimy :( szkoda gadać na samą myśl mam ochotę przestać karmić... super masz brzuś :) I pazurki ładnie pomalowane :D Twoje takie długie????

mesy przytulam :kiss: a na cyca biorę duomox - jedyne co można przy karmieniu ponoć brać. Ale pomaga ufffffff

moof bratowa mojego męża to samo gadała jak przyjechała do Maksa do szpitala a sama ma 2msc starszą córkę :P i bała się go wziąść na ręce bo taki maleńki się jej wydawał :D

ulka mówisz masz :
Maksymiliano z chrztu
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Ann uwierz mi że na dzień dzisiejszy myśl o zimie mnie przerasta :(

majka ale biedna Tośka oby szybko się wygoiło !

Ada super że dobrze się czujesz :) a Maks maruda straszna, ale już wiemy dlaczego - pleśniawki się mu pokazały :( musimy leczyć bo to go boli podobno :(

Agni ale Pola :D kochana :kiss: :kiss: tak ja Cię cholernie rozumiem bo sama mam ostatnio jakiś kryzys :pinch:

idę do marudy
miłegoo dnia !
Podziękowania: ulka1983

10 lata 3 miesiąc temu #923171 przez Chudzinka
Cześć, przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale wczoraj z wizyty pd razu do pracy, z której wróciłam o północy i padłam spać...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dag - mała ma oczy po Tobie, niesamowite... I u Tosi widze podobieństwo w oczach do mamusi ;)
Ann - zdrówka!
Mesy - nie czekaj na mnie, naprawdę! ;)
Asiaa - działaj działaj, widzę że z Betką malinowy czas macie ;)
Goś - za Ciebie też jak zwykle trzymam!
Ula - piękny brzusio :kiss:
Ada - daj soczka z malinek... mniam
Podziękowania: gosia28, Dagnes, julka, ulka1983

10 lata 3 miesiąc temu #923176 przez moofka
mesy tylko żebyś nie urodziła w domu bo nie uwierzysz że się zaczęło :P

aggi tym razem młody ma lepszą minę ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu #923186 przez Ada2424
Chudzinka proszę Cię bardzo, narobiłam ostatnio 25 słoików soku a maliny jeszcze dojrzewaja na krzakach :) tym razem musi się udać kochana może ten lewy jajnik to znak :) trzymam mocno kciuki! :)

[/url] [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #923192 przez zoi
WSZYSTKIE Wasze dzieciątka są cudowne i te z obdartymi nosami i te śmierdzące delikatnie kupą :P

Chudzinka, nawet jajnik się wziął do roboty- natura zaskakuje, prawda? ;)

Jeśli o wizytę chodzi to

10 lata 3 miesiąc temu #923193 przez Asiaa
Aggi jak ten Twój kawaler rośnie :)

Chudzinka :) to dobry znak :) oprócz inscenizacji swoje dołożycie i będzie miło :silly: :) kciuki zaciśnięte :) :kiss:

10 lata 3 miesiąc temu #923234 przez ulka1983
Bry :) gips zdjęty Kora zadowolona ale ręka na razie boli jeszcze jedna wizyta kontrolna nas czeka za 3 tygodnie B)
lecę was doczytać bo jakieś słodkie dzieciaczki zawitały na forum :silly:

10 lata 3 miesiąc temu #923247 przez aggi
Chudzinka.......... miód na moje serce takie wieści. Trzymam kciuki bardzo mocno :kiss: :kiss:

moof no co racja to racja lepiej z uśmiechem wygląda ;)

zoi zaciskam kciuki by też powoli się coś u Ciebie klarowało :)

Asiaa no jest większy, ubranka nam się kurczą powoli :D
Podziękowania: zoi

10 lata 3 miesiąc temu #923248 przez gwiazdka2014
hej

u nas super dzień, dobrze sie czuje, nospa ograniczona.... cos czuje ze moj syn będzie takie uparty jak Patryk :P

Ula fajnie z Kornelią oki :)
olx.pl/oferta/zestaw-mega-paka-dla-dziew...#657ab12398;promoted
zobaczyłam i pomyślałam o tobie :)

Chudzinka ale super.... ja tez tak myślę, TO ZNAK, BĘDZIESZ NAM ZARAZ PISAĆ ZE JEST CI NIEDOBRZE I KIEDY DO MINIE ;)

Gosia a ty jak ?? Już Antek zaraz wychodzi wiec się szykuj ... ja tam twojego miejsc nikomu nie oddam ;/ będę gryzła :P

10 lata 3 miesiąc temu #923250 przez monique1983
Ula - dzięki, że pytasz, no jakoś leci, mnóstwo spraw teraz do załatwiania i mamie sporo trzeba pomóc, więc mało czasu na myślenie jest. Czytam Was, ale nie miałam kiedy pisać, może wszystko z czasem się uspokoi. Nie miałam jeszcze okazji pogratulować Ci zdrowej córeczki :) Ja mam wizytę u mojej gin w poniedziałek, mam nadzieję, że wszystko jest ok. Czuję się w miarę ok, jedynie kręgosłup mi dokucza, no ale ja mam dyskopatię, także pewnie będzie tylko gorzej z biegiem ciąży. Muszę się wybrać do neuorologa i obgadać temat porodu jak to widzi i zapytać czy jest możliwa jakaś rehabilitacja w ciąży.

Chudzinka - czekam z niecierpliwością na jakieś wieści od Ciebie. Ooo widzę już są wieści, trzymam mocno kciuki za Ciebie, może akurat zaskoczy z lewego :)

Asia - super maliny :) trzymam kciuki :)

Gosia - no właśnie jak u Ciebie się klaruje sytuacja?

Agni - no szczerze to czekam na te ruchy maleństwa z niecierpliwością, ostatnio nawet wyczytałam, że w 15 tygodniu dziecię już coś słyszy i kupiłam takiego miśka z pozytywką i puszczam kołysanki, żeby nie musiało słuchać tylko bicia serca i perystaltyki jelit ;) Pola słodka :)

Aggi - ale fajnie Maksio wyszedł :)

Zoi - kurka to u Ciebie też już niedługo :)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #923276 przez ulka1983
odpisałam prawie wszystkim i co jeden fałszywy ruch i nie ma nic :evil: eh jeszcze raz B)

Moof remont w domu to masakra bo wszędzie bajzel :unsure: ja swojej budowy też mam dość bo już chyba z 10 raz oglądamy drzwi wejściowe i nie zamówiliśmy a jeszcze dzisiaj mąż zaczął się zastanawiać czy metalowe czy drewniane jak od początku była mowa o drewnianych :evil: zanim się wprowadzimy to go zamorduję :whistle: ej to ty cały blok masz dla siebie że 2 piętra remontujesz :blink:

Ann moja Natka też zakatarzona a na dodatek w przedszkolu wirus jelitówki panuje to tylko patrzeć jak przywlecze :S patrząc na nesze chudzielce to jestem wielka ale co mi tam taka moja natura ;) o tatusiach nic nie wspominali :laugh:

Mesy zależy na kogo się trafi bo nie jeden lekarz to tylko patrzy żebyś szybko urodziła i wynocha z oddziału ;)

Majka po co się myłaś tak to może byś już urodziła :P nosek Tosi szybko się zagoi :) to chyba jakies porządki w wielkopolsce bo ja też wczoraj pościele u dziewczynek na piętrówce pozmieniałam i okno umyłam i firankę zawiesiłam i meble z kurzu na górze przetarłam no i zrobił sie wieczór dzisiaj odpoczynek a jutro mój pokój trzeba posprzątać B)

Ada super że lepiej się czujesz :) może już płeć poznasz na genetycznym :whistle: ja dziś zaczynam 22 tc :blink:

Agni dzięki za zdjęcie słodkiej Poli która znów śpi :whistle: da się, da się podłubać czemu nie :laugh:

dziewczyny pazury moje nie obcinane od maja bo nie lubię tego robić :unsure: sama sobie maluję najpierw odżywką potem lakier kolorowy na to pękający i utwardzacz trochę zabawy jest ale za to kasa za kosmetyczkę w kieszeni :P jak na razie wszystko robię i sie nie łamią ale trza będzie obciąć B)

Aggi moje pazury sama natura ;) ja tez sie zimy boję ale jak dzieci teraz do wyjścia sie nie śpieszą to może jakoś to będzie :whistle:
Słodziutki Maks i szatka super z imionami Szymon też mi się podoba :)

Chudzinka

Zoi fajnie ze gin już ma plan to nie będą cię przetrzymywać tylko kombinować żebyś rodziła w razie jak mała nie będzie współpracować ;)

Gwiazdka jesteś kochana tylko że ja takich słodkości mam na strychu sporo bo nie miałam komu oddać i to w tym kolorze ;) ale super te ciuszki wypatrzyłaś masz do tego dar :)

Monia dzięki fajnie że chociaż nas podczytujesz :) pewnie skonsultuj sie z neurologiem moze nie będzie tak źle i daj znać po wizycie :)

10 lata 3 miesiąc temu #923306 przez Pinezka
Ja dzis tak na szybko - Chudzinka, super wiesci :lol:

I trzymam kciuki za aktualne malinki :)

10 lata 3 miesiąc temu #923309 przez mesy
Ulka nie wiem.....zobacze jak mi polozna powie jaki gin w pon ma dyzur ....moze uda mi sie wysepic badanie :P i wtedy powie co dalej....

Mlody dzis jakis nadpobudliwy......myslicie , ze walizki pakuje ?? :whistle: :whistle: :whistle:

Wypilam ten napar z lisci malin w dzien ....fuuuuuu .....

10 lata 3 miesiąc temu #923312 przez zoi
Monique, ja tez mam dyskopatie i to nawet z rotacja kregow. W ciazy kregoslup mnie mocno bolal tylko jak go nadwerezylam pozycjami typu stanie dlugie w pozycji pochylonej nad stolem. Jak sie nie nachylam to jest super, az jestem zdziwiona pozytywnie. Nawet jak boli to po nocy przechodzi. Jak nie pracuje to nie mam okazji sie tak wysilac. Wiec nie nastawiaj sie zle, zwlaszczA ze z rehabilitacja moze byc ciezko, mi na czas ciazy kazali zrezygnowac z dotychczasowych zabiegow a innych nie dali. Choc pewnie basen jak zwykle bylby dobry. Teraz sporo sie ruszam ale tylko w pionie, emek robi wszystko inne;) Niech ma.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka