BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #922583 przez gwiazdka2014
Hejka,

U mnie też cudna pogoda :-) torba juz całą spakowana po akcji z piątku na sobote. Obudziłam się około 4 - ból brzucha mnie obudził, jakieś kucia w podbrzuszu czułam, skurcze. Wstałam wzięłam nospe ale już się zastanawiałam nad szpitalem ale nie miałam wszystkiego w torbie. Przeszło mi

Co tam jeszcze Chudzinka wiesz ze ja czymam kciuki za sławna "inscenizacje"

Mesy Patryk będzie miał ksywke buntownik :-P

Patrzcie co upolowalalam w cerffurze - nie mogę dodać foty z telefonu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #922631 przez Anabelle
Chudzinka moze faktycznie zajmiesz kolejke po mesy :P

Mesy ty biedna juz jak na tykającej bombie siedzisz. Mógłby już Patryk wyjść, przywitać się z mamusią ;) Mi jak stuknął 39 tydzień to już zła byłam :P
Musisz z nim chyba poważnie porozmawiać :P

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922632 przez mesy
Julka no ja bym musiala dzwonic do poloznej swojej czy moge na ktg przychodzic....bo moj gin nie pracuje w szpitalu :/
Jutro wrzuce zdjecie....dzis mi sie nie chce :P w ogole mam focha na moj brzuch haha a T dzis tak siedzi i mowi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
myslalam ze ebne :P ale co fakt to fakt uparte jest :P

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922641 przez mesy
Julka dobrze wiedziec ;) tylko patrz ....ja teraz mam 40 tydzien....i gin mi mowil , ze 14 wrzesnia to ja bede juz po terminie.... to kiedy ja mam isc do tego szpitala na te ktg ? Bo ja sie serio juz pogubilam :/ na tym kolku co gin se patrzy jak podajesz date OM to mu wychodzil by dzis 40 tydzien.....

Bella chyba siedze na baloniku ktory sie tylko pompuje i pompuje i pompuje i peknac nie chce :blink: ja ci powiem mi juz nerwy przeszly ;) no nic nie poradze , a nerwa to ja mialam w tygodniu hehe od 2 dni jestem jakas spokojna ;) i tak musze czekac i tak wiec na co mi te nerwy ;)

10 lata 3 miesiąc temu #922642 przez ann-sunshine
Chudzinka trzymam kciuki.

Mesy uparte to twoje dziecko. Oby zdecydowało się szybciej niż moje.

Mam kryzys laktacyjny, czuje się wyciumkana a dziecko nieusatysfakcjonowane :-( może jutro będzie lepiej

Julka rozsądny plan po terminie. Oby nie musiał być wdrożony

10 lata 3 miesiąc temu #922661 przez gwiazdka2014
Julia jak czytam historie Mesy to, aż się boje... czy nasze maluchy też będą takie uparte ?

Ann mam do ciebie pytanko... wstydzę się troszkę :P
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

A dzis sobie pozwoliłam na

Załącznik nie został znaleziony

A to mój łup z carrefoura;

Załącznik nie został znaleziony

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922671 przez gwiazdka2014
Julia tak myślałam że to siara. A czemu miała cc? Z maluchem ok?

Julka to pewnie moje ostatnie ciacho...
A z bulwa nic nie miałam, jak to zobaczyłam to musiałam nie było wyjścia :-) u ciebie tez torba czeka i dobrze po co się później denerwować. A bierzesz jakie ciuszki dla Wojtka?
Ja mam wszystko spakowane: kapcie, pastę, szczoteczkę itp

Zaraz musze wziąć nospe bo juz mnie brzucho boli :-/ jestem juz tym zmęczona. 29tego mam wizytę u mojego Darka ciekawe czy jeszcze będę w 2pacu.

Julka a masz jakieś objawy? Mnie kuje w Podbrzuszu, pipka tez boli ha ha - chyba narzekam ;-)

10 lata 3 miesiąc temu #922674 przez Anabelle
Mi się siara zaczęła lać na 2 dni przed zrobieniem obecnego testu ciążowego. Nie karmiłam od 3 msc, a tu nagle piżama ufajdana. A tu proszę, odrobina hormonów ciążowych i już ;) Z Antkiem tez mi się wcześnie lało. Nie przejmowałam się jakoś szczególnie, bo głównie w nocy.

10 lata 3 miesiąc temu #922699 przez ulka1983
hej :) próbuję od rana sie tu dostać i znów jakiś zonk :evil: a teraz to już muszę dupsko podnosić i brać za sprzątanie a jak zwykle mam lenia :huh:

Chudzinka trzymaj sie jesteśmy z Tobą :kiss: wszystkie kciuki zaciśnięte nawet te płodowe :laugh:

Mesy rodzisz dziś 8 :whistle:

Julka co ty październikówki już sie rozpakowują :woohoo: o mani to już niedługo ja :blink: idę sprzątać i szafki szykować bo się nie wyrobię :blush:

Gwiazdka jak dzisiaj sie czujesz lepiej ?

pozdrowionka dla wszystkich :)

10 lata 3 miesiąc temu #922715 przez gwiazdka2014
Ula oczywiście problem ze spaniem :-/ ale lepiej też idę sprzątać i tez mi się nie chce :-P

10 lata 3 miesiąc temu #922720 przez Asia K
Bry :D

Mesy - ten balon w koncu pęknie - na bank B)

Gwiazdka dobrze ze juz jestes spakowana - co z głowy to z głowy :)

Ulka - sprztaj , sprzataj - ja tez tak mialam , ale za to teraz sprzatac juz mi sie nie chce :p

Gwiazdka alez pysznosci mniam , a ja na diecie jestem :(

Chudzinka - aaaaaaaa czekam z niecierpliwoscią na wiesci od ciebie

Gosia - na twoje wiesci tez czekam jak na szpilkach

Anabell - tak wczesnie?????????? ja dopiero siare zobaczyłam po porodzie :D

Ann - oby ci laktacja wrócila pełna parą. Mi pomagał LACTINATAL - życie mi uratował :)
Podziękowania: gosia28

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922724 przez mesy
Ulka no pewnie :P Hęęęę chciałabym :P

MŁODEMU CHYBA ZA DOBRZE w brzuchu bo harcuje i harcuje zamiast się szykować do wyjścia......

10 lata 3 miesiąc temu #922730 przez Anabelle
Asia niestety tak wcześnie :( większość ciąży budziłam się z brudnawą piżamą na biuście :(

Mesy może Patryk zorganizował ostatnią impreze :P i już wyjdzie :P

10 lata 3 miesiąc temu #922754 przez ulka1983
Gwiazdka ja też spać dzisiaj nie mogłam za to mąż jak niemowlę ;)

Asia mi też się nie chce B) po co ci ta dieta ?

Mesy no wiesz nie ma jak u mamy :)

Bella u mnie zaczęło sie coś pojawiać na sutkach ale malutko :)

idę dalej ściemniać ;)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922763 przez aggi
dzień dobry
nie wiem jak Was ale mnie zaczyna denerwować to forum :dry:
co chwilę się zawiesza, wyłącza....... masakra :angry:

U mnie średnio, baaardzo średnio :S
w sobotę w nocy przewiało mi znów cyca :( gorączka, ból niesamowity, pół nocy płakałam
do tego w sobotę mieliśmy chrzciny i wyglądałam na nich jak trup...... na zdjęciach wyglądam jak cień człowieka :(
Dobrze że antybiotyku mi zostało z 'ostatniego razu'.. dzisiaj tylko mi lekarka dopisze receptę i będę
się kurować dalej..... Do tego jakby było mało to młodego mi tak 'wypieścili' w te chrzciny no masakra tylko wszyscy
na ręce go chcieli itd że teraz pół dnia drze się i trzeba go na ręce brać :pinch: koszmar...... na codzień nie pozwalam na
bezsensowne noszenie i kołysanie dziecka bo jestem zdania że potem wszyscy pójdą a ja zostanę z tym sama
i sobie z dzieckiem nie poradzę... ale nie przegadasz :blink:

Ale mam nadrabiania !
Zabieram się do czytania :)

Ann super że wyniki dobre :) szczerze to jak widzisz u mnie też bajkowo tak dość :S

moof gratki dla siostry :*

Anabelle no to kawał dziecia już masz :D

zoi ja niemal płakałam jak w 38tc mi rozstępy wyszły...... a teraz nawet je lubię :P Więc nie nastawiaj się że będzie aż tak źle :*

julka ale dokładnie tak jest mi gin mój powiedział że najlepiej nie czytać ulotek bo na wszystkim pisze że nie stosować w ciąży,
a prawda jest taka że oni po prostu na kobietach w ciąży leków i preparatów nie testują a zabezpieczenie muszą mieć. Hahhaha ale foty nie ma to jak pamiątka :P

gwiazdka ludzie nie mają wyczucia i już. Nie ma się co przejmować głupimi tekstami. wyciek o którym piszesz to siara - pierwszy pokarm

właśnie właśnie Maksymiliano w sobotę skończył miesiąc :woohoo: gdzie ten czas minął SZOK :D
Już tak ładnie patrzy, słucha jak się do niego mówi..... Słodziak :blush:

ferr bidulo :* Takie głupoty to się śnią w książy niestety...

Chudzinka zaciskam kciukasY!

mesy jak masz iść do szpitala to pewnie Cię położą, badania porobią, będą obserwować a jak nic nie ruszy to wywoływanie? dobrze gadam?

u mnie siara zaczęła lecieć w 20tc

ulka u mnie to samo nie mogę się tu dostać a nieraz jak już wejdę to mnie wywala :blink:

idę do mojego marudy, mamy same problemy ostatnio - ja z cycami, ta gorączka, słabość......... jemu zaczęły się pleśniawki robić pojedyncze co prawda no ale wizyta u lekarza nas nie ominie.... płacze, spać nie chce, ja nie nadążam z mlekiem do niego przez to zapalenie. Masakra
Tyle u mnie.

Miłego dnia !
Podziękowania: zoi

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka