BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #921973 przez ulka1983
Betka dzieki :) no nie raz widziałam artykuły na ten temat tylko jakieś nie logiczne mi się to wydawało :S no i monitory cyklu też tak pokazują :blink: tak jak powiedziałam wiem ze nic nie wiem B) ale nie martw się na zapas bo zdrowa dzidzia to już sukces a moze jeszcze będzie chłopczyk :)

Sto lat dla Igusi :kiss: :kiss: :kiss: i torcik od cioteczek :)

wpadnę później ;)

Julka zgrabniaro :woohoo: chyba Wojtek taki ciężki albo ta woda :laugh:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #921975 przez ferritka
Bry B)

Julka noo pieknie sie z Wojtula prezentujecie :kiss:

Mooffka kciuki skrosowane niechaj sis szybko sie uwinie bo cieply weekend zapowiadaja B) a jak ladna aura za okiem to tak jakos ogolnie chyba lepiej rodzic cnie B)

Ulka moo Kuba mial byc Kaja jakby mial firanki - :blush: Jak ze subtelnie powiedziane B) gratuluje cinki sa slodkie :kiss:

Ann Trzymam kciuki ze wyniki Natki Beda dobre :kiss:

Co Wam mialam? Aaaa palec mnie parzy bo walcze z ta przekleta kurzajka juz tyle czasu I nic :S nawet tego korzenia znalazlam I chodzilam z brudnym palcem jak bym go trzymala pol dnia wiecie gdzie :sick: A ta cholera dalej nic;// teraz w Ruch poszla skora z cytryny I ocet...jak to nie podziala to bede zmuszona przed wyjsciem kuby pozbyc sie calego palca :unsure:
Bez kitu nie wiem skad mi sie ona wziela...nigdy nawet zajada ani zimna nie mialam a tu takie padkudztwo :(

Aaa w poniedzialek przyjda moje kocyki I komplet do wozka z Minky B) nie zamowilam od ani muchy bo mi jakis te kombinacje nie podeszly kolorystyczne..sie doczekac nie moge Beda kotwice w granacie I czerwieni B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 3 miesiąc temu #921987 przez betka81
Dziękuję za życzonka i buziaki w imieniu Igusi :laugh:
Ula a torcik pierwsza klasa, po prostu wymiata :woohoo:

Aggi też miałam problemy z wejściem na forum i to od wczoraj :(
Było by super gdybyśmy w urodzinki Igi zrobili dzidziusia, ale nie wiem czy mam aż takiego farta?
Sama już nie wiem jak z tym celowaniem jest :silly:
Chyba natura sama jakoś to reguluje i naturalnie utrzymuje stosunek prawie 1:1

Ann wykorzystałam ale co będzie to zobaczymy za 2 tygodnie..
a z tymi wynikami to serio Ci pokręcili wszystko :dry:

Jula z tym myjesz, przewijasz to nie wiadomo czy na starość tak właśnie nie będzie..więc trzeba już teraz trenować :blush: ale szczerze to nie znam się na chłopięcych jajkach i nie wiem czy potrafiła bym zauważyć jakieś nieprawidłowości :P
Ślicznie wyglądasz i serialnie nie widać tych kg...mam wrażenie, że tylko brzuszek Ci rośnie...

Meli różowiutkie cudeńko za 2 zł..a Ty będziesz miała córkę bo chyba coś przegapiłam?

Ulcia ale Ty działałaś po pozytywnym teście owu, a jak sama mówiłaś w tym dniu miałaś owu...więc już nic z tego nie jarzę :(
Kaja bardzo ładnie, Maja też ale ich to sporo.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922004 przez gwiazdka2014
hej

Maja a czy twoj duży palec moze wie kiedy ja urodzę, czy przed terminem ?? :P

Ula gratuluje....a juz robiłam ci paczkę z czapeczkami na lato dla chłopca...

Aggi my też jak celowaliśmy na chłopaka to robiliśmy jak wy.. w dniu owulacji i dwa dni po... wiec chyba tez mieliśmy fuksa :P

Meli a ty będziesz miałą dziewczynkę...

Ferr zamówiłaś kocyk i miiiiiiiiiiiiiiii nie pokazałaś :P haha

Mesy :*

Beatka buuziole dla corki i działaaaajjjjj :)

A ja nie wyczytałam i znowu cos kupiłam ....
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 3 miesiąc temu #922007 przez ferritka
Julka Wlasnie Wlasnie tylko on w ulotce ma zeby w ksiazy nie stosowac :dry: wiec sama nie wiem, mówisz ze mozna? Ja juz mam caly palec tkliwy bo ten ocet to mi chyba kosc wyrzera :S A ta cholera kolor zmienila I jej nic nie wzrusza..ale doczytalam ze tak trzeba z ta skorka zawijac z dwa tydnie :blink: ze to ja ruszy :ohmy:

Zobacze moze pomoze a jak nie pojde ja wyciac albo sama ja wytne :dry:

Betka czyli dobrze rozumuje ze wielkie odliczanie u Ciebie :silly:
A ja to sue naczytalam ze na syna to przy pelni ksiezyca w budze I jak sie seler naciowy wcina...a I przed owu I w dzien ze swiezego plemnika...X eh ciezko utrafic wiec tak jak mówisz Natura 1:1

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 3 miesiąc temu #922037 przez mesy
Julka ta rodze heheheje dobre sobie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: bylam na spacerze i lodach ♥♥ :P jutro tez cisne na taki spacer :P bo juz depresji dostaje cholera.... :/ kolezanka mi mowila zebym cwiczyla buhehehe ja se moge a Patryk i tak swoje.....moze on za duzy jest i nie miesci sie w kanale ???? :P
Zreszta moje dziecko ma czas do 7-ego...jak sie 7-ego nie urodzi wale na niego focha :P

Ferr poka mi co zamowilas noo :P

Gwiazdka zakupy superowe ♡♡

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922039 przez mesy
Dubluje....

Julkaa aaaaa nie wiem gdzie ty masz te 17 kg..... serio...nie widac ich w ogole.

10 lata 3 miesiąc temu #922044 przez Asiaa
Ada dobrze że już lepiej się czujesz :)

Betka buziaki urodzinowe dla Twej córeczki :)

Ann :kiss:

Julka wyglądasz bardzo ładnie :)

Meli ładny łup wyszukałaś :) już wiesz czy to będzie dziewczynka?

Ferri po co masz się męczyć? idź do dermatologa, on wymrozi kurzajkę przy pomocy ciekłego azotu i po kilku dniach będziesz miała to z głowy :) a lepiej szybko się tego pozbyć, bo przenosi się przez dotyk

Gwiazdka jak zwykle łupy fajne :)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922054 przez betka81
Dlaczego dodaje mi po dwa posty? Która wie o co chodzi? Jak mi się forum wiesza tzn jak wprowadzam posta to strona nie chce się załadować albo ładuje się długo i jak robię odśwież to już mam 2 posty?
Coś nie halo jest z tym....no albo błąd operatora :blush:

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922055 przez betka81
Ferri tak u mnie wielkie odliczanie przez najbliższe 2 tygodnie i zobaczymy co będzie....
A z tą kurzajką nie lepiej wymrozić?

Gwiazdka Ty to masz 6 zmysł co do wyłapywania takich perełek...ale z tym wszystko dla Antka to uważaj bo go rozpuścisz jak pański bicz i później sobie nie dasz z nim rady :P

messy to myślisz, że jak się nie mieści w kanale to do niego nie włazi? Nie wiem ale z tego co mówili u mnie w szpitalu to, że chłopcy lubią sobie dłużej posiedzieć.....tylkp nie krzycz :S

A tak było 2 lata temu... a była taka słodka...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

I teraz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

I jeszcze z siostrą

Asiaa a jak sytuacja u Ciebie? Bo Ty też już w połowie cyklu jesteś?
Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu #922057 przez mesy
Betka zeby tylko chlopcy.....terwz strasznie duzo przenosznych ciaz jest :/ nie wiem co na to ma wplyw....

10 lata 3 miesiąc temu #922062 przez betka81
messy nie wiem ale wokoło mnie dzieci raczej w terminie albo przed....jak ja :woohoo:

10 lata 3 miesiąc temu #922065 przez gwiazdka2014
Siemanko

beatka chyba jakiś problem z forum był, ja widziałam ze jest nowy post dodany przez Ferr ale jak wchodziłam na forum nie widziałam go....
a wiesz ze o tym nie pomyślałam, masz racje jak rozpieszczę to dupa ;p ta twoja mała Iga jest słodka..... boziuuu słodziak :)
A co się dostaje w szpitalu ?? po porodzie ?

Ferr a w aptece są takie preparaty do samodzielnego wymrożenia - spróbuj.... wrzuć nam tu kocyk

10 lata 3 miesiąc temu #922073 przez betka81
Gwiazdka ale w jakim sensie co się dostaje w szpitalu po porodzie?
Może i Iga to słodkie dziecko a jaka niegrzeczna w porównaniu do starszej :angry:
Dwa lata temu nic na to nie wskazywało....dostała jeść i spać i prawie dziecka nie było...
A Ty uważaj z tym rozpieszczaniem później...wiem coś o tym bo jak pójdzie Ci do przedszkola to dopiero zobaczysz jak inne dzieci i ich rodzice kształtują Twoje dziecko...nawet się nie spodziewałam, że może to mieć taki wpływ ale tak to już jest. A rodzice właśnie prześcigają się w tym "moje dziecko będzie miało wszystko"!

10 lata 3 miesiąc temu #922092 przez Chudzinka
Ulcia - ależ to musiało być super, tak całą rodziną Waszą kruszynkę podglądać. Biedna aż się posiurała z wrażenia ;)
Ile ładnych fotek dziś! Piękne brzuszki, ślicznę dzieciaki, ah... :blush:
Pinezka, Betka - dziękuję za zaproszenia na Face-sie!
Co tam jeszcze - późno już, nie pamiętam...
Czytałam dziś o skuteczności inseminacji, bo mi się mąż zaczął nakręcać, że na pewno zajdziemy. 12,6% na podejście. No zawrotne wartości ;) No ale może będę tą co dziewiątą, której się udaje :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka