- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
ja dziś byłam w pracy przekazałam już obowiązki. Padam ze zmęczenia.... Podobni mam już nisko brzuch... szczerze ja się nie znam
dziękuję za pochwały :**** ale mi miło
Moni - Pix wymiata nie ?? Oczywiście chciał te miśki z karuzeli Pani od wanienki została upomniana i czekam na wysyłkę ha ha
Aggi brzuch wydaje mi się ogromny...
Ferr ja jeszcze raz ciuszki zajebi....
TO co ja Antkowi też mam kupić kombinezon na 68 ?? My z miśkiem oboje urodziliśmy sie 52 cm ja 3650, a on 3600
Ann ja się nie znam - jeszcze, ale mam nadzieje że będzie ok ...
Aggi i jak masz ??
Ja już widziałam na olx takie sliczne ciuszki dla małego... ale się powstrzymuje ...
mesy a moze Patryk czego do 42tc ja wtedy już moge rodzić.... tylko mnie nie bij
A na koniec coś śmiesznego
Wiecie, że Moj M słynie z chrapania, szkoda mi go już było że go budzę wiec wmyśliłam szarpie posieli i tak dziś szarpałam ze podarłam pościel. Śmiałam sie w nocy .... ale dzis obudziłam mnie 4-5 razy :/
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No i widać po Twoim wpisie, że już chyba kryzys znika, co? Cieszę się bardzo, czuć spokój i radość i równowagę. Zazdroszczę tego krasnalka w domu
Majka - lalalala lada chwila Misia będzie z nami Wszystko jest na dobrej drodze, nie tylko los, ale i Twój chłop widać o to dba
Mesy - czyżby Patryk czekał na moją inseminację, żeby miejscówkę zwolnić? Jeśli tak, to kochana jeszcze max 6-7 dni Ale może wcześniej u Goś, Asii lub Betki owu będzie i się mały cud stanie i będzie można rodzić
Ann - będzie dobrze, nie bojaj
Gwiadka - rozwaliłaś mnie z tą pościelą
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Chudzinka Patryk to sobie jaja robi
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Chudzinka co Wy macie z tą inscenizacją hehehe to tak w ramach żartu ale fajnie to brzmi Powiem Ci że brzmi ciekawie i dość mądrze, podziwiam za taki krok !
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do krasnoludka jest /tfu tfu/ coraz lepiej i mam nadzieję że obejdzie się póki co bez problemów....... oby
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Załącznik nie został znaleziony
dla ciebie żebyś mi wybaczyła.... może to Patryka do wyjścia przekona :***
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Gwiazdka super zdjęcia
Ferr ale fajne ciuszki kupiłaś. to ja wam się muszę kiedy pochwalić co kupiłam. no i śliczny brzuszek
majka ale córa już duża. pewnie już nie długo ja zobaczymy
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.facebook.com/video.php?v=567604026628135 wzruszyłam się przy tym
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja czytam wszystkie posty, nawet te poematy, tak już mam że z ciekawości nie umiem odpuścić ani jednego ;p
Ferr brzuszek faktycznie już widać, zgrabniutki jest czego pozazdrościć
Aggi jestem wychowawczynią w przedszkolu, aktualnie mam czterolatki, ale w zeszłym roku miałam dwu i trzylatki więc co nieco o dzieciach wiem
Ann trzymam kciuki żeby było ok!
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Martyna - ja dwa muffinki poprosze, bo czekolada + maliny = mniammmm
I melduje wam moja pileczke
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Ja teraz mniej jestem bo u mnie królują MŚ w piłce siatkowej..
Nie odniosę się do każdego postu bo czytam Was bardzo na raty i nie wszystko pamiętam...
Ula trzymam kciuki za wizytę. Życzę Ci zdrowego donoszonego bobaska, takiego różowiutkiego. A czy będzie chłopiec(tego Ci życzę z całego serca bo na to się nastawiałaś) ale jak będzie dziewczynka to też będziesz przeszczęśliwą matką. Mam koleżanki co mają po 3 córy i sobie chwalą...
messy wykop wreszcie Patryka bo on normalnie sobie jaja robi z Ciebie. Coś w ogóle nie czuje respektu przed matką, musisz go ustawić do pionu. A tak serio trzymam kciuki aby szybko poszło bo nam tu zwariujesz z przemęczenia tą ciążą
Gwiazdka super zdjęcia i śliczna zgrabna laseczka jesteś
Chudzinka inseminacja tuż tuż...zaciskam mocno aby Tobie się w szczególności udało. Relacjonuj na bieżąco
A to mój dzisiejszy test co by ktokolwiek podczytuje nie powiedział, że temat wątku nie ma nic wspólnego z tematem
Pinezka brzuś słodko zaokrąglony
Majka to Michalinka fez duża kobietka będzie. Kurcze jak porównałam jeszcze w szpitalu moje dzieci 2700 g z takimi 4000 g i więcej to jakby różnica kilku miesięcy między nimi była. No i od początku sporo kilo do noszenia będziesz miała
Buziaki dziewczynki...bo moje malinki na teście zaplanowały mi dziś upojny i romantyczny wieczór z mężem...więc dziś działam i niech się dzieje!
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
Nie odniosę się do każdego postu bo czytam Was bardzo na raty i nie wszystko pamiętam...
Ula trzymam kciuki za wizytę. Życzę Ci zdrowego donoszonego bobaska, takiego różowiutkiego. A czy będzie chłopiec(tego Ci życzę z całego serca bo na to się nastawiałaś) ale jak będzie dziewczynka to też będziesz przeszczęśliwą matką. Mam koleżanki co mają po 3 córy i sobie chwalą...
messy wykop wreszcie Patryka bo on normalnie sobie jaja robi z Ciebie. Coś w ogóle nie czuje respektu przed matką, musisz go ustawić do pionu. A tak serio trzymam kciuki aby szybko poszło bo nam tu zwariujesz z przemęczenia tą ciążą
Chudzinka inseminacja tuż tuż...zaciskam mocno aby Tobie się w szczególności udało. Relacjonuj na bieżąco
A to mój dzisiejszy test co by ktokolwiek podczytuje nie powiedział, że temat wątku nie ma nic wspólnego z tematem
Majka to Michalinka fez duża kobietka będzie. Kurcze jak porównałam jeszcze w szpitalu moje dzieci 2700 g z takimi 4000 g i więcej to jakby różnica kilku miesięcy między nimi była. No i od początku sporo kilo do noszenia będziesz miała
Buziaki dziewczynki...bo moje malinki na teście zaplanowały mi dziś upojny i romantyczny wieczór z mężem...więc dziś działam i niech się dzieje!
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna