BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #921507 przez ann-sunshine
Osiwieje. Dzis byla inna lekarka i z waga sie zmiescilysmy w minimum czyli 20 gram na dzien ale za to przyczepila sie ze ciagle zolta i na pobranie nas wyslala. Co dalej dowiem sie o 20tej jak zadzwonie po wyniki. I znow trzese portkami.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #921533 przez aggi
Ann kurcze :( trzymam kciuki, daj koniecznie znać co i jak!!

10 lata 3 miesiąc temu #921537 przez gwiazdka2014
hejka

ja dziś byłam w pracy przekazałam już obowiązki. Padam ze zmęczenia.... Podobni mam już nisko brzuch... szczerze ja się nie znam :P
dziękuję za pochwały :**** ale mi miło :P

Moni - Pix wymiata nie ?? Oczywiście chciał te miśki z karuzeli :P Pani od wanienki została upomniana i czekam na wysyłkę :P ha ha

Aggi brzuch wydaje mi się ogromny...

Ferr ja jeszcze raz ciuszki zajebi....

TO co ja Antkowi też mam kupić kombinezon na 68 ?? My z miśkiem oboje urodziliśmy sie 52 cm ja 3650, a on 3600

Ann ja się nie znam - jeszcze, ale mam nadzieje że będzie ok ...

Aggi i jak masz ?? :D
Ja już widziałam na olx takie sliczne ciuszki dla małego... ale się powstrzymuje ...

mesy :P a moze Patryk czego do 42tc ja wtedy już moge rodzić.... :) tylko mnie nie bij :P

A na koniec coś śmiesznego

Wiecie, że Moj M słynie z chrapania, szkoda mi go już było że go budzę wiec wmyśliłam szarpie posieli i tak dziś szarpałam ze podarłam pościel. Śmiałam sie w nocy .... ale dzis obudziłam mnie 4-5 razy :/

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #921543 przez Chudzinka
Asiaa - mi o Asię K chodziło, bo pisała, że się Dawcio cieszył, że ma zadanie domowe ;) Już się nie czepiaj nicków, bo "za karę" będziesz mieć dziewczynkę i to niedługo ;) :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No i widać po Twoim wpisie, że już chyba kryzys znika, co? Cieszę się bardzo, czuć spokój i radość i równowagę. Zazdroszczę tego krasnalka w domu :)
Majka - lalalala lada chwila Misia będzie z nami :) Wszystko jest na dobrej drodze, nie tylko los, ale i Twój chłop widać o to dba :woohoo:
Mesy - czyżby Patryk czekał na moją inseminację, żeby miejscówkę zwolnić? Jeśli tak, to kochana jeszcze max 6-7 dni :kiss: Ale może wcześniej u Goś, Asii lub Betki owu będzie i się mały cud stanie i będzie można rodzić ;)
Ann - będzie dobrze, nie bojaj :kiss:
Gwiadka - rozwaliłaś mnie z tą pościelą :woohoo:

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #921544 przez mesy
Gwiazdka a moze tak Antek bedzie chxial siedziec do 42 tyg ??? Nie zycz drugiemu co tobie nie mile ;) wiesz , ze pileczka sie odbija :P

Chudzinka Patryk to sobie jaja robi :dry:

10 lata 3 miesiąc temu #921556 przez aggi
gwiazdka no nie powiem ale jest już w końcu duży i widoczny :) Bo ciągle taka chudzina byłaś a teraz widać że niedługo rodzisz :) Ale urodzisz i znów będziesz szczypior więc się ciesz że taka ukulana jesteś :D Jeśli Antek by się urodził 52 to 68 długo długo by chyba miał za duży. Ja będę strzelać w 68 dla Maksa choć nie wiem czy dobrze ustrzelę rozmiar ;) ahhaha z pościelą śmiesznie wyszło :D ja mojego zawsze kopałam i rano taki poobijany wstawał :silly: paczki podobno dotarły - dałam adres od babci bo wiem że ona na 100% w domu i że kurier dotrze bo na moją wiochę zawsze mają problem dojechać :blink: także popołudniu jadę po te paczki :woohoo:

Chudzinka co Wy macie z tą inscenizacją :D hehehe :D to tak w ramach żartu ale fajnie to brzmi :D Powiem Ci że brzmi ciekawie i dość mądrze, podziwiam za taki krok !
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do krasnoludka jest /tfu tfu/ coraz lepiej i mam nadzieję że obejdzie się póki co bez problemów....... oby :)

10 lata 3 miesiąc temu #921561 przez gwiazdka2014
Mesy to żarcik był - wybacz mi kochana ... wiesz, że jak bym mogła t bym już ci Patryka wyciągnęła żebyś się nie męczyła

Załącznik nie został znaleziony

dla ciebie żebyś mi wybaczyła.... może to Patryka do wyjścia przekona :***
Podziękowania: mesy

10 lata 3 miesiąc temu #921564 przez mesy
Akurat Patryk lubi slodkie i podejrzewam , ze jak bede mu dostarczac slodkiego to on predko nie wyjdzie hehehe to na bank o to slodkie chodzi :P

10 lata 3 miesiąc temu #921568 przez meli1990
Ulka to super że idziesz na te prenatalne. trzymam kciuki

Gwiazdka super zdjęcia

Ferr ale fajne ciuszki kupiłaś. to ja wam się muszę kiedy pochwalić co kupiłam. no i śliczny brzuszek

majka ale córa już duża. pewnie już nie długo ja zobaczymy
Podziękowania: gwiazdka2014

10 lata 3 miesiąc temu #921579 przez gwiazdka2014
Ula nie wiem czy będziesz miała czas, ale jeżeli znajdziesz 5 min po badaniach daj nam znać :*

www.facebook.com/video.php?v=567604026628135 wzruszyłam się przy tym :P

10 lata 3 miesiąc temu #921641 przez martyna_z
Muffinkami częstujcie się wszystkie, jeszcze zostało :)
Ja czytam wszystkie posty, nawet te poematy, tak już mam że z ciekawości nie umiem odpuścić ani jednego ;p

Ferr brzuszek faktycznie już widać, zgrabniutki jest czego pozazdrościć :)

Aggi jestem wychowawczynią w przedszkolu, aktualnie mam czterolatki, ale w zeszłym roku miałam dwu i trzylatki :) więc co nieco o dzieciach wiem :)

Ann trzymam kciuki żeby było ok!

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #921688 przez Pinezka
Ale fajne ciuszki kupujecie :) Mnie tez korci, ale poczekam do nastepnego usg 16.09, zeby sie plec potwierdzila i zaczne szalec :woohoo: Sprawdzam tez juz, jak mozna by pokoik dziecia sensownie urzadzic, bo - uwaga - cale szalone 4m2 ma :dry: i na jednej ze scian wystaje czesc slupa podporowego, co skutecznie utrudnia ustawianie mebli :pinch:

Martyna - ja dwa muffinki poprosze, bo czekolada + maliny = mniammmm :)

I melduje wam moja pileczke :)
Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu #921710 przez betka81
Witajcie Kochane babeczki :)

Ja teraz mniej jestem bo u mnie królują MŚ w piłce siatkowej..
Nie odniosę się do każdego postu bo czytam Was bardzo na raty i nie wszystko pamiętam...

Ula trzymam kciuki za wizytę. Życzę Ci zdrowego donoszonego bobaska, takiego różowiutkiego. A czy będzie chłopiec(tego Ci życzę z całego serca bo na to się nastawiałaś) ale jak będzie dziewczynka to też będziesz przeszczęśliwą matką. Mam koleżanki co mają po 3 córy i sobie chwalą...

messy wykop wreszcie Patryka bo on normalnie sobie jaja robi z Ciebie. Coś w ogóle nie czuje respektu przed matką, musisz go ustawić do pionu. A tak serio trzymam kciuki aby szybko poszło bo nam tu zwariujesz z przemęczenia tą ciążą

Gwiazdka super zdjęcia i śliczna zgrabna laseczka jesteś

Chudzinka inseminacja tuż tuż...zaciskam mocno aby Tobie się w szczególności udało. Relacjonuj na bieżąco :laugh:

A to mój dzisiejszy test co by ktokolwiek podczytuje nie powiedział, że temat wątku nie ma nic wspólnego z tematem

Pinezka brzuś słodko zaokrąglony

Majka to Michalinka fez duża kobietka będzie. Kurcze jak porównałam jeszcze w szpitalu moje dzieci 2700 g z takimi 4000 g i więcej to jakby różnica kilku miesięcy między nimi była. No i od początku sporo kilo do noszenia będziesz miała

Buziaki dziewczynki...bo moje malinki na teście zaplanowały mi dziś upojny i romantyczny wieczór z mężem...więc dziś działam i niech się dzieje!
Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu #921711 przez betka81

Nie odniosę się do każdego postu bo czytam Was bardzo na raty i nie wszystko pamiętam...

Ula trzymam kciuki za wizytę. Życzę Ci zdrowego donoszonego bobaska, takiego różowiutkiego. A czy będzie chłopiec(tego Ci życzę z całego serca bo na to się nastawiałaś) ale jak będzie dziewczynka to też będziesz przeszczęśliwą matką. Mam koleżanki co mają po 3 córy i sobie chwalą...

messy wykop wreszcie Patryka bo on normalnie sobie jaja robi z Ciebie. Coś w ogóle nie czuje respektu przed matką, musisz go ustawić do pionu. A tak serio trzymam kciuki aby szybko poszło bo nam tu zwariujesz z przemęczenia tą ciążą

Chudzinka inseminacja tuż tuż...zaciskam mocno aby Tobie się w szczególności udało. Relacjonuj na bieżąco :laugh:

A to mój dzisiejszy test co by ktokolwiek podczytuje nie powiedział, że temat wątku nie ma nic wspólnego z tematem

Majka to Michalinka fez duża kobietka będzie. Kurcze jak porównałam jeszcze w szpitalu moje dzieci 2700 g z takimi 4000 g i więcej to jakby różnica kilku miesięcy między nimi była. No i od początku sporo kilo do noszenia będziesz miała

Buziaki dziewczynki...bo moje malinki na teście zaplanowały mi dziś upojny i romantyczny wieczór z mężem...więc dziś działam i niech się dzieje!
Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu #921712 przez betka81

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka