BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #921714 przez Asiaa
Ann i jak wyniki?

Chydzinka wiem wiem o kogo Ci chodziło ;) tak w formie żartu miało być ;) Taką "karę" przyjmę z chęcią ;) Przez długi czas mój małż chciał dziewczynkę, później trochę mu się odwidziało i mówił że może chłopca, a teraz mu obojętne jaka płeć ;)

Miejscówkę po Aggi przejęła zdaje się Karolincia, a po Ann? ktoś się wstrzelił w tym czasie?

Aggi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Chudzinka przepraszam, że bywam Twoim rzecznikiem, bo może Ci to nie odpowiada :blush:

Pinezka ładnie Twoja piłeczka się zaokrągla :)

Betka malinki super, nic tylko działać ;)

Kolorowych snów Kobietki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #921717 przez Chudzinka
Aggi - Tak, mój Chudzinek był badany, i jest mnóstwo zdrowych żołnierzy, tylko trochę posklejanych, więc inseminacja jest na to dobrą metodą B)
Asiaa - masz buziaka za bycie rzecznikiem! :kiss: A Ty na testy sikasz?
Betka - ło matko, jakie maliny... Do ataku!!!! :lol:
Ula - napisz co tam jak tam po badaniach?
Ann - Ty już wyniki odebrałaś?

10 lata 3 miesiąc temu #921719 przez betka81
Dzień dobry!

Przepraszam za wczorajszy post potrojony ale forum mi się zacinało i dodało 3 razy...

Ja już dawno na nogach i teraz do pracy...
Dzięki dziewczynki...było, było miło :blush:
A teraz czekam na wasze malinki Asiaa iChudzinka!!!!! Bo Asiaa ostatnio miałaś owu jakoś razem ze mną :laugh:

Miłego dnia

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #921721 przez ann-sunshine
Dzień dobry

Nie mogłam wczoraj wejść na forum.

Nie znam wyników. Lekarka napisała mi w ksiazeczce nr tel i mowila ze mam dzwonic o 20tej. Dzwonilam od 19:50 do 20:30 i nikt nie odbieral. Dluzej juz nie moglam wisiec na telefonie bo musialam polozyc marte spac. Dzis sprobuje zadzwonic i albo sie dowiem albo bede musiala znow tam jechac :sick:

10 lata 3 miesiąc temu #921727 przez ulka1983
hej :) wczoraj wróciliśmy bardzo późno i już nie zaglądałam na forum bo byłam padnięta na badaniu było super , mogliśmy wejść i podglądać dzidzię całą rodzinką :) doktor wszystko sprawdził i będzie 100 %
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ale najważniejsze teraz że dzidzia jest okazem zdrowia bawiła się pępowiną i nawet sie zsikała podczas badania :blink: wszystkie narządy w normie, serduszko ładnie bije Nataka była zachwycona :silly: teraz już mogę wybrać sie na strych i szykować wyprawkę zobaczę czego mi brakuje i na zakupy :)

10 lata 3 miesiąc temu #921728 przez mesy
Betka ani nie gadaj :/
Maliny jak ta lala ;)

Ulka no to gratuluje pipki :P

10 lata 3 miesiąc temu #921731 przez ulka1983
Mesy dzięki :) ale z ciebie pipka :P a ja myślałam że na porodówce jesteś :whistle:

10 lata 3 miesiąc temu #921746 przez zoi
Elo:)
Jak tam świeże mamusie? Wyspały się? Ja poszłam wczoraj późno spać i pierwzy raz od 3 tyg obudził mnie budzik emka o 7, a nie sikanie zakończone bezsennością :silly:

betka, jak nam 3 razy maliny wrzuciłaś to coś musi być na rzeczy :P

ulka, gratulacje, usg miałaś ciekawe widzę. Skąd było wiadomo, że się zesikała, bo mnie to zaintrygowało :woohoo: ?

ann, skad ja to znam te opóźnijące się wyniki w labie... już lepiej jakby nic nie mówili, a nie obiecają, a potem się denerwuj :angry:

mesy... wchodzę z rana i tak sobie myślę, że może urodziłaś? Ale nic to, ja poczekam cierpliwie :P

Chudzinka, u Ciebie też czekam jak na szpilach. Gorący okres się robi.

10 lata 3 miesiąc temu #921747 przez majka1987gnoWlkp
Ulcia gratuluję :) ja to się ieszyłam że dziewucha będzie bo te firanki wiem jak obrobić :D za małęgo pipola nie wiedziałąbym jak się zabrać :woohoo: :whistle:
najważniejsze że mała jest zdrowa :)
PS. m.ój palec od nogi mi tak mówił ale nie chciałam pisać co było na mnie :blush: że wiedźma jestem..... w końcu za pierwszym razem doktorek widział jajaca

betka ohooooo maliny źe weź !! niedyskretne pytanie ?? dajesz rae dziś chodzić ?? :D :kiss:

ann daj znać co z wynikami ??

mesy widzę że się trzymamy :D
ja też w 2 paku :) a skurczy ni widuuuuuuu

[/url [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #921748 przez mesy
Chyba musicie wzisc Patryka na powazna rozmowe , bo mnie to on sluchac nie chce :P

10 lata 3 miesiąc temu #921797 przez ulka1983
dzięki dziewczyny :)

Zoi to było usg 4d z kolorami było widać jak przepływa krew przez serduszko i pępowinę :) a co do sikania to było widać jak z narządów wypływają siuśki i lekarz skomentował że koleżanka nam sie właśnie zsikała :laugh:
mój patent na nie budzenie się w nocy to późne chodzenie spać i wczesne wstawanie ;) widzę że tobie też to służy i nie męczysz sie w nocy :)

Majka wiadomo o co chodzi w tym temacie a tak to by trzeba było kombinować i uczyć od nowa obsługi noworodka z innym sprzętem ;) teraz wychodzi na to że jesteś wiedźma bo mi nie powiedziałaś wcześniej :P kiedy masz wizytę ?

a zapomniałam wam powiedzieć że zus mnie kontroluje u lekarza :S i moja panna jest ułożona pośladkowo :blink:

Mesy dawaj Patryka przemówię mu do rozsądku :lol:

10 lata 3 miesiąc temu #921800 przez majka1987gnoWlkp
Ulka kochana ja miałąm wizyte wczoraj :) mam 3 cm rozwarcia i czekam :)

a ułożeniem się nie przejmuj :) moja dopiero w 32 tc była główką w dól :) jakby nie było jest czas :)

[/url [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #921815 przez moofka
hej laski :)

Ulka gratuluję zdrowej dziewczynki :kiss:

Pinezka super masz brzuszek :) na pewno do końca będziesz miała taką zgrabną piłeczkę :)

Betka no maliny jak ta lala B)

Ann trzymam kciuki za dobre wyniki :kiss:

a moja sis na sali przedporodowej z cewnikiem na skurcze hula więc trzymajcie kciuki :)

10 lata 3 miesiąc temu #921819 przez majka1987gnoWlkp
moof wszystkie 4 trzymam :)

[/url [/url]

Podziękowania: moofka

10 lata 3 miesiąc temu #921822 przez Asiaa
Chudzinka :kiss: tak, testuję, ale póki co testowa była na tyle jasna że odrobinę ją było widać lecz na fotce by nie wyszła. Dziś jeszcze nie testowałam.

Ula super, że dzieciątko zdrowe :) to najważniejsze :kiss: i dobrze wyszło, iż nie mówiłaś mężowi że któryś lekarz powiedział że chyba chłopak. Pewnie masz sporo rzeczy po dziewczynkach? :) Jak z typami imion? :)

Moofka trzymam kciuki za Twoją sis, co by jej szybko poszło :)
Podziękowania: moofka

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka