- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moof dzięki mam nadzieję ze już tak zostanie trzymamy kciuki też 4 za siostrę i dzidzię
Asiaa testuj testuj może coś z tego będzie dzięki no jakoś miałam takie przeczucie żeby mu nie mówić i dobrze zrobiłam pewnie ze sporo ale muszę przegląd zrobić i już siostrze zapowiedziałam że chcę tylko najładniejsze sukienki Kornelia chce Maję a Natalia Kaję ale to jeszcze zobaczymy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Ale jazda z tym płodzeniem chłopaka! I skąd taka teoria jak wszędzie piszą, że celujemy dobrze. Teraz jak na ten cykl to już za późno, chyba że się nie uda...
Szczerze też nie potrafię oporządzać chłopców ale móż mąż skwitował, że jak z jego sprzętem daję radę to z małym też
messy dawaj Patryka my go ustawimy ale zła wiadomość taka, że chyba musisz go sama wypchnąć...mocno rozłoż nóżki i pchaj mu kopytka w kierunku pipki to może pójdzie do przodu
Majka jak Ty taka czarownica to kiedy pozostałym dziewczyną i mi uda się zaciążyć? A swoją drogą też już w kierunku porodówki się udawaj bo Misia jeszcze przybierze do 5 kg
Szczerze wczoraj było spoko ale dziś czułam już mały dyskomfort w środku i jeszcze tak jajnik bolał rano, że nie mogłam zgiąć się w pół więc rano było śmiesznie. I obawiam się, że jeśli jeszcze coś poprawię to już będę cała pozacierana
Zoi no 3 razy i oby coś z tego było...tylko może nie trojaczki bo chyba bym rady już nie dała
Jeszcze 3,5 h pracy przede mną
bleeee nie chce mi się już
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Chudzinka no też nie wiem kiedy to zleciało, strasznie szybko mi te tygodnie lecą. Jeszcze kilka dni i drugi trymestr a co u mnie? Rośniemy sobie brzusio co raz większy, nie da się już przed nikim ukryć mdłości są, ale już rzadziej, odruch wymiotny też czasem męczy jak poczuje jakiś zapach np mięsa czy zupy to od razu do kibelka lece, ale raz na kilka dni mi się zdarza już nie codziennie Może drugi trymestr będzie dla mnie łaskawszy trzymam mocno kciuki za inseminacje
Aggi dziękuje że pytasz. Tak jak pisałam Chudzince, co raz lepiej się czuje brzusio rośnie z tygodnia na tydzień widać różnice
Betka piękne malinki
Pinezka fajny brzuszek
Majka ooo Michalinka podobna wagowo do Tosi bedzie
Ula strasznie się ciesze, że z dzidzią wszystko ok i gratuluje dziewczynki to teraz nic tylko imię wybierać
Ann trzymam kciuki za wyniki
Gwiazdka z Tobą to ja mam kontakt codziennie to tu nawet nie mam co Ci pisać
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
ja spakowana ale jutro wypłata wiec... jutro kasa, fryzjer, z mezem po farby i moge isc rodzic
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Dokładnie 2 lata temu o 8.25 miałam już IGUŚKĘ po tej stronie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
coś się na foruma dzisiaj dostać nie umiałam
nie wiem o co kaman
gwiazdka rzeczywiście paki niezłe zrobiłaś Powybierałam sobie z tego, reszta idzie dalej do kogoś kto potrzebuje
martyna to rzeczywiście jesteś skarbnicą wiedzy o dzieciach
Pinezka śliczna piłeczka
betka no no czyżby Iguśka na urodziny rodzeństwo miała dostać i stąd ten teścior ? Działaj działaj niechaj wióry lecą i buziaki dla solenizantki ja chyba wycelowałam dokładnie w owu Maksa bo działaliśmy tylko po pozytywnym teście dwa dni i nic więcej więc no...
Asiaa wielkie dzięki za podpowiedź ja już sklerozę chyba mam na starość
Chudzinka no to niechaj się dzieje wola nieba, o ! Zaciskam kciuki
Ann o kurka. Trzymam kciuki !
ulka kurczaki to mąż po leki do apteki na uspokojenie? Jak zareagował? Najważniejsze że zdrowa no nie super gratulacje :*
zoi ja jestem na etapie pójścia spać z małym czyli odkładam go i wracam do męża do łoża i powiem Ci dwa razy mi się już udało normalnie pospać ze wstawaniem tylko do dziecka. Bo wcześniej to tak się bałam iść spać że zasnę i nie wstanę
moof trzymamy za siostre
Ada no no teraz to już będzie coraz większy i większy ! i dobrze że lepiej się czujesz wkońcu będziesz mogła czerpać radość z tej ciąży
majka a Tosia przygotowana na siostrę?
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
troszkę się obawiam bo przez to że ciąża w domu to takiej pempowiny dostała że łooooo matulu..
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
co siądę żeby napisać to coś lub ktoś mi przeszkadza.
Z wynikami kino i cyrk. Wczoraj nie mogłam się dodzwonić bo mi lekarka napisała nr na ortopedię, dziś mi się tak pani w słuchawce odezwała. A jak już dodzwoniłam się tam gdzie trzeba to lekarka zeszła już z dyżuru, a tylko ona może mi podać wyniki. Będzie jutro na dyżurze więc dopiero jutro rano coś się dowiem.
Majka pocieszę cię, moja Marta już powoli przywyka do tego, że Natalia jest i będzie. Dziś rano powiedziała: ona jest słodziutka
Ula gratuluję córci, córcie rządzą widać nie pisani nam synkowie i już. Coś czuję, że jak zdecydujemy się jednak kiedyś na trzecie to dołączę do grona mam 3 córeczek. A z tym robieniem synka to zagwozdka. A mój mężu też już się przyzwyczaja że ma babiniec bo dwa dni temu wrócił późno z pracy i do mojej mamy powiedział skoro moje dziewczyny śpią to ja też idę
Betka z tego co piszesz to maliny wykorzystane prawidłowo.
Moof trzymam kciuki za siostrę, oby poród lekkim jej był.
Majka widzę, że odliczasz tak jak ja, że jeszcze to i to i możesz rodzić ha ha ha.
Ula co do imion to Marta ma teraz 28 dzieci w grupie i w tym są 4 Majki a Kaja ładnie nietypowo.
Ada miło czytać że lepiej się czujesz.
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
mój mąż też ma babiniec... ja, Tosia, Misia i pies- też suka
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
betka buziaki dla Igusi!
Ann no rzeczywiście cyry z tymi wynikami
julka jak moja sis leżała na pato to była babka w bliźniakami chłopakami i w domu miała 2 starszych jak dla mnie to wcale nie widać tego że masz plus 17kg!
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
a takie coś upolowałam za 2 zł
Załącznik nie został znaleziony