BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #921831 przez ulka1983
Majka sorkik ale nie nadrabiałam jeszcze wcześniejszych postów wiec wybacz :blush: 3 cm to nie wiadomo kiedy i może zacząć sie akcja :blink: torby spakowane ? a co do ułożenia to jak będzie taka małpka jak Natalia to się nie odwróci i tak będę rodzić :S ale na szczęście to był szybki poród i nie było źle ;)

Moof dzięki mam nadzieję ze już tak zostanie :) trzymamy kciuki też 4 za siostrę i dzidzię :silly:

Asiaa testuj testuj może coś z tego będzie ;) dzięki no jakoś miałam takie przeczucie żeby mu nie mówić i dobrze zrobiłam :whistle: pewnie ze sporo ale muszę przegląd zrobić i już siostrze zapowiedziałam że chcę tylko najładniejsze sukienki :whistle: Kornelia chce Maję a Natalia Kaję ale to jeszcze zobaczymy :)
Podziękowania: moofka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #921839 przez mesy
Moof trzymam ;) i zazdraszczam :P
Podziękowania: moofka

10 lata 3 miesiąc temu #921844 przez betka81
Ula gratuluję dziewczynki :)
Ale jazda z tym płodzeniem chłopaka! I skąd taka teoria jak wszędzie piszą, że celujemy dobrze. Teraz jak na ten cykl to już za późno, chyba że się nie uda... :(
Szczerze też nie potrafię oporządzać chłopców ale móż mąż skwitował, że jak z jego sprzętem daję radę to z małym też

messy dawaj Patryka my go ustawimy ale zła wiadomość taka, że chyba musisz go sama wypchnąć...mocno rozłoż nóżki i pchaj mu kopytka w kierunku pipki to może pójdzie do przodu :woohoo:

Majka jak Ty taka czarownica to kiedy pozostałym dziewczyną i mi uda się zaciążyć? A swoją drogą też już w kierunku porodówki się udawaj bo Misia jeszcze przybierze do 5 kg :P
Szczerze wczoraj było spoko ale dziś czułam już mały dyskomfort w środku i jeszcze tak jajnik bolał rano, że nie mogłam zgiąć się w pół więc rano było śmiesznie. I obawiam się, że jeśli jeszcze coś poprawię to już będę cała pozacierana :blush:

Zoi no 3 razy i oby coś z tego było...tylko może nie trojaczki bo chyba bym rady już nie dała :P

Jeszcze 3,5 h pracy przede mną
bleeee nie chce mi się już

10 lata 3 miesiąc temu #921855 przez Ada2424
Hejka :)

Chudzinka no też nie wiem kiedy to zleciało, strasznie szybko mi te tygodnie lecą. Jeszcze kilka dni i drugi trymestr :) a co u mnie? Rośniemy sobie :) brzusio co raz większy, nie da się już przed nikim ukryć :P mdłości są, ale już rzadziej, odruch wymiotny też czasem męczy jak poczuje jakiś zapach np mięsa czy zupy to od razu do kibelka lece, ale raz na kilka dni mi się zdarza już nie codziennie ;) Może drugi trymestr będzie dla mnie łaskawszy :) trzymam mocno kciuki za inseminacje :kiss:

Aggi :kiss: dziękuje że pytasz. Tak jak pisałam Chudzince, co raz lepiej się czuje :) brzusio rośnie z tygodnia na tydzień widać różnice :)

Betka piękne malinki :)

Pinezka fajny brzuszek :)

Majka ooo Michalinka podobna wagowo do Tosi bedzie ;)

Ula strasznie się ciesze, że z dzidzią wszystko ok i gratuluje dziewczynki :) to teraz nic tylko imię wybierać :)

Ann trzymam kciuki za wyniki :)

Gwiazdka z Tobą to ja mam kontakt codziennie to tu nawet nie mam co Ci pisać B)

[/url] [/url]
Podziękowania: gwiazdka2014

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #921856 przez mesy
Betka cisne go tam haha ale to tez nie dziala :P tylko bulwersuje mi sie dziecko pozniej i cisnie mi na zebra na chamca :P

10 lata 3 miesiąc temu #921858 przez majka1987gnoWlkp
betka no niestety u mnie duży palec mówi raczej krótko przed.... nie mam długoterminowych przeczuć :huh: :huh: :huh: no meli powiedziałam ze to teraz i o :) jak tylko bede wiedziec cos o was dam znac :) to jak masz dyskomforta to popraw moze dopiero jutroz ranca??

ja spakowana ale jutro wypłata wiec... jutro kasa, fryzjer, z mezem po farby i moge isc rodzic :)

[/url [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #921869 przez betka81
A i moof trzymam kciuki za siostrę....
Dokładnie 2 lata temu o 8.25 miałam już IGUŚKĘ po tej stronie

10 lata 3 miesiąc temu #921887 przez aggi
dzień dobry
coś się na foruma dzisiaj dostać nie umiałam :huh:
nie wiem o co kaman ;)

gwiazdka rzeczywiście paki niezłe zrobiłaś :P Powybierałam sobie z tego, reszta idzie dalej do kogoś kto potrzebuje :)

martyna to rzeczywiście jesteś skarbnicą wiedzy o dzieciach :D

Pinezka śliczna piłeczka :)

betka no no czyżby Iguśka na urodziny rodzeństwo miała dostać i stąd ten teścior ? :D Działaj działaj niechaj wióry lecą :D i buziaki dla solenizantki :kiss: ja chyba wycelowałam dokładnie w owu Maksa bo działaliśmy tylko po pozytywnym teście dwa dni i nic więcej więc no... :P

Asiaa wielkie dzięki za podpowiedź ja już sklerozę chyba mam na starość :P

Chudzinka no to niechaj się dzieje wola nieba, o :) ! Zaciskam kciuki :kiss:

Ann o kurka. Trzymam kciuki !

ulka kurczaki to mąż po leki do apteki na uspokojenie? :P Jak zareagował? Najważniejsze że zdrowa no nie :) super gratulacje :*

zoi ja jestem na etapie pójścia spać z małym czyli odkładam go i wracam do męża do łoża i powiem Ci dwa razy mi się już udało normalnie pospać ze wstawaniem tylko do dziecka. Bo wcześniej to tak się bałam iść spać że zasnę i nie wstanę :P

moof trzymamy za siostre :)

Ada no no teraz to już będzie coraz większy i większy :) ! i dobrze że lepiej się czujesz wkońcu będziesz mogła czerpać radość z tej ciąży :)

majka a Tosia przygotowana na siostrę? :D

10 lata 3 miesiąc temu #921907 przez majka1987gnoWlkp
aggi wyjdzie w praniu :) niby wsio wie i rozumie i sama mówi że jak dzidzia będzie to ona jej będzie śpiewać ale jak to będzie tego nie wie nikt :)

troszkę się obawiam bo przez to że ciąża w domu to takiej pempowiny dostała że łooooo matulu..

[/url [/url]

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #921909 przez ann-sunshine
Witajcie,

co siądę żeby napisać to coś lub ktoś mi przeszkadza.

Z wynikami kino i cyrk. Wczoraj nie mogłam się dodzwonić bo mi lekarka napisała nr na ortopedię, dziś mi się tak pani w słuchawce odezwała. A jak już dodzwoniłam się tam gdzie trzeba to lekarka zeszła już z dyżuru, a tylko ona może mi podać wyniki. Będzie jutro na dyżurze więc dopiero jutro rano coś się dowiem.

Majka pocieszę cię, moja Marta już powoli przywyka do tego, że Natalia jest i będzie. Dziś rano powiedziała: ona jest słodziutka :-)

Ula gratuluję córci, córcie rządzą :P widać nie pisani nam synkowie i już. Coś czuję, że jak zdecydujemy się jednak kiedyś na trzecie to dołączę do grona mam 3 córeczek. A z tym robieniem synka to zagwozdka. A mój mężu też już się przyzwyczaja że ma babiniec bo dwa dni temu wrócił późno z pracy i do mojej mamy powiedział skoro moje dziewczyny śpią to ja też idę :-)

Betka z tego co piszesz to maliny wykorzystane prawidłowo.

Moof trzymam kciuki za siostrę, oby poród lekkim jej był.

Majka widzę, że odliczasz tak jak ja, że jeszcze to i to i możesz rodzić ha ha ha.

Ula co do imion to Marta ma teraz 28 dzieci w grupie i w tym są 4 Majki :blink: a Kaja ładnie nietypowo.

Ada miło czytać że lepiej się czujesz.

10 lata 3 miesiąc temu #921913 przez majka1987gnoWlkp
no to Cię ann ta kobita porobiła... i jeszcze jeden dzień w nerwach :/ ale będzie dobrze :)
mój mąż też ma babiniec... ja, Tosia, Misia i pies- też suka :D

[/url [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #921924 przez ann-sunshine
Majka u mnie identyko bo jest jeszcze moja kotka, hehe no i moja mama która pomaga

10 lata 3 miesiąc temu #921941 przez meli1990
Ulka gratuluje zdrowej córeczki

10 lata 3 miesiąc temu #921969 przez moofka
dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków :kiss: chociaż u sis mała zmiana planów bo poszła na ten cewnik i się okazało że coś tam się samo ruszyło i jej nie założyli. jak się do rana akcja nie ruszy to jutro pewnie oksy dostanie. oczywiście się Wam pochwalę jak już zostanę ciocią :cheer:

betka buziaki dla Igusi! :kiss:

Ann no rzeczywiście cyry z tymi wynikami :pinch:

julka jak moja sis leżała na pato to była babka w bliźniakami chłopakami i w domu miała 2 starszych :ohmy: jak dla mnie to wcale nie widać tego że masz plus 17kg!

10 lata 3 miesiąc temu #921970 przez meli1990
Julka ślicznie wyglądasz. gdzie ty te kilogramy masz

a takie coś upolowałam za 2 zł

Załącznik nie został znaleziony

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka