- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Poranek jak z marnej komedii. Natala kupala takiego zrobila ze poszlo na plecy az pod pachy wiec trzeba bylo ja wykapac. Marta cyrki odstawia. A potem Natala jeszcze posikala sie przy przebieraniu. Dwa komplety ciuchow do prania. Nie wspomne ze sie nie wyspalam. A do tego mam w klatce kolejny remont i od dwoch dni wisza na wiertarach. Bajka co nie?
Anabelle lozko 2x2 i dwie koldry wystarcza.
Przylaczam sie do hejterek selera naciowego.
Zoi hormony wzięły górę? Oby tylko na chwilę.
Julka te 4 litry wody zaprocentują przy karmieniu. A Wojtek najstarszym bratem pilnującym sióstr dobry plan.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Asia zagłosowane
Ann pamiętam te kupale giganty a tych wiertar współczuje
Asiaa dziękuję
mąż dzisiaj zaczął urlop i co?! pojechał do pracy ehhh.... ale tylko na parę godzin na szczęście. a i tak czekają nas pracowite 2 tygodnie bo zdaje się, że będziemy robić meeeega remont i teraz musimy wszystko zaplanować i powybierać
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
zoi właśnie zdecydowanie dla mnie zdrowsze jest chłodne podejście
Julka oby tak dalej było i Wojtek się dostosował do terminu A nawet ostatnio w tv mówili że więcej dzieci się rodzi, że niby program prorodzinny rządu działa ciekawe tylko który to ten prorodzinny jest
A zdjęcie urocze w swojej obrzydliwości
Asia K zagłosowane
Ann współczuje poranka, na pocieszeie dodam, że u mnie w przedszkiolu taki kupal to norma
Dziewczyny dajcie spokój, dojdziecie do wymarzonej wagi i będziecie dalej super laskami a przecież czego się nie robi dla swojego dziecka, hormony przestaną szaleć i będzie super.
Swoją srogą widziałam wasze zdjęcia i widziałam też koleżankę w ciąży i wy wyglądacie przy niej jakbyście wzdęcia miały. Najważniejsze to siebie akceptować
A dziś znalazłam w sklepie cudowne lekarstwo na depresje czekolada do picia wedla, taka baardzo baaardzo gęsta. Jest cudowna
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
A dzis kuzwa caly dzien mnie mdli....... pokaralo mnie za to slodkie chyba
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Martyna my kiedyś sami robiliśmy pycha czekoladę do picia ale nie wiem gdzie ten przepis jest
Udanego weekenda wszystkim
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Gdyby nie to, że w ciąży nie smakuje mi czekolada, to jako uzależniona od czekolady już bym pewnie szukała na necie gdzie tą płynną, gęstą czekolade można kupić
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
może jutro coś doczytam
Chudzinka trzymam kciuki bo po niedzieli będzie się działo
Mesy mały uparciuszek z Patryka cały czas figa po żebrach
Miłej niedzieli dziewczyny
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
jutro zaś jedziemy na chrzciny do dziecia sis mojego małża
mesy może Patryk by się w końcu zdecydował zaciskam
dobranoc
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Juz nie mam sily do tego mojego dziecka ale siedzi mi tak nisko , bo jak nacisnie to az tylek mnie boli :/
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Eej Mesy zamien sie na suwaczki
Teraz to dopiero siedze jak na szpilkach w oczekiwaniu na tego malego chlopaczka
Kurka rurka u mnie epidemia wszyscy dookola chorzy..kregiel nieyopera I chyba nawet kot to znak ze czas do domu wracac..
WycZytalam ze w moim tyg ksiazy kobiety odczuwaja lek przed nie uwiciem gniazda..no ja odczuwam juz mega lek bo mi sie sprzatanie sni po nocach I ze Kregiel niedokladnie umyl okna I sa smugi I przyprawia mnie to o lzy I czarna rozpacz
Gwiazdka no to niech Antecki sie nie wyglupia tylko 18 wyskakuje bo to fajny dzien jest
Ulka porzadki w krolestwie cinek toz cos czuje ze przepadlas na dluzej
Sciskam was I ide sie pokrecic bo przepiekna pogoda
P's kupilam ten brodacid,wczoraj polowa tego swinstwa odpadla nie chce zapeszac ale chyba powoli wygrywam dzieki Julka za polecenie
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Chudzinka - jak tam na froncie? Mowilas, ze na wszelki wypadek bedziesz testy owu robic, zeby owu cie nie wykiwala - pojawia sie cos? I monitoring kiedy? Czekamy jak na szpilkach
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
no ja sobie testuje od wczoraj, ale jakąś długą @ miałam i czuję, że jeszcze mam chwilę do płodnych, kreska druga bledzina, więc na pewno owu nie przegapię Monitoring jutro i pewne gin już wyliczy dzień na inseminację. Podejrzewam, że wszystko się w tym tygodniu zamknie
Moof - gratulacje dla sis, remontu nie zazdroszcze.
Ann - trzymaj się dzielnie, czasem są takie dni, że od rana nie teges, na szczęście nie jest to często
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Anabelle to super ze dzidziuś tak ładnie rośnie
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bylismy z T na zakupach i sama sobie sie dziwie , bo przeszlam sie po sklepie i jestem mega zmeczona jak bym jakis maraton ebla
A mlody dzis cos slabiej sie rusza.......
Chudzinka ja urodze to tobie sie maliny pojawia hehehe
Gosia no widzisz jakie to uparte moze on wie , ze ty wskakujesz na moje miejsce jako pierwsza i czeka na ten idealny moment
Jessssu ale u mnie gorac :/ dobrze , ze jeszcze jutro ma byc tylko cieplej i potem ok 20 stopni....no ja juz kuzwa z wozkiem powinnam chodzic w taka pogode , a nie brzuchem aaaaa nie pisalam wam....jak sie mlody do 15-ego nie urodzi to mam isc do szpitala....tylko pytanie czy mnie przyjma do niego jak nie bede miala skurczy ani nic ?? W sumie to bedzie 41 tydzien...
Ja mam w ogole nocki z dooopy...spie nie spokojnie ...w miedzy czasie wstaje chyba z milion razy do wc , a jak juz zasne to sni mi sie , ze robia mi cc i jestem spokojna , ze dobudzic rano sie nie umie :/