BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922385 przez ann-sunshine
Bry

Poranek jak z marnej komedii. Natala kupala takiego zrobila ze poszlo na plecy az pod pachy wiec trzeba bylo ja wykapac. Marta cyrki odstawia. A potem Natala jeszcze posikala sie przy przebieraniu. Dwa komplety ciuchow do prania. Nie wspomne ze sie nie wyspalam. A do tego mam w klatce kolejny remont i od dwoch dni wisza na wiertarach. Bajka co nie?

Anabelle lozko 2x2 i dwie koldry wystarcza.

Przylaczam sie do hejterek selera naciowego.

Zoi hormony wzięły górę? Oby tylko na chwilę.

Julka te 4 litry wody zaprocentują przy karmieniu. A Wojtek najstarszym bratem pilnującym sióstr dobry plan.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #922393 przez moofka
julka ooo fuj fuj :P niezły wystrzał :pinch:

Asia zagłosowane :)

Ann pamiętam te kupale giganty :woohoo: a tych wiertar współczuje :S

Asiaa dziękuję :kiss:

mąż dzisiaj zaczął urlop i co?! pojechał do pracy :angry: ehhh.... ale tylko na parę godzin na szczęście. a i tak czekają nas pracowite 2 tygodnie bo zdaje się, że będziemy robić meeeega remont i teraz musimy wszystko zaplanować i powybierać :whistle:
Podziękowania: Asia K

10 lata 3 miesiąc temu #922443 przez martyna_z
Anabelle ja jestem pewna że sie kiedyś uda, inaczej bym nie poróbowała nawet :silly: Cały problem polega na tym że boję się rozczarowania, wolę się pozytywnie zaskoczyć niż rozczarować, bo ostatnio tak się nakręciłam że sie uda, że jak dostałam @ to właściwie nie uwierzyłam... ciężko było, dlatego teraz wolę juz myśleć że nie tym razem ;)

zoi właśnie zdecydowanie dla mnie zdrowsze jest chłodne podejście ;)

Julka oby tak dalej było i Wojtek się dostosował do terminu ;) A nawet ostatnio w tv mówili że więcej dzieci się rodzi, że niby program prorodzinny rządu działa :silly: ciekawe tylko który to ten prorodzinny jest :whistle:
A zdjęcie urocze w swojej obrzydliwości :silly:

Asia K zagłosowane :)

Ann współczuje poranka, na pocieszeie dodam, że u mnie w przedszkiolu taki kupal to norma :P

Dziewczyny dajcie spokój, dojdziecie do wymarzonej wagi i będziecie dalej super laskami ;) a przecież czego się nie robi dla swojego dziecka, hormony przestaną szaleć i będzie super.
Swoją srogą widziałam wasze zdjęcia i widziałam też koleżankę w ciąży i wy wyglądacie przy niej jakbyście wzdęcia miały. Najważniejsze to siebie akceptować :)

A dziś znalazłam w sklepie cudowne lekarstwo na depresje ;) czekolada do picia wedla, taka baardzo baaardzo gęsta. Jest cudowna :silly:
Podziękowania: Asia K

10 lata 3 miesiąc temu #922446 przez martyna_z
Odkrywam posty swój i moofki, bo jeszcze nie widać

10 lata 3 miesiąc temu #922453 przez mesy
Zoi jeszcze troche i przestaniesz martwic sie swoim wygladem :P ja juz mam to gdzies :P

A dzis kuzwa caly dzien mnie mdli....... pokaralo mnie za to slodkie chyba :ohmy:

10 lata 3 miesiąc temu #922460 przez Asiaa
Ann to dzień zaczął się średnio ciekawie, mam nadzieję, że później było już tylko lepiej :kiss:

Martyna my kiedyś sami robiliśmy pycha czekoladę do picia :silly: ale nie wiem gdzie ten przepis jest :unsure:

Udanego weekenda wszystkim :kiss:

10 lata 3 miesiąc temu #922483 przez Anabelle
Martyna :woohoo:
Gdyby nie to, że w ciąży nie smakuje mi czekolada, to jako uzależniona od czekolady już bym pewnie szukała na necie gdzie tą płynną, gęstą czekolade można kupić :D

10 lata 3 miesiąc temu #922500 przez ulka1983
Hej :) wzięłam się za porządki u dziewczynek w pokoju i nie mam nawet czasu zajrzeć co u was B)
może jutro coś doczytam ;)

Chudzinka trzymam kciuki bo po niedzieli będzie się działo :kiss:

Mesy mały uparciuszek z Patryka :whistle: cały czas figa po żebrach B)

Miłej niedzieli dziewczyny :)

10 lata 3 miesiąc temu #922507 przez gosia28
hej nie od powiem na posty bo mam spore zaległości, nie wiem dlaczego ale trzy chyba dni z rzędu nie mogłam wejść na forum :evil:

jutro zaś jedziemy na chrzciny do dziecia sis mojego małża

mesy może Patryk by się w końcu zdecydował zaciskam :kiss:

dobranoc

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Podziękowania: mesy

10 lata 3 miesiąc temu #922515 przez mesy
Melduje sie z zawartoscia :P
Juz nie mam sily do tego mojego dziecka :P ale siedzi mi tak nisko , bo jak nacisnie to az tylek mnie boli :/

10 lata 3 miesiąc temu #922544 przez ferritka
B) Bry
Eej Mesy zamien sie na suwaczki :woohoo:
Teraz to dopiero siedze jak na szpilkach w oczekiwaniu na tego malego chlopaczka :kiss:

Kurka rurka u mnie epidemia wszyscy dookola chorzy..kregiel nieyopera I chyba nawet kot :unsure: to znak ze czas do domu wracac..
WycZytalam ze w moim tyg ksiazy kobiety odczuwaja lek przed nie uwiciem gniazda..no ja odczuwam juz mega lek bo mi sie sprzatanie sni po nocach I ze Kregiel niedokladnie umyl okna I sa smugi I przyprawia mnie to o lzy I czarna rozpacz :blink:

Gwiazdka no to niech Antecki sie nie wyglupia tylko 18 wyskakuje bo to fajny dzien jest B)

Ulka porzadki w krolestwie cinek toz cos czuje ze przepadlas na dluzej :woohoo:

Sciskam was I ide sie pokrecic bo przepiekna pogoda :kiss:

P's kupilam ten brodacid,wczoraj polowa tego swinstwa odpadla B) nie chce zapeszac ale chyba powoli wygrywam :evil: dzieki Julka za polecenie B)

Kuba Maly Kregielek <3

Podziękowania: mesy, julka, gwiazdka2014

10 lata 3 miesiąc temu #922548 przez Pinezka
Mesy - no ja wlasnie mialam zamiar sprawdzic, czy ty jeszcze w dwupaku ;)

Chudzinka - jak tam na froncie? Mowilas, ze na wszelki wypadek bedziesz testy owu robic, zeby owu cie nie wykiwala - pojawia sie cos? I monitoring kiedy? Czekamy jak na szpilkach :side:
Podziękowania: mesy

10 lata 3 miesiąc temu #922566 przez Chudzinka
Cześć Kochane,
no ja sobie testuje od wczoraj, ale jakąś długą @ miałam i czuję, że jeszcze mam chwilę do płodnych, kreska druga bledzina, więc na pewno owu nie przegapię ;) Monitoring jutro i pewne gin już wyliczy dzień na inseminację. Podejrzewam, że wszystko się w tym tygodniu zamknie :)
Moof - gratulacje dla sis, remontu nie zazdroszcze.
Ann - trzymaj się dzielnie, czasem są takie dni, że od rana nie teges, na szczęście nie jest to często :kiss:

10 lata 3 miesiąc temu #922573 przez meli1990
zoi i Julka tylko właśnie to gin kazał mi iść do tego lekarza z tymi wynikami. tylko mnie to dziwi czego tego wcześniej nie zauważył skoro tarczycowy obok zaraz był i to zauważył miesiąc temu a toxo dopiero we wtorek. przed ten stres to takie głupoty mi się w nocy śnią że głowa mała

Anabelle to super ze dzidziuś tak ładnie rośnie

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922576 przez mesy
Ferr ja tez zazdroscilam dziewczyna jak mialy 40 tydzien.....a teraz juz wiem , ze to czekanie wcale nie jest takie fajne :P wrecz wykanczajace psychicznie :huh:
Bylismy z T na zakupach i sama sobie sie dziwie , bo przeszlam sie po sklepie i jestem mega zmeczona :blink: jak bym jakis maraton ebla :blink:
A mlody dzis cos slabiej sie rusza.......

Chudzinka ja urodze to tobie sie maliny pojawia :P hehehe

Gosia no widzisz jakie to uparte :P moze on wie , ze ty wskakujesz na moje miejsce jako pierwsza i czeka na ten idealny moment :P

Jessssu ale u mnie gorac :/ dobrze , ze jeszcze jutro ma byc tylko cieplej i potem ok 20 stopni....no ja juz kuzwa z wozkiem powinnam chodzic w taka pogode , a nie brzuchem :blink: aaaaa nie pisalam wam....jak sie mlody do 15-ego nie urodzi to mam isc do szpitala....tylko pytanie czy mnie przyjma do niego jak nie bede miala skurczy ani nic ?? W sumie to bedzie 41 tydzien...

Ja mam w ogole nocki z dooopy...spie nie spokojnie ...w miedzy czasie wstaje chyba z milion razy do wc , a jak juz zasne to sni mi sie , ze robia mi cc i jestem spokojna , ze dobudzic rano sie nie umie :/

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka