BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922779 przez Dagnes
Chudzinka czekam z niecierpliwością na wieści z wizyty.

Mesy szczerze współczuję tego czekania. Pamiętam jak ja czekałam jak na szpilkach. W szpitalu to już mi nawet nerwy puściły i się poryczałam jak mi trzeciego dnia pobytu powiedzieli że jeszcze oksy nie podadzą :S

Gwiazdka mmmm ale ciacho. Ja mam w lodówce i póki co dzielnie się powstrzymuje przed jego pożarciem

Moof spóźnione gratulacje dla siostry.

Mi też się siara pokazała przed porodem ale wkładek nie potrzebowałam bo dużo tego nie było. Aktualnie to moja jedna pierś odmówiła dalszej produkcji :( Ciągnę na jednej ale chyba trzeba będzie na mm przejść żeby się asymetrii nie nabawić.

Z nowości u nas - Wikunia od paru dni raczkuje, wstaje też już na nogi jak się czegoś złapie i przytrzyma. Jednym słowem trzeba mieć teraz oczy naokoło głowy bo wszędzie jej pełno.
A kuku cioteczki :)

Wiktoria

Załączniki:
Podziękowania: ulka1983

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922784 przez mesy
wiecie co ja się tak porodu boję , że jest mi wszystko jedno :P mogę tak chodzić jeszcze :P :whistle: :whistle:

No i macie obiecane ;) w koncu mam brzuch wiekszy od dooopy :blush: :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922804 przez gwiazdka2014
Aggi :-* z tego co ja wiem to antybiotyk zawsze bieze się do końca nie przerywa. JULIA MYLE SIE?
Współczuję wyleczenia Maxa, ludzie nie rozumieją :-/
Kupiłam nowy śpiworek do mojego wózka za 150 zł ale się ciesze - w sklepie 250 zł :-P

Chyba nas czeka wymiana okna u Antka w pokoju. Wcześniej było tak zielono, już michal tam szorowa ja szorowania ale dupa dalej zielone wszystko kur....

Mesy ja mogę się z tobą zamienić ;-)
Mesy ale ty masz piękna karnacje.....
Ślicznie wyglądasz, i mam zdecydowanie większy brzuch :'(

Idę dziś do fryzjera :-) juz mi się tak znudziły kole włosy ze szok.

Zapomniałam wam powiedzieć z mojej mam była u mnie było jak.kiedyś ;-) w szoku jestem. Kupiła malemu szczeniaczka na dobranoc, dziś dzwoniła ze znowu coś ma :-o Oczy z orbity mi wyszły ha

Trzeci raz edytuj bo mi się coś przypomniało :-P

Dag ja ci juz pisałam ze Wiki może być moja synowa jest śliczna ha ha ha tylko czy mój Banderasss będzie ładny ;-)
A ciasto musiałam boje się ze niedługo będzie pożegnanie z czekolada :-P
Podziękowania: mesy

10 lata 3 miesiąc temu #922808 przez Asiaa
Asia K głos oddany :)

Ula wiem o co chodzi, że nie masz kiedy do nas zerknąć przy porządkach ;) jak ja robię przegląd rzeczy to niby tylko zacznę a zaraz i koniec dnia się zbliża :huh: przy takich czynnościach czas leci inaczej :whistle:

Gosia i jak chrzciny?

Chudzinka czekamy razem z Tobą :)

Mesy heheh ale tekst Twego T :D

Ann trzymam kciuki aby było lepiej z karmieniem :kiss:

Gwiazdka ciacho :woohoo: super pysznie wygląda :) a wdzianko oczywiście z buldożkiem :D

Aggi :kiss:

Dagnes ale już duża ta Twoja panna :)

10 lata 3 miesiąc temu #922809 przez aggi
gwiazdka ja nie przerywam antybiotyku. Ostatnim razem miałam brać 2x przez 7 dni czyli zużyłam 14 tabletek a w opakowaniu było 20. Czyli na całe szczęście teraz jak mnie przewiało to miałam ten antybiotyk jeszcze i mogłam wziąść. Mam jeszcze na dziś, a jutro jadę po receptę żeby kontynuować

10 lata 3 miesiąc temu #922811 przez gwiazdka2014
Aggi ahaaaaa to może wkładają coś jeszcze na cycuszki? Przykro ze się tak męczysz :-(

10 lata 3 miesiąc temu #922825 przez meli1990
Julka własnie idę jutro do tego lekarza mam nadzieje że jeden z dwóch mnie przyjmnie i wtedy będę już spokojna

10 lata 3 miesiąc temu #922834 przez emilia1410
Czy to mozliwe , robilam test owu w 14 dniu cyklu i wyszedl pozytywnie, kilka dni pozniej negatywny, a teraz do okresu mam 4 dni i wyszedl pozytywny znowu owulacyjny co to oznacza?

10 lata 3 miesiąc temu #922835 przez meli1990
a po co nadal robisz testy owu? poczekaj te 4 dni i zrób test ciążowy

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922847 przez Asiaa
Mesy brzuszek masz nadal zgrabny

Gwiazdka pokaż później fryz ;) fajnie, że z mamą lepiej :)

mój wczorajszy test:

i dzisiejszy dla upewnienia się

Ten pierwszy na żywo wyglądał ciemniej, w kom też, może monitor mam tak ustawiony, że u mnie teraz wygląda na jaśniejszy :huh:
Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922853 przez ulka1983
Emilia niektórym dziewczynom testy owu pokazały ciążę ale u mnie nie pokazały zobaczymy jak to bedzie u ciebie ;)

Asiaa miałam właśnie pytać co u ciebie i już widzę że będzie sie działo a może już sie dzieje :silly:

Meli daj znać po wizycie :)

Gwiazdka czyżby mamusi się poprawiło :blink: i niech już tak zostanie ;)

Mesy szczypiorze :P pokażę moją willę :whistle:

Aggi każdy by chciał pobawić dziecko 5 minut a potem to męcz się kobieto skąd ja to znam ;) ale masz problemy z piersiątkami a co to będzie jak zima przyjdzie ale może do tego czasu wszystko się unormuje :)

Dag bystra dziewczynka z Wiki :) może już niedługo będzie chodziła jak tak sprawnie się podnosi ale wtedy to sie zacznie B) najpierw marudzimy bo trzeba nosić
a jak zaczyna dziecko chodzić to marudzimy bo wszędzie wchodzi i trzeba pilnować bez przerwy

i co niezła chcjenda a to dopiero co po połowie :blush:
Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #922902 przez mesy
Ulka fajny brzus :D

Bylam na ktg....zero skurczy doslownie zero...... mam jedno slowo tylko na to D R A M A T :huh: gadalam z polozna i licza skonczone tyg czyli ja 40 tydzien koncze w niedziele i po niedzieli moge chodzic jeszcze 6 dob i dopiero na oddzial....no cycki mi opadly :dry:
A suwaczek pierdzieli bezsensu , ze ukonczylam 40 tydzien.... :blink:

MAmy sie z T sexic....a nawet na to odejszla mi ochota :/

10 lata 3 miesiąc temu #922925 przez gwiazdka2014
Mesy :-/ ciekawe jak to będzie u mnie eh... Aż się boje....

Asia ale malinyyyyyyy do dzieła

Emi z tego co mi zawsze dziewczyny pisała do pierwszego pozytywnego testu owu a później już się nie robi :-) ulcia ma rację niektórym dziewczyna test owu wykrywalność ciążę, u mnie raczej nie... Bo nawet ledwo ja wykrył ciazowy ha ha

A co do włosów to są sobie tylko odświeżylam podcielam końce bo mi się juz plataly.

Aaaaaaaaa kupiłam w lumpie za 3 zł podobne dla Antka ha ha nowa tak wygląda :-)

Ula ślicznie :-) ty tak gadasz chuderlaki a ty sam Szczupła jesteś.... Ślicznie :-)

10 lata 3 miesiąc temu #922932 przez moofka
dzięki dziewczyny jeszcze raz za gratulacje :) wczoraj byłam na chwilę u sis w szpitalu i powiem Wam, że niby Zośka ma dopiero 9 miesięcy a ja miałam wrażenie że jak się młoda obudzi to nie będę wiedziała nawet jak ją wziąć na ręce :blink: i mówię że taka mała jest a sis że przecież Zośka była jeszcze mniejsza :blink:

mesy no tera to masz brzucha :woohoo: a z tą karnacją to spadaj bo ja po całych wakacjach jestem kuwa bledsza :pinch: mi na ktg ani razu skurcze nie wyszły do samiuteńkiego porodu na oksy....

Dag cudna Wiki :) my już ponad miesiąc na mm jedziemy.

aggi trzymaj się dzielnie :kiss:

gwiazdka może mamę ruszyło że to lada dzień poród, tak czy siak miło :) pamiętaj że po porodzie to mało które dziecko jest ładne ;)

Asiaa trzymam kciuki co by te krechy się powtórzyły za 2 tygodnie :kiss:

ulka jak na połówkę to spory brzuszek B) ale masz pazury :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu #922934 przez moofka
podpycham posty bo mnie wkuwia że nie widać :angry: tera już 3 wpisy trza żeby się strona ujawniła? :sick:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka