- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
julka pogratulować chciałam w pierwszej kolejności bo Wojtula pewnie już z nami a jednak nie?! pfffffffffff ociągasz się
mesy no sierpień mi jakoś przeleciał ale powiem Ci nie było jakoś 'super' więc wiem o czym mówisz. My bioderka robiliśmy za darmo w przychodni tylko pediatra musiała skierowanie wypisać
Asia K mmmmmmmmmm pychota
witaj i powodzenia zancik testy negatywne ewidentnie, druga kreska musi być identyczna lub mocniejsza a ty masz bladziny póki co u mnie przy 32 dniowych cyklach pozytywny test był w 17/18 dniu ale u mnie taki pozytywny jak wcale bo druga kreska wcale nie była taka sama jak testowa
moof to była kupa gigant
martyna zaciskam kciuki
zoi mi położna mówiła że w dzień jeśli śpi więcej niż 3h to trzeba wybudzać na karmienie, ale w nocy jak śpi to nie trzeba ja Maksa nie wybudzałam ani w nocy ani w dzień On sam budził się co 2,5-3h na jedzenie a jak podrósł trochę to już nie odkładam go do łóżeczka w dzień tylko leży przy mnie i w końcu sam zasypia kiedy chce i budzi się kiedy chce. Tylko w nocy obowiązkowo po kąpieli jedzenie i do łóżeczka - zgaszone światło i śpi
Chudzinka zdrowiej nam bo wizyta tuż tuż
gwiazdka ale słodziutki dziubas zdrowiejcie, czekamy na kolejne wieści
majka fajnie że było miło, u mnie za trzecim razem zaskoczyło
Ej widzicie Maksowy suwaczek?! Młody daje czadu nie ma co! gdzie to zleciało..........
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
aggi maks kawal chlopa to i kupy wali uczciwe hehehe
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Moof na twoją prośbę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ej no Natuśka zasnęła, trzymajcie kciuki aby udało mi się ją odłożyć bo mam robotę
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Julka, moze juz cos tam rodzisz??
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
betka masz już 2 cudne dziewczynki to musisz teraz chwilkę postać w kolejce ale myślę, że zbliżasz się już do kasy
aggi te 2 miesiące zleciały Maksowi tam gdzie Zośce prawie 10 czyli chyba w jakiejś innej czasoprzestrzeni
Ann o matko bosko jak Martusi cudnie w tym toczku! super fotki
noo Julka melduj z tableta jakie rozwarcie
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Ada - daj no trochę tej karpatki
Pinezka - to ja mam połówkowe dzień po Tobie - 14.10
Majka - to dobrze, że już trochę lepiej
zancik - witaj za pierwszym razem staraliśmy się 5-6 cykli, ale okazała się ciąża pozamaciczna, a później po przerwie którą musieliśmy zrobić po zabiegu 4 cykle z tym, że po drodze wyszły problemy z owulacją i trochę za wysoką prolaktyną, ale brałam tabletki i się w końcu udało i do tego z jednym drożnym jajowodem, bo drugi niedrożny po c.p.
Chudzinka - jak się dzisiaj czujesz?
Martyna, Betka - trzymam kciuki za 2 krechy
Gwiazdka - uroczy ten Twój Antoś Trzymam mocno kciuki za wyniki, żeby się poprawiły.
Ann - ale Martula ma fajne fotki
Dziewczyny dzisiaj coś czułam koło pępka jakieś takie dziwne uczucie jak by mi bańki się robiły w brzuchy i pękały i jakby się coś przesuwało, nie wiem czy to to, czy jelita Pewnie się okaże na dniach czy to się będzie powtarzać Ale obkupiłam moje maleństwo dzisiaj w Lidlu
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
julka czekamy na wieści
moof chyba tak.........
moni mi się wydaje że to TO też w 20tc czułam pierwsze ruchy
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Antek już solidnie odzywał się w 19 tc, zaczynał pukać raz na jakiś czas w 17 tc, a teraz zaczęło mi się w 15 tc, ale bardzo delikatnie, dzisiaj dopiero coś konkretniej się dzidzia rusza, no ale już się zaczyna 17 tc. Mam nadzieje że w okolicach 20 tc to juz będzie porządnie bębnić
julka mam nadzieje że coś się pokazało na tym ktg
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Moofka niedawno pomyślałam, że jakoś mi nie po drodze z testowaniem w tym cyklu, bo ciągle zapominałam testów do pracy, ale w sobotę zrobiłam test by wiedzieć kiedy @ się spodziewać, tym bardziej że czeka mnie wizyta. Póki co cisza
Martyna właśnie te czekanie jest najgorsze, może wciągnie Cie jakaś dobra książka?
Ann taka wioska super jest, cisza, spokój i czystsze powietrze Martusia wygląda super
Chudzinka zdrówka życzę! Może nie warto odkładać wizyty tylko pójść i dowiedzieć się co i jak, bo przypuszczam iż najwcześniej moglibyście zacząć od przyszłego cyklu a do tego czasu już wyzdrowiejesz
Gwiazdka ale ma minę ten Twój Kartofelek oby się poprawiło jak najszybciej!
Dziś coś takiego mi wyszło
Jutro jeszcze powtórzę dla pewności, ale przynajmniej nie powinnam dostać @ przed wizytą u lekarza
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Asiaa ło jakie malinki, do dzieła więc !
Monique to ruchy ja w 15tc poczułam takie delikatne mizianie, jakby motyle latały w brzuchu, gilgoty śmieszne a od 16tc czuje codziennie po kilka razy, ale już nie gilgoty tylko takie pukanie lekkie i przewalanie się raz z jednej strony raz z drugiej od 3 dni dzidzia jest bardzo ruchliwa bo co chwile ja czuje jak bryka sobie
A ja jestem okropnie ciekawa płci, mam nadzieje że na wizycie 15 pokaże co ma między nogami naszło mnie na pizze i robie właśnie na obiad, już się piecze w piekarniku apetyt ostatnio mi bardzo dopisuje co mnie cieszy bo i waga w góre powoli się pnie
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiaa a widzisz miałam nosa żeby zapytać i odrazu się foto testu pojawiło ładne ładne kreski ale racja, że jutro dla pewności trza siurnąć
Zośka lata po całym domu i gada jak najęta, muszę ją zabrać na wietrzenie bo oszalejemy obie
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Ada – aaaaaaaaa karpatka – uwielbiam
Moof zrób męzowi ptasie koniecznie bo pyacha jest,
ZAncik – tak z apteki SA drogie , a z allegro już wielu z nas pomogły wiec nie są gorsze , a na pewno tansze
Zoi – ja z obydwoma moim bąkami od początku robiłam tak że trzymałam się przerw 3 godzinnych. W dzien wybudzałam co 3 godziny, w nocy spali ile chcieli bez wybudzania. Efekt jest taki ze jak Asia skonczyła miesiąc to jadła w dzien o 6, 9, 12, 15, 18 i o 21 po tym spała do 6 rano i na nowo. Jak zasnęła w dzien i zblizała się godzina karmienia to ja budzilam i tak się przyzwyczaiła ze mamy nocki przespane. Tak samo było z synkiem.
Ooooo widze ze Mesy robila tak samo jak ja
Mesy – w szpitalu za kase???? Przeciez usg bioderek na NFZ robią
Chudzinka – zdrówka :*
Gwiadka – synus supernowy, oby we wtorek dosala dobre wiesci
Ann – Martusia slicznie wyglada
Asiaa dajesz czadu i dzisiaj i jutro meza dopadnij i korzystaj
Asia wczoraj zaczela sie podnosic sie na kleczkach i przechylac w przd i tyl co zwiastuje ryche raczkowanie - no to sie nabiegam