BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #931082 przez aggi
bry :kiss: :kiss: :kiss:

julka pogratulować chciałam w pierwszej kolejności bo Wojtula pewnie już z nami :D a jednak nie?! pfffffffffff ociągasz się :D

mesy no sierpień mi jakoś przeleciał ale powiem Ci nie było jakoś 'super' :P więc wiem o czym mówisz. My bioderka robiliśmy za darmo w przychodni tylko pediatra musiała skierowanie wypisać

Asia K mmmmmmmmmm pychota :woohoo:

witaj i powodzenia zancik :) testy negatywne ewidentnie, druga kreska musi być identyczna lub mocniejsza a ty masz bladziny póki co :) u mnie przy 32 dniowych cyklach pozytywny test był w 17/18 dniu ale u mnie taki pozytywny jak wcale bo druga kreska wcale nie była taka sama jak testowa :S

moof to była kupa gigant :lol:

martyna zaciskam kciuki :)

zoi mi położna mówiła że w dzień jeśli śpi więcej niż 3h to trzeba wybudzać na karmienie, ale w nocy jak śpi to nie trzeba :) ja Maksa nie wybudzałam ani w nocy ani w dzień ;) On sam budził się co 2,5-3h na jedzenie :) a jak podrósł trochę to już nie odkładam go do łóżeczka w dzień tylko leży przy mnie i w końcu sam zasypia kiedy chce i budzi się kiedy chce. Tylko w nocy obowiązkowo po kąpieli jedzenie i do łóżeczka - zgaszone światło i śpi :)

Chudzinka zdrowiej nam bo wizyta tuż tuż :)

gwiazdka ale słodziutki dziubas :woohoo: zdrowiejcie, czekamy na kolejne wieści :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

majka fajnie że było miło, u mnie za trzecim razem zaskoczyło :evil:

Ej widzicie Maksowy suwaczek?! Młody daje czadu nie ma co! :ohmy: gdzie to zleciało.......... :huh:
Podziękowania: julka, zoi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #931095 przez mesy
ejjj z tym piatkiem to tylko u nas sie tak gada :P

aggi maks kawal chlopa to i kupy wali uczciwe hehehe

10 lata 3 miesiąc temu #931100 przez ann-sunshine
Bry,

Moof na twoją prośbę :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ej no Natuśka zasnęła, trzymajcie kciuki aby udało mi się ją odłożyć bo mam robotę

10 lata 3 miesiąc temu #931101 przez zoi
Gwiazdka, Antek ma samozaparcie po Tobie to na pewno da rade nadrobic te plytki, z reszta juz wyglada superasnie:)!!

Julka, moze juz cos tam rodzisz??;)

10 lata 3 miesiąc temu #931127 przez moofka
dobryyy :)

betka masz już 2 cudne dziewczynki to musisz teraz chwilkę postać w kolejce ale myślę, że zbliżasz się już do kasy ;)

aggi te 2 miesiące zleciały Maksowi tam gdzie Zośce prawie 10 czyli chyba w jakiejś innej czasoprzestrzeni :blink:

Ann o matko bosko jak Martusi cudnie w tym toczku! super fotki :)

noo Julka melduj z tableta jakie rozwarcie :P

10 lata 3 miesiąc temu #931128 przez moofka
bla bla blaaaa

10 lata 3 miesiąc temu #931129 przez moofka
ble ble bleeee :sick:

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #931138 przez monique1983
Moof - no tak to wygląda, że jakieś osłabienie, w niedzielę co prawda zawrotów już nie miałam, ale pochodziliśmy trochę i musiałam popołudniu drzemkę zrobić bo taka słaba i śpiąca byłam.

Ada - daj no trochę tej karpatki :P

Pinezka - to ja mam połówkowe dzień po Tobie - 14.10 :)

Majka - to dobrze, że już trochę lepiej :)

zancik - witaj :) za pierwszym razem staraliśmy się 5-6 cykli, ale okazała się ciąża pozamaciczna, a później po przerwie którą musieliśmy zrobić po zabiegu 4 cykle z tym, że po drodze wyszły problemy z owulacją i trochę za wysoką prolaktyną, ale brałam tabletki i się w końcu udało i do tego z jednym drożnym jajowodem, bo drugi niedrożny po c.p.

Chudzinka - jak się dzisiaj czujesz?

Martyna, Betka - trzymam kciuki za 2 krechy :)

Gwiazdka - uroczy ten Twój Antoś :kiss: Trzymam mocno kciuki za wyniki, żeby się poprawiły.

Ann - ale Martula ma fajne fotki :)

Dziewczyny dzisiaj coś czułam koło pępka jakieś takie dziwne uczucie jak by mi bańki się robiły w brzuchy i pękały i jakby się coś przesuwało, nie wiem czy to to, czy jelita :) Pewnie się okaże na dniach czy to się będzie powtarzać :) Ale obkupiłam moje maleństwo dzisiaj w Lidlu :woohoo:
Podziękowania: zancik

10 lata 3 miesiąc temu #931144 przez aggi
Ann śliczna Marta :) nie bała się konika?

julka czekamy na wieści :D

moof chyba tak......... :huh:

moni mi się wydaje że to TO :) też w 20tc czułam pierwsze ruchy :)
Podziękowania: monique1983

10 lata 3 miesiąc temu #931151 przez Anabelle
monique raczej dzidzia ;) jak coś puka nieregularnie, przesuwa się, rozpiera to maluszek :)
Antek już solidnie odzywał się w 19 tc, zaczynał pukać raz na jakiś czas w 17 tc, a teraz zaczęło mi się w 15 tc, ale bardzo delikatnie, dzisiaj dopiero coś konkretniej się dzidzia rusza, no ale już się zaczyna 17 tc. Mam nadzieje że w okolicach 20 tc to juz będzie porządnie bębnić :)

julka mam nadzieje że coś się pokazało na tym ktg :P

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #931152 przez Asiaa
Zancik witaj :) testy są bardzo pomocne przy nieregularnych cyklach :)

Moofka niedawno pomyślałam, że jakoś mi nie po drodze z testowaniem w tym cyklu, bo ciągle zapominałam testów do pracy, ale w sobotę zrobiłam test by wiedzieć kiedy @ się spodziewać, tym bardziej że czeka mnie wizyta. Póki co cisza ;)

Martyna właśnie te czekanie jest najgorsze, może wciągnie Cie jakaś dobra książka? :)

Ann taka wioska super jest, cisza, spokój i czystsze powietrze :) Martusia wygląda super :)

Chudzinka zdrówka życzę! Może nie warto odkładać wizyty tylko pójść i dowiedzieć się co i jak, bo przypuszczam iż najwcześniej moglibyście zacząć od przyszłego cyklu a do tego czasu już wyzdrowiejesz :)

Gwiazdka ale ma minę ten Twój Kartofelek :) oby się poprawiło jak najszybciej!

Dziś coś takiego mi wyszło ;)

Jutro jeszcze powtórzę dla pewności, ale przynajmniej nie powinnam dostać @ przed wizytą u lekarza ;)
Załączniki:
Podziękowania: zancik

10 lata 3 miesiąc temu #931166 przez aggi
asiaa łoooo ładne kreski jutro może być ciemniejsza a może być po ... więc wiesz tak profilaktycznie z mężem dziś.... :evil: :evil:

10 lata 3 miesiąc temu #931172 przez Ada2424
Ann Martula śliczniusia :)

Asiaa ło jakie malinki, do dzieła więc ! :)

Monique to ruchy :) ja w 15tc poczułam takie delikatne mizianie, jakby motyle latały w brzuchu, gilgoty śmieszne a od 16tc czuje codziennie po kilka razy, ale już nie gilgoty tylko takie pukanie lekkie i przewalanie się raz z jednej strony raz z drugiej :cheer: od 3 dni dzidzia jest bardzo ruchliwa bo co chwile ja czuje jak bryka sobie :cheer:

A ja jestem okropnie ciekawa płci, mam nadzieje że na wizycie 15 pokaże co ma między nogami ;) naszło mnie na pizze i robie właśnie na obiad, już się piecze w piekarniku :) apetyt ostatnio mi bardzo dopisuje co mnie cieszy bo i waga w góre powoli się pnie :)

[/url] [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #931173 przez moofka
monique to pewnie TO :cheer:

Asiaa a widzisz miałam nosa żeby zapytać i odrazu się foto testu pojawiło B) ładne ładne kreski ale racja, że jutro dla pewności trza siurnąć ;)

Zośka lata po całym domu i gada jak najęta, muszę ją zabrać na wietrzenie bo oszalejemy obie :woohoo:

10 lata 3 miesiąc temu #931190 przez Asia K
Bry :D

Ada – aaaaaaaaa karpatka – uwielbiam 

Moof zrób męzowi ptasie koniecznie bo pyacha jest,

ZAncik – tak z apteki SA drogie , a z allegro już wielu z nas pomogły wiec nie są gorsze , a na pewno tansze :D

Zoi – ja z obydwoma moim bąkami od początku robiłam tak że trzymałam się przerw 3 godzinnych. W dzien wybudzałam co 3 godziny, w nocy spali ile chcieli bez wybudzania. Efekt jest taki ze jak Asia skonczyła miesiąc to jadła w dzien o 6, 9, 12, 15, 18 i o 21 po tym spała do 6 rano i na nowo. Jak zasnęła w dzien i zblizała się godzina karmienia to ja budzilam i tak się przyzwyczaiła ze mamy nocki przespane. Tak samo było z synkiem.

Ooooo widze ze Mesy robila tak samo jak ja :D

Mesy – w szpitalu za kase???? Przeciez usg bioderek na NFZ robią

Chudzinka – zdrówka :*

Gwiadka – synus supernowy, oby we wtorek dosala dobre wiesci

Ann – Martusia slicznie wyglada :D

Asiaa dajesz czadu i dzisiaj i jutro :D meza dopadnij i korzystaj

Asia wczoraj zaczela sie podnosic sie na kleczkach i przechylac w przd i tyl co zwiastuje ryche raczkowanie - :woohoo: no to sie nabiegam :whistle:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka