BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 7 miesiąc temu #640752 przez mloda
no masz Monia racje!
powtórzę jutro rano i się zobaczy
ale myślałam że to nie ma dużego znaczenia kiedy się sika na test
jak ma @ przyjść to niech już przyjdzie nie mnie w ... robi ;p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #640765 przez Agnilla
Mloda a masz te testy allegrowe? Bo tak to szkoda kasy na ciagle kupowanie nowych. Wstrzymaj sie jeszcze troche, naszej forumowej Lil na ciazowym 2 kreski pojawily siie dopiero po 5 dniach o ile dobrze pamietam :)
znajdz sobie zajecie, wez meza na spacer :)
ja jak zrobilam ciazowy to po 3 godz @ dostalam :P mam nadzieje, ze Ty te dostaniesz @...za 9 m-cy ;) nadal trzymamy kciuki :)informuj na biezaco
widze, ze pozostale laski wywialo stad :)

11 lata 7 miesiąc temu #640803 przez mloda
tak mam te allegrowe
nie mam jeszcze męża, będę miała dopiero za miesiąc, 1 czerwca :)
nadal nic ale każde pójście na siusiu to stres :P

11 lata 7 miesiąc temu #640871 przez lilijka
Agnilla napisał:

Mloda a masz te testy allegrowe? Bo tak to szkoda kasy na ciagle kupowanie nowych. Wstrzymaj sie jeszcze troche, naszej forumowej Lil na ciazowym 2 kreski pojawily siie dopiero po 5 dniach o ile dobrze pamietam :)

Tak kochana dobrze pamiętasz - dopiero po 5 dniach miałam drugą kreskę :) Agnilla oglądałam Twoje sikańce i mi się wydaje ze te kreski Ci ciemnieją nie? Może jednak ta owulka będzie? :)A swoją drogą to ja takie kreski miałam cały zeszły cykl plus maline po furaginie :angry:

Młoda zrób sobie rano teściora :)
Wszystkie laski wywiało bo długi weekend na tapecie :lol:
Która to testuje 9 maja? :)

11 lata 7 miesiąc temu #641009 przez Agnilla
uuu młoda widzisz, faktycznie pisałaś, że ślub przed Wami, moja pamięć zawiodła :) w takim razie zabierz narzeczonego na jeden z ostatnich panieńskich/kawalerskich spacerów :)
no dla mnie sikanie przed @ bylo takim stresiorem, oglądałam papier z każdej strony :D
Lil, ja nawet węża zawołałam, mówię patrz i oceniaj. No i mówi, że te cztery pierwsze są takie same a te dzisiejsze ciemniejsze, ale nie ciemne zaznaczył :P jeszcze żyję nadzieją, a nóż madam owulacja raczy przyjść na salony ;)
9 maja to chyba Monia testuje nie? Becia w piatek, wiec beda emocje :)
czas do łoża ;) mecz się skończył :P

11 lata 7 miesiąc temu #641025 przez ann-sunshine
Agi, mnie też się wydaje, że na tym ostatnim teście ciemniejsza ta krecha. A może te twoje jajeczka się zestresowały u ginki i postanowiły dojrzeć jak trzeba?

Młoda, uwierz każda z nas, tak samo czeka na rezultaty, liczy, sprawdza i się stresuje. Nie ma na to rady, tylko poczekać i zobaczyć co z tego wyniknie

Moof wypoczywaj i łap słońce

Większość z was się byczy, a ja biedna pracuję we wszystkie wolne częściej i więcej :-(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #641043 przez lilijka
Agnilla napisał:

uuu młoda widzisz, faktycznie pisałaś, że ślub przed Wami, moja pamięć zawiodła :) w takim razie zabierz narzeczonego na jeden z ostatnich panieńskich/kawalerskich spacerów :)
no dla mnie sikanie przed @ bylo takim stresiorem, oglądałam papier z każdej strony :D
Lil, ja nawet węża zawołałam, mówię patrz i oceniaj. No i mówi, że te cztery pierwsze są takie same a te dzisiejsze ciemniejsze, ale nie ciemne zaznaczył :P jeszcze żyję nadzieją, a nóż madam owulacja raczy przyjść na salony ;)
9 maja to chyba Monia testuje nie? Becia w piatek, wiec beda emocje :)
czas do łoża ;) mecz się skończył :P

Dla mnie to też jest zawsze stresior :( Myślę, że chyba nie warto robić wcześniej tych testów niż dzień po dacie @ więc w tym cyklu mi nie pozwólcie jak się Was będę pytać czy już mogę testować :laugh:
Ta ostatnia mi się wydaje jest ciemniejsza i na moje oko to może owulka iść - na wszelki wypadek działaj :lol:
Już się nie mogę doczekać Waszego testowania ciekawe kto w tym cyklu zafasolkuje :)
Ale mamy brzydka pogodę a jak u Was? Świeci coś słońce?

Ann bidulko to gdzie Ty pracujesz że w każde wolne? :(

11 lata 7 miesiąc temu #641065 przez Agnilla
Ann to pewnie pracuje tam gdzie wszyscy wypoczywaja, trzymaj się kochana!
Lil, pewnie że Ci nie pozwolimy, pierwszy cykl starań można wytłumaczyć zniecierpliwienie później trzeba myśleć racjonalnie bo szkoda nerwów :-)
My wczoraj jeszcze sprzatalismy i przed północą padlismy do łóżka.mówię ej nie śpij :P choć sama marzyłam tylko o tym by spać :) no ale przytulanie było, spanie z zawartością też! Wstałam do łazienki o 4:30 :D
U nas słoneczko ale pewnie chłodno.
Wstaje ogarnąć kuchnię bo goście pewnie w drodze :)
Miłego dnia dziewczyny!

11 lata 7 miesiąc temu #641105 przez moofka
Agi jestem z Ciebie dumna :kiss: do 4:30 to na pewno wystarczy, mam nadzieję że owu też się namyslila i jednak pojawiła :)

młoda siklas dzisiaj na ten test czy czekasz?

Ja to pisałam wczesniej że jak robiłam pierwszy ciazowy to sobie prawie siuski z pojemnika wylalam bo tak mi się ręce trzesly ze zdenerwowania :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #641141 przez Kaś_O
Cześć dziewczyny.. jakoś czasu mi brakowało ostatnio, ale już was nadrabiam :*

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 7 miesiąc temu #641146 przez mloda
no sikałam :(
NEGATYWNY
JEDNA KRECHA
@ brak

11 lata 7 miesiąc temu #641148 przez MoNiaaa
lili dokladnie tak to ja testuje 9 maja w swoje urodziny :lol: to bedzie 2 dni po spodziewanej @ (liczac cykle 28 dniowe) ale ostatnio mi sie poprzesuwalo wiec moze byc obsuwa

mloda odczekaj ze 2 dni i znowu zatestuj u kazdego inaczej wzrasta hormoc hcg i nie od razu wychodza II dopoki nie ma @ sa nadzieje wiec 3mam kciuki!!!
a dlatego z rana sie sika bo wtedy jest najwieksze stezenie tego hormonu a w dzien to rozcienczony juz napojami itp

http

]

11 lata 7 miesiąc temu #641149 przez issska1986
Witam,

a ja czekam na śniadano do łózka :lol: :lol: :lol: :lol: dzisiaj jakiś dzień dobroci dla zwierząt ? :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja jutro gin, zobaczymy nagadam jej...ostatnio tyle miałam pow i z tego wszystkiego się zakręciłam i w zasadzi nic nie pow.. :angry:

Młoda, jeszcze jest szansa ;)

Agi co tak krótko ta majówka?

11 lata 7 miesiąc temu #641161 przez MoNiaaa
isska zazdraszczam przywilejow moj M od rana mnie zostawil i poszedl grzebac przy aucie...wczoraj mielismy tez wolny wieczor bo Jula u cioci i poszedl spac.. :huh:

a pytania do ginki zapisz sobie na kartce :P

http

]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #641162 przez gosia28
dzień dobry :)

mloda, odczekaj pare dni.

Agilla no ja myślę że jednak coś z tego może być :)

a mi się też chyba cosik popierniczyło bo dziś zobaczyłam super jakości śluz płodny no to
wykorzystałam P. z rańca :lol: :blush:

potwierdzam pytania na kartce super się sprawdzają.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka