- Otrzymane podziękowania: 67
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Jeszcze się odniosę do wczoraj.
Porto serniczek pycha. I powiedz co z operacją twojej gwiazdy?
Majka te spodenki z misiem rewelacyjne
Zancia lec na bete
Ano spiralka bo my juz z gumkami meczyc sie nie umiemy, za wygodni jestesmy. A tabletki przy karmieniu tylko jedne wchodza w gre a ja po nich fatalnie sie czuje
Malinkowa masz dlugie mocno cykle. Co twoj ginekolog na to? Konsultowalas sie kiedys w sprawie bobaska?
Agni ja was wszystkie sciagajace podziwiam. Ładnie wytrzymalas dzielna mamo. U mnie tez pada ale zakladam folie i biore parasol i smigam, no ale nie leje.
Co do shoppingu to wylicytowalam sukienke za zeta! Pochwale sie jak przyjdzie
Musze to z siebie wyrzucic bo pekne. Widzialyscie reklme corn flakesow? Ze niby teraz sa bez glutenu! A wczesniej byly??? Od kiedy mąka kukueydziana ma gluten? Co za sciema i oszustwo
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Dostaje mieszane mleko te na kolki i te zwykle hipp ...moze go zasyci bardziej....wczoraj jak przyszlam ze spaceru takie larmo zrobil o mleko ze az sie zanosil :/ musialam robic na szybciora mleko i jak glodny to cwaniak wola meeeee
Ann co to za kiecka ? Masz szczescie hehe tez tak chce
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Zancik kciuki trzymam i nie puszczam żeby sie dobrze fasolka lub groszek zadomowiła czuję że mamy kolejne czerwcowe dziecko
Gwiazdka wracajcie szczęśliwie do domku razem
idę doczytać bo wczoraj mnie ścięło po południu na 2 godziny to chyba ta luteina na mnie tak działa a potem w szafie że szkłem porządek chociaż zrobiłam bo lenia mam niesamowitego
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Zancik ja jestem pewna, że to ciąża u Ciebie, tym bardziej jeśli temperatura się utrzymuje wysoka też tak miałam
Ja tak samo z testem poleciałam od razu do Męża jejku Dziewczyny wydaje mi się jakby to było wczoraj, a tu za chwile połowa ciąży minie w szoku jestem, strasznie szybko mi to leci.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
moofka mesy Maks ważył 5140 jak miał prawie 7tyg , teraz 6-7kg już będzie miał jak nic !
joanna testuj dalej choć mi się wydaje że wczoraj ciemniejsza kreska była niż dziś hmmmm ale to pierwszy cykl więc się nie przejmuj tylko testuj, działaj i zobaczymy co dalej.
Agni spodnie to S/M mam do opchnięcia hahaha A torebkę sama bym jakąś kciała nową całkowicie Polę odstawiasz od mleka Twojego? czy źle zrozumiałam??
betka dobrze że dobrze się czujesz :* A co do bety to niemam pojęcia ale chyba najważniejszy jest wysoki przyrost po tylu dniach hmm?
Malinkowa witaj i czekamy na malinki Owu i ciążowe oczywiście Fajną masz rozpiskę wszystko elegancko widać
Zrobiłam dzisiaj porządek w ciuchach Maksa i cwaniak ma tego więcej niż ja i emek Małych cała reklamówa już a 62/68 wyciągnęłam do szafek i stwierdziłam że kuwa już nic mu nie kupię No chyba że na 74 wzwyż Także apeluję do przyszłych mamusiek nie szalejcie za bardzo bo Wam dziecię nie wychodzi w tym
zancik ja też tak po cichutku myślę że będziesz czerwcowa
Wgl katar mam kuwa i Maks też Pogoda paskudna........ a ma być jeszcze gorzej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aggi ja Patrykowi kupuje juz wieksze czekam az sie zaczną wyprzedaze
Macie grubasa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mesy fajniutki jest a jaką minkę walnął
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
GWIAZDKA BETKA AGNI dziękuję za pamięć
Ferr jak Kuba sie sprawuje ? kończysz wyprawkę czy już wszystko gotowe?
Julka i jak z tymi szwami u ciebie ? na prawdę masz pecha dobrze ze Wojtuś chociaż grzeczny
Mesy nie załapałam się na zdjęcie Patryka w kołysce a na tym zdjęciu to kawał chłopa ale nie mów że to grubas bo wszyscy będą tak mówić a to nie prawda minę ma jakby się na ciebie obraził
Ann to jest ta Natalka która miała słabo przybierać na wadze ? super się uśmiecha i ta druga bródka mnie powaliła
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gwiazdka ale z Antka przystojniak kawał gościa w czpeczce już
Ada ty masz już taki brzuś to już połowa ciąży nie wierzę ale ten czas zasuwa
Majka ty m powiedz co twój paluch mówi o moim brzusiu bo usg wysiada a ja ciuszki chcę kupować
Dag macie duzego psa bo do tej ślicznej pannicy mnóstwo kawalerów będzie przychodziło
Martyna ja też uwielbiam meble skręcać pozytywne myślenie dużo daje
Aggi ty chyba całe zapasy wydajesz ale wiesz rok to by mogły poleżeć bo coś twój mężulek wspominał o staraniach
Porto trzeba było tak od razu mówić że Olgi to fajne dziewczyny i nie że mi sie nie podoba ale Jaśmina chociaż moze dziwne to mi sie spodobało ale z mężem sie nie mozemy dogadać i póki co nie wspominam tego tematu ja swojego imienia też nie lubiła a teraz może być jak najbardziej dzięki za serniczek ale wolałabym foto twojej ślicznotki
Chudzinka @ przylazła ?
Meli ładny już masz brzuszek i taki podobny do mojego jak dzidzia jest ułożona u ciebie bo u mnie pośladkowo a wczoraj to lewą stroną chciała mi wyjść zakupy super też muszę zacząć bo nie ma co sie oglądać
Malinkowa witaj z nami na pewno w ciążę zajdziesz bo tu tyle fluidów ciążowych że szok
Joanna zamów testy na allegro będzie taniej mi te apteczne pokazywały zawsze 2 kreski tak jak bym cały cykl była przed owu
Agni i tak długo wytrzymałaś podziwiam
Zancik pokaż wykres z tempką
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mine taka ma bo pojadl a matka kaze odbic nie cierpi tego najchetniej zaraz po jedzeniu by poszedl spac
Z tym mowieniem gruby to fakt... mowilam tal na T swojego czasu jak mial nadmiar kg i tak juz zostalo hehe
Zancik a jak dzis test ?
Aggi to Maks tez taki kurde grubasek hehe ale co sie dziwic jak to samo powietrze buhehe
- Malinkowa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
aggi tabelkę do testowania podpatrzyłam właśnie na tym forum, jak jeszcze nieśmiało czytałam początkowe posty, aż w końcu odważyłam się upublicznić moje starania.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
zancik nosz kurka nie możesz mieć jakiejś spsutej partii testów leć na betę koniecznie! ja ze swoim pierwszym testem przyleciałam na foruma do Was a mąż się dowiedział kilka dni później po kolejnym bardziej widocznym - bidny okurary nosi to chciałam mu ułatwić
Agi weź przekaż temu chłopcu z lipcówek że niezły żarłok z niego
Ann pochwal się koniecznie sukienką reklamy płatków nie kojarzę ale ogólnie wydaje mi się, że teraz ludzie się trochę świadomiej odżywiają i może dlatego takie info dali
Ada w ciąży Ci czas szybko leci a zobaczysz po porodzie w weekend cofamy zegarki o 1h a ja bym chciała cofnąć duuuużo więcej
mesy w hamie dużo czapków było w niezłej cenie, ja wzięłam Zośce zimową w komplecie z rękawiczkami za 25 zł Patryk nawet z taką miną jest słodki
melduję, że u nas jutro od 8 rano kucie ścian sama bym z młotem polatała i porozwalała