- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Ada też mam takie samo zdanie bluzeczki i kaftaniki wiecznie się podwijają, dopiero dla siedzącego dziecka są ok
Monique bidulinko do kłucia staraj się mieć ciepłe ręce, lepiej będzie krew leciała
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Ann ja już kończę powoli chowanie ubranek na 62 Chyba z mlekiem Zuzia mi wysysa mózg, bo się zastanawiam o co chodziło z tym pytaniem. Ale już wiem muszę zgrać jakieś fotki na kompa z telefonu i Wam wrzucę
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
zancik wykres obiecujący bo spadku póki co nie ma
mesy takie koksy z nich haha
Malinkowa nie ma co się ukrywać tylko prosto z mostu Ale ciiiiiiii ja też najpierw podczytywałam zanim się ujawniłam
moofka kipi z ciebie nienawiść oj nieładnie nieładnie
Ada fajne ciuszki co do kaftaników to ja ubierałam na body z krótkim rękawem jako taką cienką 'bluzę' Pod śpiochy nie ubierałam bo się podwijają. Moim faworytem są pajacyki i body rozpinane na całej długości. Z początku zakładanie ciuszków przez głowę to makabra także lepiej wziąść to pod uwagę jak Maks był malusieńki to numer jeden w naszej garderobie to były body+półśpiochy+kaftanik na górę lub body z długim+śpiochy , a do spania pajace:)
Maks też dzisiaj tak zrobił Agni po same pachyyyy masz pomysł na hamowanie laktacji? czy idziesz prosto po tablety? Ja najpierw wyhamowałam naturalnie, o dziwo udało się ale nie tak do końca (dwa miejsca na cycach nadal się buntowały i twardniały ) teraz biorę tablety i święty spokój na amen uffffffff przynajmniej już mnie nie przewieje.
Porto bo sobie nagrabisz Dawaj Zuzkę ! dopiero chowasz 62??????? Maatko kruszyneczka z Zuzki , Maks już 68 niemal nosi grubcio jeden
moni biedna trzymaj sie
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Ann - daje ręce pod ciepła wodę, masuje, a i tak słabo leci, z niektórych palców wcale
ooo Ada dobrze, że mi przypomniałaś, bo też miałam dziewczyn zapytać. Myślę, żeby kupić kombinezon - śpiworek, ponoć łatwiej z tym niż kombinezon maleńkiemu dziecku zakładać. Jaki rozmiar wziąć? Chyba 62 nie? I czy ta dziura na dole to jest wycięcie na pasy, bo chciałabym taki żeby dało się bez problemu zapiąć do fotelika.
www.smyk.com/cool-club-kombinezon-dziewc...ubranka-dla-dzieci-p
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Aggi no Zuzia niby z 8 kg waży ale ja nie lubię jak na niej ubrania wiszą, więc chodzi w takich "dobrych" poza tym jak nie wiszą, to jest cieplej no już z 62 wystają jej nadgarstki z niektórych 68 też, więc głównie chodzimy już w 68 i 74
Ja najbardziej lubiłam Zuzi zakładać półśpiochy i body w ciągu dnia. I polecam całe rozpinane, bo wkładane przez głowę to ciężka sprawa. I piżamki pajace są najlepsze a nie znoszę śpiochów. Teraz zakładamy legginsy i body
Aggi nie wiem czy widziałaś na fb Ci pisałam o tym odciąganiu odkurzaczu do nosa. Zuzia miała katar i cały czas furgoliło jej w nosi nawet jak mężu odciągał aspiratorem z Canpolu. W końcu się wkurzyłam i pojechałam po Katarek. Ile myśmy gluciorów wyciągnęli i to zaczynały się robić zielone bo tyle zalegały i w 4 dni było po katarze. I jeszcze często psikaj solą morską. Sorki za taki szczegółowy opis no ale samo życie
edit
Monique mi to nie wygląda na dziurę na pasy. Bardziej jak na szybki dostęp do nóg bo na pasy to jest takie poziome małe rozcięcie.
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Zancik temp ładnie się trzyma. kup może apteczny test ciążowy
Ada super zakupy
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Zancik nie nastawiaj sie tylko czekaj
Agni ale golasa nam wstawiłaś Natalka mówi jaka ładna Pola i w pełni sie z nią zgadzam wielka ale to już prawie 4 miechy
Porto co za pytanie czy chcemy foto choremu sie pytają a zdrowemu dają
Ann czekamy na foto sukienki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moni biedulo to ci sie narobiło pewnie ze strachu przed bólem krew nie leci bo ciało zalęknione aż tyle razy musisz mierzyć masakra mam nadzieję ze obejdzie się bez insuliny ja mam skierowanie na glukozę idę jutro lub we wtorek i mam zamiar zrobić nie po dwóch godzinach od wypicia tak jak zlecił lekarz tylko na czczo po godzinie i po dwóch bo tak podobno najlepiej więc dopłacę parę złotych ale niech będzie porządnie zrobione i oby sie przyjęło kombinezon super ale co to za otwór to nie wiem
Aggi to musisz się z planami pospieszyć żebyś coś ode mnie skorzystać
Meli trzymam kciuki na pewno będzie dobrze a na zbijanie wagi przyjdzie czas
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa