BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #935870 przez betka81
Julka fajny Wojtuś, taki słodziaczek, uwielbiam takie dzieci. Wpadaj częściej i napisz co u Was. Oby wszystko było w należytym porządku.

Ula no niestety i najgorzej jest popołudniami i wieczorem. Też się dziwię bo przy Idze dopiero w magicznym 8 tygodniu a tu w 6 ale na czerwcówkach dziewczyna już pawikuje, wiec .....cóż....

Joanna dziękuję, przydadzą się :blush:

zancik czekam na jutrzejszą relację

dobranoc mykam bo późno!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #935872 przez Ada2424
Betka kochana jutro fotki Ci prześlę bo dziś już padam i mykam spać. Ja też mdłości miałam bardzo szybko ale konkretnie od 9tc się zaczęły takie silne, wcześniej tylko chwilowe i delikatne.

Dobranoc

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #935874 przez Pinezka
Zancik - jutro mierzysz temp i zdajesz nam relacje i nie uprzedzaj faktow i nie strasz nas, bo na jeza pojdziesz :pinch: ;)

Julka - Wojtus sliczny :)

Betka - u mnie tez sie mdlosci w 6 tyg zaczely

Monique - dzielna jestes z tymi pomiarami :kiss: Ja do gina ide za tydzien i pewnie mi glukoze i badanie krwi zleci...

10 lata 2 miesiąc temu #935882 przez natkka
nie znoszę wstawać jak jest ciemno za oknem, ale czas przy śniadaniu umila mi czytanie Was :)
julka - Wojtek super, trzymamy kciuki za Wojtusia w poniedziałek;
Podziękowania: julka

10 lata 2 miesiąc temu #935884 przez mesy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #935885 przez ann-sunshine
Dzień dobry

Julka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Betka współczuje ciężkich początków ciąży

Natka tez nie znoszę wstawać po ciemku. W ogóle nie cierpię zimy bo po pierwsze jest zimno a po drugie ciemno i taka konfiguracja mnie dobija.

Moje starsze ma dziś bal jesienny i cudem udało mi się ja przekonać do czerwonej a nie zielonej sukienki bo miały się kolorowo ubrać.

Zoi co do smoka to chyba lepiej niż piąstki i paluszki Ponoć można bez problemu odstawić jak dziecko ma 3 miesiące, a jak się tego nie zrobi to dopiero ok 1,5 roku jak zęby w większości wyjdą. Z rocznym dzieckiem już podyskutujesz i przekonasz że smok tylko do zasypiania, uspokajania. My Marcie zabraliśmy smoka z dnia na dzień, pierwsze zasypianie było kiepskie bo darła się ok 40 minut ale następnej nocy już wcale. Potem tylko jak była zdenerwowana to sobie o nim przypominała lub jak inne dzieci miały. A teraz jak beczy to pcha jednego palucha do buzi - taka potrzeba

Milego dnia
Podziękowania: julka, zoi

10 lata 2 miesiąc temu #935888 przez zancik
Dzień doberek :) Niestety kobietki dziś już pojawiła się krew,więc @ się rozkręca :( tempka 37,0.

10 lata 2 miesiąc temu #935892 przez natkka
ann-sunshine - mnie w zimie dobija to, że jak wychodzę do pracy jest ciemna noc, jak wracam z pracy jest ciemna noc i przez całą zimę z rzadka widuje słońce :( i masz rację, że ciemno i zimno to fatalne połączenie - solidaryzuje się w niechęci do zimy.

zancik - na sarajewo, a ja już liczyłam że dasz dobry przykład dla świeżynek (czyli mnie), że te forum ma jakieś magiczne moce i będzie bejbe

10 lata 2 miesiąc temu #935894 przez zancik
natkka no niestety :( może w tym cyklu się uda ;)

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #935896 przez MARI
Dzień doberek :) ale dziś znów ponuro za oknem , natomiast z wami dziewczyny od razu weselej :laugh:

BETKA trzymaj się :)

ZANCIK kurcze już już miałam gratulować :( następnym razem się uda

Miłego dnia kobietki

10 lata 2 miesiąc temu #935899 przez majka1987gnoWlkp
Ale ujowa pogoda.....
Bry wszystkim.
Witam nowaw koleżankę.
Aggi to będzie bal..
Mesy ja skladalam wniosek 30 września. Decyzja teraz a odbiór w poniedziałek :-D wyszło nam ze spłatą. Za wrzesień łącznie 3100.... 2x1000, 2x 400 i 2x 77 ;-) normalnie z kraju uciekać
Dzieci forumowe boskie... A jakie już duże... Ja swoją pannę ważę 29 bo będzie szczepiona...
Julia nam położna kazała dopajac Misie herbatka... Bo lepiej wyplukuje wątrobę, moja Misia tez tak spala po 4-5-6-7 godzin... A i żółta. Przez 5 tygodni była. I jest ok. U Was też na bank będzie dobrze. :-*
Coś jeszcze chciałam ale nie pamiętam....

Czytam ostatnio po 170 postów i nie jestem w stanie spamietac wszystkiego... Ale nie mam czasu siedzieć. Na forum... Bo Misia zaczyna domagać się uwagi i jeszcze Tosia.... Ehhh domowe przedszkole..... :-) ale tego chciałam..... :-D mini składanka muzyczna. :-D

[/url [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #935900 przez majka1987gnoWlkp
Zancik. Tem wyższa... Cień na testach... I krew... Ja bym mimo wsio poleciła Ci zrobić betę... Bo bywa różnie. Sama w szpitalu byłam w 7 tc bo plamilam a ile jest mam co krwawilo.... Kochana taka moja rada

[/url [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #935908 przez mesy
Majka za co to te 3100 ? Jesli mozna wiedziec ? :P sie pytam bo moze nam sie uda pokombinowac :P

10 lata 2 miesiąc temu #935912 przez zancik
Mari no nic sie nie poradzi :( nie ten cykl to moze nastepny :) teraz juz wrzucam na luz i jak juz to test zrobie dopiero w ostatnim dniu spodziewanej @ na pewno nie wczesniej ;)

10 lata 2 miesiąc temu #935919 przez zoi
Dziewczyny rady przeczytalam dziekuje:*nie mam czasu nic pisac bo terrorystka skonczyla jesc;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka