BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #935922 przez majka1987gnoWlkp
Mesy becikowe państwowe, becikowe z mopsu, 2x rodzinne po 77 i 2x wyvhowawcze. Bo. Mój mąż na wychowawczym ;-) na Tosie ale to nie do opisu na forum ;-)

[/url [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #935926 przez mesy
Majka napisz mi na priv ;)

10 lata 2 miesiąc temu #935931 przez zancik
majka dziękuje za radę,ale mam bóle miesiaczkowe jak zawsze w pierwszym dniu @ do tego piersi przestały boleć,więc na pewno to małpa :angry:

10 lata 2 miesiąc temu #935944 przez Ada2424
Witajcie :) matko co za paskudna pogoda :angry: ja też nie lubie jesieni i zimy. Przeczytałam posty, ale kurcze skleroza ciążowa mi się włączyła i nie pamiętam co komu chciałam :whistle:

Betka fotki za chwile Ci wyśle.

Zanick aż się wierzyć nie chce, że się nie udało bo wszystko na to wskazywało, no ale nie ten cykl to następny ;)

I więcej już nie pamiętam co chciałam...

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #935947 przez zancik
Ada pewnie,że nie ten cykl to następny ;) Wczoraj mi było troszkę smutno ale dziś już jest ok :) jestem pozytywnie nastawiona :)
A co do jesieni i zimy to ja też nie lubię :angry: Nic się człowiekowi nie chce a jeszcze jak pada albo jest duży mróz to już w ogóle katastrofa :woohoo:

10 lata 2 miesiąc temu #935954 przez aggi
dzień dobry !

zancik spadek to spadek nie wazne czy 1 kreskę czy 4 :) no cóż musisz czekać ja tam nic nie widzę na tym teście ale póki temperatura wysoka to jest OK :) a jeśli nie ten cykl to nastepny nic straconego :*

Porto
co to za odkurzacz ? :P hahah . Ja odciągam aspiratorem i zawsze coś wyciągnę. sprawdziłam na all i mam podobne z BabyOno aspirator taki do wciągania :) kochana Zuzka :)

ulka hahaha spokojnie jeszcze trochę czasu mam :D

gwiazdka w domu najlepiej :* mi też S nic nie dał :P a co miał dać? :P

moni ja miałam robioną po godzinie i po dwóch a to dlatego że właśnie lepiej zinterpretować wynik. Ja po 2h ledwo mieściłam się w normie max.

joanna
mi się wydaje ze 20.10 najmocniejszy test był ale ciągle negatywny no ale sama nie wiem te teraz jakies bladziny są.. może się mylę :P nie wiem już sama :)

mesy Maks też robi zielone i jest OK - to podobno wina żelaza w mleku. Póki nie boli brzuch i nie męczy się to jest ok. No i Maks robi jedną kupę na dzień. A herbatkę i wodę to uwielbia tak jak Patryk.........

zoi lepiej dać smoka niż pozwolić ssać paluszki - odkształcić się mogą tak samo jak dziąsła :( Maks na szczęście ssie smoczek ale jak zaśnie to mu sam wypada

betka cudowna beta :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss:

julka tylko się nie denerwuj wiem że łatwo powiedzieć ale stres nie jest dobrym doradcą. A z Wojtkiem napewno będzie OK wszystko :kiss: :kiss: kochany jest :* przy żółtaczce strasznie senne dzieci są i słabe - tak mi mówiono w szpitalu. Ann ma rację jest dokładnie tak jak napisała

majka bogata kobito Ty :whistle: :whistle: :whistle: :evil:

co u gosi naszej? ktoś coś? gosia melduj się !
Podziękowania: julka, zancik

10 lata 2 miesiąc temu #935979 przez aggi
ej laski Maks tak kopie w przewijak że chyba będę musiała mu łóżeczko obniżyć :blink: normalnie dzisiaj na prostych nogach w niego cisł i aż się podnosił :blink: i do tego ta szydercza mina jakby wiedział że broi....... :pinch:

10 lata 2 miesiąc temu #935985 przez zancik
aggi musi Maks troszkę pobroić :P

10 lata 2 miesiąc temu #935990 przez Anabelle
zancik to teraz naprawde beta bylaby dobra, żeby zobaczyć jaka jest wartość, czy maleje, czy rośnie, no i dla gina musisz mieć jakiś dokument żeby sprawdził jak tam wygląda endometrium itd jeśli ciąża była i próbowała się gdzieś usadowić.

10 lata 2 miesiąc temu #935993 przez zancik
Anabelle niestety nie mam jak się dostać do szpitala,żeby zrobić bete :( poczekam jak się skończy @ i pójde do ginka zobaczę co on mi w ogóle powie ;)

10 lata 2 miesiąc temu #936002 przez ann-sunshine
o rzesz kurka :blink: zima idzie :evil: uszy i dłonie mi zmarzły :whistle: i chyba z trampek na inne buty muszę się przesiąść.

Ej no jaki czad, poszłam do mięsnego po mielone i babka mieląc stwierdziła że mięso świeże nie jest więc mi inne zmieliła :ohmy:

10 lata 2 miesiąc temu #936008 przez zancik
ann oj tak dziś jest zimno jak cholera byłam też w sklepie to zmarzłam jak nie wiem :( Ej to dobra ta babka już by chociaż tego nie mówiła :woohoo:

10 lata 2 miesiąc temu #936028 przez martyna_z
Ula Szymonów mamy 2, nie jest to bardzo popularne imię, Jaśminki nie znam żadnej. Najbardziej popularna jest Lenka.

Julka, Wojtuś śliczny. Trzymam za was kciuki, będzie dobrze.

Zancik no niemożliwe, a może jednak? Ja bym bete zrobiła.
Podziękowania: julka

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #936050 przez mesy
Ulka - masz ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A tu macie szczęśliwe dziecko :P

Podziękowania: julka, ulka1983

10 lata 2 miesiąc temu #936053 przez Pinezka
Zancik - ja też byłam przekonana, ze to ciaza :O Może biochemiczna była?

Wy na zimno narzekacie, a ja po ostatnim spadku temp uroczyście dziś sezon rajstopowy zaczęłam, a tu kurna 30 C znowu :S znienacka. Czekam po dzisiejszych zakupach (dzień wolny, juhu) na autobus i sie gotuje :S
Kupiłam sobie wreszcie nowe większe staniki, bo mi piersi juz wszystkimi stronami z dotychczasowych wychodzily, i wygląda na to ze z dużego C dobilam do E/F. :O Aż strach pomyśleć ile będzie jak sie pokarmem wypełnią :O

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka