- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia przeliczyłam swój wynik na twoje jednostki ( teściowej lekarz zawsze jej przeliczał ) i na czczo mam 79,2 , po godzinie 212,4 norma do 180 , a po dwóch godzinach 174,6 a norma poniżej 140 tak jak piszesz no nic zobaczymy co lekarz na to ... a ty powtarzałaś badanie czy lekarz od razu zlecił badanie cukru i dietę ?
Meli wiedziałam ze będzie dobrze Kacperek będzie zdrowym chłopcem
Joanna super doczekałaś sie wreszcie malinek teraz działajcie a my trzymamy kciuki żeby sie udało
Moof ja słodyczy nie jem bo mnie nie ciągnie do nich jak już to kawałek ciasta ale też nie za często
Ann zobaczymy co to będzie ale wolałabym przejść do leczenia niż powtarzać bo przeciągnie sie to o jakiś miesiąc co najmniej
Zancik ale @ wyrolowała nas wszystkie następny cykl jest twój zmierz jutro tempkę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Ann u nas już nie ma czterech kątów
martyna trzymamy kciuki ale proszę się nie nakręcać! a na senność to jeszcze przyjdzie czas
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
martyna ja też trzymam kciuki
moof kurde i jak się czujesz z krótszymi włosami? Ja też miałam kiedyś włosy do tyłka i ściełam do ramion nawet mam jeszcze do tej pory tego ściętego warkocza Właśnie a jak tam remont?
Ula no zrobiła nas @ w balona ale jestem pozytywnie nastawiona na dalsze działania tempka spada dzis juz 36,8
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zancik daj trochę słoneczka bo u nas szaro do włosów muszę się trochę przyzwyczaić, łaskoczą mnie w szyję
A co do remontu to zaraz spróbuję wstawić jakieś foto żeby dać Wam pogląd na rozmiar rozpierduchy
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ula po przeliczeniu to ci sporo ponad norme wyszlo chyba nie masz co sie ludzic i dieta bedzie na pewno. Z insulina pewnie poczekaja i sprawdza jak na diete reagujesz
Moof konkretna rozwalka
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Moof - masz jakieś sprawdzone śniadania po którym miałaś niski cukier? Niezła demolka
Joanna - wygląda, że już pora działać
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Anabelle napisał: O to po mnie nawet.
Ja mam na polowkowe umowić sie miedzy 3-7 listopada.
Pewnie dlatego też, że ja miałam tydzień temu wizyte i usg a Ty dużo wcześniej ogólnie raz na 4 tygodnie chodze bo tak gin mi terminy wyznacza, mówi, że nie ma powodu częściej bo wsio ok jest
Moff rozpizdziel ładny widze aż mi się przypomniało jak jeszcze niedawno u nas tak wyglądało.
U Was słoneczko a u nas 3 dzień lipa, zimno, mgła i pada brrr nie cierpie jesieni.
Dziewczyny tak czytam o tej cukrzucy i aż się boje tą glukoze robić żeby tylko u mnie nic nie wyszło, ja słodkie uwielbiam przed ciąża i teraz też sporo jem słodkiego. Póki co nie dostałam jeszcze skierowania do jej zrobienia, ale pewnie po wizycie w listopadzie dostane
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Jak robiłam remont to tez to tak wygladalo eiec niezazdroszcze sprzatania.
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
MOOFKA ale rozpierdal też tak miałam niedawno, no ale aby było pięknie musi byc najpier syf
Miłego dzionka
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zancik dzięki za słonko, niedawno dotarło
Mari musi być pięknie
Monique napisze Ci później na fb co jadłam, muszę sobie przypomnieć jak Ci skacze po śniadaniu to może idz na spacer po zjedzeniu to spalisz więcej cukru. Ja jak już wyczaiłam po czym mi bankowo cukry nie skaczą to odpuszczałam pomiar jak znowu coś takiego jadłam. Na czczo też po czasie mierzyłam co trzeci dzień jak przez miesiąc mi zawsze w normie wychodził pomiar.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jesienna Zośka na odkrycie nowej strony uśmiech dla cioteczek forumowych
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
a ja Was czytam ale nie pisze bo jestem niefajna oooo odkąd wróciłam ze szpitala ciagle sprzątam!! Dostałam jakiejś obsesji i ciagle latam na ścierce wszystkim się obrywa Kręgiel to już mi zaczął z domu do garażu uciekać, Leon jak mnie widzi spiernicza jak mały szczurek a ja chodzę i krzycze ze ciagle balaganiom
Cała wyprawka zrobiona, poprane, poprasowane, kącik Kuby gotowy czeka na rezydenta
Podczas wypisu dr w szpitalu rzekł " do zobaczenia za 1,5 tyg" powiedział ze góra 2 tyg nam daje w to mi graj w sumie bo mnie tak zebra bolą ze chyba mam je połamane, bez kitu
Miałam nie narzekać cenie, za chwile mnie tu zlinczujecie, ale kurierska nie śpię!!!!! I to przestaje być już fajne, bo odkąd jestem na chacie to od 3 rano sprzątam, robię pranie, kąpie się i sama nie wiem co jeszcze.... Przestałam już pic kawę, nikłe czasami bo myślałam ze to to...ale nic to nie dało
Po szpitalu wróciłam i rycze ze chce cc tak się boje sn ze aż się trzęsę na sama myśl
W ogóle jestem cała poirytowana tym całym zamieszaniem koło mnie teraz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A wszyscy narzekają na szpitalne żarcie, a Kuba na nim przybrał ślicznie, w poniedziałek ważył 2555 a dzisiaj na 20.30 mamy wizytę ciekawe co Dr Cud wyliczy ? Chyba zagaje go o cc
Wszystkie dzieci nasze cudne, Perunia fakt cały Stary ,sorry Agnii syn będzie Twoja kopia
W ogóle to Kuba będzie fajny i dzeczny i uśmiechnięty jak Patryk bo toz to kuzyna z testu są a to zobowiązuje
A Sofija to laska i mała kokietka , i ma super wypasionej emu <3
Wojtula,Antecki wszystkie nasze dzieci no do schrupania;))
, jak ja się w szpitalu napatrzylam na te małe baki co do domu wychodziły to coś mi się zda ze same za duże szmaty dla Kubasy mam
Aj sorry za błędy, słownik w tablecie nie chce współpracować ze mną
Eej ,widzicie mój suwaczek !!!!!!
Dzisiaj chyba Kregla wygrzmoce może coś zadziałam a i mi upuściła się tego napięcia z doooopki