BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #936500 przez ann-sunshine
Dobry wieczór

Ja tam do niczego nie namawiam i do niczego przekonywać nie będę, ale ja też z tych co chciała sn i za pierwszym i za drugim razem (a za drugim gdyby miała być cc to bym chyba w depresję wpadła).

Gwiazdka czyli zabrakło ci jednego rodzaju ciuszków? A inne dajesz rade wykorzystać. Antek uroczy.

A Patryka to ja sobie dla Natalki zaklepuję.

Joasia wg mnie wczorajszy test owu był pozytywny a dziś już kreska blednie i to jest prawidłowo, tzn że w okolicach wczorajszego testu +/- 48 godzin była owu.

Ula trzymamy kciuki za jutro. A paski do glukometra można sobie w aptece dokupić, to chyba nie jest jakiś powalający koszt? Czy jest?

Joasia wczoraj dziś i jutro

Ula ale ty bliźniaków nie masz przecież. Córka mojej kuzynki w obydwu ciążach miała cukrzycę i to poważną i ma dwójkę zdrowych dzieci, starszy tylko okularki nosi, ale to chyba związku nie ma.
Podziękowania: ulka1983

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #936505 przez ulka1983
Ann z tego co sie orientuję to paski sa na recepte i nawet rodzinny jak nie ma się potwierdzonej cukrzycy to nie chce ich przepisywac : :angry: no nie bliźniakow nie mam ale wiesz rodzic w 34 tygodniu ciazy mi się nie usmiecha ;)

10 lata 2 miesiąc temu #936507 przez Ada2424
Ula tak tak są na recepte bo moja babcia też kontroluje u siebie i jej rodzinny przepisuje tyle że ona tabletki na cukrzyce bierze bo ma lekko podwyższony cukier, ale te paski ponoć wcale do tanich nie należą i jeszcze jakiś dziwny okres czasu mają po otworzeniu pudełeczka :whistle:

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #936515 przez ferritka
B) Mesy ja to wciąż liczę i trzymam się wersji, ze przelece przez poród jak Ty :blush:

Joasia, ej ja to mam teorie ze zadziałać można zawsze, poprawić należy i nie zaszkodzi B) testy testami ale fun musi być ;)
Wiec dosiadło rumaka i się nie zastanawiam, bo krechy są widać a ja nigdy malin malinowych nie miałam a owu była, wiec wiesz :cheer:

Mesy, Patryk to czadowa chłopak i już sam się fryze zaczesuje :woohoo:

A my po wizycie, ech powiem Wam ze Dr cud to agent jest i się zapytał czy się dużo nasłuchałam :woohoo: on to ja mu ze kurefka chce cc....a on mi ze nie ma u mnie wskazań :huh: myśle się " perdolisz a ivf " :whistle: a on mi ze w niektórych przypadkach owszem ale u mnie nie widzi potrzeby...on kufa fajnie...będzie sn a ja się sesram chyba do tego czasu ze strachu...wiem wiem cc wcale nie jest fajne, ale no :huh:
Kuba waży 2700 :woohoo: a ja przekroczyłam magiczne +10 ...no to czekamy na rozwój spraw

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 2 miesiąc temu #936520 przez ulka1983
Ferr trzymaj się tej wersji bo dobra jest :laugh: ej Kuba to mały w sam raz na sn bo moja Natala to miała 3700 i jeszcze się lokciami rozpychała bo pośladkowy poród był :P czekamy razem z tobą :)

10 lata 2 miesiąc temu #936525 przez monique1983
Do mojego glukometru paski na receptę 12 zł, a bez recepty koło 40 zł za 50 sztuk.

10 lata 2 miesiąc temu #936529 przez moofka
ulka to ja też Cię pocieszę - Zośka urodziła się zdrowa i trzeba ją było wykurzać z brzucha :)

ferri kurka dasz radę! Kuba wagowo dobry do rodzenia będzie B)

moje paski do glukometru kosztowały tak samo jak monique napisała.

10 lata 2 miesiąc temu #936532 przez Ada2424
Pytałam mame ile babcia płaci za paski bo mama jej leki zawsze wykupuje to mówiła że 45 zł :ohmy:

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #936535 przez Chudzinka
Ja znów na szybciora - Ula zalało, zalało :) Ale nic się nie dzieje, ja wiem, że kiedyś mamą będę ;)
Moof - wypieraj wypieraj, a ja znów Ci przypomnę, że się urlopować będę :P Bo się muszę tym tłumaczyć, bo przez przygotowania nie mam czasu na nic, dlatego czytam, ale nie mam kiedy usiąść napisać.
Buziaki!

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #936541 przez gwiazdka2014
Uwaga narzekam

M mnie w nocy tak wkurzył ze powiedziałam mu ze nie chce z nim więcej dzieci. O 3:20 grzałam malemu mleko i on mógł przejąć pałeczkę i dać mi się wyspać to nie, samolub myśli o sobie... Oficjalnie jestem obrażona. Wygodnis spi w drugim pokoju, żebyśmy go nie budzili, on ciężko pracuje, inaczej to sobie wyobrażałam. Zawiodłam się...
:-/ ale jestem wkuwiona....
1go przyjeżdża jego przyjaciel i chciał z nim wyjść na piwo = impreza NIECH ZAPOMNI.
Dziewczyny szczerze to mi się wyć chce, już nie daje rady mały co dwie godziny domaga się jedzenia :'( mam dola

I jeszcze czuje się taka mało atrakcyjna.

Gosia??? Adres mam dla ciebie szczęśliwe testy...

10 lata 2 miesiąc temu #936542 przez gwiazdka2014
Dupa

10 lata 2 miesiąc temu #936543 przez gwiazdka2014
Wkurzona

10 lata 2 miesiąc temu #936550 przez ann-sunshine
Są różne glukometry w sensie modele i mają inne paski? Tak strzelam.

Gwiazdka przytulam :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 2 miesiąc temu #936558 przez ferritka
Dzień dobry B)

Gwiazdka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
póki co Kręgielnię mówi ze będzie kąpać i wstawać w nocy...zobaczymy ;)

Leon dostał dzisiaj karę...on tak szalał w nocy myślałam ze sypialnie rozniesie ..latał, skakał i najgorsze wszystko lizal to go wywalilam drzwi mu przed nosem zamknęłam i od 4 do 8 siedział i mialkolil ,aż się cały posmarkal i na domiar złego poszedł i zrzucił w łazience mydelniczke i się potlukla... Nie wiem co on taki dzik nocny :blink:

Dzisiaj obiad u nietopery :whistle: aaaaa :evil: Mama Mooffka masz ta ścianę gdzieś to ja swoją nietopere tam dorysuje :blush:

Ej, a może powinnam zacząć pic już te liście malin? Jak myślicie, Piła któraś??

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 2 miesiąc temu #936567 przez mesy
Ferr ja pilam. ..tj pic na wode :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka