- Otrzymane podziękowania: 92
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- gwiazdka2014
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258

gwiazdka musicie zdecydowanie pogadać i ustalić co i jak. ja sama chciałam żeby mój był w miarę wyspany do pracy ale tak czy siak mi pomagał. w weekend zostawiałam Zośkę z tatusiem i szłam na ploty albo zakupy żeby się trochę oderwać od pieluch. jak mój chce iść z kolegami na piwo to przychodzi z miną kota ze shreka i jęczy "żonuuuuniaaaa..... czy ja mogę wyjść w piąteeeek"

ferri może Leon już czuje że Kuba w drzwiach stoi

gwiazdka a może po prostu za mało zjada?
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
gwiazdka2014 napisał: Uwaga narzekam
M mnie w nocy tak wkurzył ze powiedziałam mu ze nie chce z nim więcej dzieci. O 3:20 grzałam malemu mleko i on mógł przejąć pałeczkę i dać mi się wyspać to nie, samolub myśli o sobie... Oficjalnie jestem obrażona. Wygodnis spi w drugim pokoju, żebyśmy go nie budzili, on ciężko pracuje, inaczej to sobie wyobrażałam. Zawiodłam się...
:-/ ale jestem wkuwiona....
1go przyjeżdża jego przyjaciel i chciał z nim wyjść na piwo = impreza NIECH ZAPOMNI.
Dziewczyny szczerze to mi się wyć chce, już nie daje rady mały co dwie godziny domaga się jedzenia :'( mam dola
I jeszcze czuje się taka mało atrakcyjna.
Gosia??? Adres mam dla ciebie szczęśliwe testy...
Cóż pocieszę cie, że jeśli chodzi o samopoczucie, istną deprechę i wykońcenie to to minie - ja płakałam w połogu, też czułam się nie kochana, mąż nie rozumiał co ma robić, psychicznie wrak po porodzie byłam - ale to mija, hormony muszą się uregulować. Co do faceta, to mówiłaś mu czego oczekujesz? Albo jak coś robisz to co jak powiesz mu żeby podał X albo zrobił Y ?
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

dzisiaj czeka nas wizyta u teściów

pogoda śliczna, ale zza okna

ferr aha

gwiazdka ale kluseczka kochana z Antośka :*
S jak tylko z pracy wyrobiony przychodzi to pierwsze co do dziecka, na spacerze on, karmić on, przewijać on, kąpie też on i kładzie spać a w niedzielę wstaje w nocy i od rana się zajmuje a ja mogę się wyspać. ufffff czasem nawet czuję się przez niego zaniedbana serio bo on ciągle do dziecka

a ja Wam powiem że nie chciałam CC bo chyba bym tam zeszła na widok krwi i nożyków i w ogóle ta cała otoczka operacji

mesy zdolniacha ten Twój Patryk

joanna masz rację dzisiaj kreska bledsza. Może cykl bezowulacyjny? choć powiem Ci że ja takie kreski jak Ty wczoraj to miałam w trafionym cyklu a myślałyśmy tutaj z dziewczynami że nie było owu
ulka ale poemata strzeliłaś

julka tucz go tucz :* a naświetlanie super sprawa, dużo dzieciaczków na noworodkach miało i Maks też ale wystarczyly 3x2h i już był śliczny i wyszedł do domku

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- zancik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114

aggi trzymam kciuki za wizyte u nietopery

gwiazdka przytulam

- Malinkowa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja osobiście uważam że gdy będziemy rodzicami, to dziecko nas nigdy nie poróżni, ale podejrzewam, że życie wszystkie poglądy drastycznie zweryfikuje. Czy u Was kobietki były nerwowe sytuacje po pojawieniu się dzieciątka?
Ale dziś piękne słoneczko w Gda...
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
julka napisał: Zgadzam siez dziewczynami - Gwiazdka, musisz mu powiedziec czego chcesz, wydawac polecenia, ale tak, zeby nie odczul, ze to polecenia
ja tez jeszcze czasem rycze, nad swoją kurą, nad malym, czasem bez powodu... dobrze wiedziec, ze to normalne
.
Jakie to prawdziwe

Ja czasami dawałam zadania zagadki - faceci to lubią bo myślą że ameryke odkryli

Normalne

Malinkowa oczywiście.
Dopiero przy dziecku okazuje się jak dobrze do siebie pasują lub nie pasują rodzice

- natkka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 68

co do relacji z mężem po dziecku, to dużo moich znajomych mówiło, że po dziecku miały duży kryzys i pisały pozew rozwodowy, na szczęście obyło się bez rozwodów, więc ja nastawiam się, że nie jest to bułka z masłem, ale warto

Ja od dzisiaj zaczynam znowu testować, zobaczymy co będzie

- natkka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- natkka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- natkka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- majka1987gnoWlkp
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 105
Chudzina ja Ci Zazdraszczam weekendu najbliższego... Weź mnie ze sobą.... Uwielbiam góry....
Gwiazda co do mleka... Jest tak ze pierwsze mleko jest do napicia.. Z czasem jest tlustsze wiec jak Kartofelek juz Przysypia przy cycu rozbudzaj go by ciągnął dalej tego samego cyca.. Chyba ze serio czujesz ze ciągnie Ci z pleców bo cyc pusty. Po takim dłuższym cycaniu powinien się ładnie najeść. A jak mu mało będzie zaserwuj drugi cyc. Ale dopiero po konkretnie oproznionym pierwszym.. A mały silny chłopak.

Co do twojego M to serio polecenia muszą być klarowne ale nie rozkazy.. Mam podobnie ale nad tym pracujemy

Ferr nie pitol bo kopa w d dostaniesz.... Sn szybko pójdzie i zanim się obejrzysz będzie po wszystkim :-*
- Malinkowa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- MARI
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61

MAJKA dziewczynki są słodkie

NATKA owocnego testowania trzymam kciuki

GWIAZDKA ściskam, trzymaj się
FERI wierzę że wszystko ułoży się tak jak byś tego chciała, szybko i bezboleśnie

AGGI Maksiu zaczyna demolkę w łóżeczku

Ja dziś zaczynam obserwację owulki. Mam gości wieczorkiem, ale jakoś wyskoczę zrobić testa

- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

Tyle natrzepac

Która to sie Petunia dogadala? Gowniarz nie chciał spac, w końcu padła ale uziemila mnie na fotelu i wara ja odlozyc, wiec Was nadrobilam
Gwiazdką oj ja też wylam, długo niego mogłam się pogodzić z tym, ze nie mam już Poli w brzuchu
Ferri CC zajebista sprawa

Ej mowie dzis mężowi, ze chce rozwodu a on sie ze mnie śmieje

Btw jestem brązowo-rudawo-blond, leszcze mnie poprawka czeka

Jula Pola tez nie przybierała, mm poszło w ruch,co zrobic :/
Aggi Ty pytalas, narazie leków na zasuszenie nie biorę, sciagam 2 razy na dobę przy dobrych wiatrach 100 ml wytrzaskam
W ogóle dobry pomysł mi o odsunęły a cię, kupuje sobie ładny pierścionek z okazji narodzin Poli i juz to mężowi powiedzialam