BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #937039 przez zancik
majka bardzo fajny pomysł myślę,że chętni się znajdą ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #937042 przez MARI
MAJKA ja bym chętnie kupiła bo bardzo ładne :) ale najpierw postaram się o dzidziusia ;)

10 lata 2 miesiąc temu #937076 przez Asiaa
Mam cały "rok" postów do nadrobienia :silly:
nie wiem ile zajmie mi odpisywanie przy tak wolnym kompie :angry:

Meli brzuszek fajny :) niezłe łowy miałaś na zakupach :)

Malinkowa witaj :)

Mesy minka nieprzeciętna u Patryka :D i jeszcze te włoski mu tak sterczą na czubku głowy :D zdjęcia w kołysce fajne, a ten uśmiech na koniec :)) Julka dobrze pisała, powinnaś już go do szkoły zapisywać skoro już się czesze ;)

Moofka niezłe z tym rysunkiem przed demolką :D zaszalałaś ze ścięciem włosów, ale pewnie będzie Ci wygodniej :) niezłe gruzowisko ;) a uśmiech jak zawsze uroczy :)

Agni długaśna Twoja Pola jest :)

Monique na pewno dasz radę :kiss: nakłucie musi być z palca?może można z innego miejsca co by paluszki odpoczęły?

Porto pierwsza fotka rewelacja :) :kiss:

Betka faktycznie szybko te mdłości masz, oby długo Cię nie męczyły :)

Julka słodkiego masz smoka w domu :) oby te wizyty u lekarzy to tylko dmuchanie na zimne były ;)

Zancik :kiss:

Ferri fajny brzuchol :) strach przed nieznanym jest naturalny :kiss: Już niedługo Kuba będzie z Tobą :)

Gwiazdka chomiczek do wycałowania, jak wszystkie forumowe dzieciaczki :) Może porozmawiaj z nim poważnie? Obowiązki są Wasze wspólne, bo to Wasze wspólne dziecko i musicie sobie pomagać. Trzymaj się :kiss:

Jeszcze nie doczytałam do końca, ale już czas iść do domu więc zrobię to później ;)

10 lata 2 miesiąc temu #937079 przez martyna_z
Majka bardzo ładne, myślę że napewno chętni się znajdą. Sama bym kupiła, ale też jeszcze nie mam dla kogo, chyba że Twój palec mówi coś innego ;)

10 lata 2 miesiąc temu #937082 przez Ada2424
Aj Majka mogłaś wcześniej si.e pochwalić to bym chętnie kupiła, ale już kupiłam plastikowy klips na smoka.

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #937090 przez Asiaa
Aggi to przyłapałaś go na gorącym uczynku :D

Majka śliczne córy masz :) i ten buziak w czółko uroczy :) zdolna babeczka z Ciebie :)

Martyna,Ula, Pinezka dzięki że pytacie :) w poprzednim tygodniu nie miałam czasu na forum z racji iż szykowaliśmy się do "wesela". Najpierw nadrobię co u Was, a potem napisze co u mnie ;)

Dagnes ojjj to musiało boleć, oby to tylko jednorazowo było

Ferri też wiem coś o tym że się słabo chciało wtedy kiedy trzeba a przed @ to i owszem. Nie wiedziałam że seler naciowy pomaga :silly:

uffff nadrobiłam :)
Pani dr spóźniła się pół godziny, wizyta była szybka, dostałam skierowanie na fsh i lh i do tego usg. Powiedziała by odstawić wszystko, łącznie z testami. Wspomniała też że bywa coś takiego jak bezpłodność idiopatyczna i że oboje z innymi partnerami moglibyśmy, ale oczywiście tego nie sprawdzimy. Mówiła, że trzeba regularnie się przytulać, że 2x w tyg wystarczy. Najpierw wyniki a potem może jakaś stymulacja i zobaczymy. Pytała czy nie miałam żadnych zabiegów na okolice brzucha np.wyrostek, pewnie pod kątem wskazań do badania drożności. Pytała czy na wcześniejszych usg było wszystko ok i czy lekarz nie wspominał że jest dużo pęcherzyków. Zaprzeczyłam, ale na skierowaniu na usg napisała "podejrzenie pco" nie wiem czy tylko po to by jakieś wskazanie do badania było czy faktycznie coś podejrzewa.
Ogólnie po wizycie oklapłam trochę, wszystko przez te kolejki. Zaraz po wizycie poszłam zapisać się na usg a oni mi mówią 17 listopada :S umówiłam się też na kolejną wizytę do dr ale dopiero na 8 grudnia :woohoo:
Jakby tego było mało @ zaginęła w akcji :pinch: testy oczywiście negatywne :dry: i wychodzi na to że muszę umówić się do jakiegoś lekarza by mojej @ poszukał :S

10 lata 2 miesiąc temu #937123 przez gwiazdka2014
hej dziewczyny

ja tylko przelotem bo ide spać

olx.pl/oferta/bujaczek-lezaczek-tiny-love-CID88-ID7Baz9.html

jutro was nadrobię

Gosia... przywołuje cię

Mam do oddania smoczki lovli czy jakoś tak 0-3 = 5 sztuk, oddam za koszt wysyłki :*
Kto pieszy ten dostaje :*

10 lata 2 miesiąc temu #937137 przez aggi
Witam się poweekendowo :)
Weekend cudny
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Wczoraj byłam groby od dziadków czyścić żeby już ładnie na sobotę było
Ta zmiana czasu mnie dobija, jakoś nie umiem się odnaleźć jak o 16 robi się ciemno.. momentalnie spać mi się chce
a Maks chyba tak samo bo o 18 woła do kąpieli mleczko i spać .

Dobra nadrabiam trzy dni :P :P

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #937140 przez aggi
Malinkowa co do nerwowych sytuacji po pojawieniu się dziecka to jeśli już takowe są to raczej w kwestii teściów - rodziców od S, a szczególnie matki która jest nachalna, nie potrafi dziecka na 5minut zostawić tylko nosi a jeszcze się wielce obraża. A ja sobie nie dam. I czasem S jest zły że co może poradzić - chyba w tej kwestii są nerwowe sytuacje u nas, a tak to przez te 3 miesiące póki co nic. I cieszy mnie to :)

nattka trzymam kciuki za testy

majka śliczna Misia :) ! a Tosia jaka kochana siostra no no :)

Agni aha ja też coraz mniej ściągałam, potem w ogóle i walnęłam tablety na zakończenie 'na amen'

ulka uwielbiam Twoje poematy :D no mówię że przyłapałam bo słyszałam jak trzaska, wzięłam aparat i idę po cichu a on mina hahahaha :P

Pinezka kurna zazdroszczę :woohoo:

MARI ilu dniowe masz cykle???

Dag kiedy Wiki zaczęła głowkę podnosić? Maks na brzuchu leży to nos w łóżko i dupa głowy nie dźwiga tylko się denerwuje...... za to na rękach ładnie sztywno trzyma. Co do brzucha to ja po 3msc po sn czuję 'dziurę' hehehe zamiast mięśni :P jest mięsień, przerwa, mięsień :P masakra

ferr ja 6tyg po porodzie po wizycie u gina i zielonym świetle ten teges amory z mężem ale fajnie nie było, były trzy podejścia co tydzień zanim zagrało jak dawniej :pinch:

mesy Maks też nie chce wody/herbatki i pediatra mi powiedziała że mam się nie martwić i na siłę nie dawać bo się zrazi :P póki kupa jedna na dzień jest to jest OK - tyle się dowiedziałam. a Maks własnie jedną na dzień robi ciemną wielką ale bezproblemowo czyli brzuszek OK

co do bąków i kup .. muszę rozwinąć temat bo to mój ulubiony hahahahhaha :D
wczoraj w aucie musiałam młodego przebierać bo takie kupsko walnął że olaboga...
moja mama przyszła ze sklepu patrzy tylne szyby zaparowane... wchodzi ... i jakby w pysk dostała :P taki smród :D

Ann zdróweczka !

majka świetne szkoda że nie facetowskie tylko dziewczyńskie :P

Asiaa kurcze no nie gadaj że @ Cię w konia zrobiła :S

gwiazdka szkoda że nie masz 3-6 hahaha :D bo te LOVI Maks uwielbia ale muszę się już niedługo przerzucić na 3-6 :D czemu bujaczka się pozbywasz???

10 lata 2 miesiąc temu #937141 przez aggi
kuwa nowa strona :dry:

10 lata 2 miesiąc temu #937144 przez ulka1983
Hej :) od przedwczoraj jedna strona :blink: chyba mamusie lekko nie mają skoro nie mają czasu zajrzeć :unsure:

Buziaki dla wszystkich mamusiek trzymajcie się dzielnie i pamiętajcie co nas nie dobije to nas wzmocni :)

Ferr rodzisz czy chatę przelatujesz :silly:

Dziewczyny testujące która z malinami wpadnie B)

Monia dziekuję bardzo :) oblukałam już i wiem gdzie w mieście mogę ten chlebek kupić szkoda że wczoraj nie wiedziałam bo bym kupiła ale powiem ci że dość kaloryczny i tłusty ale najwyzej w boczki pójdzie ;) następnym razem kupuję :)

Anna zdrówka :kiss:

Majka jak dowiem sie na 100 % jaka płeć to zamawiam bo pewnie kolory będą różne :) a ten łańcuszek to mógłby być jeden szerszy ? bo się zastanawiam czy dziecko ręki nie będzie w środek wkładało ?

Ada jeden klips to mało ten od Majki będzie na święta :laugh:

Asiaa fajnie ze już jesteś :) ale co z tą @ przecież na suwaku masz już piąty dzień ? pani doktor nie kazała czekać bezczynnie to nie jest źle porobisz badania i będziesz wiedziała na czym stoisz :) terminy są długie ale jak to ma gwarantować ze będziesz miała dzidzie to warto poczekać tym bardziej że sporo już czekasz ;) bezpłodność idiopatyczna wiem co to znam parę która przez dobre 8 lat starała się o dziecko i nic potem się rozstali i nawet nie w ciągu pół roku ona i on spodziewali sie już dziecka a dziś są szczęśliwymi rodzicami oczywiście w innych związkach :) mam nadzieję że wam się uda trzymam kciuki :kiss:

Gwiazdka Antek nie chce w leżaczku leżeć ? bym z chęcią kupiła ale mam już taki zwykły to szaleć nie będę ;) M. się poprawił trochę ?

Aggi kuwa moja paka jeszcze nie doszła :unsure: mam nadzieję ze dzisiaj będzie :S

o jednak parę mamusiek sie znalazło :)

10 lata 2 miesiąc temu #937147 przez ann-sunshine
Bry

Ale dziś słoneczko :laugh: :laugh: :laugh:

Majka a wytłumacz mnie głupiej jak te zapięcia można dziecku przyczepić?

Gwiazdka ty aż 5 smoczków miałaś?

Asiaa dobrze że się znalazłaś tylko twoja @ jeszcze gdzieś błądzi :huh:

Aggi a musicie tak często do nietopery jeździć?

Ferri?

Gosia?

10 lata 2 miesiąc temu #937148 przez majka1987gnoWlkp
Ulka moja przygoda jeszcze raczkuje.... Ale pomyślę, poszukam poćwicze....
Co do chłopięcych... Gdzieś widziałam wzór na szydełkowe auto ;-) ale no to tez mi troszkę zajmie :-D

[/url [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #937149 przez zancik
Dzień dobry :) no dziś od rana piękne słoneczko
Asiaa jak to @ zagineła?Mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze i wkrótce zostaniesz mamusią trzymam kciuki :kiss:
Mi się wczoraj @ skończyła zrobie z ciekawości test żeby zobaczyć czy będzie druga bladziutka kreska jak przed @ jeśli nie tzn.że jednak była to ciąża biochemiczna :(

10 lata 2 miesiąc temu #937150 przez majka1987gnoWlkp
Ann kwiatek jest zamocowany normalnie do klipsa ;-)żabki, zapinki, agrafki jak kto woli ;-)

[/url [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka