BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #937316 przez zancik
martyna trzymam kciuki za Ciebie :) ja właśnie wróciłam od mojego chrześniaka ma 2 latka i 8 misięcy jest taki słodki oczywiście ciocia musiała się z nim bawić budowac domek i garaż z klocków i w piłke pograć nie chciał mnie puścić do domu jutro też mam nakazane przyjść :laugh: :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #937322 przez natkka
u mnie póki co nic nie widać, w ogóle nie ma tej drugiej kreski więc się trochę martwię :(

10 lata 2 miesiąc temu #937327 przez Pinezka
Monique - super, ze nie musisz brac insuliny :woohoo: Mnie niedlugo czeka to badanie cukru i troche sie boje, bo ja diet zadnych nie trawie :pinch: i ciezko by mi bylo kontrolowac bardzo co jem :S

Ferri - troche strasznie z tym twoim kotem :dry: Przeczuwa, ze zejdzie na drugi plan?

Asiaa - rob te testy ciazowe co jakis czas na wszelki wypadek, dopoki @ nie przyjdzie, bo mi pozytywny dopiero prawie 3 tyg po owu wyszedl, trzymam kciuki, zeby @ sie przez 9 mies nie pojawila :kiss: A jak sie czujesz?

10 lata 2 miesiąc temu #937328 przez joanna1991
Witajcie kobietki :* przepraszam, że tak dawno się nie odzywałam ale niestety praca mnie całkiem pochłonęła... :angry:
kurcze 156 nowych wątków- nie dam rady chyba dzisiaj wszystkiego przeczytac, chciałabym wszystkim paniom odpowiedziec, obiecuję że już będę na bierząco :D hi hi...
MARI u mnie zobaczymy czy sie udało, @ powinnam dostac 3 listopada więc muszę troszkę jeszcze poczekac... a jak u ciebie testy? kiedy maliny? :D
ZANCIK trzymam kciuki żebys szybko miała maliny :D :*
monique1983 zdrówka życzę :)
NATKKA nie martw się, ja też długo czekałam na maliny i też się martwiłam, ale nie potrzebnie :) trzymam kciuki :*
Wszystkie panie ciężarne jak się czujecie? FERRI ty zapewne już końcóweczka :D wszystko z Kubą ok?

10 lata 2 miesiąc temu #937337 przez zancik
natka cierpliwości na pewno się pojawią malinki ;)
Joanna trzymam kciuki żeby @ nie przyszla :)
Podziękowania: joanna1991

10 lata 2 miesiąc temu #937338 przez joanna1991
ZANCIK mam nadzieję że @ nie przyjdzie, a jeśli się nie uda to walcze dalej :)

10 lata 2 miesiąc temu #937340 przez Chudzinka
No cześć :)
Zancik, przykro mi, że tak wyszło... Mam nadzieję, że szybko los Ci wynagrodzi :kiss:
Asiaa - ale numer z tą Twoją @, no ciekawe, jak się sprawy potoczą.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: zancik

10 lata 2 miesiąc temu #937341 przez Chudzinka
tia, no jakże by inaczej...

10 lata 2 miesiąc temu #937342 przez Chudzinka
Ile to tera trza pisać? 3 czy 4 posty?

10 lata 2 miesiąc temu #937347 przez natkka
Chudzinka - będzie dobrze, dasz radę :)
Niestety teraz trzeba już 4 posty napisać na nowej stronie :/

10 lata 2 miesiąc temu #937349 przez Anabelle
Niestety ja blada jak ściana, słaba jestem okropnie. WYmioty i biegunka ustaly po lekach od lekarza, ale brzuch jeszcze pobolewa, głowa również, dzisiaj pojawiła się krew z nosa. Całe szczeście że jestem w 20 tygodniu bo ruchy synka są już mocne i czuje je codziennie jak i w nocy. Antek ma sie dobrze, energii masa, w przeciwieństwie do mnie. Już się niestety mężowi rozpłakałam jak mi powiedział, że jedzie do pracy i jeszcze jutro zostanie. Oczywiscie juz ma plan że bedzie robił z kamieniem na ścianie, ale zawsze Antka uspi, nakarmi, wykąpie. Ja fizycznie nie daje rady i o ile normalnie bym sie tak nie przejmowała tak teraz boje się o maluszka bo juz 3 tydzien coś mi dolega. Musze wreszcie odrobine odpocząć.

Ściskam was mocno, jak się troche otrząsnę - może w weekend to bede was nadrabiać.

10 lata 2 miesiąc temu #937357 przez martyna_z
Bella zdrowej szybko :*

Joanna ja testuje w weekend, 2.11 więc całkiem blisko Ciebie, ostatnio jak testowałam z betka to ob miała maliny, więc liczę że teraz też się pojawią, najlepiej w parze :-)

Chudzinka już na szpilkach przetrzymasz, zaraz pójdziesz na L4, potem macierzyński ;)

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #937364 przez ulka1983
Aggi dziękuję przesyłka doszła :kiss:

Ferr dobra nie ma sprawy :laugh: jestem kobietą ugodową idę ci na rękę tylko ciekawe czy jeszcze kombinezon w sklepie jest :whistle: i co z kotem ?

Aggi Ada Zancik dzięki za rady :)

Ann długo nie poleżałam i wzięłam się za sprzątanie i pranie i pościel przewietrzyłam ;)

Asiaa to się porobiło :blink:

Monia super że nie musisz insuliny brać :) masz jakąś konkretną dietę ?

Joanna i Martyna jesteście na celowniku mam nadzieję że w obu przypadkach będą piękne malinowe kreseczki :)

Bella zdrówka i oby szybko się sytuacja poprawiła a jak czujesz ruchy to się nie martw będzie dobrze :)

Chudzinaka dasz radę ale na razie myśl o urlopie :) ale masz fajnie :whistle:

10 lata 2 miesiąc temu #937365 przez joanna1991
MARTYNA jestem dobrej nadzieji, że szybko pojawią się u ciebie maliny :) do mnie jak @ przyjdzie 3 listopada to po niej będę robiła testy owu. Mam cichą nadzieję że nie przyjdzie ale jeszcze tydz trzeba przeczekac :)

ANABELLE żyzcę ci szybkiego powrotu do zdrówka i oby dzidziuś miał lepsze samopoczucie od mamy :) jestem w jaknajlepszej myśli że z nim wszystko wporządeczku :*
Podziękowania: martyna_z

10 lata 2 miesiąc temu #937368 przez monique1983
Ula - tutaj możesz poczytać na temat diety i generalnie sporo informacji tutaj jest, nawet moja diabetolog polecała tą stronę

www.slodkiemamy.edu.pl/index.php?page=specjalna_dieta&hd=sdt
Podziękowania: ulka1983

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka