BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #937153 przez ulka1983
Ja tam nie wiem co będę mieć ale masz czas na naukę i pewnie za miesiąc to mix wzorów będziesz mieć :silly:

dziewczyny Kalisz wczoraj zaliczyłam ale jak zwykle coś nie pasowało :angry: najpierw zdziwieni że jestem :S a potem niby ze za wczesnie byliśmy i trzeba było ok 1,5 godziny czekać bo oni się nie wyrobią z transportem krwi do Warszawy w ciągu 24 godzin B) ale jak byłam poprzednim razem to wszystko pasowało :side:

Zancik daj znać po teście :pinch:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #937163 przez gwiazdka2014
hej

Julia adres :).. Ann ras sama kupiłam, a resztę dostałam w szkole rodzenia... Antoś nie lubi tych smoczków..

Ulcia o coś mnie ostatni pytałaś ale post mi się skasował i teraz nie pamiętam :( Leżaczek małemu się nie podoba woli sie huśtać
oooo taki królewicz mi się trafił...

My znowu walczyliśmy z krwią w kupce... odstawiłam żelazo - actiferol start i nie ma krwi ale Antoś ma chyba zaparcie od 19:00 wali mi tylko kleksy... Po konsultacji z Gdańskiem mam iść dziś do pediatry i poprosić o inną formę żelaza.. już się boję...

Mesy gdzie jest Gosia... masz do niej jakiś namiar??

Ula ja nie będę komentowała tego czekania na wyniki.. wiem co czujesz.... u mnie w szitalu morf po godzinie w akademii musiałam czekać 5-6 h

aggi ryba nie mam niestety :P Maksiu sama słodycz...

Juli dawaj nam zdjecie Wojtkozaura...

Maja śliczne

Asia:*

Zancik wysyłam pozytywne fluidy ....

10 lata 2 miesiąc temu #937166 przez ferritka
Bry B)

Ulcia, np ja jedyna rozrywkę jaka mam to jazda na odkurzaczu i kopie...
Kręgiel mnie nie tyka bo stwierdził ze do 2.11 nie mogę rodzic bo nie ma czasu :blink:

Gwiazdka, aa to taki Antecki królewicz, bo mam ten sam bujaczek i się wystraszyłam, ze coś z nim nie tak B)

A my mamy druga listopadowke już :woohoo:

Co ja Wam miałam? Aaaa wiem, kurteczką stresa mam bo do tego gliwickiego szpitala muszę mieć torbę dla Kubasy i pojawia się problem, bo nie mam takich maciupkich 50 i 56 ubranek :// nie macie mamuśki takich pajacyków to ja chętnie odkupię kilka sztuk :blush:

Maja, a wersje męskie robisz ?? B) fajowskie ;)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 2 miesiąc temu #937168 przez gwiazdka2014
Ferr oj tak malutkie sie przydają... ja jeszcze 56 uzywam :p

Leżaczek jest spoka ale moja syn po mnie jest marud he he he

10 lata 2 miesiąc temu #937173 przez zancik
Kobietki drugiej kreski nie ma nawet bardzo bladziutkiej czyli wychodzi na to,że jednak była to ciąża biochemiczna :( No cóż mówi się trudno i żyje się dalej może ten cykl będzie szczęśliwy ;)

10 lata 2 miesiąc temu #937176 przez mesy
Ferr w auchanie kupisz takie male :P ostatnio w Gliwicach widzialam ze mieli sztuka 5 zl :P

Ja uzywalam rozmiaru 56 tydzien...Gwiazdka dk jakiej Gosi ?

10 lata 2 miesiąc temu #937182 przez ferritka
No widzicie, kurefkabo jak kupowałam to mi dookoła krzyczeli z kręgle mną czele, ze po uj mi takie małe a teraz mam problem :pinch:
Mesy, uff to skoczę dzisiaj do auchana kupie temu mojemu dzikowi jakieś gacie na wyjście, bo nie będę go ze szpitala w za dużych portkach wiezc :blush:

Gwiazdka, coś czuje ze ten Twój synuś to będzie aparat mały B) a i dobrze, bo swoje zdanie od małego trzeba mieć :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 2 miesiąc temu #937183 przez ferritka
Nowa strona i uj...on to Wam napisze, ze w nocy myślałam ze umrę...jakieś takie małe skurcze w piłce i walczę z dwojeczka której nie ma... :pinch:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 2 miesiąc temu #937184 przez ferritka
A i spalilam owsiankę :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #937185 przez mesy
Tykko dobrze szukaj bo te mniejsze na innym wieszaku wisza...bynajmniej w Gliwicach :]

10 lata 2 miesiąc temu #937186 przez ferritka
Ej, czy to nie będzie przesada jak zimowa kurtkę wyciągnę?? Nosz kurde taki ziąb , mgła ...hmmm

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 2 miesiąc temu #937195 przez MARI
Dzień doberek :) piękny dzień od samego rana

FERRITKA przesady nie będzie, słoneczko świeci ale zimno jak cholera :blink:

AGGI cykle mam(30-31dn) więc myślę że niedługo będę miała pozytywny test :) , ponieważ dziś mam 14dc

ASIAA trzymam kciuki aby wam się udało z dzidziusiem :) mam koleżankę która też przeszła swoje, natomiast teraz są szczęsliwymi rodzicami :)

ZANCIK czekamy na ten cykl aby był owocny :woohoo:

10 lata 2 miesiąc temu #937202 przez aggi
ulka no oby dotarło szybko !

Ann akurat w sobotę mieli 40 po ślubie, a w niedzielę S zadecydował że zostawimy u nich samochód i pójdziemy do parku na spacer (blisko jest) ... ale to nie był dobry pomysł .. wrrr od zeszłego weekendu mam dość, czas na dłuuuuuższą przerwę. o ! tylko ciekawe czy dziecko mi się przestawi żeby na ręce nie chcieć

majka jak 'dojdziesz' do tego auta to daj znać :D

gwiazdka ściskam kciuki za Antka ! i to żelazo...

ferr to Kubula ma być taki maciupki że szukasz takich mini ciuszków??? z ciuchami dla nas doskonale Cię rozumiem ja wczoraj z wózkiem w zimowych rękawiczkach popylałam :P nad kurtką też się zastanawiam już :blink:

ja rozmiaru 56 używałam miesiąc :P młody się urodził 56cm niby ;)

10 lata 2 miesiąc temu #937206 przez ulka1983
net mi szaleje jestem taka złaaaaaaaaaaaa :evil: dobrze że mam Greja i sobie podczytuję jak mi net ucieka :whistle: tak w ogóle to rozpierducha wokół mnie a ja leżę nikomu nioe zależy na porządku to mi też nie :P obiadek robiłam w niedzielę a wczoraj nas nie było to teściowa sprawę olała to ja dzisiaj olewam :P wiem wiem wredna baba sie ze mnie zrobiła :P

Gwiazdka pytałam czy M. sie trochę poprawił ? jak bym czekała 1 dzień na wyniki to byłoby super bo na Warszawę muszę czekać przeszło tydzień i jeszcze sama dzwonię bo nikt sie nie fatyguje :angry: wczoraj podałam drugi raz adres mailowy może prześlą wyniki B)

Ferr cha cha żeby to jeszcze od kręgla zależało :P to może u mnie posprzątasz :silly: moja zimowa kurtka czeka na wieszaku od tygodnia ;)

Zancik przytulam :kiss: pewnie ze ten będzie szczęśliwszy my już trzymamy kciuki :) ale przynajmniej wiesz co się w twoim organizmie dzieje ;)

10 lata 2 miesiąc temu #937213 przez ferritka
No Julka u nas to samo, mama na mnie naskakiwala ze 64 to malutkie ze 68 mam kupować ,nietoperza to samo, kręgiel tez i dooopa jadę do pepco dziś i auchana po małe śpiochy B)

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka