BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #937444 przez Asiaa
Martyna w sumie przeziębiona nie jestem, a stresu było raczej tyle co zawsze ;)

Ada tak, robiłam testy owu. Malinki były 2tyg przed wizytą u nowej ginki, dzień później testowa była już jaśniejsza. Dlatego też robiłam test tuż przed wizytą by wiedzieć czy nie ma ciąży w razie gdyby przepisała mi tabletki jakieś. pamiętam jak było u Pinezki ;) tylko ja aktualnie nic nie biorę (progesteronu)

Monique :kiss: Fajnie, że nie ma konieczności brania insuliny :)

Natkka czasami bywa tak że drugiej kreski nie ma bardzo długo a raptem bum i są malinki, więc nie stresuj się tym :)

Pinezka :kiss: Ogólnie czuję się normalnie, piersiątka nie bolą, czasami zakuje coś w jajniku, a tak to nic, no może poza tym, że mam wrażenie, że jestem przeziębiona
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Chudzinka wytrwałości życzę w tych ostatnich miesiącach :kiss: później będzie maleństwo w brzuszku to sobie odpoczniesz :)

Anabelle trzymaj się! Dużo zdrowia dla Was wszystkich :kiss:

Ferr niezłe macie plany :whistle: :)

Majka ojjjj, oby jak najszybciej przeszło

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #937448 przez ferritka
Mesy, on i tak czy siak, muszę cisnac do mojego auchana bo czapa boska B)
W Tesco są wszystkie czapy i szaliki i rękawiczki -30% i zastanawiam się czy te malusie tez! bo ta czapa co ma Antos Gwiazdkowy jest w teskaczu właśnie za 39,90 tylko w moim małym tu wiejskim były same duże rozmiary...w sensie np 3-6 i w zwyż

Mi tez się wydaje ze temp wzrasta przed owu potem spada...
A co do testowania, to ja bym pierwszy cykl z testami zrobiła od deski do deski...właśnie żeby mieć jakiś wgląd co i jak ;)))

Moniq, kurczę blaszka ufffff ze bez tej insuliny się obejdzie :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 2 miesiąc temu #937456 przez mesy
ferr tylko one sa na dziale dla wiekszych chłopców ;) my mamu niby rozmiar 52 a jest dobra ;)
Podziękowania: ferritka

10 lata 2 miesiąc temu #937462 przez zancik
Dzięki kobietki za odpowiedzi w takim razie zaczynam dziś testować bo u nie różnie z tymi cyklami :laugh: a powiedzcie mi czy któraś z was brała Castagnus?

10 lata 2 miesiąc temu #937464 przez natkka
Dzięki dziewczyny za pomoc. No własnie mnie też się wydawało, że temperatura wzrasta przed owu, ale totalnie zmyliły mnie te testy bo na razie nie widać tej drugiej kreski, nawet jaśniuteńkiej i zaczęłam się zastanawiać czy ze mną wszystko w porządku.

10 lata 2 miesiąc temu #937465 przez natkka
zancik - moja koleżanka to brała na uregulowanie długości cyklu, ponoć bardzo dobre

10 lata 2 miesiąc temu #937466 przez natkka

10 lata 2 miesiąc temu #937467 przez natkka

10 lata 2 miesiąc temu #937471 przez zancik
No własnie tak sie zastanawiam czy go nie kupic B) w necie sa rózne opinie na jego temat...

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #937472 przez aggi
Asiaa ja tu Cię muszę zacytować "czasami bywa tak że drugiej kreski nie ma bardzo długo a raptem bum i są malinki" no to teges wiesz odnośnie czego? Twojej małpy która zaginęła :P :P :P

zancik ja brałam Castagnus. Zaczęłam pierwsze opakowanie i już nie dokończyłam (ciąża :) ) podobno działa dobroczynnie na cykl regulując go w sposób delikatny + obniża prolaktynę której niski poziom jest potrzebny jest do zajścia w ciążę jakby nie było :) no ale nie wiem czy to zasługa Castagnusa że zaszłam w ciążę czy nie :) Bo tak jak mówię dopiero zaczęłam go stosować i nie skończyłam nawet 1 opakowania. Brałam też wiesiołek (ale to dłuższy czas) i kwas foliowy też jadłam wcześniej przed zajściem. Więc tak naprawdę nie wiem czy cokolwiek z tych rzeczy pomogło czy nie, ale polecam :P
Podziękowania: zancik

10 lata 2 miesiąc temu #937476 przez zancik
aggi dziękuję :kiss: zakupię dziś Castagnus zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi może przynajmniej bimbały mnie nie będą tak bolały przed @ :) Kwas foliowy tez biore juz 3 miesiące ;)

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #937478 przez Ada2424
Aggi prosze specjalnie dla Ciebie fotka :cheer:

Zancik ja testowałam zaraz po skończonej @

Temperatura wzrasta przed owu i jeśli jest ciąża to się utrzymuje, a jeśli ma nadejść @ to spada na dzień czy dwa przed nią.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #937480 przez mesy

co myslicie o tego typu spacerowce ? mam okazje kupic go za 100 zl i sie zastanawiam ... z jednej str do mnie mowi bo jest nie przecietna a z drugiej sama nie wiem...

10 lata 2 miesiąc temu #937481 przez zancik
Ada jaki brzusio cudny ;)
mesy bardzo fajna spacerówka i za taką kasę wydaję mi się,że warto :)

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #937482 przez monique1983
Ada - ooo już konkretny domek się robi :)

Mesy - wizualnie mi się podoba, no i 100 zł nie dużo, testowałaś jak się nim jeździ ? :) A co to za wózek w ogóle ? :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka