BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #937592 przez natkka
a u mnie nadal nic nie widać :( zaczynam się tym super stresować :/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #937596 przez zancik
natkka a delikatnej drugiej kreski nie widac?który to dzień cyklu?a już wiem 12dc ;) spokojnie malinki na pewno sie pojawią :)

10 lata 2 miesiąc temu #937597 przez zancik
kuwa nowa strona :angry: :angry: :angry:

10 lata 2 miesiąc temu #937599 przez zancik

10 lata 2 miesiąc temu #937601 przez joanna1991
MARI no, no ta druga kreseczka robi się coraz ciemniejsza :) jeszcze troszkę i będą maliny :) ja zużyłam 10 testów. Dopiero przy 9 były maliny :)
ZANCIK u ciebie też widzę drugą kreseczkę ale naprawdę baardzo bladzziutką, główka do góry z dnia na dzień będzie bardziej widoczna :D
NATKKA właśnie, który dzień twojego cyklu już jest?
FERRI ale brzuchol :) a kącik dla Kuby jest wspaniały :*

10 lata 2 miesiąc temu #937611 przez ulka1983
Cześć :) byłam dzisiaj popatrzeć na ciuszki dzieciowe i jestem w szoku za śpiochy i kaftanik zapłaciłam 35 zł :woohoo: przecież to rozbój w biały dzień :S w małej jednorazówce przyniosłam a stówę w sklepie zostawiłam :side: a na dodatek ktoś mi dzisiaj rano sprzątnął sprzed nosa ten kombinezon w lumpiku :angry: wcale się nie dziwię bo dzisiaj kosztował 3 zł :woohoo: ten niebieski był ale rozmiar od 3 do 6 miesięcy więc nie dla mnie bo to już na wiosnę bym musiała dziecku zakładać ;)

Ferr nici z układu kombinezon ktoś za*ebał ;)

Majka znów to paskudztwo współczuję :unsure:

Ada śliczny brzuszek :)

Mesy niezła fura i za taniochę :) ale wy macie fajnie z tymi dużymi sklepami bo fajne ciuszki tam i za taniochę B)

Gwiazdka zostaw swojego M. na chociaż pół dnia niech zobaczy jak to jest z małym ;) a karmienie piersią to nie jest taka łatwa sprawa jak sobie niektórzy myślą zanim nauczą sie tego obie strony to musi to potrwać a docinki twojego M. wcale ci w tej nauce nie pomagają :angry: mój mąż mi za dużo nie pomagał ale chociaż nie krytykował tego co robię i nie komentował czy sobie radziłam czy też nie :huh: ale miałaś przygodę :laugh: gimnastyka nóżek i przyciskanie ich delikatnie do brzuszka pomaga dzieciom w puszczaniu bąków i nie tylko jak widać ;) na taką huśtawkę to też bym sie zamieniła :silly: Antek wie co dobre i fajny z niego misiek :kiss:

Zoi ja też tak miałam jak dziecko nie spało to czemu nie śpi a jak spało długo to kiedy wstanie :laugh:

Mari widać widać omamów nie masz ;)

10 lata 2 miesiąc temu #937626 przez ferritka
B) nowo zaczynaja się nam pojawiać cienie cieni wiec coś czuje ze ostre ruchanka na horyzoncie :woohoo: coś się ewidentne zaczyna Wam na testach pokazywać, a to dobra wróżba B)

Ulka, a to kurde szkoda , ale plan miałam z tym kombinezonem dobry cnie :woohoo:

Ale chyba to przeczulam, bo u mnie w dużym tesko wyprzedaże, przeceny i oczywiście kubasa dostał nowy kombinezon, dwie czapy na zimę z pomponem i takie kurde nie wiem co to ze nogi latają w tym luzem antylko na ramionach jest zapięty..on takie coś dziwne ale w każdym sklepie dzieciowym to jest a ze przecenionego z 79 na 29 to wzięłam ;))) a i trzy pak pajacyków 50 i 56 B)
A potem już mi się tego pizza hut odechcialo, podjachalismy do hinola ale tez nic nie chciałam...się w domu bule z miodem zapoznałam i tak mi fajnie ze hoho...tylko brzuch mam twardy , stawia się, Kuba ćwiczy znowu jogę :whistle:

Maja, przerabane masz, ciagle coś pod górkę :S biedactwa

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 2 miesiąc temu #937649 przez gwiazdka2014
Hej......

Antek spał 5h ;-) ale od 5 jestem na nogach w dzień koniecznie muszę się zdrzemnac.
Becikowe prawie załatwione - dokumenty. Mam nadzieje ze się zalaniemy.

Nienawidzę pisać na forum z telefonu coś mu się zacina :-/

Ferr maleńki masz ten brzuszek. Słodko :-*

Ada Ślicznie nam tu rosniesz :-D

Ula a jak wyniki? Chopa. Ci życzę.

Dziewczyny maliny juz tuż tuz

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #937651 przez mesy
o kuzwa to musze do tuska pocisnac :woohoo: bylam tam ostatnio , ale male byly przeceny...moze sie cos zmienilo :woohoo:

mamy dzis szczepienia....dygotam :(

gwiazdka tak na pewno sie zalaniecie :P

Patryk dzis oierwszy sen 6 godzin.... pobudka o 3.... i zapomnij...godzina 4 , a on oczy jak 5 zl :huh: ale dzis T mial warte przy malym :D
nie chce sie zalic , ale wczoraj Patryk dal popis :( caly dzien go brzuszek bolal....moze nie tyle co kolka , ale dyskomfort czul....az w koncu na wieczor sie zalatwil i jest wsio ok ;) myslalam , ze go nie pusci szybko , bo we wtorek dostal czopka , bo go orzytkalo od niedzieli....ale.co ja sie go wczoraj nanosilam :blink: spac nie chcial , a jak tylko zasnal to na 15 min i zas marudzenie....zrobilismy mu wycieczke autem popoludniu to jak zalegl ze ciezko bylo go obudzic na jedzenie :P no to tyle to sobie ponarzekalam :P

10 lata 2 miesiąc temu #937665 przez aggi
Dzień dobryy
U mnie na minusie więc kawka ciepła, skarpetki i dresy wskazane oooj tak :)
Nocka taka sobie, nie wyspana chyba chodzę bo głupoty mi się śnią :sick:

Ada ja też jechałam 40km na to ale za darmochę to się opłacało :D Jeszcze w dzień matki wypadło to mamę ze sobą wzięłam na wycieczkę coby sobie pooglądała wnuka a jaką radość miała :D To ja znów miałam milion imion dla dziewczynek, dla chłopca podobało mi się Dominik... ale mąż się nie zgodził :P

ferr ale Leonek pilnuje Kubuli :D Moja kotka spinkala przed młodym :P Tzn jak on śpi to super śpi obok niego.. ale jak się obudzi albo jest w innym miejscu domu to omija szerokim łukiem :P Poka zakupy bo ja ciekawska a mam troszku drobniaków na czarną godzinę to może emka na zakupy wyciągnę :D

Asiaa racja potem rozczarowanie większe niestety no ale przecież w końcu musi się udać no nie :)

MARI coraz bardziej widoczna druga kreska. Owu będzie nadchodziła :) Pamiętaj że póki kreski nie są tak samo intensywne to cały czas test negatywny

zancik ważne by coś pomogło :) a waga nie ważna :) tzn ważna przy tych tabletkach. No wieesz o co mi chodzi :) teścik słabiuteńki ale z dnia na dzień napewno będzie ciemnieć

ulka no takie ceny właśnie są. Ja na szczęście dużo dostałam, a kupuję używane :) czasem nowe typu body itd. Jedynie na 56 wszystko nówki mieliśmy.

mesy my też młodego na wycieczki samochodowe bierzemy :D Do póki S nie ruszy autem to ryk :P masakra :P Ostatnio po domem jeździł ahhaha przód-tył-przód-tył :P ja się patrzę co on robi.... "uspokajał dziecko" B)

10 lata 2 miesiąc temu #937673 przez zancik
Dzień doberek......
Kurna ale zimno buuuuuuuu :( Ale miałam koszmarną noc chyba z 5 razy wstawałam siku ale czemu to nie wiem wezme dziś furaginum i może będzie ok ;) Do tego jeszcze śniło mi się ,że robiłam kilka testów były dwie kreski i poszłam do ginka i się pytam co to oznacza :laugh: a on mówi no jest pani w ciąży :)
Aggi no wiem wiem o co chodzi ;) zaraz je łykne :)
Ferr już coś tam widać na testach owu ale to dopiero mój 8dc masz racje "ostre ruchanaka na horyzoncie" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

10 lata 2 miesiąc temu #937675 przez moofka
Hej laski :) melduje się z gruzowiska :whistle:

Trochę czasu mi braknie ale czytam Was cały czas! Cieszę się że brzuchy rosną, dzieci rosną a krechy ciemnieją :) czekam na ferruniowy poród co by zaciskać kciuki jak się zacznie :)

U nas ciągle słychać kucie, wiercenie i inne takie. Wczoraj kułam szczeliny na kable to szkoda że foty nie zrobiłam bo byście padły ze śmiechu - moof w goglach z gruzem we włosach i w nosie :woohoo: nawet w cyckach trochę znalazłam :blink:

Sorki że tak ogólnie ale wiecie że Was kocham :kiss:

10 lata 2 miesiąc temu #937676 przez zancik
Moof no w końcu sie odezwałaś :) No szkoda,że nie zrobiłaś foty na pewno wyglądałaś sexi :woohoo:

10 lata 2 miesiąc temu #937683 przez aggi
zancik nieźle nakręcona jesteś jak takie sny masz :D Ale nie Ty jedna :)

moof u mnie też remont więc pjooona :blush: ogólnie ale ważne że w ogóle, o ! :whistle:

10 lata 2 miesiąc temu #937685 przez Agnilla
wlaczylam kompa, mowie napisze szybko a widze, ze nie tylko ja nie mam czasu. Tylko moj remont ma na imie Pola, i nie mam gruzu w cyckach ;) wczoraj moja dorosla corka zaliczyla wizyte u okulisty, nawet nie zakwiliła, a dr mowi "oo jaka dżeczna, w tym momencie dzieci już ryczą", nie muszę mówić, że pękałam z dumy ;)
ja dołączam sie do moof, mam nadzieje ze brzuchy pieknie rosna, owulacje są, pęcherzyki pekaja, plemniory niech leca tam gdzie maja, a te dzieci juz urodzone niech az tak w kosc nie daja ;) Pola jak sie wkurza krzyczy "eeee" czyli chodz tu i sie mna zajmij, wiec sie dogadujemy jakos ;) matka nawet obiady gotuje, trochu czasu dla siebie brak bo o20 juz padam i spie, ale jeszcze nie zaroslam ;)
Aggi jak kupa? :P
buziaki :kiss:
piszcie wolajcie krzyczcie jak Ferri zacznie rodzic okej? :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka