- Otrzymane podziękowania: 68
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
ZANCIK u ciebie też widzę drugą kreseczkę ale naprawdę baardzo bladzziutką, główka do góry z dnia na dzień będzie bardziej widoczna
NATKKA właśnie, który dzień twojego cyklu już jest?
FERRI ale brzuchol a kącik dla Kuby jest wspaniały :*
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Ferr nici z układu kombinezon ktoś za*ebał
Majka znów to paskudztwo współczuję
Ada śliczny brzuszek
Mesy niezła fura i za taniochę ale wy macie fajnie z tymi dużymi sklepami bo fajne ciuszki tam i za taniochę
Gwiazdka zostaw swojego M. na chociaż pół dnia niech zobaczy jak to jest z małym a karmienie piersią to nie jest taka łatwa sprawa jak sobie niektórzy myślą zanim nauczą sie tego obie strony to musi to potrwać a docinki twojego M. wcale ci w tej nauce nie pomagają mój mąż mi za dużo nie pomagał ale chociaż nie krytykował tego co robię i nie komentował czy sobie radziłam czy też nie ale miałaś przygodę gimnastyka nóżek i przyciskanie ich delikatnie do brzuszka pomaga dzieciom w puszczaniu bąków i nie tylko jak widać na taką huśtawkę to też bym sie zamieniła Antek wie co dobre i fajny z niego misiek
Zoi ja też tak miałam jak dziecko nie spało to czemu nie śpi a jak spało długo to kiedy wstanie
Mari widać widać omamów nie masz
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Ulka, a to kurde szkoda , ale plan miałam z tym kombinezonem dobry cnie
Ale chyba to przeczulam, bo u mnie w dużym tesko wyprzedaże, przeceny i oczywiście kubasa dostał nowy kombinezon, dwie czapy na zimę z pomponem i takie kurde nie wiem co to ze nogi latają w tym luzem antylko na ramionach jest zapięty..on takie coś dziwne ale w każdym sklepie dzieciowym to jest a ze przecenionego z 79 na 29 to wzięłam )) a i trzy pak pajacyków 50 i 56
A potem już mi się tego pizza hut odechcialo, podjachalismy do hinola ale tez nic nie chciałam...się w domu bule z miodem zapoznałam i tak mi fajnie ze hoho...tylko brzuch mam twardy , stawia się, Kuba ćwiczy znowu jogę
Maja, przerabane masz, ciagle coś pod górkę biedactwa
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Antek spał 5h ale od 5 jestem na nogach w dzień koniecznie muszę się zdrzemnac.
Becikowe prawie załatwione - dokumenty. Mam nadzieje ze się zalaniemy.
Nienawidzę pisać na forum z telefonu coś mu się zacina :-/
Ferr maleńki masz ten brzuszek. Słodko :-*
Ada Ślicznie nam tu rosniesz :-D
Ula a jak wyniki? Chopa. Ci życzę.
Dziewczyny maliny juz tuż tuz
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
mamy dzis szczepienia....dygotam
gwiazdka tak na pewno sie zalaniecie
Patryk dzis oierwszy sen 6 godzin.... pobudka o 3.... i zapomnij...godzina 4 , a on oczy jak 5 zl ale dzis T mial warte przy malym
nie chce sie zalic , ale wczoraj Patryk dal popis caly dzien go brzuszek bolal....moze nie tyle co kolka , ale dyskomfort czul....az w koncu na wieczor sie zalatwil i jest wsio ok myslalam , ze go nie pusci szybko , bo we wtorek dostal czopka , bo go orzytkalo od niedzieli....ale.co ja sie go wczoraj nanosilam spac nie chcial , a jak tylko zasnal to na 15 min i zas marudzenie....zrobilismy mu wycieczke autem popoludniu to jak zalegl ze ciezko bylo go obudzic na jedzenie no to tyle to sobie ponarzekalam
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
U mnie na minusie więc kawka ciepła, skarpetki i dresy wskazane oooj tak
Nocka taka sobie, nie wyspana chyba chodzę bo głupoty mi się śnią
Ada ja też jechałam 40km na to ale za darmochę to się opłacało Jeszcze w dzień matki wypadło to mamę ze sobą wzięłam na wycieczkę coby sobie pooglądała wnuka a jaką radość miała To ja znów miałam milion imion dla dziewczynek, dla chłopca podobało mi się Dominik... ale mąż się nie zgodził
ferr ale Leonek pilnuje Kubuli Moja kotka spinkala przed młodym Tzn jak on śpi to super śpi obok niego.. ale jak się obudzi albo jest w innym miejscu domu to omija szerokim łukiem Poka zakupy bo ja ciekawska a mam troszku drobniaków na czarną godzinę to może emka na zakupy wyciągnę
Asiaa racja potem rozczarowanie większe niestety no ale przecież w końcu musi się udać no nie
MARI coraz bardziej widoczna druga kreska. Owu będzie nadchodziła Pamiętaj że póki kreski nie są tak samo intensywne to cały czas test negatywny
zancik ważne by coś pomogło a waga nie ważna tzn ważna przy tych tabletkach. No wieesz o co mi chodzi teścik słabiuteńki ale z dnia na dzień napewno będzie ciemnieć
ulka no takie ceny właśnie są. Ja na szczęście dużo dostałam, a kupuję używane czasem nowe typu body itd. Jedynie na 56 wszystko nówki mieliśmy.
mesy my też młodego na wycieczki samochodowe bierzemy Do póki S nie ruszy autem to ryk masakra Ostatnio po domem jeździł ahhaha przód-tył-przód-tył ja się patrzę co on robi.... "uspokajał dziecko"
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurna ale zimno buuuuuuuu Ale miałam koszmarną noc chyba z 5 razy wstawałam siku ale czemu to nie wiem wezme dziś furaginum i może będzie ok Do tego jeszcze śniło mi się ,że robiłam kilka testów były dwie kreski i poszłam do ginka i się pytam co to oznacza a on mówi no jest pani w ciąży
Aggi no wiem wiem o co chodzi zaraz je łykne
Ferr już coś tam widać na testach owu ale to dopiero mój 8dc masz racje "ostre ruchanaka na horyzoncie"
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Trochę czasu mi braknie ale czytam Was cały czas! Cieszę się że brzuchy rosną, dzieci rosną a krechy ciemnieją czekam na ferruniowy poród co by zaciskać kciuki jak się zacznie
U nas ciągle słychać kucie, wiercenie i inne takie. Wczoraj kułam szczeliny na kable to szkoda że foty nie zrobiłam bo byście padły ze śmiechu - moof w goglach z gruzem we włosach i w nosie nawet w cyckach trochę znalazłam
Sorki że tak ogólnie ale wiecie że Was kocham
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
moof u mnie też remont więc pjooona ogólnie ale ważne że w ogóle, o !
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
ja dołączam sie do moof, mam nadzieje ze brzuchy pieknie rosna, owulacje są, pęcherzyki pekaja, plemniory niech leca tam gdzie maja, a te dzieci juz urodzone niech az tak w kosc nie daja Pola jak sie wkurza krzyczy "eeee" czyli chodz tu i sie mna zajmij, wiec sie dogadujemy jakos matka nawet obiady gotuje, trochu czasu dla siebie brak bo o20 juz padam i spie, ale jeszcze nie zaroslam
Aggi jak kupa?
buziaki
piszcie wolajcie krzyczcie jak Ferri zacznie rodzic okej?