BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #937484 przez gwiazdka2014
hej jestem, pisałam juz post z telefonu ale cos nacisnęłam i sie skasowało...

Ulcia dzięki że pytasz... walka trwa... wczoraj mialam mega kryzys... Antek daje mi w kość ...
Michał głupio mnie pyta czemu nie spisz jak on spi..
budzi się co 2 h od momentu karmienia je 5 minut... czasem sie to rozciaga w godzinę zanim go uśpię z 30 min a czasem więcej wię... znowu jest głody i tak w kółko... jeszcze śmiał mi powiedzieć ze zle organizuje sobie czas ...
tylko wy mi zrozumiecie... w nocy karmie go z piersi a w dzien z butelki bo szału dostaje nie moze złapać cycka denerwuje sie i placze :/ a przez to i ja sie denerwuje...

a teraz coś śmiesznego:
od 4 w nocy (wczoraj) nie robiła kupy wiec juz spanikowana... ok 16:30 maja przyjsc znajomi wiec zaczęłam go przebierać... juz faza ostateczna, podnosze nogi i co srruuuuu na mnie na podłogę na pielucha na siebie... tak się śmiałam...

Jest jakiś odplamiacz do ciuszków malucha ?

A ja czekam na Gosie od Goldusiów... mam dla niej testy ktore dadza ciaże i tabletki wiesioła itp.

allegro.pl/show_item.php?item=4741943147 kupiłam zamiast bujaczka, juz sprzedała (a raczej moja siorka :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #937485 przez Ada2424
Dziewczyny mam pytanko...robiłyście usg 3D/4D ile płaciłyście?

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #937486 przez zancik
gwiazdka przytulam :kiss: kurde czemu niektórzy faceci są tacy ,że zamiast nas wspierać to jeszcze potrafia dobijać człowieka czasem to przydało by się ich palnąć w łeb żeby cokolwiek zrozumieli :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: To Antek ładną niespodziankę Ci zrobił :laugh: :laugh: Szkoda,że nie zostawił tej niespodzianki dla tatusia ;)

10 lata 2 miesiąc temu #937500 przez zoi

gwiazdka2014 napisał: Jest jakiś odplamiacz do ciuszków malucha ?

gwiazdka, ja używam tego www.bangla.pl/opinie/p23288/dr-beckmann-mydelko-do-odplamiania
jak narobi kupę nawet na białe ubranko, to najważniejsze natychniast namoczyć, potem jak już mam chwile to namydlam, zostawiam na kilka minut, znów namydlam, spłukuję i sru do prania. Pewnie są inne metody, ale na szybko stosuję tą i działa ;)

Współczuję Ci tego, że Michał takie teksy wali... nie powinien. Zdecydowanie źle robi, że Cię krytykuje, kurcze czemu tego nie rozumie :dry: ?

No to na tyle mam czas... na ostatnią stronę foruma :P

Jeśli chodzi o skoki temp, to przynajniej u mnie owu było zaraz przed skokiem tempki.

Jeśli chodzi o to co u mnie... moje złote dziecko spało dziś w nocy 7,5 h ciągiem, a potem ponad 3 do 8 rano. Ale uwaga uwaga to nie znaczy, że ja spałam... miałam takie wyrzuty, że hmmm...w sumie nie wiem co, ale słuchałam przez pół nocy czy oddycha, bo nie mogłam uwierzyć, że tyle śpi. Ekekt taki, że spałam tylko 4,5 godziny w sumie. Jestem nienormalna. Już lepiej spałam, jak mnie budziła :P

Przepraszam, ale nie mam czasu na więcej. A raczej nie, kłamię, czas mam, ale też tyle innych rzeczy do ogarnięcia, w tym odsypianie nocy, że niestety nie nadrobię.

Buźka!

10 lata 2 miesiąc temu #937504 przez aggi
zancik tylko dokładnie poczytaj jak się go bierze. Najważniejsze to to, aby brać go rano, jeżeli ważysz mniej niż 60 kg to 1 tabletka, jeżeli więcej to 2 tabletki i przede wszystkim brać 90 dni - przerwać tylko w momencie ciaży.

Ada no rzeczywiście dobrze pojadłaś sobie ostatnio :woohoo: hehe :) Ładnie urośliście ! Macie już typy na imiona czy nadal nic? :) ja robiłam USG 3d i 4d w 31tc :) za darmochę :P Byłam na akcji w sklepie SMYK i załapałam sie :) Tak to bym raczej nie robiła bo u mnie w mieście i okolicach to koszt około 250zł :pinch:

mesy nie mój gust więc nie pomogę czy brać :P Ale za 100zł to się opłaca. Poszukaj sobie opinii na temat tego wózka - tak chyba najlepiej

gwiazdka to może w nocy karm butelką a w dzień cyckiem? W nocy szybciej opróżni butlę i będziesz mogła się iść położyć szybko, a w dzień z cycem się przemęczysz. Plamy z kupki na świeżo najlepiej schodzą pod zimną wodą szarym mydłem :) a potem do pralki jeszcze. Przetestowałam nieraz na zasranych bodziakach białych :P Jaaaaki Antoś kochany :D Jakie ma pucki policzki takie jak Maksio :D

zoi jak my matki Cię doskonale rozumiemy :D

10 lata 2 miesiąc temu #937507 przez Ada2424
Aggi u mnie Mąż się uparł na to 4D najtaniej znalazłam za 150zł. U nas w pobliżu nigdzie 3D i 4D nie robią trzeba dojechać ponad 30km. Zobaczymy co 14 listopada mój gin powie, czy potwierdzi już w 100% płeć czy nie. A co do imion to jeśli synek zostanie to będzie na pewno Nikodem a jeśli zmieni się na córcie to nie mam pojęcia, bo nadal typów dla dziewczynki brak, ani jedno nam nie wpadło :unsure:

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #937509 przez ferritka
Mesy cena dobra, zal nie kupic a i mój styl :whistle: woz fajny I czad kolor B)

A u nas dzien leniwy...mm dzien jak codzien -pacz foto B)

Gwiazdka Wez ebnij M bo gupio gada :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

10 lata 2 miesiąc temu #937513 przez monique1983
Gwiazdka - odplamiacz Lovela, ooo widzę, że Julka już napisała, Antek uroczy, taki Misiu słodki :) Fajna ta huśtawka :)

Ada - ja przy okazji usg prenetalnych, miałam na chwilę przełączane, tak typowo to nie :)

10 lata 2 miesiąc temu #937514 przez ann-sunshine
Ja też stosuję szare mydło lub to do odplamiania.

Mesy jeśli chodzi o spacrrowke to upewnij się jaka jest wysoka i ile jest na podnozku miejsca na nogi. Zeby się noe okazało że poltora roczne dziecko ci się nie mieści. Te spacerowki od kompletow z gondola takie często są.

Gwiazdka przykro mi że nie mas z wsparcia :-(

10 lata 2 miesiąc temu #937533 przez Asiaa
Aggi cytat brzmi pięknie :P ;) z chęcią bym pisała się na coś takiego, ale obawiam się łudzić czymś takim z racji że potem większe rozczarowanie będzie jakby co

Ada domek coraz ładniejszy :)

Mesy wózek wyczesany, a cena baaardzo przystępna

Gwiazdka ustal ze swoim M jakiś plan opieki. Jeśli w tygodniu dużo pracuje to może choć w weekend niech Ci pomaga bardziej byś mogła choć trochę odespać. Uroczego masz niedźwiadka :) tylko go wyściskać :D

10 lata 2 miesiąc temu #937534 przez MARI
Hej kobietki :)
JOANNA MARTYNA to teraz czekamy na dwie kreski na teście ciążowym, a o @ zapominamy na 9 miesiecy
ANABELLE zdrówka :)
FERRITKA baw się dobrze na "randce" :)
ADA brzuchol masz fajny :lol:
GWIAZDKA Antoś ma super ubranko i świetnie wygląda ;) . Oby ten twój M sie poprawił zaczął Cię wspierać i pomag
Podziękowania: martyna_z

10 lata 2 miesiąc temu #937549 przez MARI
Jeszcze doradzę się was dziewczyny, jestem w 15dc i albo mi sie wydaje, albo zaczyna byc widać druga bladą kreskę na tescie. Może widze ją bo chce ją zobaczyć :) wy będziecie bardziej obiektywne :)

10 lata 2 miesiąc temu #937550 przez Ada2424
Dzięki Dziewczyny :)

Mari no druga kreska zaczyna się pojawiać ;)

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #937566 przez zancik
Mari widac juz drugą kreseczke :)
Ferr ale fajna piłeczka a kicia jaka słodka ;)
Aggi niestety waże więcej niz 60 kg :( więc musze dwie tabletki wsuwać B) to od jutra zaczynam :)

10 lata 2 miesiąc temu #937582 przez zancik
Dobry wieczór :) a oto mój dzisiejszy test owu tadam ;)
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka