- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja kombinezon widziałam fajny w lumpiku za jakieś 20 zł jeden był w paski granatowo-żółte rozm 50-56 i nie wiem czy nie mały a drugi niebieski ale trochę sie waham czy kupić bo jak będzie dziewczynka to wszyscy jak zobaczą niebieski czy granatowy to powiedzą że chłopiec a ja będę tłumaczyć że nie i nie wiem czy czekać czy kupować ale kiedy płeć się w końcu dowiem to też nie wiadomo na na 100 % po porodzie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
U mnie słoneczko świeci od rana i niebieskie niebo, bez chmur ale zimnooo.
Czy Wy widzicie mój suwaczek kiedy to zleciało??
Buziaki!
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Ulka, kup ten granatowy i mi podeslij, ja w nim Kubase se ze szpitala przywiozę i Ci odeśle
A ja mam ciąg dalszy przygód z Leonkiem....kurczę dwa razy go wyrzuciłam dzisiaj z sypialni.. Nie wiem co mu się podziało, ale siedzi mi nad głowa i liże!!!!! Nosz kurczę a nie daj znajdzie coś z worka albo plastikowego to aż mlaska.... aż ciarki idą...w dzień tego nie robi, tylko w nocy .... Kręgiel pojechał zapytać co mu, może trzeba krew mu zbadać czy mu czegoś nie brakuje
on i dobrze to i ja zimowa wyciągnę, tez się w sumie w niej nie zapne ale przynajmniej w nery ciepło będzie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
ulka głupota żeby dziewczynce nie zakładać niebieskiego czy granatu ja to za każdym razem muszę dementować zdania 'ale śliczna dziewczynka'
Ada już połówka szał
ferr masz rację a Ty to wybitnie powinnaś chronić teraz nery
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aggi no szybciorem mi ta ciąża mija strasznie, a brzucha jak wywaliło w ciągu tygodnia to w szoku jestem
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Julia sorry ale kurtke to se kup szerszą w biuście bo dopóki stołówka otwarta dopóty rozmiar większy. A Wojtusiowi i bez lamp przejdzie tylko zdeczka wolniej. Dla mnie te lampy to złe wspomnienie. Biedne te dzieciaczki z zakrytymi oczami jak kurczaki na rożnie się pieką. Sorry za porównanie, ale takie mam odczucia.
Ulka a kiedy masz nie leżeć i czytać Greya jak nie teraz? Oj tam od razu wredna.
Ada połówka wow! to jeszcze tylko drugie tyle
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Jak ja bym chciała mieć już też fasolke w brzuszku...Mam nadzieje,że się doczekam
Co się dzieje na tym świecie z tymi kobitami w ciąży jedna pod wpływem alkoholu prawie 5 promili do tego z częscią płodu trafiła do szpitala a reszta płodu znaleziona w domu to teraz następna urodziła pod wpływem narkotyków przecież to sie w głowie nie mieści
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Ferri moja koleżanka urodziła teraz donoszoną dziewczynkę i też szukała ubrań 54 jak dobrze pamiętam, bo wszystko co kupiła za duże sie okazało (mierzyli jej na 3300g, a wyszła 2700). A Leon pewno czuje rozwiązanie, koty wszystko wyczuwają
zancik, rozumiem, ja też już nogami przebieram do testowania w weekend, nie wiem tylko czy siknę wcześniej czy poczekam aż sie będzie z jeden czy dwa dni @ spóźniała... zobaczymy jak wytrzymam. Ale po tym jak oglądałam córcię koleżanki, taką 24h po porodzie to sie zakochałam, takie maleństwo urocze, tez już bym chciała. A z tymi pijanymi czy pod wpływem narkotyków to już nawet mi się nie chce komentować... Brak słów...
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Ula suwaczek automatycznie zaczął nowy cykl, zaraz go usune bo nie wiem kiedy zacznie się kolejny cykl muszę pójść do jakiegoś gina by zetknął co tam się dzieje
Ann kiedyś mi się zdarzyło że jakby organizm opuścił jeden cykl, ale to było lata temu. Używając testów owu zauwazylam ze @ dość regularnie przychodziła po pozytywnym teście. A teraz dupa
Zancik dzięki. W końcu Ci się uda
Julka taką cytrynkę to tylko wysciskac
Ada zanim się obejrzysz to będziesz juz tulila swoje maleństwo
Ferri może faktycznie Leon przeczuwa ze rozwiązanie już blisko i dlatego szaleje?
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Asia - mam nadzieję, że @ szybko wróci, albo w sumie lepiej niech nie wraca przez 9 miesięcy
Julka - buziaki dla Wojtuli
Ada - no połówka stuknęła
Po dzisiejszej wizycie u diabetologa - nie muszę brać na razie insuliny dostałam skierowanie do okulisty na badanie dna oka i muszę zrobić badanie HbA1c czyli badanie hemoglobiny glikowanej, pokazuje średni poziom cukru w okresie ostatnich 3 miesięcy. Mam nadzieję, że na tej diecie uda mi się jak najdłużej wytrzymać bez brania insuliny. Następna wizyta za 2 tygodnie.