BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #940685 przez Malinkowa
Niejedna już na tym forum złe przeczucia miała, ja wierzę w magię tego miejsca. Długo czytałam to forum i wiele historii się tu przewinęło a wiele też trwa do teraz i można je śledzić na bieżąco.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #940689 przez Malinkowa
ulka1983 malinki mialam 18 dc dziś mam 27 dc. Także jeszcze trochę poczekam z testowaniem fasolki, bo już kilka testów robiłam w poprzednich cyklach i tylko przygnębiałam się na długi czas. Teraz optymistyczne mysli sa przy mnie i chcę poczekać.

10 lata 5 miesiąc temu #940690 przez zancik
Malinkowa to kiedy testujesz?ja 17.11 bo tak @ powinnam mieć,ale nie wiem czy wytrzymam tak długo ;)

10 lata 5 miesiąc temu #940692 przez Malinkowa
zancik ja powinnam 23.11 bo tak @ powinna przyjść, ale już wiem że to za długo jak na mój charakter, podejrzewam że pod koniec tygodnia zrobię teścik. O ewentualnych poczynaniach poinformuję Was kobiety ;)

10 lata 5 miesiąc temu #940694 przez zancik
Malinkowa to trzymam kciuki i czekam na dobre wieści ;) dla mnie te 7 dni to wieczność :laugh: mam nadzieję,że szybko zlecą te dni....

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #940695 przez mesy
Moni , Ulka no na uprtego mogl by jeszcze tam spac :P ale biedny na sledzia lezal hehehe
Nie bójcie sie :P wam pewnie dzieci tak szybko nie urosna :P ja z T jesteśmy wysocy to ma po kim Patryka ciagnac ;)

aggi wez se sama wyrwij :P tj . 5 gorna :blink: bez niej wygladala bym jak ciul :S
taaa kanałowe ....wlasnie siedze u dentysty i czekam na swoja kolej :evil: zas ma kurde poslizg , bo na 16 bylam zapisana :evil:

natkka co ja widze :evil: nie gratuluję jeszcze :P czekam na kolejny test :P

aggi ja tez ciulom kilometrów jak ide z Patrykiem :P nogi mnie niosa tam gdzie bym nigdy nie poszla pieszo haha wczesniej ja wygodna bylam i wszedzie autem jezdzilam :P

kciukam za maliny na owu ;) i ciazowych :P

Ilona ty nam tu nie pitol tylko sadzaj Wiktora na karnego za usuniecie watka hehehe

10 lata 5 miesiąc temu #940705 przez moofka
dobry :)

aggi mnie pierwsze dwie @ po porodzie bolały i też narzekałam a kolejne dwie już były bez proszków także jeszcze jest nadzieja dla Ciebie :whistle:

joanna czekamy na meldunek po wizycie! nie załamuj się :kiss:

monique urabiaj męża jak ja! mój nie chciał Zośki i cooo? skapitulował :laugh:

Ulka ja sama myślałam nad Hanią więc mój głos dopisz ;)

Chudzinka czy piszesz czy nie piszesz o urlopie to ja i tak dalej zazdroszczę :P

natkka sikaj jutro z rana B) zaciskam kciuki!

Ann zdrówka dla Martusi :kiss:

Malinkowa @ powinna przyjść (lepiej nie przyjść ;) ) ok. 14 dni po owu, więc koło 16 listopada możesz już siurnąć na testa B)

a ja idę dzisiaj na piwko i ploteczki :woohoo: piwko w cudzysłowie bo kuźwa głowę mam dalej mientką jak nie wiem co :blink:

i jeszcze się pochwalę że wpłaciliśmy dzisiaj zaliczkę na kuchnię :woohoo:

10 lata 5 miesiąc temu #940713 przez zancik
Moof no to miłego piffkowania i ploteczek ;) no to kurde coraz bliżej końca remontu :lol:

10 lata 5 miesiąc temu #940723 przez monique1983
Dziewczyny pomóżcie w sprawie kosmetyków dla noworodka. W czym kąpałyście noworodka jakiś płyn, mydełko czy emolienty? Jak emolienty to czymś się jeszcze smaruje czy już nie? Od kiedy używa się szampon. Czym przemywałyście buźkę?

10 lata 5 miesiąc temu #940730 przez natkka
moofka - udanych plotek :D i piwka, super że remont zbliża się już ku końcowi
mesy - nie daj się dentyście
J. pojechał do apteki po testy, będzie rano kolejny :D

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #940733 przez mesy
moni my pierw w emoilum bo schodzila Patrykowi ta pierwsza skorka....potem w nivei ale mial po niej za sucha skorke i w koncu kupilam ziajke...super nawilza i nie uczula Patryka , ale mysle , ze ty i tak sobie sama wybierzesz kosmetyki pod siebie :)
teraz smaruje na zmiane buzke kremem ziajki , albo hippa ;) a cialo na wieczor tym Johnson na dobry sen :P
Buzke przemywam ta ziajka przy kapieli , a w dzien wacikiem z woda :P a jak mial tradzik to krochmalem ;)
i dupke smaruje Patrykowi kreme bambino :P a czasem nawet tym bambino przejade nozki :P tak wiec jak widac wszystkiego po troche :P

moof zazdraszczam ci :P js tez chce gdzieś isc ale zal mi dziecka zostawiać
Podziękowania: monique1983

10 lata 5 miesiąc temu #940745 przez zancik
Natkka odrazu dawaj nam znac z rańca :)
Joanna i jak po wizycie?

10 lata 5 miesiąc temu #940754 przez natkka
dam na pewno, sam jestem już strasznie ciekawa co wyjdzie - do tego stopnia, że zastanawiam się czy nie pójść już spać - bo wtedy jutro przyjdzie szybciej :P
Joanna ja też się przyłączam do pytania - co powiedział lekarz?

10 lata 5 miesiąc temu #940757 przez ulka1983
Malinkowa a zawsze masz takie długie 40 dniowe cykle ??

Mesy ja kołyskę na pewno kupię bo to moja ostatnia szansa na spełnienie odwiecznego marzenia :laugh: i jak przeżyłaś dentystę :whistle: ale mixa zastosowałaś przy Patryku :laugh:

Moof twój głos dopisany :laugh: łał kuchnia :woohoo: masz jakieś foto jak wygląda ?

Monia z kosmetykami to może być różnie ja zaczynałam od nivea i przy nich zostawałam bo dziewczynkom pasowały i nic się nie działo i teraz tez kupiłam a jakby co będę zmieniać :)

Natka dobrze że jutro wolne i dasz znać z rana :) zaciskamy ;)
Podziękowania: monique1983

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #940760 przez mesy
ulka wszystkiego po trochu :P jak go nic nie uczula to musze zuzyc to co mam w domu :P
wiesz kazdy krem ma swoje dzialanie hahah
hipp jest antyalergiczny , ziajka lagodzi podraznienia...( to bylo kupowane jak mial ten cholerny tradzik niemowlecy)bambino mial od poczatku :P no a to na sen w sumie chyba od miesiaca uzywamy bo dziala i Patryk dluzej po tym spi haha
No a co do kolyski to tez mowilam wczesniej , ze sprzedam swoja , ale tj taka wygoda , ze zostawiam dla drugiego dziecia o ile bedzie mi dany :blush:
sama ubolewam , ze Patryk sie w niej cisl....no ale trudno...ma teraz wygode w turystycznym ;)

aaaaa w ogole Patryk zapodal mi nowoscia :D jak sie cieszy to piszy hehehe i prowadzic juz ze mna ostra dyskuje :woohoo: to nie jest a guuu ...tylko byy , beee , aaaaa , haaaa itp hehe ale jak zaczyna to nie ma czasu powietrza zalapac taki rozgadany jest :D
No i pyskuje mi dalej jak mu buzke przecieram hehe to , to sie chyba nigdy nie zmieni....
A jak T bierze Patryka do odbicia to ja sobie zartuje i mowie do Patryka , zeby beee zrobil to go tata odlozy....i on chyba podlapal., bo po karmeniu dzis ...T bierze go na odbicie , a Patryk robi beeeee hahahaha

dentyste przezylam :P jak mnie nie bedzie bolec ani nic to mam sie pojawic 24 listopada u dentystki na plombowanie :P

Ulka patrze na twoj suwak i przecieram oczy :woohoo: bossshe to juz 30 tydzien :woohoo:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka