BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 tydzień temu #940909 przez majka1987gnoWlkp
Jula kryzys może wejść w każdej chwili, może być on spowodowany tym ze nie dojadasz.. Mniej pijesz... Zestresowana jesteś... Kup sobie herbatę laktacyjna i będzie git.. ale sutki/brodawki nie powinny Cie juz bolec wiec... Na moim przykładzie pokaż je położnej środowiskowej.... Nigdy nic nie wiadomo...

[/url [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 tydzień temu #940941 przez Asiaa
Chudzinka pisz pisz, tak jak Ula wspomniała, może łatwiej nam będzie doczekać do wiosny :) Kiedy uciekacie w podróż? :)

Natkka widzę ten cień, aż jestem ciekawa co dziś wyszło Ci na teście, ale mam jeszcze kilka stron do nadrobienia ;) zatem czas pokaże co wyjdzie u Ciebie.

Ula tak, tak, to Ty pisałaś o tym teście a nie ja ;) ale deserek zaserwowałaś :woohoo: chyba jednak muszę się ruszyć i zrobić ciasto, bo mi smaka na coś zrobiłaś ;)

Ann zdrówka Marcie :kiss:

Moofka i jak ploteczki się udały? :) zaszalałaś z tym piwkiem :silly: ana jaką podłogę do kuchni się zdecydowaliście? :)

Mesy to Patryk nieźle gada już :) sama radość :)

Joanna najważniejsze że dobry plan jest :)

Majka niezły plan :D

10 lata 1 tydzień temu #940949 przez żabka
Hej Dziewuszki,
Joanna i Natkka trzymam za Was kciuki. Oby każdej z Was się udało.
Ja w niedzielę terminowo powinnam dostać @.
Proszę Was wszystkie o trzymanie kciuków, bo już chwilami nie mam siły wypatrywać tych dwóch kresek.
Nie wiem jak niektóre z Was potrafią ze spokojem to przyjąć. Ja niestety od razu się załamuję :dry:
Wiem, że to niezdrowe, ale jakoś tak...
U nas na Kaszubach mgliście strasznie, tak że rano myślałam że spadł śnieg :P
Pozdrawiam ciepło i bądźcie ze mną myślami :) tak jak ja jestem myślami z Wami :kiss:

10 lata 1 tydzień temu #940950 przez Malinkowa
żabka trzymamy kciuki a @ przepędzamy na 9 miesięcy. Nie każda potrafi cierpliwie czekać i nie dołować się po jednej kresce.
Ja też niedługo będę testować i powoli świruję, doszukując się coraz to nowych objawów ciążowych. Zaczęłam nawet czytać artykuły o medycynie naturalnej (ziółka i te sprawy). Eh.....

10 lata 1 tydzień temu #940951 przez mesy
Zrobilam dzis 15 brzuszkow....poszalalam co nie :evil: :woohoo: no ale na start po roku czasu nic nie robienia jest dobrze hahaha

jutro sroda....T do roboty i zas szara codziennosc :S dobrze , ze mam Patryka ;)

ulka alez desery B)

10 lata 1 tydzień temu #940961 przez zancik
żabka trzymam kciukasy ja @ powinnam mieć w poniedziałek także testuje po Tobie ;)
Właśnie wróciłam z nordic Walking i wiecie co widziałam coś dziwnego na niebie na początku myślałam,że to spadająca gwiazda ale jak to spadało to najpierw było jasne pózniej niebieskie a na końcu czerwone i nagle znikło kurde jakieś dziwne zjawisko nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałam :whistle:

10 lata 1 tydzień temu - 10 lata 1 tydzień temu #940967 przez ann-sunshine
Zabka Zancia Natkka Joanna Malinkowa pominelam którąś nową testowoczke? Trzymam kciuki

Gosia, Asiaa, Chudzinka za was ovzywiscie też

Meli czyli nie jestem w tej chęci na trzecie sama hura :-)

Julka jedz regularnie co 3 godziny, pij duzo, wlacz sobie herbatke na laktacje i przeczekaj. Kryzys moze sie przy skoku rozwojowym Wojtka zdarzyc, jakis stres dla ciebie, niedospanie itp

Ula marta dzis juz troche lepiej bo bez ibum i 38,5 ale jutro lekarz
Podziękowania: julka

10 lata 1 tydzień temu - 10 lata 1 tydzień temu #940973 przez gwiazdka2014
Julia nie chce sie tu terwz sprzeczac czy klocic... bo zaraz zostane zjedzona.. poczulam jednak ze ten m przytyk byl do mnie bo tylko ja o tym pisalam i pokazywalam wiec nie sciemniaj ze to nie do mnie.... a baza jest mi nie ootrzeba jeztem na tyke i nteligetna ze potrafie fotelik zapoac pasem... antek ma swoje konto i jak bym chcial to moge kupic mu 10 takich baz... sorry ale poczulam sie zle... i wole to wyjasnic iz ma mnie to zrzerac...
Wolalam kupic meble z voxa ....

Tak jutro pojde do pediatry bo mam wrazenie ze Antos kaszle albo to moja paranoja...

Mesy wszystkiego naj dla Patryka. Moj M wraca do pracy w poniedzialek i tez sobie nie wyobrazam sama z malym :/

Ferr???

10 lata 1 tydzień temu #940975 przez moofka
jureczku widzę żeś zajrzała a nic nie napisała co u Ciebie :dry:

ulka ja z jednej strony też się nie mogę doczekać efektów końcowych remontu ale zgrywają się one z pierwszymi urodzinami Zośki a do tego mi jakoś nie spieszno :blink:

monique emolient to chyba bez większego znaczenia który z tych dwóch wybierzesz, linomag mam w domu ale nie używałam ani razu więc nie wiem jakby się sprawdził. bepanthenem to i policzki smarowałam jak Zośka miała podrażnione.

julka w piątym tygodniu jest skok rozwojowy czyli moje ulubione pojęcie :woohoo: dziecko może chcieć jeść więcej i może dlatego wydaje Ci się że masz kryzys :huh: u mnie były takie okresy kilkudniowe, że musiałam Zośce przy jednym karmieniu dawać obie piersi bo się nie najadała a później wszystko wracało do normy :) a Wojtek wisi teraz dłużej przy piersi?

majka wow jaki plan! :woohoo: będę trzymać kciuki :laugh:

Asiaa do kuchni i przedpokoju idą szare płytki. ja kocham szary kolor ;) o takie o: www.e-budujemy.pl/pulso_paradyz_pulso_gr...lytka_gresowa,41687p

10 lata 1 tydzień temu #940979 przez moofka
julka właśnie tak pomyślałam, że ból sutków od dłuższego karmienia. jeden z objawów skoku to chęć bliskości a jak być bliżej mamy jak nie przy piersiątku :side:

10 lata 1 tydzień temu #940982 przez mesy
Julka Patryk tez taki skok ma za soba :P wskoczyl na 180 ml jak pisalam wczesniej....ale zaczyna sie problem , bo zaczyna marudzic po zjedzeniu , ze malo :blink: muszę w tygodniu skoczyc z nim na wazenie i pogadac z pedriatra ....bo to kuzwa nie normalne :blush: :blink: choc zauwazylam , ze wyciaglo go , bo znikal mu druga broda.....

aaaa i jeszcze jak byl ten skok to tez na rekach chcial....ale tylko zasypiac i odkladalam do wyrka jego....teraz juz ladnie sam zasypia ;)

moof cos ten link nie dziala :unsure:

Julka co do szwow to ja ci powiem , ze te rozpuszczalne to jakies cudawianki , bo mi wypadl szew jak sie wsio zroslo zamiast sie rozpuscic :blink: i to kurde po 4 tyg chyba wypadl.... nie pamietam juz dokładnie , ale bylo to jiz jakis dluzszy czas po porodzie...

Gwiazdka no nie lada wyzwanie przed toba :P ja jiz sama bylam z Patrykiem :P tylko szkoda ze ten dluuuuuuugi week sie konczy :P

ej w ogole ta pogode cos powalilo :woohoo: kto to widzial polowa listopada , a tak cieplo...u mnie dzis 18 stopni było :woohoo:

ferr melduj sie !

10 lata 1 tydzień temu #941027 przez majeczka22
monique1983 mam pytanie miałaś jakieś skutki uboczne jak brałaś bromocorn? ja zaczynałam przez 20 dni po 1/2 tabletki a teraz jem juz tydzień po 1 tabletce i zdycham bo boli mnie żołądek i spać nie mogę. i już nie wiem co robić

A może któraś z dziewczyn miała taki sam przypadek i pomoże

10 lata 1 tydzień temu - 10 lata 1 tydzień temu #941034 przez ann-sunshine
Dzień dobry

Ferr melduj się bo już coś długo się nie odzywasz

A jak u was dzis kobietki?

Gwiazdka bądź dzielna wypracuj sobie dobry plan dnia

Majeczka nie bralam nie pomogę

10 lata 1 tydzień temu - 10 lata 1 tydzień temu #941036 przez zancik
helloł :)
Ann chyba nie pominęłaś żadnej nowej testowiczki ;) u mnie jeszcze 5 dni do testowania :) ale jakoś nadziei brak...
Ferr właśnie co się dzieję?
Betka tez juz dawno sie nie odzywała
Kurde słońca chcę :angry:

10 lata 1 tydzień temu #941038 przez natkka
u mnie szarówka, ale ciepło całkiem. na chwilę obecną @ brak, testu dzisiaj nie robiłam bo uznałam, że poczekam jeszcze chwile. Objawów ciąży również brak. No i w związku z tym zastanawiam sie czy @ mi się nie przesunęła przez ostatni stres w pracy i zapieprz :] we will see :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka