BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #941204 przez Anabelle
monique ja mam wiekszosc butelek z rynku bo Antek byl wybredny
dr brown tez mam dwie sztuki, ale nie przypadly do gustu ani mnie, ani mezowi ani tesciowej. miarka daje w tylek, jest tłoczona, przezroczysta, widac liczby tylko pod odpowiednim katem co mega utrudnia sprawe w nocy, sam smoczek z wyglądu jak w avent, a butelka po rozłożeniu ma do mycia chyba z 5 czesci, w tym słomke, siatke gumową, nakładkę, smoczek, butelke... nikt nie chciał ich używać pod moją nieobecność, a ja odciągałam Antkowi pokarm przez pierwsze 3 msc, wiec jak miałam do mycia laktator po każdym użyciu i jeszcze te butelki to wywaliłam je w diabły.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #941213 przez moofka
zancik ja też widzę bladziocha i przyłączam się do opinii dziewczyn - test do powtórki za kilka dni. trzymam kciuki :)

betka współczuję :( ale jak to mawiała Agi w imię potomka :whistle:

monique ja dostałam w gratisie butelki aventu i innych nie testowałam. smoczki też aventowe. moja sis karmi mieszanie i korzysta z medeli z jakiejś serii co z dziecko ciągnąc z butelki musi się tak samo "napracować" jak przy piersi.

Asiaa u nas też kuchnia ma 6 metrów z hakiem także dziki szał ;) będziemy mieć podobne kuchnie :woohoo:

ferri to czekamy na sygnał że się zaczęło :woohoo: jejeje zobaczymy niedługo Kubasę :woohoo:
Podziękowania: zancik

10 lata 5 miesiąc temu #941232 przez gosiak
Witam;)
Weszłam zobaczyć co u Feri i prosze coś się ruszyło, kochana trzymam kciuki i życzę szybkiego i szczęśliwego rozwiązania;)

Sorka że tak wyskoczyłam, ale podczytuję Was czasem "z krzakow" bo dużo bylych staraczek tu pisze więc śledzę:P

Pozdrówki ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Podziękowania: mesy

10 lata 5 miesiąc temu #941233 przez betka81
Ann za 3-4 tygodnie to ja będę już szukała chyba sznura, który utrzyma moją szanowną wielką od tego leżenia.Buziaki dla Martuli :kiss: :kiss: i oby szybko wyzdrowiała i nie przerzuciła wirusa na Natalkę....

moof tak, tak w imię potomka, pamiętam motto tego wątku. Tylko mój organizm nie wiem czy to zrozumie. Ale ta ciąża najbardziej daje mi w du...., a żołądek to chyba nawet nie funkcjonuje.....

monia ja zastanawiałam się na dr Brown ale jednak zdecydowałam się na Medelę i byłam zadowolona.

feri to czekamy na pozytywny rozwój sytuacji :woohoo:

Dziewczyny trzymam kciuki za zagubione @! I obyście I trymestr wspominały lepiej bo ja po tych mękach na pewno nie dam się namówić na kolejne szczęście.

10 lata 5 miesiąc temu #941238 przez ann-sunshine
Gosiaku pewnie że nie mamy za złe, wszystkie tu na Kubę czekamy

Ferr coś się ruszyło, nie biadol że półtora cm, bo jutro o tej porze może być już z tego 10 cm

10 lata 5 miesiąc temu #941248 przez MARI
ANN ja teraz mam zamiar testować ale na ciążowym :)

BETKA życzę poprawy samopoczucia :kiss: chciałabym mieć takie dolegliwości jak Ty :)

JOANNA @ niby dziś ale cisza na razie, no i dobrze :)

FERR więc czekamy na sygnał że już po wszystkim i KUBUŚ na świecie :laugh: trzymam kciuki

Tak się przyzwyczaiłam tutaj do was wchodzić, że przez te trzy dni mojej nieobecności zobaczyłam że mi was brakuje :)

10 lata 5 miesiąc temu #941249 przez mesy

monique1983 napisał: Moof - fajne te płytki, też lubię w szarościach :)

Zancik - pozostaje chyba tylko zrobić test za kilka dni jeszcze raz, żeby mieć pewność :)

No dobra to pytam dalej :whistle: Ma któraś butelki z Dr Browna, bo myślę nad ich zakupem, tzn. plan jest karmienia piersią no ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, ze 2 butelki chyba warto kupić w razie czego, nie? Jakie macie smoczki uspokajające?

My mamy browna i tak na prawde z innej Patryk nie chce pic :blink: mielismy z hippa ze smoczkiem z nuka i kaplica...tommy tipper tez porazka , bo z tego smoka jakos dziwnie leci mleko...tez Patrykowi nie spasowala....wiec trzymamy sie dr.brownsa ;)
Tak na prawde to dziecko samo sobie wybierze jakie butle i smok podchodza :P tak samo z mońkami :P Patryk tylko mońki lovi....inne sa beee i go "parza " :P

Gosiak i ciebie tu przywialo :P moze najwyzsza pora i tu sie udzielac :P

10 lata 5 miesiąc temu #941252 przez Ada2424
Betka mam nadzieję, że mdłości przejdą Ci szybciej niż mi, ja się męczyłam do połowy 4 miesiąca myślałam, że oszaleje :sick: i jeszcze raz na jakiś czas mnie złapią albo odruch wymiotny się pojawi, ale to już pikuś w porównaniu do tego co było wcześniej.

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #941257 przez martyna_z
Wróciliśmy! :) Było cudnie, 18 stopni i słońce, pogoda wymarzona, a zapomniałabym napisać że mąż zabrał mnie do Polańczyka :) Też myślalam że mi go ktoś podmienił jak powiedział o niespodziance, ale sprawdzałam jest ten sam nie zmieniony ;p Na koniec wyjazdu mnie zdenerwował, więc to napewno ON :P Odpoczęliśmy porządnie, szczególnie psychicznie, bo fizycznie jeszcze czuję zmęczenie, nogi mnie bolą strasznie. Teraz trzeba wrócić do rzeczywistości, mam nadzieję że nie będzie to trudne... ;)

Czytałam Was w miarę na bieżąco, tylko czasu nie miałam napiać ;) Szczególnie po tej całej awarii, byłam ciekawa co z tego wyniknie :) teraz po krótce z ostatnich postów co zapamiętałam

Ferri trzymam kciki, żeby wszystko poszło sprawnie, szybko i bezboleśnie :)

zancik, no coś tam jest delikatnego :) wygląda obiecująco :)

Betka trzymaj się dzielnie :*

ann całusy dla Marty, to lekarze tak na zaś wydają że zdrowa?

10 lata 5 miesiąc temu #941261 przez gosiak
Mesy a no przywiało, to chyba przez te dłuuuugie wieczory, nudy srudy i człowiek siedzi w necie, a jak mam czas to podczytuję Was z grubsza, tylko jakoś z pisaniem nie umiałam się jakoś wbić;) no a że taka okazyja, Kubala zaraz się "ukluje" to wpadłam Ferci powodzonka życzyć;) ale dalsze udzielanie raczej odpada bo nie ogarniam...za dużo ludziów tu :P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 5 miesiąc temu #941266 przez joanna1991
MARI w takim bądź razie czekamy na twój test-ciążowy :*
Podziękowania: MARI

10 lata 5 miesiąc temu #941268 przez aggi
dobry wieczóór :kiss:
małż maluje kuchnię, dzieć śpi. Mam chwilę :whistle:

monique ja testowałam na Maksie butelki avent (do dupy) LOVI (takie sobie) i najlepsza u nas jest Tommee Tippee. Sprawdza się w 100%. Dużą butlę też mu już TT kupiłam :) Smoczek jest mięciutki, jest antykolkowa i mega przypomina cyca :) Bratowa od męża ma Dr'Brownsa i nie narzeka mała pije z nich 5msc już :) smoczki u nas tylko LOVI. Avent mieliśmy ale był za duży i mały się dławił

zancik to poczekaj do tego poniedziałku :)

Ann zdrówka dla Marty !

ferr szalona kobitko :) A co z tymi wodami Twoimi? Jednak wszystko OK? bo coś cudaczył ostatnio ten Cud c'nie? Byle do poniedziałku :evil: :evil: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

joanna ooo tak zatkany jakby suchy nos z kluchą w środku to była zmora przy bromku :blink: nie mam pojęcia jak szybko działa itd bo ja go brałam na zahamowanie laktacji. Może któraś z dziewczyn się wypowie :)

julka poka Wojtka :woohoo:

mesy święte słowa tak naprawdę my możemy nakupować różnych rzeczy a to dziecko zweryfikuje sobie co chce :side: u nas znów butelki tylko TT... a smoczki też LOVI :)

martyna fajnie że wyjazd udany :) seksy były? :evil: :evil: :evil:

gosiak
nie pierdacz że za dużo ludziów, dasz radęęę :D kawa, druga kawa i jazda z czytaniem :D Lektura na jesienne wieczory jak się patrzy :whistle:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #941276 przez gosiak
Aggi że niby mam czytać 1898stronów??? pójdę na to jak Ty staraczki przeczytasz :D :woohoo: taki mały kompromisik :whistle:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #941279 przez mesy
Gosiak wez co ty pindolisz :P ejjj choo do nas :P bedziesz miala duzo nowych , fajnych kulezanek haha

Patrykowi sie cos dzisiaj stalo :( nie ogarniam go :( ...spi , spi i nagle placz nie do opanowania albo zasypia ladnie i nagle ryk....tak samo trzymam go na rekach pol lezaco pol siedzaco ladnie baje ogladal , gadal sobie i nagle zas placz :( nie wiem o co mu dzisiaj chodzi ..... strasznie melda raczki w budzi...juz mowie kurde moze zeby mu ida. ze tak placze....rozne cuda sie zdarzaja , ale nic tam nie znalazlam...tak mi go strasznie szkoda bylo :/ brzuszek na pewno go nie bolal , bo mial miekki i zrobil dzis 3 ladne zolte kupy .nawet baczy sobie bez wysilki...dziwne to dzis bylo.....bo humor mial dobry , dyskutowal i nagle ryk doslownie ryk....

10 lata 5 miesiąc temu #941295 przez moofka
gosiak ja już dawno mówiłam żebyś do nas przyszła, miałabyś mniej nadrabiania :P

betka bidulo naprawdę współczuje :dry:

martyna fajnie że wypad udany i nowa energia w Was :)

mesy strasznie wcześnie na zęby, zobaczysz jak jutro się będzie zachowywał.

a ja siedzę i kibele zamawiam i prysznice i kuwa mam już 3,5 koła na liczniku a jeszcze nie wszystko w koszyku :blink:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka